logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Bărbat din Văleni prins cu un transport ilegal de material lemnos de către polițiștii din Săliştea de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Septembrie 2015 12:59

Poliţiştii au depistat în trafic marţi, 29 septembrie, o autoutilitară ce transporta ilegal material lemnos. Lemnul a fost confiscat, iar şoferul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Poliţiştii din Săliştea de Sus au oprit marţi în trafic o autoutilitară ce se deplasa pe DN 17C din localitatea Săcel.

La volanul maşinii a fost identificat un bărbat în vârstă de 39 de ani din sat Văleni, comuna Călineşti. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că autoutilitara transporta cherestea de esenţă răşinoase, specia molid, pentru care şoferul nu a prezentat documente legale de provenienţă şi transport.

Lemnul a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Dragomireşti, iar conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2 000 de lei.

Citeşte mai mult...
 
Tânăr din Glod cercetat pentru infracţiune la regimul armelor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Septembrie 2015 12:55

Un tânăr din satul Glod este cercetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării. La data de 29 septembrie, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au identificat un maramureşean care deţinea ilegal o armă neletală. Acesta, tânăr de 28 de ani din satul Glod, comuna Strâmtura deţinea arma la o stână de oi amenajată pe raza localităţii Firiza.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu este autorizat pentru a purta şi folosi arme şi muniţii neletale supuse autorizării. Arma, de autoapărare cu gaze, a fost ridicată în vederea efectuării unei constatări criminalistice balistice.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere sau port fără drept de arme neletale supuse autorizării. 

Citeşte mai mult...
 
Firme şi persoane fizice sancţionate de poliţiştii sigheteni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Septembrie 2015 12:52

Poliţiştii sigheteni au acţionat marţi, 29 septembrie, în municipiu pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Ei au constatat 28 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de peste 8 500 de lei.
 
Marţi, între orele 09.00 – 16.00, poliţiştii sigheteni de ordine publică au acţionat pe raza municipiului pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Astfel, au fost controlate trei societăţi comerciale şi au fost legitimate 17 persoane fizice. Poliţiştii au constatat 28 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în sumă de 8 585 de lei. Totodată, ei au confiscat bunuri în valoare de 780 de lei şi au pus în aplicare cinci mandate de aducere.
Citeşte mai mult...
 
Fetita de 12 ani accidentata la Berbesti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 29 Septembrie 2015 16:50

Un sighetean în vârstă de 49 de ani a condus un autoturism pe DN 18 din localitatea Berbeşti. Pe o porţiune de drum în aliniament s-a angajat în depăşirea unei biciclete condusă de o fetiţă de 12 ani din localitate. În aceste circumstanţe, fetiţa a schimbat brusc direcţia de deplasare spre stânga, fără să se asigure şi fără să semnalizeze, şi a fost acroşată de autoturism.

În urma impactului, minora a fost proiectată în afara părţii carosabile, pe acostamentul din stânga direcţiei de mers, şi a suferit leziuni corporale. Ea a fost transportată la spital unde a rămas internată.

În momentul producerii accidentului, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii continuă cercetările urmând ca la finalizarea lor, în funcţie de cele constatate, să se propună măsuri.

Citeşte mai mult...
 
Doua persoane salvate dupa ce s-au ratacit în zona vârfului Mihailecu din Munţii Maramureşului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 29 Septembrie 2015 09:39

Luni, 28 septembrie a.c., în jurul orelor 09.30,  jandarmii maramureşeni au fost solicitaţi în vederea căutării şi salvării persoanelor  rătăcite.
Două persoane au anunţat prin sistemul unic de apeluri de urgenţă 112 faptul că s-au rătăcit  în zona vârfului Mihailecu din Munţii Maramureşului ( cota de peste 1900 m). Apelul disperat al lui Claudiu A., de 36 ani, din localitatea Ocna Mureş împreună cu Melinda F., de 34 ani, din municipiul Cluj Napoca, a cuprins primele informaţii, fapt ce a determinat constituirea unui comandament operaţional, iar efective din cadrul Postului de Jandarmi Montan Valea Vaserului, alături de lucrători ai I.S.U. Maramureş – Vişeu de Sus şi Salvamont au demarat operaţiunile specifice în zona indicată. 
Alături de localnici voluntari şi reprezentanţii Ocolului Silvic Repedea cunoscători ai împrejurimilor, s-au format trei echipe mixte de căutare-salvare, întrucât existau  diverse variante de traseu pe care cele două persoane porniseră în drumeţie, iar la orele 11.00 s-a început urcarea versanţilor în căutarea drumeţilor rătăciţi. Acţiunea s-a desfăşurat în teren accidentat, condiţii meteorologice nefavorabile (ceaţă, temperaturi scăzute, rafale de vânt puternice).  S-au întâmpinat greutăţi privind menţinerea legăturii telefonice cu persoanele rătăcite, dar şi între echipele de căutare deoarece sunt şi zone fără acoperire cu semnal al operatorilor de telefonie mobilă sau semnal radio.
Citeşte mai mult...
 
Vama Sighet: Peste 10.000 de euro, depistaţi într-un sac cu hrană pentru câini PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 28 Septembrie 2015 14:56

Într-o maşină înmatriculată în Lituania, la volanul căreia se afla un ucrainean, în 26 septembrie inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontiera Sighet au descoperit într-un sac cu hrană pentru câini, în greutate de zece kilograme, suma de 10.700 euro.

 
În conformitate cu legislaţia vamală în vigoare, ucraineanul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 8 000 lei, respectiv vameşii au reţinut în vederea confiscării suma de 1 900 EUR, reprezentând numerarul nedeclarat în scris care a depăşit limita prevăzută de Regulamentul (CEE) nr. 1889/2005 al Parlamentului European şi al Consiliului, privind controlul numerarului la intrarea sau ieşirea din Comunitate.
Citeşte mai mult...
 
Accident cu victime în Berbeşti. O persoană a fost transportată la spital PDF Imprimare Email
Luni, 28 Septembrie 2015 08:51

În dimineaţa zilei de 28 septembrie, puţin după ora 07:00, a fost semnalat un accident rutier în localitatea Berbeşti. Din primele informaţii era vorbga despre patru victime, însă ulterior s-a stabilit faptul că doar o singură victimă a avut nevoie de ajutorul medicilor, fiind preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la spitalul din Sighet.
 
La faţa locului poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.
Citeşte mai mult...
 
Bombă găsită în Vadu Izei. Geniştii au adus-o în Baia Mare PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Septembrie 2015 13:57

În dimineața zilei de 27 septembrie, prin sistemul unic de apeluri de urgență a fost anunțat faptul că în zona Pod Vad a fost găsit un element de muniție, cel mai probabil vreun element din al Doilea Război Mondial rămas neexplodat.

Potrivit informaţiilor furnizate de către ISU Maramureş, proiectilul de 82 mm a fost adus în Baia Mare, unde ulterior va fi distrus. 

Ultima actualizare Duminică, 27 Septembrie 2015 15:39
Citeşte mai mult...
 
ULTIMA ORA: Accident pe strada Lazul Baciului. Echipa de la Descarcerare a scos o persoana dintre fiarele masinii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 26 Septembrie 2015 09:35

 

In aceasta dimineata a fost semnalat un accident rutier prin 112 după ora 08:00 pe strada Lazu Baciului din Sighetu Marmaţiei.

Potrivit ISU Maramureş, în acest caz a fost nevoie de echipa de la Descarcerare, pentru a scoate o persoană dintre fiarele maşinii.

Vom reveni cu detalii.

Ultima actualizare Sâmbătă, 26 Septembrie 2015 09:42
Citeşte mai mult...
 
ACCIDENT FEROVIAR - O căruţă a fost lovită de tren la Petrova PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Septembrie 2015 06:41

Un accident feroviar s-a produs în urmă cu puţin timp în gara din localitatea Petrova. Din primele informaţii, un tractor a fost lovit de tren. Din câte se ştie, a rezultat o victimă, dar care, din fericire, este conştientă. Până în prezent nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs incidentul. Echipaje de paramedici şi poliţişti se îndreaptă spre locul indicat.
 
ACTUALIZARE - Accidentul s-a produs la un pasaj de cale ferată din Petrova. O căruţă a fost lovită de locomotiva trenului Regio care circula pe ruta Sighetu Marmaţiei - Cluj. La faţa locului au sosit oamenii legii care au demarat cercetări cu privire la modul în care s-a produs evenimentul feroviar. Din fericire, bărbatul care se afla în atelaj, în vârstă de aproximativ 60 ani, a suferit doar răni superficiale. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei şi apoi transferat la Spitalul Judeţean Baia Mare, pentru investigaţii amănunţite. Traficul feroviar a fost perturbat, garnitura de tren fiind oprită în locul accidentului aproximativ o oră şi jumătate. După această perioadă de timp, trenul şi-a continuat drumul către destinaţie.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: Scutere furate, ascunse într-o casă părăsită de pe strada Popa Lupu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Miercuri, 23 Septembrie 2015 08:28

Poliția municipiului Sighet a intervenit în după-amiaza zilei de 22 septembrie a.c. la o casă părăsită de pe strada Popa Lupu din Sighet. Aceștia au descoperit în casa respectivă mai multe obiecte furate, printre care și un scuter.

Polițiștii au intervenit în jurul orelor 16, în baza unor informații obținute prin mijloace specifice, informații care s-au dovedit veridice.

Încă nu se cunosc autorii furturilor, iar din primele informații se pare că în casa părăsită și-ar fi făcut veacul mai multe persoane fără domiciliu. În urmă cu doi ani casa a fost incendiată de către persoane fără domiciliu, incendiu stins de către Pompierii sigheteni.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 16 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact