logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Tânăr prins la Valea Vișeului transportând în mașină țigări de contrabandă de 30000 lei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 11 Octombrie 2015 08:36

În data de 9 octombrie 2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului, jud. Maramureş, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 19.00, lucrătorii noştri au oprit pentru control în trafic, pe D.J. 185, un autoturism marca Ford, condus de Mircea C., de 22 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.
În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse în portierele autoturismului şi în capitonajul din spate a maşinii, mai multe pachete cu ţigări.
Bărbatul, împreună cu autoturismul a fost condus la sediul sectorului unde în urma inventarierii ţigărilor a rezultat cantitatea de 699 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Citeşte mai mult...
 
Ce atributii are politistul local din cartierul tau? Cand si cum te poate ajuta PDF Imprimare Email
Scris de Avocatnet.ro   
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 14:28

Atributiile politiei locale sunt diverse: de la asigurarea ordinii si linistii publice pana la verificarea comerciantilor sau amendarea soferilor care incalca anumite prevederi ale Codului rutier. Am inventariat astazi cele mai importante atributii ale politistilor locali, astfel incat sa stiti cand va poate ajuta politistul din zona in care locuiti, dar si sa puteti evita abuzurile din partea lor.

Conform Legii  nr. 155/2010 care reglementeaza activitatea politiei locale, politistii locali au atributii in sase domenii:
Ultima actualizare Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 14:51
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: Incendiu puternic la o casă de pe Str. Lazu Șesului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 12:43

În dimineața zilei de 10 octombrie a.c. o casă a luat foc pe str. Lazu Șesului din municipiul Sighet. Din primele informații se pare că incendiul a pornit fie de la instalația electrică, fie de la un televizor care ar fi luat foc de la sine.

Imediat după ora 10:30, prin serviciul de urgență 112 a fost anunțat un incendiu la o casă pe strada Lazu Șesului nr. 31. La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă pentru a lichida incendiul. La fața locului au mai sosit și un echipaj SMURD, un echipaj al Poliției și unul al Poliției locale.
 
Casa care a luat foc este una veche de lemn, în care locuiește o bătrână în jur de 80 de ani. În aceeași curte locuiesc într-o casă construcție nouă și fata bătrânei împreună cu familia. Conform declarațiilor ginerelui acesteia, bătrâna nu se afla în casă în momentul izbucnirii incendiului. De asemenea, se exclude varianta ca incendiul să fi fost provocat prin foc deschis, deoarece în acel moment nu era făcut foc în sobă.
Citeşte mai mult...
 
Tatăl fostului primar din Săpânţa a murit dupa ce s-a rasturnat cu ATV-ul PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Vineri, 09 Octombrie 2015 19:55

Tragedie în familia fostului primar al comunei Săpânţa, Ioan Turda. Tatăl acestuia s-a răsturnat cu ATV-ul în seara zilei de vineri. Din păcate, accidentul i-a fost fatal.
 
Bărbatul, în vârstă de aproximativ 70 ani, obişnuia să meargă cu ATV-ul la o grădină pe care o avea pe deal. Aşa s-a întâmplat şi vineri seară. Maramureşeanul a luat ATV-ul şi a plecat spre livadă, la cules de nuci. Din păcate, de această dată, probabil din cauza unei denivelări, bărbatul a pierdut controlul vehicului, iar acesta s-a răsturnat peste el.
 
Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş s-a deplasat spre locul accidentului, însă paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Din cauza rănilor suferite, bărbatul a decedat.
Ultima actualizare Vineri, 09 Octombrie 2015 20:07
Citeşte mai mult...
 
8 focuri de arma in Sighet pentru prinderea unor contrabandisti de tigari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Octombrie 2015 11:39

Ieri, 8 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei au observat, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, mai multe persoane care transportau colete voluminoase, din Ucraina în România, prin apa râului Tisa. 
Imediat, lucrătorii noştri au intervenit prin somarea prin voce a celor în cauză şi deoarece aceştia nu s-au supus, poliţiştii de frontieră au tras 8 focuri de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.
În acel moment, bărbaţii au abandonat coletele şi s-au îndreptat spre teritoriul ucrainean, în urma acţiunii fiind reţinută o persoană, identificată ulterior ca fiind Mihailo S., de 24 ani, cetăţean ucrainean.
Poliţiştii de frontieră au anunţat şi autorităţile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetarea şi supraveghere a zonei.
Citeşte mai mult...
 
Comercianti din Sighet amendati cu 9.000 lei pentru neregulile constatate de politisti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Octombrie 2015 07:58

Politistii au verificat ieri persoanele fizice si juridice care desfasoara activitati comerciale pe raza municipiului Sighetu Marmatiei. Ei au aplicat amenzi in suma de 9.000 de lei si au confiscat 315 pachete cu tigari. 

 
La data de 7 octombrie, politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice si de la Biroul de Ordine Publica Sighetu Marmatiei au organizat o actiune pe raza municipiului. Activitatile desfasurate au avut ca scop protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si identificarea si sanctionarea celor care nu respecta prevederile legale in domeniu. 
 
Astfel, au fost constatate abateri contraventionale ce au fost sanctionate cu amenzi in suma de 9.000 de lei si au fost confiscate 315 de pachete cu tigari netimbrate in Romania, de provenienta ucraineana. Totodata, au fost puse in aplicare trei mandate de aducere. 
Citeşte mai mult...
 
Sighetean de 19 ani prins la cateva zile dupa ce a furat bunuri de 2500 lei dintr-un salon de frumusete PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 05 Octombrie 2015 13:52

Politistii au fost sesizati de un sighetean ca, in noaptea de 28/29 septembrie 2015, persoane necunoscute au patruns prin efractie intr-un salon de infrumusetare de unde au sustras mai multe bunuri, in valoare totala de 2 500 de lei. 
 
La cateva zile de la reclamarea faptei, politistii au identificat un tanar de 19 ani, cunoscut cu antecedente penale, care este banuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 50% si restituit partii vatamate. 
 
Tanarul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si prezentat instantei care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. 
Ultima actualizare Luni, 05 Octombrie 2015 14:05
Citeşte mai mult...
 
Focuri de arma la Sarasau si tigări de contrabandă ascunse lângă rezervor la Valea Viseului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 05 Octombrie 2015 11:35

In data de 4 octombrie 2015, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului, jud. Maramureş, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 21.00, lucrătorii noştri au oprit pentru control în trafic, pe D.J. 185, un autoturism marca Dacia, condus de Gheorghe T., de 31 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.
În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse într-un spaţiu special amenajat deasupra rezervorului de combustibil, 500 de pachete cu ţigări, în valoare de 4.400 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.
Citeşte mai mult...
 
MARAMUREŞ: Procurorii DNA au făcut 12 percheziții, dintre care una la sediul unei instituții publice PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Joi, 01 Octombrie 2015 13:37

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj – Biroul Teritorial Baia Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, comise în perioada 2014-2015.

În cursul zilei de 01 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate pe raza municipiului Baia Mare, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
Citeşte mai mult...
 
Incendii azi noapte la Poienile de Sub Munte, Valea Hotarului si Viseu de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Vasile Dale   
Joi, 01 Octombrie 2015 12:58

Pompierii militari din Maramuresul Istoric au intervenit pentru stingerea a trei incendii izbucnite la gospodarii din Poienile de Sub Munte, Valea Hotarului si Viseu de Sus. Alarma de incendiu a sunat la pompierii din Viseu de Sus azi noapte la ora 3.05. S-a anuntat ca la o gospodarie din Poienile de Sub Munte nr.1371 a izbunit un incendiu. 
 
Doua echipaje au fost dirijate in zona respectiva. La ora 4.55, pompierii militari din Sighetu Marmatiei au fost alertati despre izbucnirea unui incendiu pe Valea Hotarului la un imobil. Doua echipaje au fost trimise la fata locului. In fine, astazi la ora 8.55, pompierii militari din Viseu de Sus, s-au deplasat cu doua autospeciale pe strada Valea Vinului din localitate, dupa ce o gospodarie a luat foc. 
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Doi bărbați din Timiș au fost prinși la Crăciunești cu țigări de contrabandă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 01 Octombrie 2015 12:38

Azi dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 06.45, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în trafic, pe raza localităţii Crăciuneşti, jud. Maramureş, o autoutilitară marca Peugeot, în care se aflau doi bărbaţi, conducătorul auto Csaba T., de 31 de ani şi în calitate de pasager Ioan T. de 48 de ani, ambii domiciliaţi pe raza jud. Timiş.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 15 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact