logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
1.900 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană confiscare la Poienile de sub Munte PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Noiembrie 2015 16:03

În data de 1 noiembrie 2015, poliţiştii de frontieră de la Sectorului PF  Poienile de Sub Munte, județul Maramureş au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 19.30, lucrătorii noştri au descoperit abandonat pe un drum forestier din zona de responsabilitate un autoturism marca Volkswagen, lângă care se aflau mai multe colete cu ţigări, iar în interiorul mașinii o stație de emisie-recepţie.
Poliţiştii de frontieră au luat măsuri specifice de cercetare şi supraveghere a zonei, fiind descoperit, în apropiere, un alt autoturism care nu îşi justifica prezenţa în zonă şi în care se aflau două persoane cu vârste de 30 şi 29 ani, domiciliate pe raza judeţului Maramureș. 
Citeşte mai mult...
 
Joi, 5.11.2015, va avea loc la Sarasau un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, cu declanșarea Planului Roșu de Intervenție, în cazul producerii unui accident rutier cu victime multiple PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 02 Noiembrie 2015 15:49

Joi, 05.11.2015, cu începere de la ora 11.00, va avea loc un exercițiu cu forțe și mijloace în teren, cu declanșarea Planului Roșu de Intervenție, în cazul producerii unui accident rutier cu victime multiple, produs pe DN 19 pe raza localității Sarasău. Pe scurt, scenariul exercițiului este următorul: În jurul orei 11.00, mai mulţi cetăţeni aflaţi în trafic anunţă prin SNAU 112 despre producerea unui accident cu  urmări foarte grave în centrul localităţii Sarasău, pe DN 19, între un microbuz şcolar şi un autoturism, în urma căruia peste 12 de persoane au fost încarcerate, sunt în stare foarte gravă şi nu se pot evacua.
Fără a mai aștepta vreo înștiințare, Inspectorul şef propune declanşarea Planului Roşu de intervenţie, informează Prefectul şi dispune alertarea forţelor de intervenţie din cadrul Gărzii de intervenție Bogdan Vodă, Detașamentul de Pompieri Baia Mare, solicitarea unui echipaj de prim ajutor medical de la Secția de Pompieri Negrești (ca o resursă foarte apropiată de locul accidentului), precum şi deplasarea la faţa locului a grupei operative a ISU MM.
Citeşte mai mult...
 
DIICOT – Percheziții la domiciliile membrilor unui grup infracțional din Sălaj și Maramureș PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 30 Octombrie 2015 13:05

Ieri, 29 octombrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au efectuat un număr de 96 percheziţii domiciliare pe raza județelor Sălaj și Maramureș în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în savârşirea de infracțiuni informatice și economice în domeniul jocurilor de noroc.
 
Conform unui comunicat de presă, în cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2012, 13 persoane în calitate de administratori, asociaţi şi angajaţi ai SC Game Electronic SRL, SC Electro DSL SRL şi SC Est Card Electronic SRL, S.C. Est Inter Com SRL şi S.C. Est Credit SRL ce au ca obiect principal de activitate „activităţi de jocuri de noroc şi pariuri”, precum şi alte 52 persoane în calitate de asociaţi sau administratori în fapt sau în drept a mai multor societăţi comerciale care deţin diferite baruri sau locaţii în care se află mai multe aparate de jocuri de noroc de tip slot machine, au constituit şi au aderat la un grup infracţional organizat în vederea săvârşirii unor infracţiuni informatice şi economice.
Citeşte mai mult...
 
Trei gospodări au fost cuprinse de flăcări în Câmpulung la Tisa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 30 Octombrie 2015 08:39

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au fost solicitați, ieri, 29.10., să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Câmpulung la Tisa. În ajutorul pompierilor sigheteni au venit și pompierii voluntari din localitate. Flăcările au distrus circa 250 de metri pătrați din acoperișul de lemn învelit cu tablă și plăci de azbociment, mobilier divers, obiecte de îmbrăcăminte și aparatură electrocasnică. De asemenea, incendiul s-a propagat și la locuința învecinată unde au ars circa 20 de metri pătrați de perete din lemn. 
Cel mai probabil incendiul a pornit de la un coș de fum deteriorat. 
 
Pentru a evita eventualele situații neplăcute, pompierii militari atrag atenția cetățenilor asupra utilizării coşurilor pentru evacuarea fumului şi a gazelor fierbinţi care trebuie:
Ultima actualizare Vineri, 30 Octombrie 2015 09:54
Citeşte mai mult...
 
Autoturism căutat de autorităţile din Franţa, confiscat in Sighet de poliţiştii de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Octombrie 2015 15:02

În data de 28 octombrie a.c., la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei s-a declanşat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional de maşini furate.
Astfel, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Sighetu Marmaţiei, un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în Franţa, condus de Robert M., de 24 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că maşina figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile franceze în luna iunie 2015.
Maramureşeanul a precizat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul face obiectul unei infracţiuni.
Maşina, în valoare de 4.000 de euro, a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor, iar conducătorul auto este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.
Citeşte mai mult...
 
Capturi de tigari de contrabanda la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Octombrie 2015 14:56

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au confiscat, 21.000 pachete ţigări de provenienşă ucraineană, în valoare de 186.500 lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.
 
* Azi dimineaţă, în jurul orei 04.00, un echipaj al poliţiei de frontieră de la Sectorul P.F. Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat mai multe persoane de sex masculin care se deplasau dinspre frontieră către interior, transportând colete voluminoase.
Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a persoanelor în cauză, însă acestea au abandonat coletele şi s-au înapoiat pe teritoriul ucrainean.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: Tânăr accidentat în timp ce traversa strada prin loc nepermis PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 28 Octombrie 2015 09:11

Luni seara, în jurul orei 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei s-au sesizat din oficiu că la intersecţia străzii Ion Mihaly de Apşa cu strada Libertăţii din municipiu s-a produs un accident rutier.

Un tânăr de 27 de ani, care se deplasa cu un autoturism pe raza oraşului, a surprins şi accidentat un pieton de 18 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. În urma impactului, tânărul accidentat a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că pietonul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Poliţiştii continuă cercetările.
Citeşte mai mult...
 
Tigari ascunse intr-un autoturism, la Valea Viseului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 26 Octombrie 2015 14:48

In data de 23 octombrie 2015, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Valea Vişeului s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.
Pe timpul acţiunii a fost identificat în trafic, pe D.J. 185, pe comunicaţia Petrova - Bistra, un autoturism marca Dacia Logan.
Drept urmare, lucrătorii noştri au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a autovehiculului, constatându-se faptul că maşina era condusă de Ioan R., de 53 ani.
La controlul efectuat de către poliţiştii de frontieră, sub scaunele autoturismului şi în locaşuri special amenajate au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, fapt pentru care persoana în cauză şi autoturismul au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
Persoană lovită de maşină în Berbeşti PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Octombrie 2015 22:49

În urmă cu puţin timp a fost anunţat ptrin sistemul unic de apeluri de urgenţă 112 un accident de circulaţie petrecut pe raza localităţii Giuleşti, mai exact satul Berbeşti. Trebuie spus că din primele informaţii vorbim despre un om care a fost lovit de maşină. La faţa locului s-au deplasat echipajele de prim ajutor, dar şi poliţia care a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.
 
Fără doar şi poate că astfel de evenimente rutiere vor mai avea loc pe DN 18 odată ce va fi terminată reabilitarea.
Citeşte mai mult...
 
Un sighetean a ajuns la spital batut de concubina dupa ce au baut amandoi peste masura PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Octombrie 2015 14:36

În urma unui apel 112, un echipaj al jandarmilor de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei a fost solicitat la orele 19.20 pe strada Cloşca. La imobilul menţionat, a fost identificată numita K.G. din localitate. Din verificările efectuate, a rezultat faptul că în jurul orei 18.00,  concubinul femeii a ajuns la domiciliul acesteia, fără forme legale de pe str. Cloşca din municipiu. După o zi obositoare,  au consumat împreună băuturi alcoolice. După ce şi-au consumat băuturile, între cei doi s-a iscat o discuţie contradictorie, femeia luând o ceaşcă de cafea şi aplicându-i bărbatului mai multe lovituri în zona capului, provocându-i o rană care a început să sângereze.
Bărbatul a solicitat ajutorul ambulanţei sesizând că a fost lovit, fiind transportat la secţia UPU a spitalului Sighetu Marmaţiei pentru îngrijiri medicale. Verificările efectutate la spital au confirmat cele întâmplate, fiind identificat şi bărbatul în persoana lui L.G., din localitate.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Audi A8 cu numere false de înmatriculare încărcat cu ţigări, depistat in Sighet de poliţiştii de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Octombrie 2015 12:13

Ieri, 21 octombrie a.c., la nivelul Sectorului PF Sighetu Marmaţiei, s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate. 
Astfel, în jurul orei 05.30, un echipaj al poliţiei de frontieră a identificat în trafic, pe raza localităţii Sighetu Marmaţiei, un autoturism, marca Audi A8, cu numere de înmatriculare româneşti, al cărui conducător auto era bănuit că transportă ţigări de provenienţă ucraineană.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 13 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact