logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
1.700 pachete țigări în valoare de 15.300 lei confiscate în urma unor percheziții domiciliare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 26 Iunie 2016 09:21

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, peste 1.700 pachete țigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 15.300 de lei.
              
* În baza delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Maramureș au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară, ieri, 25 iunie a.c., la mai multe imobile de pe raza județului Maramureș. 
Astfel, în urma perchezițiilor, poliţiştii de frontieră au descoperit în imobilele celor vizați, 1.706 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, bielorusă şi duty free, marfă ce a fost transportată la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
DESCOPERIRE MACABRĂ - Bărbat găsit mort după cinci zile într-o garsonieră din Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Vineri, 24 Iunie 2016 17:59

Descoperire macabră la Sighetu Marmaţiei. Un bărbat a fost găsit mort în garsoniera în care locuia pe strada Popa Lupu din municipiul Sighetu-Marmatiei după zile bune de la deces.
 
Se pare că bărbatul în vârstă de aproape 50 de ani a fost găsit decedat după ce vecinii, alertaţi de mirosul neplăcut, au alertat autorităţile. Aceştia au pătruns în interiorul locuinţei şi au găsit cadavrul. Bărbatul locuia singur şi nu a mai fost văzut de cinci zile. La examinarea exterioară a cadavrului, nu au fost găsite urme de violenţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei.
Citeşte mai mult...
 
Un barbat din Sighet si unul din Deagomiresti s-au spânzurat în ultimele două zile PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Miercuri, 22 Iunie 2016 11:59

Două tragedii s-au produs în Maramureş în doar două zile. Din informaţiile noastre, doi bărbaţi din Dragomireşti, respectiv Sighetu Marmaţiei, au hotărât să îşi încheie socotelile cu viaţa spânzurându-se.
 
Primul caz s-a înregistrat la Dragomireşti, descoperirea macabră fiind făcută în zorii zilei de luni, 20 iunie. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor în propria gospodărie. „La ora 04.10, poliţia a fost sesizată cu privire la decesul unui bărbat în vârstă de 42 de ani din localitate. Poliţiştii au dispus efectuarea necropsiei şi continuă cercetările cu privire la împrejurările în care a decedat bărbatul”, a confirmat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Maramureş.
 
Încă un suicid la Sighetu Marmaţiei
Citeşte mai mult...
 
Traversare neregulamentara - Furt din locuinta - Evenimente produse la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Iunie 2016 13:22

Sâmbătă, 11 iunie, în jurul orei 22.45, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier.

Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 27 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe strada Dragoş Vodă, a surprins şi accidentat o femeie angajată în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Victima, în vârstă de 41 de ani, a fost transportată la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei şi apoi transferată la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Duminică, 12 iunie, un sighetean a sesizat poliţia că a surprins în curtea locuinţei sale de pe strada Dragoş Vodă din municipiu, un tânăr care avea asupra sa mai multe bunuri sustrase din imobil. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei, deplasaţi de urgenţă la locul faptei, au identificat un minor de 14 ani din Sălsig, bănuit de comiterea faptei. Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 800 de lei, au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Citeşte mai mult...
 
Tânăr reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 05 Februarie 2016 17:19

Poliţiştii sigheteni au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani din municipiu, bănuit că ar fi comis o tâlhărie. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

La data de 03 februarie a.c., un bărbat în vârstă de 49 de ani din Poienile de sub Munte a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de tâlhărie. El a declarat că în timp ce se deplasa pe strada Unirii din municipiul Sighetu Marmaţiei, o persoană necunoscută l-a împins iar după ce a căzut, din buzunarul hainei i-a sustras suma de 400 de lei.

În urma activităţilor de investigare efectuate, poliţiştii au identificat ieri, 04 februarie, un tânăr de 18 ani din municipiu, bănuit de comiterea faptei. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Judecătoriei Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Citeşte mai mult...
 
112 - Un barbat inchis iar un tanar amator de furturi cercetat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 01 Februarie 2016 13:44

La finalul săptămânii trecute poliţiştii sigheteni au desfăşurat activităţi pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui localnic.

Astfel, poliţiştii au identificat, pe strada 22 Decembrie din municipiu, un bărbat în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Sigheteanul a fost condamnat la executarea a opt luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de ameninţare.

La Sighetu Marmaţiei, untânăr, în vârstă de 20 de ani, în noaptea de 28/29 ianuarie a.c. a pătruns într-un magazin de unde a furat bani şi bunuri. Valoarea totală a prejudiciului este de 4000 de lei. Politia efectueaza cercetari, cu suspectul in stare de libertate.

Citeşte mai mult...
 
Pieton decedat in urma unui accident rutier PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 01 Februarie 2016 13:40

Ieri seară, un bărbat din comuna Săpânţa, care se deplasa pe raza localităţii de domiciliu, a decedat în urma producerii unui eveniment rutier.

În jurul orei 19.00, poliţia a fost sesizată că pe DN 19, în localitatea Săpânţa, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Un tânăr de 22 de ani din Câmpulung la Tisa, care conducea un autoturism dinspre Remeți înspre Sighetu Marmației, a surprins şi accidentat un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, în aceeaşi direcţie de mers, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

În urma impactului, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a decedat.

Citeşte mai mult...
 
23 permise reţinute şi amenzi de 47.000 de lei aplicate în Maramureş în doar două zile PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Noiembrie 2015 13:11

Şoferii care nu respectă regulile de circulaţie au fost sancţionaţi de oamenii legii. Poliţiştii maramureşeni acţionează în mod constant pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului şi constată zilnic un număr mare de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Ca urmare a acţiunilor întreprinse la începutul acestei săptămâni, poliţiştii rutieri au aplicat, în doar două zile, 128 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 47.000 de lei.
 
Având în vedere că neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi traversarea neregulamentară reprezintă cauze principale ale producerii accidentelor de circulaţie, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au acţionat luni, 16 noiembrie, pentru depistarea şoferilor şi a pietonilor care nu respectă aceste reguli. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 64 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 20.000 de lei. De asemenea, au reţinut opt permise de conducere şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi au retras un certificat de înmatriculare.
Citeşte mai mult...
 
Focuri de armă la Teceu pentru prinderea unor contrabandiști de țigări PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Noiembrie 2015 13:06

În data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Sarasău - I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii de frontieră Teceul Mic, mai multe persoane care transportau colete de la malul râului Tisa spre interiorul ţării.
Poliţiştii de frontieră au procedat la somarea prin voce a persoanelor şi deoarece acestea nu s-au supus somaţiilor, lucrătorii noştri au folosit conform legii, armamentul din dotare, fiind trase 3 focuri de avertisment, în plan vertical.
Cei în cauză au abandonat coletele şi profitând de terenul accidentat şi împădurit, dar şi de întuneric, au fugit spre teritoriul statului vecin. Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a evenimentului.
În cadrul acţiunii, în zonă au fost descoperite 12 colete ce conţineau cantitatea de 5.880 pachete ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Citeşte mai mult...
 
Patru dintre protestatarii din Sighet au fost bătuți crunt cu bâte și atacați cu cuțite de către persoane necunoscute PDF Imprimare Email
Scris de Sighet247.ro   
Joi, 12 Noiembrie 2015 23:21

După tragedia petrecută în Clubul „Colectiv” din București, în urma căreia au murit peste 50 de persoane, întreaga țară a fost cuprinse de proteste. În urma acestor proteste de masă Guvernul Ponta și-a prezentat demisia.
 
În Sighetu Marmației au avut loc proteste similare timp de mai bine de o săptămână. Protestele au fost pașnice, iar protestatarii, în majoritate tineri, au cerut înlăturarea corupților din administrație și politică, dar și regândirea sistemului de guvernare a țării.
 
 După protestele de miercuri seara (11 noiembrie a.c.), patru dintre protestatari au fost bătuți în stil mafiot, probabil pentru a descuraja continuarea protestelor, care deja „deranjează” mai mult decât a fost calculat.
Ultima actualizare Vineri, 13 Noiembrie 2015 07:27
Citeşte mai mult...
 
Cluburile, barurile si salile de spectacole din Maramures au fost verificate de catre ISUMM PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 11 Noiembrie 2015 13:35

În perioada 05 – 08.11.2015 pompierii maramureșeni au efectuat o serie de activități preventive la cluburi, baruri, discoteci, săli de cinematograf/spectacol din județ. Pentru desfăşurarea acestor activităţi, au fost angrenaţi 13 reprezentanți ai I.S.U. Maramureș și 5 ai altor autorităţi cu atribuţii de control. 
Pe durata acestor activități au fost verificate 8 obiective din categoriile mai sus menționate, la care au fost constatate 25 de deficiențe, dintre care 8 au fost înlăturate pe timpul controalelor. În urma acţiunilor de control preventive au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, constând în 5 avertismente, respectiv 5 amenzi în cuantum de 15.000 lei.
Principalele nereguli identificate în teren au constat în: lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu, deficienţe privind existenţa şi funcţionalitatea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, deficienţe privind organizarea activităţii de apărare împotriva incendiilor, nereguli din puncte de vedere al prevenirii situaţiilor de urgenţă, având caracter tehnic, indicate în obiectiv. 
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 11 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact