logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Ce trebuie să știi despre sughiț PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 31 Octombrie 2022 12:30

Sughițul poate apărea la orice vârstă și, în general, trece în câteva minute, chiar și de la sine. Cazurile în care trebuie să apelezi la un medic sunt rare, însă, există. 

 

În acest articol vom discuta despre ce cauzează sughițul, cum se tratează și care sunt situațiile în care trebuie să te consulți cu un doctor.

Ultima actualizare Marţi, 08 Noiembrie 2022 08:09
Citeşte mai mult...
 
Cum să integrezi cardiganul în ținuta ta? 6 idei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Octombrie 2022 13:13

Din garderoba pentru sezonul rece nu trebuie să-ți lipsească o piesă vestimentară esențială: cardiganul. Deși ai crede că face parte dintr-un trend depășit, cardiganul este mai popular ca niciodată și poate fi purtat în numeroase combinații.

Citeşte mai mult...
 
Ce este sudura TIG si când se folosește PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Octombrie 2022 13:06

Sudura este o procedură mai complexă decât poate părea la prima vedere, presupunând moduri de lucru diferite, în funcție de natura materialelor prelucrate.

În prezent există cinci moduri de sudură cunoscute, iar sudura TIG este unul dintre ele. Dacă ești mai puțin familiarizat cu acest domeniu, dar vrei să afli mai multe informații, ți-am pregăti acest material în care îți vom arăta  în ce constă sudura TIG și când se folosește.

Ultima actualizare Luni, 17 Octombrie 2022 13:10
Citeşte mai mult...
 
Nu ai jucat niciodată la loto? Iată ce trebuie să știi înainte de a începe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 17 Octombrie 2022 06:52

Cuvântul „loterie” este asociat cu două noțiuni de bază: hazard („Totul este o loterie”) și sursă de îmbogățire („Ce, am câștigat la loterie?”). Dacă nu ți-ai încercat niciodată norocul la Loto 6/49 sau la loteriile internaționale online, citește acest articol pentru a afla cum se joacă.

Ne referim, mai întâi, la extragerile pe care românii puteau să parieze încă de dinainte de Revoluția din 1989, „6/49”. Este jocul principal organizat de Loteria Română, iar la el se poate participa numai cumpărând bilete din agențiile acestei instituții, sau din magazine care colaborează cu ea. În prezent, prețul unui bilet simplu este de 5 RON, iar de sărbători, când de obicei există un premiu fabulos, ajunge la 10 RON.

Ultima actualizare Marţi, 25 Octombrie 2022 14:14
Citeşte mai mult...
 
5 sfaturi utile care te vor ajuta în procesul de amenajare a băii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Septembrie 2022 10:51

O baie spațioasă și amenajată modern este cu siguranță un deziderat pentru fiecare persoană în parte. Amenajarea implică grija față de toate aspectele care țin de utilizarea băii, așa că dacă te pregătești de o schimbare, iată câteva sfaturi care s-ar putea să îți fie de ajutor. 

Ultima actualizare Vineri, 23 Septembrie 2022 10:57
Citeşte mai mult...
 
7 tipuri de încălțăminte de nelipsit din sifonierul femeilor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Septembrie 2022 10:44

Nu mai este niciun secret faptul că orice femeie adoră pantofii și visează la un dressing imens, încărcat cu cele mai variate tipuri de încălțăminte, care să se muleze perfect pe stilul personal, indiferent de sezon. Specialiștii în modă susțin însă că nu este nevoie să ai un dulap destinat doar perechilor de încălțăminte și că este nevoie doar de câteva modele care să te ajute să compui ținute mereu la modă. 

Ultima actualizare Vineri, 23 Septembrie 2022 10:48
Citeşte mai mult...
 
Cele mai bune machete auto va asteapta la un click distanta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 16 Septembrie 2022 07:21

Modelele Aro au fost, sunt si vor ramane modele emblematice pentru tot ce reprezinta productia de autovehicule de teren din tara noastra, Aro fiind singurul producator auto de acest fel din Romania, considerat regele industriei producatoare de masini de la noi din tara in anii ‘80.

Desi intr-un numar foarte mic, pe strazi inca mai putem vedea modele Aro in conditii impecabile, fie conservate extrem de bine de pasionati auto, fie restaurate pana la ultima piulita. Bineinteles ca aceste masini le putem observa destul de rar dar in special in cadrul paradelor auto dedicate vehiculelor istorice.

Ultima actualizare Vineri, 23 Septembrie 2022 08:45
Citeşte mai mult...
 
Cum să folosești covoare din piele în decorul modern al casei tale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Septembrie 2022 06:54

Dacă te-ai gândit să redecorezi interiorul casei tale, sunt șanse mari să fi petrecut ore și ore uitându-te prin reviste și cărți dedicate opțiunilor de decorațiuni interioare. S-ar putea să fi întâlnit câteva poze cu o cabană sau o fermă decorată cu capete de animale și un covor mare de vacă în fața unui șemineu pe lemne.

 

Ultima actualizare Vineri, 23 Septembrie 2022 08:46
Citeşte mai mult...
 
Cadoul perfect pentru ziua de naștere a partenerei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Septembrie 2022 06:47

Că ești la începutul relației sau că ești cu persoana iubită de ceva vreme acum, ziua de naștere a partenerei ar trebui sărbătorită an de an cu același entuziasm. Nu există un cadou mai frumos pentru jumătatea ta ca să simtă că îți pasă și să îți verși toată dragostea pentru celălalt într-un mod plăcut. Desigur, florile și ciocolata sunt întotdeauna apreciate, dar anul acesta ce zici să reaprindeți flacăra cu un cadou sexy și picant de care vă puteți bucura amândoi împreună?

 

Ultima actualizare Vineri, 23 Septembrie 2022 08:46
Citeşte mai mult...
 
Cum te ajuta refinantarea sa-ti cresti scorul de credit PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 10:24

Persoanele care au acumulat multe datorii si sunt in cautarea unei solutii rapide pentru a iesi cu bine din situatia in care se afla pot opta pentru refinantarea unui credit. Aceasta consta in achitarea creditelor anterioare prin accesarea unuia nou. De multe ori, refinantarea reprezinta solutia perfecta pentru a rezolva problemele de natura financiara cu care se intalneste cineva.

Ultima actualizare Luni, 12 Septembrie 2022 07:01
Citeşte mai mult...
 
Sfaturi și recomandări pentru o sarcină ușoară PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 10:08

Un copil sănătos se va naște dintr-o femeie sănătoasă: iată cel mai important lucru pe care trebuie să-l rețină o viitoare mămică. Un stil de viață armonios este esențial pentru ca sarcina să evolueze normal, fără probleme, iar nașterea să decurgă cât mai ușor. Poate fi dificil pentru o gravidă să urmeze cu strictețe toate indicațiile medicului, dar ea trebuie să înțeleagă de ce aceste recomandări sunt esențiale și ar fi bine să fie respectate fără abateri.

Ultima actualizare Miercuri, 31 August 2022 10:13
Citeşte mai mult...
 
Idei de gustări și aperitive tradițional-românești PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 09:53

Mâncarea tradițională românească nu se limitează la sarmale, mici, cârnați și alte produse destinate felului principal. Există și preparate delicioase care se servesc ca gustări și aperitive. Multe dintre ele sunt influențate de alte bucătării, dar sunt atât de obișnuite românilor, încât le poți considera ca feluri de mâncare tradițională. Deși mâncarea noastră tradițională se distinge prin conținutul mare de grăsimi și calorii, unele dintre aperitive sunt potrivite inclusiv celor care sunt atenți la greutate. Fie că ai invitați sau nu mai ști ce să gătești pentru tine și familia ta, următoarele idei de aperitive și gustări te vor inspira.

Ultima actualizare Miercuri, 31 August 2022 10:21
Citeşte mai mult...
 
Înfrumusețează podeaua casei tale cu șipci de lemn! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 09:17

Lemnul este probabil cel mai universal material pentru a crea aranjamente de neuitat. Frumusețea sa naturală poate îmbogăți aspectul oricărui interior. Elementul decorativ de necontestat sunt plintele, care joaca si rolul unui accesoriu extrem de practic. Mai mult decât atât, beneficiile utilizării lor nu se limitează la estetică. 

 

Ultima actualizare Luni, 12 Septembrie 2022 07:01
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 8 of 29

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact