logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Importanța utilizării produselor anticelulitice PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:49

Problema vergeturilor și a celulitei este frecvent întâlnită la 70% dintre femei, afectându-le în mod constant imaginea de sine. Cu toate că încă nu s-a găsit încă un remediu care să elimine total celulita, marile companii de cosmetice fac cercetări și aduc inovații pe piață concepând produse revoluționare care să estompeze aspectul inestetic.

Vergeturi – cauze și efecte

Se întâmplă în anumite situații ca pielea să fie suprasolicitată – de regulă atunci când apar fluctuațiile de greutate într-un timp foarte scurt. Astfel, în diferite zone ale corpului pot apărea niște semne vizibile. Dar care sunt cauzele vergeturilor?

Ultima actualizare Duminică, 03 Iunie 2018 15:14
Citeşte mai mult...
 
Sterilizarea instrumentelor: importanța utilizării unui autoclav PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 21:43

Cu siguranță că desfășurarea activității din cabinetele dentare impune respectarea unor condiții de igienă. Astfel, sterilizarea instrumentarului cu specific stomatologic este una dintre obligațiile specialiștilor. Pentru a nu pune în pericol sănătatea pacienților, este necesară utilizarea unei aparaturi în vederea sterilizării.

Pentru a nu întâmpina probleme, stomatologii ar trebui să fie precauți și să-și ia toate măsurile de precauție, asigurându-se că și-au dotat cabinetul cu toată aparatura necesară. Autoclavul se numără pe lista dotărilor și a echipamentelor ce nu pot lipsi sub nicio formă din cabinetul stomatologic.

Citeşte mai mult...
 
Cum să ai un control bun al reputației în mediul online PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Mai 2018 11:28

În mediul online, reputația constituie o părere publică – favorabilă sau nefavorabilă – pe care au internauții despre un anumit brand sau despre o anumită persoană.

Dacă întrecut, brandurile se limitau doar la crearea de conținut cu scop informativ fără a-i invita pe consumatori să interacționeze, în ultimii ani, situația s-a schimbat radical. Astfel că, brandurile sunt active pe diferite platforme unde îndeamnă userii să lase comentarii, să dea like-uri și să share-uiască conținut. Aceste tipuri de interacțiuni sunt benefice deoarece contribuie la consolidarea imaginii de brand. De altfel, testimonialele au un rol major în ceea ce privește definirea calității serviciilor sau produselor utilizate. În aceste condiții, nimeni nu poate avea succes dacă ignoră review-urile consumatorilor. De aceea e important ca brandurile să țină cont de feedback-urile pe care le primesc de la utilizatori, ba mai mult decât atât, ar fi indicat chiar să-și îmbunătățească serviciile sau produsele furnizate. Pentru a avea un bun control al reputației în mediul online, brandurile aunevoie de ORM (Online Reputation Management).

Ultima actualizare Miercuri, 30 Mai 2018 21:31
Citeşte mai mult...
 
Tot ce trebuie să știi despre cel mai folosit combustibil, lemnul PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 23 Mai 2018 13:48

În zilele noastre, din ce în ce mai mulți oameni aleg centrale pe lemne ca metode de încălzire a locuinței. Acestea sunt cele mai convenabile, atât prin faptul că au o autonomie mare, cât și prin faptul că sunt o investiție bună și economică pe termen lung. 

Lemnul este cel mai folosit combustibil în zilele noastre, tocmai pentru că este la îndemână și poate fi găsit la un preț convenabil.

Ce ar trebui să știm despre lemn?

Lemnul constituie una dintre marile bogății ale țării noastre. El este folosit atât în construcții, cât și drept combustibil.

Când vine vorba de pregătirea lemnelor de foc trebuie să avem în vedere câteva elemente esențiale astfel încât investiția noastră să fie eficientă și să beneficiem de maximum de beneficii.

Ultima actualizare Miercuri, 23 Mai 2018 14:24
Citeşte mai mult...
 
Secrete despre ingrijirea parului chiar in confortul casei tale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Mai 2018 07:52

Modul in care aleg oamenii sa isi poarte podoaba capilara este o chestiune de preferinta, de stil sau de comoditate. Femeile de regula sunt cele care acorda cea mai mai importanta aranjarii parului, toate dorind sa il foloseasca ca pe un atu de baza al frumusetii feminine. Inca din cele mai vechi timpuri reprezentantele sexului frumos erau invatate sa considere parul o adevarata comoara, ba chiar un artificiu cu care ar putea fermeca un barbat. Semnificatiile mistice s-au pierdut odata cu trecerea timpului. Insa un adevar ramane general valabil chiar si la momentul actual: parul unei femei defineste feminitatea si vitalitatea sa.

Nu poti avea un par frumos daca nu ii acorzi ingrijirea corespunzatoare. Desi mai mult ca sigur ai incercat tratamente din comert care promiteau efecte miraculoase, rezultatul ti-a dezamagit asteptarile. Vei descoperi in acest articol cu ce poti inlocui produsele cosmetice de duzina si intregul ritual pe care trebuie sa il respecti. Desigur, asta daca iti doresti un par frumos si sanatos, cu care sa te mandresti mereu.

Citeşte mai mult...
 
Iluminat stradal modern cu module LED PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Mai 2018 08:13

LED-urile sunt corpuri de iluminat special adaptate pentru reducerea consumului de electricitate. Corpurile LED sunt soluții de iluminat pentru birouri, sedii de firme și spatii de lucru si pana la felinarul de strada.

În timp ce un bec incandescent are 10% eficiență, convertind în lumină doar 10% din energia consumată, restul de 90% pierzându-se sub formă de căldură, sistemul de iluminat cu LED are o eficiență de peste 80%, convertind mai mult de 80% din energie în lumină, astfel că, practic, nu degajă aproape deloc căldură.

Compania RGB Energy Team este specializata in proiectarea si executia instalatiilor electrice oferind servicii de cea mai buna calitate la cele mai inalte standarde.

RGB Energy Team detine certificate de autorizare si executa urmatoarele servicii: executare de instalatii electrice exterioare si interioare, iluminat public si decoratic, bransamente aeriene si subterane, inchiriere nacela PRB (cu ridicare pana la 16m de lucru).

Citeşte mai mult...
 
Aportul pe care il aduc serviciile SEO in dezvoltarea afacerii tale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Aprilie 2018 19:46
Optimizarea site-ului tau este un proces complex, desi in aparenta ai crede altceva. In ecuatie este inclus procesul SEO, care poate aduce beneficii site-ului si implicit afacerii tale. Asta este practic reteta care iti asigura interesul constant al publicului pentru ceea ce oferi. Atunci cand competitia devine acerba, pare destul de greu sa te incadrezi in primele pozitii in mediul online. Investind in publicitate si promovare, ai toate sansele sa ocupi un loc binemeritat intre competitori.
Indiferent de afacere, ai nevoie de promovare. Prezenta pe platformele online iti garanteaza o mai mare rapiditate in a deveni cunoscut publicului larg. Acesta este momentul in care intervine SEO. Altfel spus, cu ajutorul serviciilor SEO motoarele de cautare vor intelege continutul paginii, al site-ului si vor ajuta utilizatorii, directionandu-i catre tine. 
Ultima actualizare Vineri, 20 Aprilie 2018 19:49
Citeşte mai mult...
 
Cum iti cauti candelabrul ideal? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 30 Martie 2018 09:45
În afară de stil, cei trei factori principali pentru selectarea unui candelabru sunt: ​​dimensiunea / scala, direcția ieșirii luminii și controlul.
 
Dacă ai un corp de iluminat prea mare sau prea mic, poți avea o imagine disproporționată. Un candelabru înalt de 30 de cm, atârnând în mijlocul camerei cu tavane de 8 ', va atarna extrem de jos și ar părea ciudat. Dacă cumpărați ceva prea mic, piesa poate părea că este "pipernicita". 
Utilizați următoarea metodă "regulă degetului mare" pentru a dimensiona candelabrul dvs. ca punct focal al unei încăperi (oriunde nu este instalată deasupra unei mese sau a unui contor).
Ultima actualizare Vineri, 30 Martie 2018 09:51
Citeşte mai mult...
 
Ghidul mirilor – cum alegi fotograful pentru nunta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Martie 2018 18:49

Sezonul cel mai activ din punct de vedere al evenimentelor de genul nuntilor se organizeaza din timp. Ultimii ani au dictat anumite tedinte din acest punct de vedere intrucat s-a ajuns sa existe un reper strict despre ce inseamna planificarea unei nunti. Spre exemplu, fotografii cei mai solicitati sunt din timp rezervati, caci nu e timp de pierdut si nici de gandit prea mult.

Ajunsi la acest capitol, mirii se intreaba ce pot face pentru a alege un fotograf pe masura asteptarilor lor. Un fotograf nunta trebuie sa indeplineasca anumite conditii, sa ofere anumite servicii. Asadar, iata un succint ghid cu aspectele ce primeaza cand vine vorba de alegerea unui profesionist in ale artei de a captura cadre.

Citeşte mai mult...
 
Studiourile de videochat, tot mai populare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 16 Martie 2018 14:32
În ultimii ani, studiourile de videochat au devenit tot mai populare. Explicația pe care o găsesc unii se referă desigur la partea financiară, cea mai atractivă dintre toate. Doar că, având un nivel de competiție foarte mare, domeniul a provocat aspirația către standarde înalte. Cu alte cuvinte, studiourile s-au înmulțit, însă încearcă pe cât posibil să ofere un job complex, cu beneficii care mai de care.
La ora actuală un job în domeniu a devenit unul destul de râvnit, numeroase aspirante dorind să încerce o astfel de experiență. Cum face un studio videochat Bucuresti  să fie în topul preferințelor? Contează se pare ce tipuri de beneficii se asociază cu jobul în sine.
Citeşte mai mult...
 
Poliamida, secretul unui material calitativ ce sporește avantajele unor roți și role PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 12 Martie 2018 21:35

De-a lungul anilor, evoluția roților și a rolelor demonstrează în fapt dezvoltarea unor strategii care să îmbunătățească viața în toate domeniile ei. De la roata rudimentară și până în prezent, datorită sistemelor inovative s-a ajuns la dezvoltarea unor sectoare majore în toate industriile. Acum putem vorbi cu lejeritate de roți ce au poliamidăîn componenţă, fiind net superioare altor tipuri.

Pentru o mai bună înțelegere a contribuției acestui material, de ce clasa de roti poliamida este o recomandare, mergem mai întâi la definiția în sine a poliamidei. Este vorba despre un material rezistent, dur, ce are așadar aplicații industriale datorită caracteristicilor sale: cu o capacitate sporită privind rezistența la uzură, la factori abrazivi, la impact de orice fel, fricțiune sau rupere.

Ultima actualizare Luni, 12 Martie 2018 21:42
Citeşte mai mult...
 
Binatex păreri - descriere detaliată a opțiunilor binare și a activității companiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 29 Ianuarie 2018 13:50

Criza economică a devenit pentru unii un subiect care stârnește atât furie, cât și deznădejde. De-a lungul anilor am fost „hrăniți” cu informații, dar ni s-au tăiat și aripile către speranța de a trăi și zile mai bune. Cei mai afectați sunt tinerii. Se pare că oricât te-ai strădui, ai învăța și ai căuta să devii un profesionist, nu mai există șanse de a trăi decent. Foarte mulți tineri aleg „calea” ușoară, adică decid să își încerce norocul într-o altă țară și să uite de ușile mereu închise din țara lor. 

Ultima actualizare Luni, 29 Ianuarie 2018 21:07
Citeşte mai mult...
 
Ce presupune procesul de închiriere a unui apartament? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 23 Ianuarie 2018 14:47

În viața de zi cu zi, fiecare dintre noi are de luat anumite decizii ce ne vor influența într-o măsură mai mare sau mai mică gradul de confort resimțit și calitatea traiului. Cu siguranță că alegerea apartamentului pentru închiriere are o importanță deosebită și că trebuie să acordăm o atenție sporită întregului proces, începând de la selectarea celor mai potrivite spații.

Care sunt cei mai importanți pași de realizat când vine vorba de capitolul apartamente de inchiriat?  Potrivit experților în imobiliare, Compari Imobiliare – o platformă online de succes cu statistici de prețuri și anunțuri în domeniu, nici o etapă nu trebuie omisă. Astfel, iată care sunt acestea și ce vizează fiecare în parte.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678UrmătorSfârşit »

Page 5 of 8

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact