logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Ce cadou îi dai unui vânător? - Cele mai interesante cadouri pentru vânători în 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 August 2019 10:03

Când vrei să faci un cadou unui prieten pasionat de vânătoare nu este chiar ușor să alegi ceva care să-i placă cu adevărat. Sunt oameni cu adevărat pasionați de vânătoare și care adoră să primească și cadouri cu tematică în acest sens. Pentru ei vânătoarea reprezintă mai mult decât simpla tragere cu pușca, ei se bucură și de timpul petrecut în natură, trăiesc fiecare moment la maxim, consideră că au de fiecare dată experiențe unice și palpitante.

Prin urmare, găsirea unui cadou potrivit nu este chiar simplă dacă nu știi unde să cauți. Îți sugerăm să vezi magazinele online pe Internet care comercializează produse de vânătoare și cadouri pentru vânători, pentru a descoperi care este gama de produse de acest fel pentru anul 2019.

Iată care sunt cele mai interesante cadouri pentru vânători în 2019!

Citeşte mai mult...
 
Biciclete si accesorii pentru pasionatii de ciclism PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 13 August 2019 07:08

Mersul pe bicicleta este o activitate de care se pot bucura toate persoanele indiferent de varsta. Daca ai acordul doctorului, fii sigur ca poti pedala fara nicio grija prin parcurile orasului tau sau daca esti curajos poti merge in natura folosind o bicicleta MTB.

Si eu am adoptat acest sport in urma cu ceva timp, cand imi doream sa slabesc. Am cautat mai multe sporturi si am descoperit ciclismul. Nu numai ca poate fi o activitate de grup, insa pe bicicleta poti merge si de unul singur, iar achizitionarea unei biciclete se poate dovedi a fi o ivestitie foarte buna.

Citeşte mai mult...
 
5 metode de a reaprinde dragostea dintre voi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 August 2019 14:01

Sunteți împreună de mult timp și chiar dacă vă iubiți, parcă nu mai e ca la început, nu mai e acea pasiune nebunească la mijloc. Nu te mai pupă pe obraz când nu te aștepți și nici nu îți mai aduce flori fără motiv.

Dar asta poate fi doar o perioadă mai liniștită din viața voastră. Cu puțină muncă și atenție, poți reaprinde flacăra iubirii voastre. 

Iată câteva idei pe care să le încerci alături de jumătatea ta:

 

Ultima actualizare Joi, 08 August 2019 14:04
Citeşte mai mult...
 
Cum protejăm mașina de grindină, soare și de situații neplăcute PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 29 Iulie 2019 09:06

În timp ce luați în considerare casa sau apartamentul în care dvs doriți să trăiți, există o mare șansă ca aceasta sa va ofere un loc special amenajat pentru masina dvs precum un garaj.
 
Dar, uneori, un garaj nu este o opțiune disponibilă și există doar un spațiu de parcare aflat în exterior.
 
Problema este că acum aveți un punct vulnerabil pentru a vă proteja caroseria masinii, daca este expusa la exterior neprotejată.
 
Dacă, totuși, ați cumpărat o casă cu garajul cel mai perfect, uneori acest lucru nu este suficient, deoarece atunci când mergeți la muncă, trebuie să parcați în exterior și să vă lăsați în aer liber masina parcata.
 
Soluția constă în utilizarea prelatei auto,care poate sa fie de tip : dedicata sau universala.  Acest tip nou de prelata auto anti-grindina vaa păstrează mașina în conditii optime de siguranță, indiferent de locul în care sunteți forțat să o lasati stationata și indiferent de condițiile meteorologice.
Ultima actualizare Luni, 29 Iulie 2019 09:18
Citeşte mai mult...
 
Top 3 avantaje ale activității sportive PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 25 Iulie 2019 13:48

Sportul a fost și va fi mereu benefic pentru organism. Acesta te ajută să menții greutatea sub control și să ai un stil de viață sănătos. Timpul nu este cel mai bun prieten când vine vorba despre activitatea fizică deoarece munca îți ocupă o mare parte din zi și consideri că ești destul de obosit pentru așa ceva. Însă, populația tinde spre obezitate într-un ritm rapid. Acesta este din cauza faptului că, programul de la locul de muncă este destul de haotic și nepotrivit, iar orele suplimentare și regimul alimentar bazat pe mâncare tip fast food au efecte negative asupra organismului tău. 

 

Vrei să ai un organism sănătos și activ? Iată 3 avantaje care vor îmbunătăți stilul de viață și vor conduce către rezultate bune. 

Ultima actualizare Joi, 25 Iulie 2019 14:06
Citeşte mai mult...
 
Cum sa-ti decorezi dormitorul PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 12 Iulie 2019 07:36
Dintotdeauna piesele de mobilier au transformat orice cadru intr-o vedere memorabila. Cu atat mai mult cand vine vorba de al nostru coltisor de rai, acea casa, dulce casa. Nimanui nu-I plac renovarile, praful si dezordinea, dar cu totii ne bucuram cand, dupa ani de vise si munca, putem in sfarsit sa ne punem la punct proiectul de reamenajare si sa decoram coltul nostru de relaxare dupa preferintele noastre.
Conform specialistilor exista multe aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand ne reamenajam dormitorul si nu numai. Atentia la detalii este extrem de importanta si intre toate alegerile pe care le facem trebuie sa existe un echilibru. 
De exemplu, peretii ar trebui sa fie vopsiti in culori deschise, precum albastru, alb, nuante pastelate, astfel incat sa existe o armonie din punct de vedere vizual si spiritual. Se recomanda sa se evite culorile intense, tipatoare, mult prea vibrante. Astfel de culori nu fac decat sa ofere impresia de spatiu restrans si totodata sunt obositoare, produc o stare iritanta si, intr-un final, pot chiar sa duca la instalarea unui somn nesatisfacator. Apeland la nuante neutre, calme si discrete ai o libertate mai mare de expresivitate si poti jongla cu usurinta pe elementele de decor, precum mobilierul si decoratiunile interioare.
Ultima actualizare Luni, 22 Iulie 2019 19:20
Citeşte mai mult...
 
Stilul și calitatea, unicitatea care contează PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 08 Iulie 2019 10:49
Fiecare dintre noi ne dorim să avem o prezență unică și plină de stil. Aceasta înseamnă că trebuie să ne găsim acele lucruri care ne corespund din toate unghiurile și ne fac să ne simțim bine. De cele mai multe ori căutarile durează un timp îndelungat pentru că nu întotdeauna putem să găsim ceea ce ne dorim. 
NEER reprezintă alegerea ideală pentru bărbații care se respectă. La firma noastră găsiți tot ceea ce cautați, cele mai diversificate game de accesorii bărbați, haine și pantofi. Știm  ce mult înseamnă lucrurile calitative și alegerea corectă care să vă aducă doar avantaje. Fiecare element masculin este conceput într-un mod unic care să ofere satisfacție maximă. Tot ceea ce trebuie să faceți este să vizualizați ofertele noastre. Dacă vă doriți să dați un plus de eleganță cămășilor și să vă prezentați impecabil la un eveniment, optați pentru cravate bărbați. Pentru fiecare există unicitate și potrivire maximă.  
Ultima actualizare Luni, 08 Iulie 2019 10:52
Citeşte mai mult...
 
Calitatea, cea mai bună reprezentare pentru noi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 08 Iulie 2019 10:36
Stilul și eleganța nu sunt cele mai cautate lucruri din domeniul modei doar de către femei. A sosit vremea ca și bărbații să își poată găsi esteticul și confortul în tot ceea ce îi reprezintă, de la frizură și până la pantofi.
Atunci când găsești ceea ce te face să fii mândru și îți întregește stilul unic, poți deveni mai plin de încredere în forțele proprii și de asemenea te poți bucura de viață după cum îți dorești. Alegerile făcute pentru confortul îmbrăcatului și cel al pantofilor trebuie să fie făcute cu mare atenție. Numai în acest fel poți fi sigur de calitate și de o corectă potrivire cu stilul și prezentarea ta finală. 
Ultima actualizare Luni, 08 Iulie 2019 10:47
Citeşte mai mult...
 
Cum să faci o petrecere cu tema anilor 2000: Ce lucruri NU trebuie să îți lipsească din recuzita de organizator PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 03 Iulie 2019 14:20

Mai ții minte cum te distrai când erai copil pe muzica celor de la 3 Sud-Est, Animal X, Andre, Backstreet Boys sau Spice Girls? Nu-i așa că ți-e dor puțin de vremurile în care împreună cu prietenii tăi încropeați câte un mic chef chiar și în poarta bunicilor de la țară, ascultați muzică la casetofon și mâncați semințe? Ei, bine, un astfel de chef poate fi reluat și acum la maturitate. E un bun prilej să te reîntâlnești cu vechii prieteni. În plus, trupa Andre tocmai a anunțat că s-a reunit, ba chiar a pregătit o nouă piesă, iar Backstreet Boys și Spice Girls au plecat prin turneu, ca în vremurile bune. Așa că, de ce nu ai organiza și tu un chef cu tematică 2000?

Citeşte mai mult...
 
A fi o mama cool: Sfaturi de look pentru proaspetele mamici PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 02 Iulie 2019 13:19

Se știe că, după ce devin mame, femeile tind să se neglijeze, cel puțin în primele luni după naștere. Garderoba lor e formată, preponderent, din haine numai bune de făcut curățenie în casă, părul e prins invariabil într-un coc răsucit, încălțămintea de bază sunt adidașii, iar produsele de machiaj expiră în sertar. Dacă și tu te regăsești în această descriere,acest articol e pentru tine. 

Aici vei găsi câteva tips and tricks care te vor transforma dintr-o femeie blazată, într-o mamă cool ce pare că tocmai a ieșit din atelierul unui consultant de stil.

Ultima actualizare Marţi, 02 Iulie 2019 13:25
Citeşte mai mult...
 
Idei de cadouri pentru bărbați eleganți – Cadouri haioase care te fac să râzi până la lacrimi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 28 Iunie 2019 08:25

Cauți un cadou pentru un bărbat elegant? Cu siguranță un cadou amuzant este perfect pentru orice ocazie. Atunci când pregătești un cadou pentru un bărbat trebuie să încerci să-l alegi astfel încât să se potrivească caracterului acelui bărbat. Darul poate reflecta sentimentele tale față de acel bărbat sau în orice caz, arată modul tău de gândire despre el.

Hainele pot fi cadouri interesante pentru bărbații eleganți, mai ales dacă sunt pe gustul lor. Tricourile personalizate sunt potrivite pentru orice bărbat, sunt frumoase, haioase, moderne. Prin urmare dacă alegi drept cadou un tricou personalizat, cu siguranță nu vei da greș. Ideea este să faci un cadou care să-l facă să râdă pe sărbătorit, de ziua lui de naștere. Dacă este vorba despre o aniversare a unui coleg, frate, iubit, o petrecere împreună cu prietenii, este clar că un astfel de cadou va fi un succes, va stârni chicoteli și zâmbete pe chipurile lor.

Ultima actualizare Vineri, 28 Iunie 2019 08:46
Citeşte mai mult...
 
Stilul modern: Află care sunt tendințele anului 2019 în materie de case PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 25 Iunie 2019 09:14

Aveți o casă tradițională, dar vă place stilul modern? O casă modernă este reprezentată de mai multe elemente care îmbină complexitatea cu notele estetice oferite de un stil nou care vă poate transforma locuința într-o încăpere de vis.

Există o mulțime de opțiuni pentru a crea acea atmosferă modernă într-o casă mai veche.

Citeşte mai mult...
 
5 secrete despre cum sa te relaxezi dupa o zi plina la job PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 20 Iunie 2019 08:45

Multa lume se intreaba cum ar putea sa gaseasca solutia ideala pentru a se relaxa si odihni in intimitatea casei, in asa fel incat sa aiba o stare de spirit foarte buna intreaga zi. Intr-o societate extrem de stresata, romanii au inceput sa culeaga informatii despre acest subiect si sa le puna in aplicare pentru a reusi sa se debaraseze de stresul periculos, care poate duce oricand la instalarea bolilor in organismul uman.

Ultima actualizare Joi, 20 Iunie 2019 08:52
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior21222324252627282930UrmătorSfârşit »

Page 25 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact