logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
De ce să alegi o lenjerie de pat tip cocolino pentru dormitorul copilului tău PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 19:05

Orele de odihnă sunt esențiale pentru un stil de viață sănătos al celor mici. În primii ani de viață, corpul copiilor este în plină dezvoltare, așa că somnul îi ajută să se dezvolte sănătos. Din acest motiv, copiii au nevoie nu doar de un pat comod, ci și de textile potrivite, care să contribuie la un somn odihnitor.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 19:10
Citeşte mai mult...
 
Izolarea fonică a biroului: 4 materiale care absorb zgomotele PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:58

Birourile sunt camere care au cerințe speciale în ceea ce privește nivelul de zgomot, îndeosebi prin prisma activității prestate la interior. Pentru a proteja aceste spații de zgomote este necesară izolarea fonică, pe care o poți face cu doar câteva materiale care au proprietatea de a absorbi zgomotele. Iată care sunt acestea.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 19:02
Citeşte mai mult...
 
Cum să porți un hanorac? 5 idei de ținute în tendințe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:35

Hanoracul face parte din categoria hainelor sport, însă moda ultimelor sezoane a făcut din această piesă vestimentară una obligatoriu de inclus în garderoba ta, indiferent de stilul preferat. Cum asortezi un hanorac astfel încât să fii la modă, fie ca vorbim de o ținută casual sau una ceva mai elegantă? 

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 18:44
Citeşte mai mult...
 
Ce indică durerile de spate: 3 posibile cauze şi soluţii pentru tratarea lor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:24

Ceea ce numim global „spate” este de fapt o structură complexă de muşchi, ligamente, tendoane, discuri şi oase care ne susţin întregul corp şi ne permit să ne deplasăm. Problemele apărute la oricare dintre aceste componente încep cu un disconfort care se poate transforma în durere şi probleme serioase de sănătate dacă nu intervii la timp. Cauzele pot fi multiple, de la accidente, afecţiuni medicale, procesul ireversibil al îmbătrânirii sau chiar stilul de viaţă al fiecăruia. Iată câteva posibile cauze ale durerilor de spate împreună cu soluţiile de ameliorare.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 18:28
Citeşte mai mult...
 
Cele mai apreciate cadouri pentru copii. 5 recomandări în funcție de vârstă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:16

Cadourile pentru copii se împart în două categorii clare: haine / obiecte utile și jucării. Prima categorie este preferată de adulți, deoarece îi scutește de anumite cheltuieli și îi ajută să își ușureze munca. A doua categorie este preferată de copii, deoarece nimic nu este mai amuzant decât o jucărie nouă. Jucăriile sunt întotdeauna distractive și încurajează imaginația și dezvoltarea fizică. Din acest motiv, dacă trebuie să cumperi un cadou pentru un copil, ține cont de recomandările din acest articol și alege întotdeauna o jucărie. 

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 18:21
Citeşte mai mult...
 
Cele mai importante părți ale mașinii tale pe care trebuie să le verifici constant PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 05 Ianuarie 2022 08:06

Având în vedere că un vehicul are în medie, aproximativ 30.000 de piese, (numărându-le pe toate până la cele mai mici șuruburi), este greu de identificat o singură piesă ca fiind „cea mai importantă”. Cu toate acestea, în mod evident, există anumite componente mai importante decât celelalte și acestea sunt cele care se referă la siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic, precum și la siguranța vehiculului. Specialiștii de la service auto VROM din Brașov prezintă unele dintre cele mai importante astfel de componente ale unei mașini, care au nevoie de verificare constantă și de reparații rapide atunci când se strică.

Ultima actualizare Miercuri, 05 Ianuarie 2022 08:13
Citeşte mai mult...
 
Laptopul tău e nefuncțional? Descoperă 5 soluții potrivite pe care le poți aplica PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 01 Ianuarie 2022 17:51

Laptopul a devenit din ce în ce mai utilizat în ziua de azi. Oameni de toate vârstele au ajuns să folosească zilnic laptopul pentru lucratul de acasă, pentru jocuri video, școală online sau pur și simplu pentru a naviga pe internet. Indiferent de activitatea pentru care folosești laptopul, cu siguranță știi că funcționarea optimă a acestuia este necesară atât pentru utilizarea în interes personal și profesional.

Citeşte mai mult...
 
5 activități și exerciții care dezvoltă gândirea logică a copiilor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Decembrie 2021 09:01

Atunci când  trebuie să analizăm o situație și să găsim o soluție adecvată, ne folosim de gândirea logică. Dezvoltarea acestei abilități specific umane are loc încă din copilăria mică. Copilul începe să facă raționamente simple, bazate pe relația cauză-efect, iar pe ulterior, începe să experimenteze din ce în ce mai mult. El remarcă faptul că dacă începe să plângă cineva o să vină la el și, cel mai probabil, va primi de mâncare. Mai știe și că, atunci când aruncă o jucărie din pat, cineva o s-o aducă înapoi. 

Ultima actualizare Miercuri, 22 Decembrie 2021 09:05
Citeşte mai mult...
 
13 provocări cu care te vei confrunta în primele luni de sarcină PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Decembrie 2021 08:53

La ce să te aștepți și să te adresezi medicului în cazul unor simptome anormale. Tocmai ce ai aflat că vei fi mămică și este prima ta sarcină? Atunci probabil că ești foarte emoționată și te întrebi cum vor fi următoarele luni, să nu mai spunem de emoțiile legate de naștere. Primul trimestru de sarcină se asociază cu o serie de modificări fizice și psiho-emoționale. Cu toate că acestea pot părea ciudate, este complet normal să le experimentezi, pentru că organismul trece printr-o adevărată transformare. Multe dintre simptomele cu care te vei confrunta în sarcină, mai ales în primele luni, sunt puse pe seama schimbărilor hormonale. Totuși, trebuie să te informezi pentru a ști la ce să te aștepți în viitorul apropiat și când este necesar să te adresezi medicului. 

Ultima actualizare Miercuri, 22 Decembrie 2021 08:59
Citeşte mai mult...
 
Anul nou vine cu schimbări profesionale! Descoperă care sunt locurile de muncă spre care te poți orienta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 22 Decembrie 2021 08:37

Dacă te-ai gândit că ți-ar plăcea să îți găsești un loc de muncă sau chiar să pleci de unde ești în prezent, poate că începutul unui an nou reprezintă un moment oportun pentru a face o asemenea schimbare.

Ultima actualizare Miercuri, 22 Decembrie 2021 08:44
Citeşte mai mult...
 
Gazul s-a scumpit ireal de mult - top 3 METODE prin care poți avea căldură mai IEFTIN PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 15 Decembrie 2021 15:43

Iarna este un coșmar pentru majoritatea românilor, pentru că pe lângă faptul că decembrie este o lună cu petreceri, sărbători și cadouri, la acest aspect se mai adaugă și o altă povară financiară: costurile pentru căldură. 

Ultima actualizare Miercuri, 15 Decembrie 2021 15:47
Citeşte mai mult...
 
De ce apar durerile în gât și cum le poți preveni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Decembrie 2021 10:26

Schimbările de temperatură apărute odată cu venirea toamnei pot fi asociate cu o creștere a incidenței afecțiunilor respiratorii. În anotimpul rece mare parte dintre oameni se confruntă cu dureri în gât, însoțite în general și de alte simptome neplăcute. Durerea în gât este unul dintre cele mai frecvente simptome pentru care pacienții se prezintă la medic în fiecare an. Citește în continuare și află care sunt cele mai frecvente cauze ale durerii în gât și ce poți face pentru a le preveni.

Citeşte mai mult...
 
Cum poți stimula imaginația copilului? 8 metode pe care să le încerci PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Decembrie 2021 10:20

Lumea în care trăiesc copiii mici este una a imaginației și magiei. Până la vârsta de 6 ani, majoritatea copiilor ating apogeul dezvoltării imaginației, care va scădea ulterior, odată cu începutul educației formale. Din acest motiv, stimularea imaginației la vârstele mici ar trebui să fie o preocupare constantă pentru toți părinții. 

Ultima actualizare Vineri, 10 Decembrie 2021 10:23
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 13 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact