logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
De ce sa apelezi la un wedding planner pentru nunta ta? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 15 Februarie 2022 08:34

Nunta este un moment exceptional din viata unui cuplu, o zi magica de care isi vor aminti intreaga viata.

Organizarea unei nunti necesita multe eforturi, imaginatie si mai ales, timp liber. Daca uiti ceva sau sari peste anumite etape, totul poate deveni o adevarata catastrofa. Trebuie deci sa te informezi cu privire la toate elementele la care trebuie sa te gandesti. Dar, daca simti ca totul te depaseste, poti apela la un wedding planner pentru ca cel mai frumos vis al tau sa nu se transforme intr-un cosmar…

Ultima actualizare Luni, 21 Februarie 2022 09:26
Citeşte mai mult...
 
Idei practice de cadouri de Mărțișor. 10 recomandări deosebite PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 11 Februarie 2022 13:58

Luna martie este una specială pentru doamne și domnișoare. Mărțișorul și Ziua Femeii sunt zilele în care acestea se bucură de atenție suplimentară. 1 Martie este sărbătoarea care marchează venirea primăverii și ziua în care femeile primesc podoabele cu rol simbolic numite mărțișoare. Totuși, dacă vrei să ieși din obișnuință și să-ți surprinzi prietena, soția, mama sau colega înlocuiește potcoavele, trifoii și floricele legate de șnurul alb-roșu cu un cadou. Cu această ocazie, îți poți dovedi devotamentul și afecțiunea, dar și imaginația și bunul gust. Cele 10 recomandări de mai jos te vor ajuta să faci alegerea potrivită și să impresionezi cu darul tău.

Ultima actualizare Vineri, 11 Februarie 2022 14:09
Citeşte mai mult...
 
Cele mai frumoase cadouri pe care să le oferi celor care așteaptă un copil PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Februarie 2022 08:46

Viitoarele mămici se bucură încă de pe acum de tot ceea ce înseamnă perioada sarcinii. Chiar dacă aceasta este deseori plină de provocări, are rolul de a ne bucura și de a ne face mult mai atenți la nevoile noastre. Tocmai din acest motiv, în cazul în care prietenele tale urmează să devină mămici în următoarele luni, ai nevoie să găsești cele mai frumoase cadouri pentru gravide pe care să le oferi acestora. Nu doar că darurile le vor aduce bunăstare, însă aceste cadouri reușesc să aducă zâmbete pe fețele fiecăruia dintre noi. Rămâi alături de noi și descoperă care sunt cele mai frumoase astfel de daruri, astfel încât să faci o alegere pe cinste!

Citeşte mai mult...
 
Cum alegi cele mai bune semințe de legume PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 08 Februarie 2022 08:32

Grădina de legume reprezintă un proiect plăcut și util pentru familiile care își doresc să își transforme terenul sau spațiile neutilizate din grădină în resursă. Cea mai bună alegere atunci când vine vorba de semințele pentru grădina de legume depinde de mărimea spațiului disponibil, de tipul de legume cultivate și de gusturile personale. Există numeroase varietăți din fiecare tip de legumă, pasionații de grădinărit trebuie să țină cont de gusturile și de capacitățile de creștere precum și de avantajele regionale.

Citeşte mai mult...
 
Rolul jucăriilor în dezvoltarea copiilor de toate vârstele PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 01 Februarie 2022 14:08

Jucăriile sunt primii prieteni ai copiilor, care îi transpun într-o lume imaginară, unde joacă rolul principal și pot fi orice își doresc. Dacă pe vremea bunicilor noștri jucăriile erau reprezentate de bucăți de lemn colorate, astăzi lucrurile s-au schimbat simțitor. Avem jucării pentru dezvoltarea creativității, unele pentru dezvoltarea coordonării ochi-mână, altele pentru rezolvarea de probleme.

Ultima actualizare Marţi, 01 Februarie 2022 14:14
Citeşte mai mult...
 
Plăci de gips-carton: 5 criterii de selecție PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 08:48

Plăcile din gips-carton sau rigipsul sunt, de fapt, panouri create ca structură sandviș, structură formată dintr-o placă de gips și două plăci de carton special. Întreg ansamblul capătă duritate și rezistență, astfel că poate fi folosit pentru un număr foarte mare de aplicații. Află care sunt criteriile după care poți alege plăcile potrivite de gips-carton care să te ajute să realizezi exact lucrările dorite. 

Citeşte mai mult...
 
Tipuri de teste pentru identificarea infecției cu noul coronavirus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 08:41

Noul coronavirus SARS-CoV-2 produce primele simptome la o durată de 5-6 zile de la infectare, cu probabilitatea ca acestea să persiste între 1-14 zile. Infecția poate fi transmisă atât de persoane care prezintă simptomatologie specifică bolii Covid-19, cât și de persoane asimptomatice. 

Ultima actualizare Sâmbătă, 22 Ianuarie 2022 08:45
Citeşte mai mult...
 
De ce să oferi cadouri din argint prietenilor apropiați PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 19:12

Un cadou reprezintă oricând o modalitate potrivită de a-ți exprima admirația și prețuirea față de o anumită persoană. Când vine vorba de cei dragi și de prietenii apropiați, acorzi de obicei mai mare atenție în alegerea darului pe care îl oferi, deoarece acesta o încărcătură simbolică mult mai puternică.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 19:15
Citeşte mai mult...
 
De ce să alegi o lenjerie de pat tip cocolino pentru dormitorul copilului tău PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 19:05

Orele de odihnă sunt esențiale pentru un stil de viață sănătos al celor mici. În primii ani de viață, corpul copiilor este în plină dezvoltare, așa că somnul îi ajută să se dezvolte sănătos. Din acest motiv, copiii au nevoie nu doar de un pat comod, ci și de textile potrivite, care să contribuie la un somn odihnitor.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 19:10
Citeşte mai mult...
 
Izolarea fonică a biroului: 4 materiale care absorb zgomotele PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:58

Birourile sunt camere care au cerințe speciale în ceea ce privește nivelul de zgomot, îndeosebi prin prisma activității prestate la interior. Pentru a proteja aceste spații de zgomote este necesară izolarea fonică, pe care o poți face cu doar câteva materiale care au proprietatea de a absorbi zgomotele. Iată care sunt acestea.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 19:02
Citeşte mai mult...
 
Cum să porți un hanorac? 5 idei de ținute în tendințe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:35

Hanoracul face parte din categoria hainelor sport, însă moda ultimelor sezoane a făcut din această piesă vestimentară una obligatoriu de inclus în garderoba ta, indiferent de stilul preferat. Cum asortezi un hanorac astfel încât să fii la modă, fie ca vorbim de o ținută casual sau una ceva mai elegantă? 

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 18:44
Citeşte mai mult...
 
Ce indică durerile de spate: 3 posibile cauze şi soluţii pentru tratarea lor PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:24

Ceea ce numim global „spate” este de fapt o structură complexă de muşchi, ligamente, tendoane, discuri şi oase care ne susţin întregul corp şi ne permit să ne deplasăm. Problemele apărute la oricare dintre aceste componente încep cu un disconfort care se poate transforma în durere şi probleme serioase de sănătate dacă nu intervii la timp. Cauzele pot fi multiple, de la accidente, afecţiuni medicale, procesul ireversibil al îmbătrânirii sau chiar stilul de viaţă al fiecăruia. Iată câteva posibile cauze ale durerilor de spate împreună cu soluţiile de ameliorare.

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 18:28
Citeşte mai mult...
 
Cele mai apreciate cadouri pentru copii. 5 recomandări în funcție de vârstă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 13 Ianuarie 2022 18:16

Cadourile pentru copii se împart în două categorii clare: haine / obiecte utile și jucării. Prima categorie este preferată de adulți, deoarece îi scutește de anumite cheltuieli și îi ajută să își ușureze munca. A doua categorie este preferată de copii, deoarece nimic nu este mai amuzant decât o jucărie nouă. Jucăriile sunt întotdeauna distractive și încurajează imaginația și dezvoltarea fizică. Din acest motiv, dacă trebuie să cumperi un cadou pentru un copil, ține cont de recomandările din acest articol și alege întotdeauna o jucărie. 

Ultima actualizare Joi, 13 Ianuarie 2022 18:21
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 12 of 29

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact