logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Tipuri de incaltari de dama de purtat in iulie 2022 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 16 Iunie 2022 07:13

Este normal sa iti doresti sa arati cat mai bine in fiecare zi din viata ta. De aceea, este ideal sa incerci sa porti doar articole de imbracaminte si de incaltaminte care sunt la moda si aduc un plus de stralucire. 

Ultima actualizare Luni, 20 Iunie 2022 07:14
Citeşte mai mult...
 
Descoperă ACUM 4 beneficii pe care le poți obține dacă optezi pentru asigurare CASCO la mașină PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2022 08:15

Orice participant la trafic își asumă anumite riscuri atunci când circulă sau staționează pe drumurile publice. Chiar dacă nimeni nu își dorește ca mașina să îi fie avariată, aceste lucruri uneori sunt inevitabile. Fie că ai fost implicat într-un accident în care tu ești sau nu ești vinovat, fie că mașina ta a suferit daune în urma unui incident în care nu a fost implicat un alt șofer, asigurarea CASCO este o poliță care vine în sprijinul tău. Ce face ca asigurarea CASCO să fie atât de importantă este faptul că aceasta vine în completarea poliței RCA, și are și multe alte avantaje. Dacă vrei să afli care sunt beneficiile pe care le poți obține dacă optezi pentru asigurarea CASCO la mașină, citește în continuare acest articol.

Ultima actualizare Joi, 14 Iulie 2022 07:16
Citeşte mai mult...
 
3 modalități de ambalare a coletelor, pentru a ajunge în siguranță la destinație PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Iunie 2022 07:04

Ai de trimis anumite colete prin curier și nu știi exact care este cea mai bună variantă de a le ambala  pentru ca acestea să ajungă, în siguranță la destinație? 

Indiferent că ești o afacere mică și vrei să trimiți colete, în mod constant, clienților tăi, fie că îți dorești, pur și simplu, să trimiți un cadou unei persoane dragi, ambalarea este unul dintre cei mai importanți pași pe care trebuie să îi faci, înainte de a chema curierul. 

Ultima actualizare Vineri, 10 Iunie 2022 08:13
Citeşte mai mult...
 
Piele naturală sau piele ecologică? 5 criterii de selecție PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Mai 2022 08:27

Pielea naturală este cea mai populară materie primă utilizată pentru producția de încălțăminte, genți și accesorii. Majoritatea femeilor o aleg datorită rezistenței sale ridicate și a aspectului unic. Pe piață, însă, există și numeroase modele de pantofi și accesorii din așa-numita piele ecologică, adică piele sintetică. Deși la prima vedere, aceste materiale par a fi identice, există o mulțime de aspecte care le diferențiază. 

Ultima actualizare Marţi, 31 Mai 2022 08:32
Citeşte mai mult...
 
Modernizeaza-ti bucătăria în 7 pași PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 30 Mai 2022 06:53

Te-ai plictisit de aspectul bucătăriei tale și simți nevoia unui refresh? Deși există extrem de multe lucruri pe care le poți face, pentru a aduce un aer cu totul nou în bucătăria ta, nu ai nevoie întotdeauna să începi o renovare completă pentru a modifica aspectul bucătăriei tale. 

Iată câteva sfaturi de care să ții cont, pentru a aduce un design mai modern în spațiul din bucătăria ta. 

Ultima actualizare Vineri, 03 Iunie 2022 07:19
Citeşte mai mult...
 
Cum să-ți amenajezi curtea în funcție de ultimele trenduri PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 27 Mai 2022 12:45

A sosit căldura. Oamenii au început să petreacă din ce în ce mai mult timp afară. Foarte mulți primesc musafiri în această perioadă a anului. Asta îi îndeamnă să își amenajeze spațiile în aer liber în cel mai mic detaliu.
 

Ultima actualizare Luni, 30 Mai 2022 07:07
Citeşte mai mult...
 
Cine este favorită la titlu în Premier League sezonul viitor? Care ar putea fi surprizele? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 27 Mai 2022 11:01

Un nou sezon Premier League ne așteaptă începând cu luna august, chiar mai devreme decât de obicei cu o săptămână pentru că în noiembrie și decembrie are loc Campionatul Mondial din Qatar. Vom avea parte de același duel la titlu între Manchester City și Liverpool? Sau am putea vedea niște surprize pe care nimeni nu le va vedea venind? Dacă ești interesat de pariuri pe fotbal, ar trebui să citești în continuare pentru un preview important al stagiunii care urmează în campionatul englez.

Ultima actualizare Vineri, 27 Mai 2022 12:42
Citeşte mai mult...
 
Top 3 cazinouri cu rotiri fără depunere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 25 Mai 2022 16:36

Bonusurile reprezintă un avantaj foarte mare pe care jucătorii de cazinou îl primesc, față de cazinourile stradale unde nu există așa ceva. Foarte mulți jucători caută cazinourile online care oferă rotiri fără depunere. Este adevărat că nu sunt foarte multe cazinouri care oferă astfel de bonusuri.

Ultima actualizare Duminică, 29 Mai 2022 13:47
Citeşte mai mult...
 
Ce este Loto Polonia? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 25 Mai 2022 16:08

Loteriile au reprezentat de-a lungul timpului o metodă foarte apreciată prin care oamenii își încercau norocul. În prezent, în România se poate juca la agențiile loto doar jocurile disponibile la noi în țară. În schimb, mulți pariori aleg să joace la loteriile internaționale prin intermediul caselor de pariuri. Printre cele mai renumite și mai jucate loterii din lume este Loto Polonia. Atunci când vorbim de Loto Polonia, ne referim la trei jocuri diferite. Există Loto Polonia Multi 20/80, Keno Polonia 20/70 și Loto Polonia 6/49.

Ultima actualizare Duminică, 29 Mai 2022 13:47
Citeşte mai mult...
 
Top sfaturi pentru a câștiga bani reali cu rotiri gratuite fără depunere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 23 Mai 2022 12:28

Poți obține câștiguri reale folosind bonusurile fără depunere din partea cazinourilor?

În România, 49% dintre cei care joacă la cazinou sunt motivați de câștigurile potențiale pe care la pot obține, în timp ce 46% dintre aceștia joacă pentru a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai distractiv. Cazinourile online dispun de unul dintre cele mai convingătoare instrumente de marketing – bonusurile. Cu ajutorul acestora, platformele de casino determină jucătorii să se înregistreze, să joace pe bani reali și să continue să efectueze noi depuneri.

Ultima actualizare Duminică, 29 Mai 2022 13:46
Citeşte mai mult...
 
Interferența dintre sfera legislației de mediu și cea a business-ului, în continuă creștere: cum să fii sigur că afacerea ta este conformă cu legea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Mai 2022 17:22

Contextul mondial actual nu este unul benefic pentru Terra, iar acest lucru este ușor de observat. Imagini din satelit cu planeta albastră semnalizează deșertificarea masivă a zonelor altădată verzi și diminuarea considerabilă a dimensiunilor ghețarilor nordici. Starea Pământului este una aproape critică, iar legiuitorii din lumea întreagă iau inițiativă pentru a salva omenirea de la adevărate catastrofe.

Ultima actualizare Miercuri, 25 Mai 2022 07:35
Citeşte mai mult...
 
Cum alegi lampadarele pentru amenajarea locuinței: 3 criterii de selecție PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Mai 2022 09:23

Lampadarele fac parte din categoria de iluminat ambiental, dar pot avea și funcții de task, în special atunci când te așezi să citești o revistă în fotoliu sau să te faci comod cu o carte pe care o îndrăgești. De asemenea, corpurile de iluminat au acum și un rol de accesorii pentru decorarea spațiului din locuința ta. Indiferent de încăperea în care vrei să le incluzi, trebuie să le alegi cu atenție, pentru a se integra cât mai bine. 

Ultima actualizare Miercuri, 18 Mai 2022 09:29
Citeşte mai mult...
 
Refacere după implant dentar. Ce măsuri trebuie să respecți cu strictețe? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Mai 2022 14:38

Procedura de inserare a unui implant este din ce în ce mai des întâlnită. Există numeroși pacienți care au nevoie de o astfel de intervenție pentru montarea unei coroane sau a unei punți dentare. Există anumite criterii pe care pacientul trebuie să le îndeplinească pentru a putea beneficia de acest tratament. În același timp, există și anumite lucruri pe care trebuie să le faci după o astfel de intervenție. Iată câteva dintre cele mai importante aspecte în acest sens.

Ultima actualizare Miercuri, 25 Mai 2022 07:34
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 10 of 29

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact