logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Cadoul perfect pentru ziua de naștere a partenerei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Septembrie 2022 06:47

Că ești la începutul relației sau că ești cu persoana iubită de ceva vreme acum, ziua de naștere a partenerei ar trebui sărbătorită an de an cu același entuziasm. Nu există un cadou mai frumos pentru jumătatea ta ca să simtă că îți pasă și să îți verși toată dragostea pentru celălalt într-un mod plăcut. Desigur, florile și ciocolata sunt întotdeauna apreciate, dar anul acesta ce zici să reaprindeți flacăra cu un cadou sexy și picant de care vă puteți bucura amândoi împreună?

 

Ultima actualizare Vineri, 23 Septembrie 2022 08:46
Citeşte mai mult...
 
Cum te ajuta refinantarea sa-ti cresti scorul de credit PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 10:24

Persoanele care au acumulat multe datorii si sunt in cautarea unei solutii rapide pentru a iesi cu bine din situatia in care se afla pot opta pentru refinantarea unui credit. Aceasta consta in achitarea creditelor anterioare prin accesarea unuia nou. De multe ori, refinantarea reprezinta solutia perfecta pentru a rezolva problemele de natura financiara cu care se intalneste cineva.

Ultima actualizare Luni, 12 Septembrie 2022 07:01
Citeşte mai mult...
 
Sfaturi și recomandări pentru o sarcină ușoară PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 10:08

Un copil sănătos se va naște dintr-o femeie sănătoasă: iată cel mai important lucru pe care trebuie să-l rețină o viitoare mămică. Un stil de viață armonios este esențial pentru ca sarcina să evolueze normal, fără probleme, iar nașterea să decurgă cât mai ușor. Poate fi dificil pentru o gravidă să urmeze cu strictețe toate indicațiile medicului, dar ea trebuie să înțeleagă de ce aceste recomandări sunt esențiale și ar fi bine să fie respectate fără abateri.

Ultima actualizare Miercuri, 31 August 2022 10:13
Citeşte mai mult...
 
Idei de gustări și aperitive tradițional-românești PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 09:53

Mâncarea tradițională românească nu se limitează la sarmale, mici, cârnați și alte produse destinate felului principal. Există și preparate delicioase care se servesc ca gustări și aperitive. Multe dintre ele sunt influențate de alte bucătării, dar sunt atât de obișnuite românilor, încât le poți considera ca feluri de mâncare tradițională. Deși mâncarea noastră tradițională se distinge prin conținutul mare de grăsimi și calorii, unele dintre aperitive sunt potrivite inclusiv celor care sunt atenți la greutate. Fie că ai invitați sau nu mai ști ce să gătești pentru tine și familia ta, următoarele idei de aperitive și gustări te vor inspira.

Ultima actualizare Miercuri, 31 August 2022 10:21
Citeşte mai mult...
 
Înfrumusețează podeaua casei tale cu șipci de lemn! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 August 2022 09:17

Lemnul este probabil cel mai universal material pentru a crea aranjamente de neuitat. Frumusețea sa naturală poate îmbogăți aspectul oricărui interior. Elementul decorativ de necontestat sunt plintele, care joaca si rolul unui accesoriu extrem de practic. Mai mult decât atât, beneficiile utilizării lor nu se limitează la estetică. 

 

Ultima actualizare Luni, 12 Septembrie 2022 07:01
Citeşte mai mult...
 
Cum pot părinții din Sighet să își ajute copiii să se dezvolte: idei de activități educative PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 18 August 2022 06:53

În calitate de părinte, este necesar să îți implici copilul în diverse activități educative, benefice pentru dezvoltarea lui. Trebuie să iei parte la fiecare acțiune din procesul de extindere a cunoștințelor, pentru a-l supraveghea, încuraja, dar și pentru a întări relația părinte-copil.

Ultima actualizare Miercuri, 31 August 2022 10:22
Citeşte mai mult...
 
Cum alegi statiunea potrivita pentru un sejur la plaja? 5 recomandari PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 11 August 2022 13:14

Cauti destinatia perfecta pentru sejurul din aceasta vara insa nu stii de unde sa incepi? Atunci descopera cele 5 recomandari perfecte pentru a te bucura de un sejur la plaja! Alege una dintre insulele si statiunile din Grecia, acestea fiind intotdeauna acompaniate de soare, vreme frumoasa, distractie si aventura!

Ultima actualizare Joi, 11 August 2022 13:18
Citeşte mai mult...
 
Importanța instalării sistemelor de desfumare în clădirile comerciale și industriale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 10 August 2022 10:16

Incendiul este un fenomen nedorit care lasă în urmă cele mai grave consecințe, putând provoca pierderi materiale inestimabile și, cel mai important pierderea de vieți omenești. Protecția și lupta împotriva incendiilor este foarte importantă iar luarea măsurilor de precauție este un act de responsabilitate. 

Ultima actualizare Sâmbătă, 13 August 2022 09:47
Citeşte mai mult...
 
Cum poți căpăta independența financiară dorită, cu puțin curaj și atitudine, în domeniul videochatului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 02 August 2022 18:18

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce modelele de videochat au o viață cu adevărat interesantă și un viitor total diferit de al tău, află că un strop de curaj la momentul potrivit a reprezentat cheia succesului pentru ele. 

Ultima actualizare Marţi, 02 August 2022 18:33
Citeşte mai mult...
 
De ce Cristiano Ronaldo ar trebui să plece de la Manchester United PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Iulie 2022 11:09

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, fără urmă de îndoială. Însă acest lucru nu înseamnă automat că va îmbunătăți echipa la care joacă, în contextul în care portughezul are 37 de ani. Asta trebuie să înțeleagă înainte de orice fanii lui Ronaldo: doar prin faptul că este prezent pe teren, Cristiano nu are cum să își ajute echipa. El trebuie să își adapteze jocul pentru ca echipa să meargă mai bine cu el pe teren, iar din păcate asta nu prea s-a întâmplat în ultimii ani. 

Ultima actualizare Sâmbătă, 13 August 2022 09:48
Citeşte mai mult...
 
Vrei sa te apuci serios de sport? Top 3 achizitii care te vor ajuta sa iti obtii corpul dorit! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Iulie 2022 11:00

Decizia de a te apuca serios de miscare se poate dovedi una benefica atat pentru fizicul, cat si pentru psihicul tau. Sportul ne poate ajuta sa pierdem acele kilograme in plus care ne provoaca o stare de discomfort, sa crestem in masa musculara si in forta, sa ne relaxam si sa ne îmbunatatim parerea despre noi însine. Pentru majoritatea dintre noi, cei care nu facem sport de performanta, fitness-ul reprezinta cea mai la indemana varianta, dar, de asemenea si una eficienta pentru a ne indeplini scopurile. Important este ca in aceasta calatorie sa ramen consecventi, sa nu fie o activitate de scurta durata, ci sa ne schimbam stilul de viata pentru a ramane fericiti si sanatosi.

Ultima actualizare Marţi, 02 August 2022 18:32
Citeşte mai mult...
 
Cum să alegi telefonul potrivit pentru tine? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 27 Iulie 2022 17:12

În prezent, telefonul mobil nu este numai o necesitate, ci un adevărat accesoriu care poate să îți schimbe complet viața. Deoarece tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, telefonul poate îndeplini aproape orice sarcină, într-un mod mult mai simplu. 

Ultima actualizare Marţi, 02 August 2022 18:31
Citeşte mai mult...
 
Brad Artificial vs. Brad Natural – ce sa alegi? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 22 Iulie 2022 07:17

Pentru majoritatea oamenilor, Craciunul inseamna un brad adevarat. Este un ritual anual; mergand la furnizorul local, examinand optiunile de brazi proaspat smulsi, comparand dimensiunile si plenitudinea acestora si apoi fiind pus peste partea de sus a masinii in timp ce va indreptati spre casa pentru o noapte de decorare in familie. Ceea ce este adesea trecuta cu vederea este mentalitatea despre cum sa-l eliminati si sa curatati acele inevitabile ace care vor cadea pe tot parcursul timpului in casa. Se recomanda investitia intr-un brad artificial de Craciun de inalta calitate de pe BraziCraciun.net, asa ca exista cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti un asemenea brad.

Ultima actualizare Vineri, 22 Iulie 2022 07:25
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 9 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact