logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR


"Bomboane" foitate cu umplutura de nuca PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 18 Februarie 2012 10:59
Ingrediente:

 -aproximativ 600 g faina
-200 g untura sau unt,
la temperatura camerei
-400 ml smantana
-150 g unt
-4 oua
-4 linguri zahar
-aproximativ 200 g nuca prajita si macinata
-esenta de vanilie
-1 praf de sare
-zahar pudra (vanilat)
Ultima actualizare Duminică, 19 Februarie 2012 06:55
Citeşte mai mult...
 
Rulouri de piept de pui cu cartofi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 12 Februarie 2012 08:46
Timp de preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate ridicata)
Ingrediente:
Pieptul dezosat de la 2 pui
3 cartofi mai mari
1 morcov 50 g telina 1 rosie 1 ceapa cativa catei de usturoi
1 pahar de vin alb
50 g cascaval 4-5 ciuperci (optional)
cateva fire de marar si patrunjel
1 lingura ketchup 100 g spanac sau/si loboda
2 oua 3-4 linguri ulei de masline
150 ml ulei pentru prajit sare, piper, condimente pentru pui
 
Citeşte mai mult...
 
Budinca de carne PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Februarie 2012 10:11
Aceasta mancare este delicioasa, mai ales servita cu un sos de smantana sau de rosii.
 
Ingrediente budinca de carne:
500 g carne de vitel vita sau porc
3-4 oua
100 g franzela
100 g unt
1 lingura faina
1 ceasca lapte sare piper.
 
Modul de preparare a retetei: In 50 g unt se inabusa carnea trecuta prin masina de tocat de 2-3 ori. Restul de unt se topeste intr-o craticioara, se adauga faina si se amesteca bine sa se incorporeze. Amestecand mereu se toarna laptele rece si cand compozitia s-a ingrosat se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca si se adauga pe rand galbenusurile, franzela inmuiata in lapte si stoarsa bine, carnea inabusita dar rece, albusurile batute spuma tare, sarea necesara si piper.
Citeşte mai mult...
 
Prajitura cu crema de nuci PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 11:18
Ingrediente:

Aluat:

- faina
- 100 grame zahar
- 1 ou
- o lingura amoniac
- lamaie
- 1 pahar cu apa
- 1 pahar ulei
Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 16:09
Citeşte mai mult...
 
Tort cu Mandarine si Frisca PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 08 Ianuarie 2012 07:27
Ingrediente:

Ingrediente blat:
6 oua
125 g zahar
1 plic zahar vanilat
125 g faina
2 lingurite praf de copt
50 g amidon
 
Ingrediente crema de frisca si fructe:
Ultima actualizare Duminică, 08 Ianuarie 2012 08:02
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 9 of 19

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact