|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 06:35 |
INGREDIENTE:
· foietaj · 300 g prune · 3 linguri zahar · 1 zahar vanilat · scortisoara · 1 lingurita gris. MOD DE PREPARARE RETETA GALETTA CU PRUNE: |
Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 07:16 |
Citeşte mai mult...
|
|
Inghetata cu branza si piersici |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 06:22 |
Ingrediente: 6 piersici 80 ml coniac 300 ml frisca 400 ml lapte 200 g zahar 4 galbenusuri 1 lingurita scortisoara macinata 250 g branza de vaci 200 g zahar Mod preparare: |
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 14:15 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 05:16 |
Ingrediente 500 g îngheţată de vanilie 500 g mere 150 g nuci 1 lingură cu unt scorţişoară 250 g făină 125 g unt 1 linguriţă cu zahăr 1 cană apă sare Mod de preparare 1.Cerne făina. În mijloc fă o gropiţă în care pune untul, zahărul, sare și apa călduţă. Frământă, după care acoperă aluatul cu un șervet și lasă-l la cald cel puţin 2 ore. |
Ultima actualizare Vineri, 31 August 2012 22:00 |
Citeşte mai mult...
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 25 August 2012 05:37 |
Ingrediente 180 g faina 80 g unt 80 g zahar 1 lingurita praf de copt zahar vanilat coaja de la 1 lamaie 1 ou 500 g prune crumble 100 g faina 100 g zahar 100 g unt 1/2 lingurita scortisoara |
Ultima actualizare Duminică, 26 August 2012 11:36 |
Citeşte mai mult...
|
Sâmbătă, 18 August 2012 07:48 |
Ingrediente: -1 cutie de piersici in sirop -nutella -3 galbenusur i -3 albusuri -3 linguri de zahar -250-300 g mascarpone -3 linguri de vodka cu gust de caise (optional) Preparare: Pentru crema de mascarpone batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Separat frecam galbenusurile cu cele 3 linguri de zahar pana devine cremos adaugam si branza mascarpone si frecam in continuare pana se omogenizeaza. Turnam crema de galbenusuri si mascarpone peste albusuri si ametecam cu atentie de jos in sus. |
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
|
Page 5 of 19 |