logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR


Galetta cu prune PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 06:35
INGREDIENTE:

· foietaj
· 300 g prune
· 3 linguri zahar
· 1 zahar vanilat
· scortisoara
· 1 lingurita gris.
 
MOD DE PREPARARE RETETA GALETTA CU PRUNE:
Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 07:16
Citeşte mai mult...
 
Inghetata cu branza si piersici PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 06:22
Ingrediente:
6 piersici
80 ml coniac
300 ml frisca
400 ml lapte
200 g zahar
4 galbenusuri
1 lingurita scortisoara macinata
250 g branza de vaci
200 g zahar
Mod preparare:
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 14:15
Citeşte mai mult...
 
Minitarte cu mere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 05:16
Ingrediente
500 g îngheţată de vanilie
500 g mere
150 g nuci
1 lingură cu unt
scorţişoară
250 g făină
125 g unt
1 linguriţă cu zahăr
1 cană apă
sare
 
Mod de preparare
1.Cerne făina. În mijloc fă o gropiţă în care pune untul, zahărul, sare și apa călduţă. Frământă, după care acoperă aluatul cu un șervet și lasă-l la cald cel puţin 2 ore.
Ultima actualizare Vineri, 31 August 2012 22:00
Citeşte mai mult...
 
Tarta crocanta cu prune PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 August 2012 05:37
Ingrediente
180 g faina
80 g unt
80 g zahar
1 lingurita praf de copt
zahar vanilat
coaja de la 1 lamaie
1 ou
500 g prune
crumble
100 g faina
100 g zahar
100 g unt
1/2 lingurita scortisoara
Ultima actualizare Duminică, 26 August 2012 11:36
Citeşte mai mult...
 
Desert cu piersici PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 August 2012 07:48
Ingrediente:
-1 cutie de piersici in sirop
-nutella
-3 galbenusur
i -3 albusuri
-3 linguri de zahar
-250-300 g mascarpone
-3 linguri de vodka cu gust de caise (optional)
 
Preparare:
Pentru crema de mascarpone batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Separat frecam galbenusurile cu cele 3 linguri de zahar pana devine cremos adaugam si branza mascarpone si frecam in continuare pana se omogenizeaza. Turnam crema de galbenusuri si mascarpone peste albusuri si ametecam cu atentie de jos in sus.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 5 of 19

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact