|
Scris de Sighet Online
|
Duminică, 11 Noiembrie 2012 07:33 |
Ingrediente Ingrediente pentru aluat: - 125 gr unt/imargarina - 90 gr zahar pudra - 1 ou - 1 pliculet zahar vanilat - un praf sare Ingrediente pentru umplutura: - 50 gr migdale - 50 gr fulgi migdale - 2 linguri zahar pudra |
Ultima actualizare Duminică, 11 Noiembrie 2012 07:38 |
Citeşte mai mult...
|
|
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 08:17 |
Ingrediente pentru crusta: - 250g faina -250g unt rece din frigider,taiat cubulete - 1 lingurita sare - 125 ml lapte rece In blender punem faina si sarea, le amestecam putin impreuna. Punem apoi untul, care trebuie sa fie foarte rece si amestecam de cateva ori pe pulse pana avem un aluat foarte sfarmicios. Adaugam laptele (puteti folosi in locul laptelui si apa foarte rece, insa laptele face aluatul mai elastic si mai usor de intins) si amestecam din nou, pe pulse, pana aluatul sta legat daca il stragem intre degete. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la rece 30 min, pana pregatim umplutura. Aluatul se lucreaza imediat ce e scos din frigider si se intinde pe planseta tapetata cu multa faina. |
Ultima actualizare Vineri, 02 Noiembrie 2012 11:23 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Dani Godja
|
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 05:09 |
Ingrediente: 100 g caşcaval ras 3 cartofi mari 3 ouă 4 linguri cu făină 4 linguri cu pesmet ulei sare piper Mod de preparare: |
Ultima actualizare Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 06:16 |
Citeşte mai mult...
|
|
CULINAR: Rulada de spanac cu sunca si cascaval |
|
|
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 07:37 |
Ingrediente:
pt. blatul de rulada:
350 de grame de spanac fiert, bine scurs de lichid si maruntit fin
3 oua
4 linguri de smantana
7 linguri de faina
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingura de zeama de lamaie
sare, piper
pt. crema de cascaval:
|
Ultima actualizare Joi, 13 Aprilie 2017 13:29 |
Citeşte mai mult...
|
Scris de Sighet Online
|
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 06:47 |
Ingrediente: - o punga legume amestec (congelate) - 1 lingura mare unt - 4, 5 cartofi potriviti - 1 portie maioneza - sare si piper dupa gust - castraveciori murati - felii de sunca - smantana - oua fierte (optional)
Mod de preparare: |
Ultima actualizare Duminică, 07 Octombrie 2012 08:52 |
Citeşte mai mult...
|
|
|
|
|
Page 4 of 19 |