logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR
O prajitura in 10 minute PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 24 Decembrie 2010 14:50
 
Sarmale de post cu orez si ciuperci PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 12 Decembrie 2010 13:29
Ultima actualizare Duminică, 12 Decembrie 2010 13:47
 
Fursecuri cu unt de arahide PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010 10:54
 
Reteta: Gratin dauphinois (cartofi gratinati) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 14 Noiembrie 2010 13:49
 
Fajitas de pui PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010 21:07
 
Reteta culinara: Ratatouille PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 31 Octombrie 2010 07:25
 
Salam de biscuiti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 24 Octombrie 2010 13:48
Ultima actualizare Duminică, 24 Octombrie 2010 14:13
 
Ceva dulce: Crema de malai cu mac PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 17 Octombrie 2010 10:58
 
Cupe de mamaliga cu ou PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Duminică, 03 Octombrie 2010 09:19
Un mic dejun sofisticat pe gustul tuturor gurmanzilor. E asa de usor de facut si mai gustos nu se poate.
 
Ingrediente 1/2 cana malai 2 cani apa sau lapte cateva linguri parmezan (optional) 4 oua sare, piper, boia carnati afumati sau orice alt mezel (pentru servit)
 
Mod de preparare:
 
Se face o mamaliga din malai si apa/lapte si putina sare. Ca sa nu se faca cocoloase eu pun malaiul in apa de la inceput, cand e apa rece, amestec bine si las sa fiarba.
Ultima actualizare Duminică, 03 Octombrie 2010 10:39
Citeşte mai mult...
 
Mozzarella “de casă” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Septembrie 2010 19:29

Brânza mozzarella, brânza cult a bucătăriei italiene care se bucură de popularitate peste tot în lume, se poate face şi în casă, relativ simplu şi cu un minim de efort. Ca principiu de bază, mozzarella se prepară prin opărirea caşului dulce, adică a laptelui covăsit şi strecurat de zer, şi frământarea lui pentru a primi formă, cel mai adesea sferică (bocconcini) sau alungită.

Mozzarella se prepară din lapte de vacă sau, varianta premium, din lapte de bivoliţă.

Citeşte mai mult...
 
Ciulama cu pui, ardei copt si ceapa verde PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 19 Septembrie 2010 10:19
 
Desert de prune si scortisoara PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 11 Septembrie 2010 11:46

Un alt mod de a servi prunele care face placere intregii familii.

Ingrediente:

1/2 kg prune o lingura unt 130 gr zahar

3 galbenusuri

1 plic zahar vanilat

1 lg scortisoara

150 ml frisca

2 lg zahar pudra

Ultima actualizare Sâmbătă, 11 Septembrie 2010 11:50
Citeşte mai mult...
 
Quesadilla cu pui PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 28 August 2010 08:53


Quesadilla este numele generic atribuit de mexicani unei “plăcinte” cu brânză (queso, în spaniolă) simple sau în amestec cu alte ingrediente, emblematică pentru meniurile tex-mex. Simplă, uşor de realizat acasă, quesadilla este o gustare care cucereşte.

Rețeta de mai jos este varianta cu pui.

Ultima actualizare Sâmbătă, 28 August 2010 08:57
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior1234567UrmătorSfârşit »

Page 6 of 7

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact