logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR
Culinar: SANGRIA PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Duminică, 06 Martie 2011 11:21
Iarna se pare ca nu vrea sa abandoneze taramurile maramuresene astfel ca, m-am gandit ca pentru cei ramasi acasa, la caldura focului din soba, incotosmaniti cu haine groase (pentru ca asa-i iarna pe la noi), m am gandit sa va propun o batura delicioasa ce poate fi preparata acasa.
 
Reteta este simplu de realizat, insa complexa prin natura ingredientelor, insa rezultatul cu siguranta ca va va incanta papilelel gustative. Iata care sunt ingredientele:
1 litru vin rosu (ideal ar fi demisec)
1 lingura rom (sau cateva linguri de coniac sau gin)
3 portocale
1 lamaie
1 lime
2-4 linguri zahar (dupa gust)
1 baton scortisoara alte fructe (caise, piersici, dar se pot folosi capsuni, zmeura, mere, struguri, ananas etc)
Ultima actualizare Duminică, 06 Martie 2011 11:48
Citeşte mai mult...
 
Pulpe crocante la cuptor PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011 13:10

O reteta buna pentru cand suntem in pana de idei. Pulpite bune si crocante.

Ingrediente:

1kg
200g pulpe de pui dezosate si fara piele
270 ml lapte
3 oua
170g faina
200g pesmet
450g cascaval
Sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Citeşte mai mult...
 
O prajitura in 10 minute PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 24 Decembrie 2010 14:50
 
Sarmale de post cu orez si ciuperci PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 12 Decembrie 2010 13:29
Ultima actualizare Duminică, 12 Decembrie 2010 13:47
 
Fursecuri cu unt de arahide PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 20 Noiembrie 2010 10:54
 
Reteta: Gratin dauphinois (cartofi gratinati) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 14 Noiembrie 2010 13:49
 
Fajitas de pui PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010 21:07
 
Reteta culinara: Ratatouille PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 31 Octombrie 2010 07:25
 
Salam de biscuiti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 24 Octombrie 2010 13:48
Ultima actualizare Duminică, 24 Octombrie 2010 14:13
 
Ceva dulce: Crema de malai cu mac PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 17 Octombrie 2010 10:58
 
Cupe de mamaliga cu ou PDF Imprimare Email
Scris de Claudia Hotea   
Duminică, 03 Octombrie 2010 09:19
Un mic dejun sofisticat pe gustul tuturor gurmanzilor. E asa de usor de facut si mai gustos nu se poate.
 
Ingrediente 1/2 cana malai 2 cani apa sau lapte cateva linguri parmezan (optional) 4 oua sare, piper, boia carnati afumati sau orice alt mezel (pentru servit)
 
Mod de preparare:
 
Se face o mamaliga din malai si apa/lapte si putina sare. Ca sa nu se faca cocoloase eu pun malaiul in apa de la inceput, cand e apa rece, amestec bine si las sa fiarba.
Ultima actualizare Duminică, 03 Octombrie 2010 10:39
Citeşte mai mult...
 
Mozzarella “de casă” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 Septembrie 2010 19:29

Brânza mozzarella, brânza cult a bucătăriei italiene care se bucură de popularitate peste tot în lume, se poate face şi în casă, relativ simplu şi cu un minim de efort. Ca principiu de bază, mozzarella se prepară prin opărirea caşului dulce, adică a laptelui covăsit şi strecurat de zer, şi frământarea lui pentru a primi formă, cel mai adesea sferică (bocconcini) sau alungită.

Mozzarella se prepară din lapte de vacă sau, varianta premium, din lapte de bivoliţă.

Citeşte mai mult...
 
Ciulama cu pui, ardei copt si ceapa verde PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 19 Septembrie 2010 10:19
 
« ÎnceputAnterior1234567UrmătorSfârşit »

Page 6 of 7

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact