logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR
Minitarte cu mere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 10:49
Ingrediente
500 g îngheţată de vanilie
500 g mere
150 g nuci
1 lingură cu unt
scorţişoară
250 g făină
125 g unt
1 linguriţă cu zahăr
1 cană apă
sare
 
Mod de preparare
Ultima actualizare Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 10:56
Citeşte mai mult...
 
Rulada de carnati si cartofi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012 05:36
Ingrediente
Pentru aluat:
175 g faina
1 lingurita praf de copt
125 g unt
60 g ovaz
putin lapte
Pentru umplutura:
175 g cartofi fierti si raciti
250 g carnati, fara pielita
sare si piper negru proaspat macinat
nucsoara
 
Mod de preparare
Ultima actualizare Vineri, 16 Noiembrie 2012 22:42
Citeşte mai mult...
 
Tarta cu mere si migdale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 11 Noiembrie 2012 07:33
Ingrediente
Ingrediente pentru aluat:
- 125 gr unt/imargarina
- 90 gr zahar pudra
- 1 ou
- 1 pliculet zahar vanilat
- un praf sare
Ingrediente pentru umplutura:
- 50 gr migdale
- 50 gr fulgi migdale
- 2 linguri zahar pudra
Ultima actualizare Duminică, 11 Noiembrie 2012 07:38
Citeşte mai mult...
 
Tarta cu mere si gutui PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 08:17
Ingrediente pentru crusta:
- 250g faina
-250g unt rece din frigider,taiat cubulete
- 1 lingurita sare
- 125 ml lapte rece In blender punem faina si sarea, le amestecam putin impreuna.
Punem apoi untul, care trebuie sa fie foarte rece si amestecam de cateva ori pe pulse pana avem un aluat foarte sfarmicios. Adaugam laptele (puteti folosi in locul laptelui si apa foarte rece, insa laptele face aluatul mai elastic si mai usor de intins) si amestecam din nou, pe pulse, pana aluatul sta legat daca il stragem intre degete. Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la rece 30 min, pana pregatim umplutura. Aluatul se lucreaza imediat ce e scos din frigider si se intinde pe planseta tapetata cu multa faina.
Ultima actualizare Vineri, 02 Noiembrie 2012 11:23
Citeşte mai mult...
 
Crochete de cartofi PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 05:09
Ingrediente:
100 g caşcaval ras
3 cartofi mari
3 ouă
4 linguri cu făină
4 linguri cu pesmet
ulei
sare
piper
 
Mod de preparare:
Ultima actualizare Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 06:16
Citeşte mai mult...
 
CULINAR: Rulada de spanac cu sunca si cascaval PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 07:37

Ingrediente:
pt. blatul de rulada:
350 de grame de spanac fiert, bine scurs de lichid si maruntit fin
3 oua
4 linguri de smantana
7 linguri de faina
1 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 lingura de zeama de lamaie
sare, piper
 
pt. crema de cascaval:
Ultima actualizare Joi, 13 Aprilie 2017 13:29
Citeşte mai mult...
 
Salata a la russe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012 06:47
Ingrediente:
- o punga legume amestec (congelate)
- 1 lingura mare unt
- 4, 5 cartofi potriviti
- 1 portie maioneza
- sare si piper dupa gust
- castraveciori murati
- felii de sunca
- smantana
- oua fierte (optional) 

Mod de preparare:
Ultima actualizare Duminică, 07 Octombrie 2012 08:52
Citeşte mai mult...
 
Galetta cu prune PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 06:35
INGREDIENTE:

· foietaj
· 300 g prune
· 3 linguri zahar
· 1 zahar vanilat
· scortisoara
· 1 lingurita gris.
 
MOD DE PREPARARE RETETA GALETTA CU PRUNE:
Ultima actualizare Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 07:16
Citeşte mai mult...
 
Inghetata cu branza si piersici PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 06:22
Ingrediente:
6 piersici
80 ml coniac
300 ml frisca
400 ml lapte
200 g zahar
4 galbenusuri
1 lingurita scortisoara macinata
250 g branza de vaci
200 g zahar
Mod preparare:
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 14:15
Citeşte mai mult...
 
Minitarte cu mere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 05:16
Ingrediente
500 g îngheţată de vanilie
500 g mere
150 g nuci
1 lingură cu unt
scorţişoară
250 g făină
125 g unt
1 linguriţă cu zahăr
1 cană apă
sare
 
Mod de preparare
1.Cerne făina. În mijloc fă o gropiţă în care pune untul, zahărul, sare și apa călduţă. Frământă, după care acoperă aluatul cu un șervet și lasă-l la cald cel puţin 2 ore.
Ultima actualizare Vineri, 31 August 2012 22:00
Citeşte mai mult...
 
Tarta crocanta cu prune PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 25 August 2012 05:37
Ingrediente
180 g faina
80 g unt
80 g zahar
1 lingurita praf de copt
zahar vanilat
coaja de la 1 lamaie
1 ou
500 g prune
crumble
100 g faina
100 g zahar
100 g unt
1/2 lingurita scortisoara
Ultima actualizare Duminică, 26 August 2012 11:36
Citeşte mai mult...
 
Desert cu piersici PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 18 August 2012 07:48
Ingrediente:
-1 cutie de piersici in sirop
-nutella
-3 galbenusur
i -3 albusuri
-3 linguri de zahar
-250-300 g mascarpone
-3 linguri de vodka cu gust de caise (optional)
 
Preparare:
Pentru crema de mascarpone batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Separat frecam galbenusurile cu cele 3 linguri de zahar pana devine cremos adaugam si branza mascarpone si frecam in continuare pana se omogenizeaza. Turnam crema de galbenusuri si mascarpone peste albusuri si ametecam cu atentie de jos in sus.
Citeşte mai mult...
 
Spaghete cu ton si rosii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 11 August 2012 11:51
Ingrediente:
400 g spaghete
4 crengute rozmarin
5 linguri otet balsamic
3 linguri ulei de masline
350 g file de ton
1 dovlecel
1 ceapa
250 g rosii
sare
piper
masline negre
Ultima actualizare Sâmbătă, 11 August 2012 11:56
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior1234567UrmătorSfârşit »

Page 2 of 7

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact