logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


CULINAR
Reteta culinara: Tarta Brownie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 11 Octombrie 2014 08:16
Ingrediente
80 gr faina (4 linguri)
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
80 gr ciocolata neagra
80 gr unt
200 gr zahar tos
2 oua mari
batute usor
o lingurita esenta de vanilie
100 gr zmeura prospata
100 ml frisca batuta
Citeşte mai mult...
 
RETETA CULINARA: Rulada de cacao cu crema de fructe de padure PDF Imprimare Email
Duminică, 06 Iulie 2014 06:18

Ingrediente
Pentru blat
6 oua
6 linguri rase de Green Sugar Cooking
4 linguri cu varf de faina
2 linguri cu varf de cacao
Pentru umplutura
300 g fructe de padure (mure, coacaze si afine), din care se pot pastra cateva intregi
Ultima actualizare Joi, 13 Aprilie 2017 13:26
Citeşte mai mult...
 
Reteta culinara: Prăjiturele Muscatel PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 15 Martie 2014 08:03

O specialitate spaniolă, care se prepară rapid de tot. 

Ingrediente
100 g zahăr pudră
100 g făină 
100 g unt
1 ou
100 g stafide tocate
100 g curmale tocate
100 g smochine uscate şi tocate
1 vârf de linguriţă de pudră de nucşoară
1 linguriţă rasă cu scorţişoară
2-3 picături de extract de vanilie
1 linguriţă cu coajă de lămâie rasă
 
Mod de preparare
Citeşte mai mult...
 
Reteta culinara: Foietaj cu legume PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 01 Martie 2014 16:36

Timp de preparare: Mediu/ Numar de portii: 8/  Complexitate medie. 
 
Ingrediente
400 g foietaj
250 g cartofi 
250 g mazăre verde 
½ ardei gras roșu
2 ouă
1 ceapă
2 lingurițe cu semințe de susan
sare
piper măcinat
nucșoară 
Ultima actualizare Sâmbătă, 01 Martie 2014 16:44
Citeşte mai mult...
 
Prajitura noapte si zi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 14 Aprilie 2013 07:04

Ingrediente
4 oua
500 g zahar
200 ml lapte
100 g unt
250 g faina
3 linguri cu cacao
1 plic praf de copt
100 g ciocolată
sos de ciocolată
Ultima actualizare Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 21:05
Citeşte mai mult...
 
Rulada pufoasa (de post) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 06:23

Ingrediente:
350 g faina
200 g margarina
150 g zahar
1 lingura cu miere
250 ml apa minerala
1 pliculet cu praf de copt
esenta de vanilie
1 lamaie
sare
 
Mod de preparare
Intr-un castron, freaca margarina spuma cu zaharul tos (de preferat, cu textura mai fina). Toarna apa minerala impreuna cu sucul de lamaie, vanilie dupa gust si mierea dizolvata si amesteca.
Citeşte mai mult...
 
Guguluf marmorat PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 16 Martie 2013 07:44

Ingrediente

300 g faina 
1 plic cu praf de copt 
300 g zahar
4 oua 
250 g margarina 
200 ml lapte batut 
1 lingura cu cacao 
2 linguri cu lapte 
3 pliculete cu zahar vanilat 
esenta de rom 
100 g alune 
 
PENTRU GLAZURA 
150 g ciocolata neagra 
50 g ciocolata alba 
200 ml lapte 
2 linguri cu margarina
Ultima actualizare Sâmbătă, 16 Martie 2013 07:43
Citeşte mai mult...
 
Tartă cu praz, ciuperci şi cartofi PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Martie 2013 08:15

Ingrediente
 300 g făină
 200 g margarină
10 g drojdie
1 linguriţă cu sare
150 ml apă
 200 g cașcaval de post
sare
piper
 ulei
 
Pentru umplutură:
 200 g cartofi
 1 fir de praz
 400 g ciuperci
2 bucăți de cepe
Ultima actualizare Sâmbătă, 09 Martie 2013 13:06
Citeşte mai mult...
 
Bomboane cu nuci PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 23 Februarie 2013 21:22

Ingrediente:
 
300 g ciocolată menaj
150 g margarină
2 galbenusuri
2 plicuri zahăr vanilat
10 linguri cu zahăr pudră
10 linguri cu nuci
100 g alune
vișine din vișinată
 
Mod de preparare:
Ultima actualizare Duminică, 24 Februarie 2013 06:22
Citeşte mai mult...
 
Clatite cu branza dulce la cuptor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 08:13

Ingrediente 3 portii – Clatite cu branza dulce la cuptor

 
Pt 6 foi  : 1 ou, 400 ml lapte, 1 praf de sare, 50 gr zahar, esenta de vanilie, 100 gr faina, ulei pentru prajit, un cub de unt.
 
Umplutura: 100 gr branza dulce, stafide, 50 gr zahar, coaja de lamaie rasa, 1 ou.
 
Pentru decor:  zahar farin vanilat, 100 gr smantana , 2 pliculete zahar vanilat , coaja de lamaie rasa, stafide.
Ultima actualizare Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 08:20
Citeşte mai mult...
 
Prajitura BRASOV PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 06:32
Ingrediente:
 Blat:
7 albusuri
200g unt
300 g zahar
150 g faina
1/2 praf de copt
200 g nuci 

Crema:
150 g zahar pudra
7 galbenusuri
Ultima actualizare Sâmbătă, 08 Decembrie 2012 06:38
Citeşte mai mult...
 
Minitarte cu mere PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 10:49
Ingrediente
500 g îngheţată de vanilie
500 g mere
150 g nuci
1 lingură cu unt
scorţişoară
250 g făină
125 g unt
1 linguriţă cu zahăr
1 cană apă
sare
 
Mod de preparare
Ultima actualizare Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012 10:56
Citeşte mai mult...
 
Rulada de carnati si cartofi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012 05:36
Ingrediente
Pentru aluat:
175 g faina
1 lingurita praf de copt
125 g unt
60 g ovaz
putin lapte
Pentru umplutura:
175 g cartofi fierti si raciti
250 g carnati, fara pielita
sare si piper negru proaspat macinat
nucsoara
 
Mod de preparare
Ultima actualizare Vineri, 16 Noiembrie 2012 22:42
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior1234567UrmătorSfârşit »

Page 1 of 7

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact