logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


PSIHOLOGIE
La cumpana dintre ani as vrea sa spun ca... PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 30 Decembrie 2010 10:50
Astazi va prezentam 2 persoane care au completat formularul propus de echipa SighetOnline si care si-au dat acordul pentru a fi publicate.
 
Ani Mih ne vorbeste despre realizarea ei din anul care tocmai se incheie: sunt multumita ca am reusit impreuna cu sotul meu sa finalizam cate ceva in noua casa in care ne-am mutat. Multumesc sotului meu care m-a inteles intodeauna cand am avut unele probleme si regret ca nu am reusit sa conving pe sefii mei ca de fapt pot mai mult.
 
De la anul ce vine isi doreste sa reusesc sa o duc pe mama mea la o protezare sa mai poata sa stea si ea macar un minut pe picioare, sa se ridice din patul suferintei. Stie ca ar trebui sa fiu mai intelegatoare cu apropiatii din jurul meu in anul ce vine. Isi doreste sa ceara iertare, mamei mele care nu am inteles-o de multe ori cand ma suna la telefon si mi spunea ca nu mai rezista cu atata singuratate .
Citeşte mai mult...
 
La cumpana dintre ani as vrea sa spun ca... PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 29 Decembrie 2010 10:44
Stefanandrei este un domn aflat la o frumoasa varsta din viata, care si-a exprimat dorintele, dar si multumirile in cadrul formularului propus de echipa SighetOnline.
 
La cumpana dintre ani, realizarile anului ce tocmai se incheie sunt:
a) profesionale, compania in care lucrez este pentru al treilea an consecutiv pe locul I in topul firmelor.
b) personale, familia realizata din punct de vedere socio-profesional.
 
As vrea sa multumesc cuiva care m-a ajutat/mi-a fost aproape in anul ce trece:
de fapt sunt doua: sotia mea care ma suporta si ma intelege de prea multi ani! un functionar public la care am apelat pentru anumite aspecte privind finantarile europene prilej cu care a dat dovada seriozitatii si competentei sale.
Ultima actualizare Miercuri, 29 Decembrie 2010 11:39
Citeşte mai mult...
 
La cumpana dintre ani as vrea sa spun ca... PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 Decembrie 2010 11:55
Ioana in varsta de 21 ani a fost cea care a spart gheata si a completat formularul propus de noi, ”La cumpana dintre ani”. Si pentru ca am primit acordul ei de a publica, va spunem ca,
 
Realizarile din anul care a trecut sunt faptul ca am reusit sa nu imi dezamagesc parintii , si faptul ca sunt in viata pentru mine este o realizare!
 
Persoana careia as dori sa ii multumesc pentru ca a fost alaturi de mine anul acesta este mama mea. Multumesc, mami !
 
Regretele pentru anul care a trecut sunt faptul ca nu am putut merge intr-o excursie la verisoara mea in Spania. Pentru anul care vine imi doresc sa termin facultatea cu bine si sa ma inscriu la master.
Citeşte mai mult...
 
La cumpana dintre ani as vrea sa spun ca... PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 Decembrie 2010 11:56
La cumpana dintre ani reprezinta o idee prin care echipa Sighet Online s-a gandit sa vina in ajutorul cititorilor sai. Credem, la fel ca si majoritatea dintre voi ca, sfarsitul unui an este un prilej pentru o balanta cu beneficii si costuri, avantaje si dezavantaje, bucurii si tristeti peste care am trecut in anul ce tocmai ne paraseste.
 
Finalul lui 2010 vrem sa-l petrecem impreuna cu voi si am dori sa va propunem un formular pe care sa-l completati. El vizeaza intrebari referitoare la cum ati petrecut anul care se incheie si ce va doriti de la cel ce e pe cale sa debuteze. De asemenea, ce este cel mai important e faptul ca aveti sansa sa multumiti cuiva drag care v a fost aproape in anul ce trece, dar si sa cereti iertare.
Ultima actualizare Luni, 27 Decembrie 2010 16:07
Citeşte mai mult...
 
Sofatul si bautura pot ucide prietenia PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Sâmbătă, 25 Decembrie 2010 16:51
 
Ai grija cum conduci de sarbatori ! PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Vineri, 24 Decembrie 2010 13:29
Viteza, sub cele doua forme ale sale, viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara, ramane pe primul loc in topul cauzelor generatoare de tragedii. Pe locul doi se situeaza traversarea neregulamentara a pietonilor. "De cele mai multe ori, cei care sunt raniti in accidente rutiere raman infirmi pe tot parcursul vietii", a declarat Dr. Etienne Krug, din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Ultima actualizare Vineri, 24 Decembrie 2010 13:33
 
Aminteste-ti de centura atunci cand te urci la volan PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Miercuri, 22 Decembrie 2010 21:31

Peste 1.100 de persoane au murit in accidentele rutiere petrecute pe soselele din Romania, in primele sapte luni ale acestui an, potrivit statisticii Politiei Romane.

Ultima actualizare Miercuri, 22 Decembrie 2010 21:36
 
Invata sa conduci inteligent !-III PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Marţi, 21 Decembrie 2010 13:02
Dr. Ala Alwan, director adjunct la OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) a spus ca, pana in 2030, accidentele rutiere ar putea deveni a cincea cauza de mortalitate in lume, dupa bolile cardiace, accidentele vasculare cerebrale, infectiile respiratorii si maladiile pulmonare.
 
 
Invata sa conduci inteligent !-II PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Luni, 20 Decembrie 2010 20:40
Avem tendinta de a ne gandi ca noua nu ni se intampla niciodata, dar iata ca realitatea este sumbra. In prima parte a anului 2010, din Ianuarie pana la sfarsitul lui Martie in Romania au avut loc 1390 de accidente grave din care au rezultat 335 decese si 1323 raniti grav.
In Romania mor zilnic 3,72 persoane si 14,70 sunt ranite grav in urma accidentelor rutiere.
 
Invata sa conduci inteligent ! PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Luni, 20 Decembrie 2010 15:11
Inainte, dar si in timpul sarbatorilor de iarna, ar fi bine sa conduci inteligent!
* de preferat sa nu fie vizionat de catre copii, decat cu acordul parintilor
 
Cum te influenteaza iarna? PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Marţi, 14 Decembrie 2010 15:15
Ne aflam in mijlocul troienelor de zapada si peste tot in jurul nostru e zapada asa cum de multi ani n-am mai avut parte. Daca ti-ai acorda cateva minute sa stai si sa te uiti pur si simplu pe geam, la fulgii care cad, la ce te-ai gandi? Ce-ti inspira iarna? Fulgii? Masinile acoperite de zapada? Cosurile fumegande ale oamenilor? La fel cum, fiecare anotimp isi are importanta sa, m am gandit sa va ofer cateva impresii despre iarna, identificate pe blogul prof. Daniel David.
 
”Iarna are semnificatii diferite in mentalul colectiv al umanitatii. Uneori ea este asociata cu moartea si “depresia”; la grecii antici spre exemplu, iarna semnifica “depresia” lui Demetra legata de faptul ca Persefona urmeaza sa stea 6 luni in tinutul lui Hades. Alteori (spre exemplu in cultura persana) iarna este asociata cu inceputul nasterii (Yalda) lui Mithra (Zeul Soare) care semnifica lumina si binele; ultima zi din iarna, adica inceputul primaverii, este momentul incheierii acestei nasteri, cand binele a invins!
 
Ultima actualizare Marţi, 14 Decembrie 2010 15:30
Citeşte mai mult...
 
Esti dependent de calculator? Dar de e-mail? PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Joi, 09 Decembrie 2010 15:48
Ai stat vreodata sa te intrebi cat de des ti ai verificat email-ul in ultima ora? Stii ca exista oameni care, atunci cand se trezesc primul lucru pe care il fac este sa si verifice emaill-ul sau sa intre pe site-urile de socializare pentru a vedea daca nu au primit vreun mesaj?
 
Utilizarea internetului in exces precum si tendinta/obsesia de a ne verifica in mod neincetat emaill-ul ne transforma in adevarati soricei de laborator utilizati in realizarea experimentelor. Nicholas Carr sustine ca abundenta de informatii cu care suntem confruntati in mod permenent duce la dificultati crescute de a mai putea sa ne concentram resursele atentionale spre sarcinile pe care le avem de indeplinit. Astfel, deseori pierdem enorm de mult timp in mediul online, fara a realiza de fapt taskurile pentru care suntem platiti, la serviciu sau pe care le avem de indeplinit la scoala.
Ultima actualizare Joi, 09 Decembrie 2010 16:33
Citeşte mai mult...
 
De ce ne ascundem identitatea pe internet? PDF Imprimare Email
Joi, 02 Decembrie 2010 07:54
Teama de a nu-si strica „imaginea“ ii determina pe unii utilizatori sa nu-si divulge numele. Spunem ce credem cu adevarat atunci cand stim ca nu vom fi judecati. Anonimatul pe internet ne permite sa scapam de inhibitii, dar poate avea si consecinte negative.
 
„Daca eu nu vreau sa spun cum ma cheama, nu o fac. E mai important ce cred", spune o tanara cam de 25 de ani, reticenta la a-si divulga chiar si prenumele. „Atat timp cat nu sunt obligata sa fac un anumit lucru, procedez cum cred de cuviinta." De ce este atat de vehementa. Adauga insa ca nu i se pare normal sa te ascunzi in spatele unui nume fals pentru a arunca in stanga si in dreapta cu injurii sau pentru a-ti spune ofurile intr-un mod mai putin civilizat. „Nu mi se pare nimic extraordinar sa intri pe un forum, eventual cu mai putine rigori, sa te semnezi «XYZ» si sa incepi sa-ti versi acolo frustrarile", mai spune tanara care insista sa ramana „o anonima".
Ultima actualizare Joi, 02 Decembrie 2010 08:02
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 8 of 13

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact