logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


VREAU SA FIU CIVILIZAT


Campania “Vreau să fiu civilizat!” alaturi de SC Mara Nord SA PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Marţi, 23 Decembrie 2008 09:42

Am primit deja primul afis pentru campania initiata de Sighet Online in parteneriat cu SC Mara Nord SA. Multumim tinerei care a creat acest sticker si va anuntam ca asteptam cat mai multe idei si modele de afise. Speram sa gasim si sponsori / colaboratori care sa doreasca sa ajute aceasta campanie prin finantarea tiparirii acestor afise precum si prin premierea castigatorului. Pentru mijloacele de transport în comun o sa fie nevoie ca autocolantele sa fie in format mare, sa poata fi aplicabile atat pe autobuze cat si in interiorul lor. Acesteaa vor respecta titlul campaniei („Vreau sa fiu civilizat!”) precum si numele site-ului nostru (la fel ca-n campania pentru stickerele ce vor fi lipite pe stalpii cu cosuri de gunoi din orasul nostru), alaturi de numele firmei SC Mara Nord SA. Materialele vor fi trimise in format digital pe adresa noastra de e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Totodata, readucem aminte sighetenilor ca suntem in cautare de voluntari care sa doreasca sa se implice in lipirea stickerelor pe stalpii cu cosuri de gunoi din oras.

Ultima actualizare Luni, 18 Mai 2009 12:02
Citeşte mai mult...
 
Campania “Vreau să fiu civilizat!” incepe sa dea roade PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Luni, 22 Decembrie 2008 16:51

Campania “Vreau să fiu civilizat!” merge mai departe. Primele rezultate ale actiunii initiate de catre Sighet Online incep sa se observe. Am fost deja contactati de catre Primaria Sighet care si-a anuntat dorinta sa ni se alature in aceasta campanie. Mai mult decat atat, S.C.”HERODOT” S.A. Baia Mare s-a oferit sa ofere castigatorului concursului nostru un premiu suplimentar de 50 RON (nu aceiasi suma de bani pe care noi am oferit-o deja castigatorului prin sprijinul financiar al unui concetatean de-al nostru care a dorit sa-si pastreze anonimatul pe mai departe) si sa finaneze tipărirea pe o hârtie specială, adezivă, a sticker–ului desemnat de catre persoana care a oferit primul premiu de 50 RON, si agreat de echipa Sighet Online. Cu sprijinul Sighet Online se doreşte şi iniţierea unei campanii de monitorizarea a eficienţei acestei activităţi, care sperăm să contribuie în şi mai mare măsură la păstrarea curăţeniei şi la promovarea acestui deziderat al actualităţii: Vreau să fiu civilizat! In viitorul apropiat se intentioneaza si alte actiuni comune, inlusiv posibilitatea crearii unui nou concurs. Mai multe detalii o sa va furnizam in curand.

Tot in cursul acestei zile s-a ajuns si la o intelegere cu SC MARA NORD SA Sighet cu privire la aplicarea de autocolante pe autobuzele firmei mai sus amintite. Pentru mijloacele de transport în comun o sa fie nevoie de o alta idee si un alt tip de autocolante. Acesta va respecta titlul campaniei („Vreau sa fiu civilizat!”) precum si numele site-ului nostru (la fel ca-n campania pentru stickerele ce vor fi lipite pe stalpii cu cosuri de gunoi din orasul nostru). In acest moment se cauta şi alţi potenţiali sponsori şi/sau colaboratori pentru a putea oferi un premiu in urma acestui concurs nou.

 

Ultima actualizare Luni, 18 Mai 2009 12:02
Citeşte mai mult...
 
Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei sprijina campania "Vreau să fiu civilizat!" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 22 Decembrie 2008 12:18
Primăria municipiului Sighetul Marmaţiei a urmărit cu atenţie evoluţia concursului "Vreau să fiu civilizat!", iniţiat şi promovat de Sighet Online. Din dorinţa de a promova şi în continuare dezvoltarea spiritului civic, conducerea Primăriei apreciază în mod deosebit iniţiativa administratorilor Site-ului comunităţii, felicitându-i pe toţi cei care, într-un fel s-au altul, s-au implicat în dezvoltarea acestui proiect.

Din aceste considerente, conducerea Primăriei a contactat firma căreia i-a fost concesionată salubrizarea municipiului, S.C.”HERODOT” S.A. Baia Mare (administratori, ing. Nicolae Ghirasim şi ing. Anton Gherstn), demersul concretizându-se după cum urmează:

- câştigătorul concursului se premiază suplimentar cu suma de 50 lei – pentru a intra în posesia premiului, va fi contactat Biroul de presă al Primăriei(0749202083);

- după obţinerea acordului câştigătorului, S.C.”HERODOT” S.R.L. va finanţa tipărirea pe o hârtie specială, adezivă, a sticker –ului agreat de utilizatorii Site-ului Sighet Online;

- cu sprijinul Sighet Online se doreşte şi iniţierea unei campanii de monitorizarea a eficienţei acestei activităţi, care sperăm să contribuie în şi mai mare măsură la păstrarea curăţeniei şi la promovarea acestui deziderat al actualităţii: Vreau să fiu civilizat!

Conducerea Primăriei îşi exprimă şi pe această cale, speranţa că cetăţenii municipiului vor fi tot mai receptivi în a promova priorităţile civice pe care le are comunitatea.

Ultima actualizare Luni, 18 Mai 2009 12:01
Citeşte mai mult...
 
Sighet Online lansează campania: "Vreau să fiu civilizat!" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 06 Decembrie 2008 16:49

Sub titlul “Vreau să fiu civilizat!”, Sighet Online iniţiază o campanie de sensibilizare şi de implicare a comunităţii locale asupra unui aspect important al societăţii în care trăim. La această acţiune dorim să se implice cât mai multe persoane, de aceea ne arătăm deschişi tuturor posibililor parteneri. Am fi putut să venim cu ideile noastre de-a gata, pe care să le punem direct pe site, dar fiindcă ne dorim o implicare cât mai mare a comunităţii, vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii acestui site, să veniţi cu idei, opinii, planuri, pe care să le exprimaţi şi să le comentaţi public.

Articole despre campania "Vreau să fiu civilizat!":

Concurs Sighet Online: Implică-te în campania "Vreau să fiu civilizat!" şi câştigi 50 RON!

Voluntari pentru un Sighet mai civilizat!

Concursul Sighet Online: Va prezentam cele ZECE modele de stickere primite

Primăria municipiului Sighetu Marmaţiei sprijina campania "Vreau să fiu civilizat!"

Campania “Vreau să fiu civilizat!” incepe sa dea roade

Se caută VOLUNTARI pentru un SIGHET MAI CURAT

Campania "Vreau să fiu civilizat!" şi SC Mara Nord SA

Vreau să fiu civilizat! - Lipirea autocolantelor - Sâmbătă, 7.02.2009

"Vreau sa fiu civilizat!" - primul pas

Sighetul ignoranţei noastre
Ultima actualizare Luni, 18 Mai 2009 12:02
 
« ÎnceputAnterior123456789UrmătorSfârşit »

Page 9 of 9

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact