logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE
ANUNŢ IMPORTANT PDF Imprimare Email
Scris de Primaria Sighetu Marmatiei   
Marţi, 16 Septembrie 2008 19:40
Direcţia Venituri din cadrul Primăriei Sighetul Marmaţiei, însţiinţează contribuabilii persoane fizice şi juridice de faptul că scadenţa pentru plata:

           - închirieri teren garaj este la data de 15 septembrie 2008;

               - impozite clădiri, teren, mijloace de transport este la data de 30 septembrie 2008;

- concesiuni este la data de 10 octombrie 2008.

Depăşirea acestor termene duce la calculul de majorări de întârziere de 0,1% pe zi întârziere.

            Vă aşteptăm la Primăria Sighetul Marmaţiei, camera 12, pentru achitarea sumelor datorate către Bugetul local, după următorul program:

- luni – joi între orele 8 –16

- vineri între orele 8 - 13

Ultima actualizare Miercuri, 17 Septembrie 2008 06:11
 
ANUNŢ IMPORTANT PDF Imprimare Email
Scris de Primaria Sighetu Marmatiei   
Marţi, 16 Septembrie 2008 19:37

Inspectorii Direcţiei Venituri din cadrul Primăriei Sighetul Marmaţiei, efectuează inspecţii fiscale în vederea inventarierii masei impozabile.

            Străzile supuse verificării în perioada septembrie 2008 sunt:

Avram Iancu; Zimbrului; Lazu Şesului; Mihai Eminescu; T.B. Dăncuş; I. Ghica; Corbului; Dobrogeanu Gherea; Titu Maiorescu; Balc Vodă; Crişan; Nicolae Titulescu; Iuliu Maniu; Vasile Ilea; Tractorului; Dragoş Vodă; Şerpilor; Dr. Mihai Marina; Pietrosului; Dorobanţilor; Ana Ipătescu; Gheorghe Bilaşcu; Locul Tîrgului; Făget; Lazul Baciului; Mioriţei.

Ultima actualizare Miercuri, 17 Septembrie 2008 06:06
 
Drumul ilegalitãtilor de pe dealul Solovan PDF Imprimare Email
Luni, 01 Septembrie 2008 10:08

20 de sigheteni sunt nevoiti sã suporte actele „aristocrate” ale unor indivizi lipsiti de cel mai elementar bun-simt. Necazurile au început când acestia si-au cumpãrat terenuri în zona dealului Solovan. Deoarece drumul de acces era deteriorat, oamenii l-au reabilitat pe propria lor cheltuialã. Pentru acest lucru a fost nevoie de eforturi mari din cauza stãrii avansate de deteriorare.
Dupã ce drumul a devenit functional, hotii de lemne l-au deteriorat cu cãrutele, folosind aceastã rutã ocolitoare pentru a evita controalele. Când drumul a fost gata stricat, hotii si-au croit drum prin grãdinile proprietarilor, distrugându-le fânetele si clãile cu fân.
„Am încercat sã discutãm cu cei care ne-au distrus munca. N-a fost chip, cã au trecut la amenintãri, ne-au înjurat, spunându-ne cã ne iau gâtul cu securea dacã ne mai legãm de ei. Distrugerile necontrolate fac zona inaccesibilã. Mai grav e cã dealul Solovan este supus la alunecãri de teren, ceea ce ne afecteazã în mod serios. Pãdurea tânãrã, tãiatã ilegal, are rol de fixare a solului”, a spus Robert Oros, unul dintre proprietarii de teren din zonã.

Citeşte mai mult...
 
Imagini foto si video de la miting PDF Imprimare Email
Duminică, 24 August 2008 14:00

Va prezentam imagini si secvente video de la mitingul de protest impotriva violentei, “Lipsa sigurantei cetatenilor in municipiu”. Multumim celor prezenti cat si organizatorilor deoarece au dovedit ca spiritul civic nu a disparut complet si ca mai exista o speranta pentru viitor. Multumim domnului Csirak Raymond pentru aceste poze realizate cu ocazia mitingului din 22.08.2008. Imaginile video sunt realizate de catre SIGHET ONLINE.

 

Ultima actualizare Luni, 25 August 2008 07:43
Citeşte mai mult...
 
Doua reusite: Petitia si miting-ul PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Vineri, 22 August 2008 16:56

Miting - Dreptate pentru DaniAzi, 22 august, a avut loc mitingul de protest impotriva violentei,Lipsa sigurantei cetatenilor in municipiu”, actiunea desfasurandu-se pe platoul din fata cinematografului Muncitoresc cu scopul de a se face dreptate in acest caz precum si pentru siguranta sighetenilor. Aproximativ 300 de persoane, in special tineri, au participat la acest protest organizat ca urmare a uciderii lui Nicolae Daniel Dubiuc, baiatul de 25 de ani batut crunt pe 11 august noaptea, in jurul orei 01:30, pe strada Libertatii din Sighet, si decedat pe 14 august 2008.

In perimetrul de desfasurare al mitingului au fost amplasate cateva mese unde participantii la miting care au avut buletin sau carte de identitate asupra lor, au putut semna petitia. Petitia va fi inaintata Primariei, Politiei, Jandarmeriei, Prefectului si Guvernului, iar in ea se solicita cresterea gradului de siguranta pentru cetatenii din Sighetu Marmatiei prin sporirea efectivelor de politisti si jandarmi pe strazi, mai ales in timpul noptii si alocarea de fonduri de la buget in acest sens.

Ultima actualizare Sâmbătă, 23 August 2008 14:36
Citeşte mai mult...
 
Accident la Ocna Şugatag PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 August 2008 08:26

Lenuţa S., de 28 de ani din Breb conducea un autoturism Audi A4 dinspre Ocna Şugatag spre Budeşti. S-a angajat în depăşirea unui autovehicul pe drum în rampă, cu vizibilitatea sub 50 de metri. Din sens opus circula o altă maşină, fapt care a făcut-o să piardă controlul volanului şi să iasă de pe carosabil în afara drumului unde s-a izbit de un plop. Soţul conducătoarei auto a fost rănit în urma impactului şi internat la spitalul din Sighet.

Citeşte mai mult...
 
O eleva din Sighet va participa la o tabara pentru olimpici in Tunisia PDF Imprimare Email
Marţi, 05 August 2008 13:07

Trei olimpici din Maramureş se vor bucura de o binemeritată vacanţă la Hamamet în Tunisia. În perioada 6-13 august, 70 de olimpici naţionali şi internaţionali ai României vor beneficia de o excursie în Tunisia. Elevii maramureşeni: Vlad Puşcaşu (Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”), pentru rezultatele obţinute la olimpiadele de chimie, Diana Milca Şofineţ (Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Sighetu Marmaţiei) pentru performaţele şcolare la limba rusă şi Ioan Bogdan Magdău (de la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai”) pentru premiile obţinute la olimpiada pluridisciplinară.

Citeşte mai mult...
 
Olimpicii maramureşeni premiaţi de ANT PDF Imprimare Email
Joi, 12 Iunie 2008 07:03

Sub patronajul Autoritatii Nationale pentru Tineret, Directia Judeteana pentru Tineret Maramures organizeaza in data de 12 iunie 2008, la ora 12:00, la Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" - Baia Mare si in data de 13 iunie 2008, ora 11:00, la Liceul "Taras Sevcenko" - Sighetu Marmatiei, premierea tinerilor olimpici care au obtinut locuri pe podium la Olimpiadele Nationale din acest an. Aceasta sectiune este inclusa in proiectul Directiei Judetene pentru Tineret Maramures "Esti tanar... ai prestigiu!" - editia a II-a si are ca scop promovarea tinerilor cu rezultate deosebite la diverse discipline de invatamant. Proiectul este derulat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Judetului Maramures, Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" si

Ultima actualizare Joi, 12 Iunie 2008 07:19
Citeşte mai mult...
 
Simpozionul internaţional "Taras Sevcenko" PDF Imprimare Email
Luni, 12 Mai 2008 09:42

Simpozionul internaţional "Taras Sevcenko" Sighet, 16-17 mai

În intervalul 16-17 mai va avea loc prima ediţie a Simpozionului internaţional "Taras Sevcenko în România". Acţiunea se va desfăşura la Liceul "Taras Sevcenko" din Sighet şi va consta în prezentarea unor lucrări pe secţiuni. Simpozionul se adresează tuturor cadrelor didactice (educatori, învăţători, institutori, profesori) de limba ucraineană şi elevilor din ţară şi străinătate, pasionaţi de studiul operei geniului poeziei ucrainene. Scopul simpozionului este conştientizarea importanţei abordării demersului acestei activităţi în dezvoltarea personalităţii individului, respectarea valorilor fundamentale ale culturii ucrainene, implicarea organizaţiilor guvernamentale şi nonguvernamentale în activitatea educativă şi recunoaşterea activităţii educative şcolară şi extraşcolară ca dimensiune semnificativă a politicilor naţionale şi europene în acest domeniu.

Sursa: Informaţia Zilei

 

Ultima actualizare Miercuri, 14 Mai 2008 15:21
 
« ÎnceputAnterior391392UrmătorSfârşit »

Page 392 of 392

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact