logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


EVENIMENT


Concert Cradle Of Filth si Moonspell la Cluj-Napoca PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 13:35

Filth FestPrimul festival itinerant care va avea loc in Romania este FILTH FEST TOUR. Contine un killer package format din CRADLE OF FILTH, MOONSPELL (Portugalia), TURISAS (Finlanda). FILTH FEST TOUR va avea loc la Cluj-Napoca, pe data de 23 aprilie 2009, la Sala Sporturilor, ora 19:00.

Pe langa acest pachet ucigator, startul va fi dat de o alta trupa interesanta. Organizatorii turneului nu s-au decis inca pe cine sa aleaga dintre febletea multor romani, grecii ROTTING CHRIST si suedezii UNLEASHED.

Faptul ca acest gen de festival itinerant poposeste in Romania, pare a fi semnalul ca maturizarea publicului rock din Romania se manifesta din plin. Prezenta unor trupe valoroase care abordeaza stiluri diferite si au categorii diferite de public este cu atat mai imbucuratoare cu cat se va exploata si latura sociala(izarii) a unor astfel de manifestari.

Numarul biletelor este limitat la 1200 si vor exista trei categorii de preturi. Prima categorie, ca oferta promotionala pentru primii 500 de cumparatori, este la pretul de 85 RON, suma sub media preturilor practicate in Europa pentru acest concert.

Citeşte mai mult...
 
Rhetorica re-editeaza albumul "Ganduri" PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 06:49

Rhetorica - Ganduri

La cererea mai multor prieteni si fani, trupa proiect Rhetorica (din Seini) a hotarat sa reediteze albumul „Ganduri”. Cum este un produs care merita tinut la colectie, se poate comanda la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Scopul trupei este de a transmite muzica, astfel ca albumul se poate asculta (aproape) in intregime pe myspace-ul formatiei: www.myspace.com/rhetoricaband

Pentru informatii suplimentare puteti intra pe pagina : www.estvest.org/Trupe/Rhetorica.html

Despre Rhetorica

Rhetorica este o trupa proiect formata in 1997, din componenti formatiilor Dirty Shirt si Legion, cu ocazia RockFest Seini (festival organizat tot de membrii trupelor aminitite). Publicul a apreciat prestatia trupei si ambianta progressive-psihedelica, fapt ce a condus la ideea de continuare a proiectului. Au urmat, intre 1997-1999, mai multe participari la concerte si festivaluri-concurs din tara, iar recompensele juriilor nu s-au lasat asteptate. Insa plecarea in strainatate a mai multor componenti a determinat stagnarea acestei trupe-proiect. In vara anului 2004, Rhetorica s-a reunit “din patru zari” si s-a trecut la inregistrarea albumului de debut intitulat “Ganduri”, care a iesit pe piata la inceputul anului 2005. Acest album a fost urmat de un mic turneu de lansare in Romania, Franta si Belgia.

Ultima actualizare Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 13:08
Citeşte mai mult...
 
Campionat mondial de cascadorii pe motocicletă la Aeroportul Baia Mare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 06:24

Clubul Urban Moto Baia Mare organizează, în 16 mai, pe pista Aeroportului, prima ediţie a unui adevărat campionat mondial de cascadorii pe motocicletă. “Stund Ride” este o întrecere spectaculoasă care adună zeci de mii de spectatori, fani înrăiţi ai acestor demonstraţii efectuate de adevăraţi profesionişti în materie. La întrecerea de pe Aeroportul din Baia Mare vor fi prezenţi piloţi din România, Franţa, SUA, Anglia, Ungaria, Polonia, Canada, Letonia. Câştigătorii probelor din concurs (mersul pe o roată, drift în cerc în jurul unui ax, etc.) vor fi recompensaţi cu premii consistente: 6.000 euro - Locul I, 4.000 - Locul II şi 2.000 euro Locul III. Sume mai mici vor primi sportivii clasaţi pe locurile IV-IX. “Stund Ride” este unul dintre cele mai importante evenimente auto-moto care se vor desfăşura anul acesta în România.

Citeşte mai mult...
 
"100 de ore de astronomie" la CNDV Sighet (03.04.2009) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 03 Aprilie 2009 15:04

prof. Sorin HoteaAstroclubul SARM Sighet este tot mai prezent in orasul nostru prin actiunile ce le desfasoara. De data aceasta, prof. Sorin Hotea, coordonatorul acestui club, s-a implicat in proiectul international „100 de ore de astronomie” ce are loc in perioada 2-5 aprilie 2009 in foarte multe orase din Romania. In cadrul acestui proiect, azi, 3 aprilie 2009, de la ora 12:00, la Scoala Dr. Ioan Mihalyi de Apsa, de la ora 13:00 la Colegiul National Dragos Voda, si de la ora 14:00 la Liceul Regele Ferdinand au avut loc sesiuni de referate, lucrari, planse, desene, prezentari cu teme astronomice (subiecte de interes general si cateva dedicate Soarelui). Au participat cu materiale membrii si colaboratorii SARM Sighet, elevi ai scolilor implicate, au asistat elevi si profesori din scolile amintite.

Duminca, 5 aprilie 2009 - Sun Day (Ziua Soarelui) - ora 17 – vor avea loc in Parcul Gradina Morii Sighetu-Marmatiei, observatii publice la Soare, Luna, Saturn si alte obiecte interesante, prezentare de materiale astronomice, discutii tematice. Participa membrii si colaboratorii SARM Sighet, reprezentanti ai Astromagazin.ro. Activitatee este publica, fiind asteptati cat mai multi sigheteni dornici sa incerce o experienta noua si foarte interesanta.

Ultima actualizare Vineri, 03 Aprilie 2009 16:28
Citeşte mai mult...
 
Astro Club Sighet - CNDV - 100 ore de astronomie - Sorin Hotea PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 03 Aprilie 2009 14:38
Ultima actualizare Vineri, 03 Aprilie 2009 14:55
 
« ÎnceputAnterior601602603604605606607608609610UrmătorSfârşit »

Page 604 of 623

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact