logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


POLITICA


România Curată vă propune ca pentru demnitarii români să se adopte modelul suedez PDF Imprimare Email
Scris de Romania Curata   
Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 16:34

Parlamentarii suedezi au la dispoziție garsoniere deținute de stat, cu o suprafață de circa 40 de metri pătrați. Bucătăria este împărțită la comun, nu există personal de serviciu. Demnitarii nu au secretare sau consilieri, nici mașini de serviciu cu șofer. Nici primarii și guvernatorii nu au dreptul la reședinte oficiale gratuite, iar consilierii nu au salariu lunar sau un birou propriu. Reședinta oficială a premierului suedez nu depășeste circa 300 de metri pătrați. Doar parlamentarii care lucrează la elaborarea legilor se consideră ca exercită un serviciu public pentru care trebuie să fie remunerați cu salarii lunare. Control drastic la decontările din bani publici. Politicienii suedezi nu sunt privilegiați în fața legii și nu se bucură de niciun fel de imunitate. Cuvântul cheie este transparență în privința cheltuirii banilor publici în folosul cetățenilor.

Ultima actualizare Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 17:11
Citeşte mai mult...
 
Tupeu fără limite din partea consilierului județean Ion Beuca PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 05 Noiembrie 2015 12:36

In urmă cu câteva minute am primit pe adresa de mail a redacției Sighet Online un material postat de către consilierul județean Ion Beuca (PNL Maramureș). Întrucât materialul este de o ipocrizie crasă și un tupeu fără margini (sau poate că domnul Beuca a dormit timp de două zile, acum s-a trezit și încă nu știe ce se întâmplă în jurul său), am decis să public câteva fragmente din materialul său postat azi sub titlul ”De ce solicita PNL alegeri anticipate?:

PNL este un partid democratic prin excelenta, asta nu de ieri de azi, ci de peste 100 de ani. Dincolo de reorganizari, divizari sau fuziuni, PNL este un partid istoric, fibra democratica a acestui partid  s-a pastrat nealterata de-a lungul timpului.” (Serios?! Cu domnul Blaga la conducerea partidului? Susținându-l pe Oprea până nu demult? Prin alianțele cu UNPR-ul, cu PDL-ul, PSD-ul și-a păstrat PNL-ul coloana vertebrală? Cu ce ați fost mai buni decât ceilalți? Cu nimic!) 
 
PNL intelege cel mai bine solicitarile oamenilor care au iesit in strada. ” (Dacă dumneavoastră ați fi înțeles solicitările celor ieșiți în stradă, nu ați mai fi scris acest material ipocrit).
 
Pe cine mai prostiți domnule Beuca? Chiar credeți că am fost orbi și surzi până acum? Nu, domnule Beuca. Noi doar am tăcut, dar tăcerea ucide, așa că am început să vorbim!
Ultima actualizare Joi, 05 Noiembrie 2015 13:37
Citeşte mai mult...
 
​VIDEO: Zi de zi, aici vom fi - Filmul protestului urias din Capitala dupa ce Guvernul Ponta si-a dat demisia PDF Imprimare Email
Scris de HotNews.ro   
Joi, 05 Noiembrie 2015 10:33

 In noaptea de marti spre miercuri, ultimele randuri de protestatari de la cea mai mare manifestare de strada din ultimii ani din Capitala reluau pe strazile de langa clubul Colectiv una dintre scandarile-hit ale serii: "E doar inceputul!". Marti, dupa ce premierul Ponta si-a anuntat demisia si Guvernul a cazut, dupa ce primarul Piedone a renuntat la functie, pe strazile din Bucuresti au iesit si mai multi oameni. 
 
Un nou sistem cu oameni noi, demisia parlamentului si eliminarea coruptiei au fost marile revendicari ale strazii. Spre miezul noptii, cand randurile celor ce manifestau incepeau sa se rasfire, a venit si avertismentul sub forma unei noi scandari: "Zi de zi, aici vom fi!".
Ultima actualizare Joi, 05 Noiembrie 2015 10:37
Citeşte mai mult...
 
Revoltă antisistem. Românii, nemulţumiţi doar cu demisiile lui Ponta şi Piedone. Patriarhul Daniel, vizat şi el de proteste PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 19:56

Victor Ponta a demisionat. Demisiile anunţate în ultimele ore, cea a premierului Victor Ponta şi cea a primarului Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, se pare că nu sunt de ajuns pentru români, astfel că aceştia au anunţat că nu vor încheia protestele, aşa că au ieşit şi în această seară în stradă.
 
UPDATE 19.15 - Numărul protestatarilor din Piaţa Universităţii este în creştere, numărul lor depăşind 7.000, oamenii manifestând împotriva corupţiei din sistem şi cerând dreptate şi alţi lideri politici.   
Ultima actualizare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 20:10
Citeşte mai mult...
 
Nu mai e suficient doar sa demisionati: nu ne lasam, pana nu va dresam PDF Imprimare Email
Scris de Vlad Mixich   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 19:48

 Ne-ați umilit ani de zile. În timp ce noi învățam pe brânci prin școli, voi vă luați doctorate plagiate. În timp ce noi munceam prin cafenele în Madrid sau prin spitale în București, voi vă trimiteați fiicele și nevestele să huzurească pe bani mulți în Parlamentul European. 
 
În timp ce noi ne milogeam să legați Ardealul de restul țării măcar printr-o autostradă, voi vă grăbeați cu girofarul să nu vi se răcească ciorba tricoloră. 
 
În timp ce voi vă operați în clinici de lux din străinătate, nouă ne mureau bunicile într-un spital românesc fără o singură budă curată. 
 
Animalelor din PSD, animalelor din PNL, UNPR, UDMR & co, nu mai e suficient doar să demisionați. Ne-ați umilit prea tare și prea îndelung. 
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 8 of 140

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact