logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


POLITICA
Nu mai e suficient doar sa demisionati: nu ne lasam, pana nu va dresam PDF Imprimare Email
Scris de Vlad Mixich   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 19:48

 Ne-ați umilit ani de zile. În timp ce noi învățam pe brânci prin școli, voi vă luați doctorate plagiate. În timp ce noi munceam prin cafenele în Madrid sau prin spitale în București, voi vă trimiteați fiicele și nevestele să huzurească pe bani mulți în Parlamentul European. 
 
În timp ce noi ne milogeam să legați Ardealul de restul țării măcar printr-o autostradă, voi vă grăbeați cu girofarul să nu vi se răcească ciorba tricoloră. 
 
În timp ce voi vă operați în clinici de lux din străinătate, nouă ne mureau bunicile într-un spital românesc fără o singură budă curată. 
 
Animalelor din PSD, animalelor din PNL, UNPR, UDMR & co, nu mai e suficient doar să demisionați. Ne-ați umilit prea tare și prea îndelung. 
Citeşte mai mult...
 
De ce demisia lui Ponta nu e suficientă. Și singurul plagiat pe care îl mai permitem viitorului Guvern PDF Imprimare Email
Scris de Mihai Gotiu   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 19:40

Sper ca această demisie să satisfacă aşteptările celor care au protestat şi să revenim la raţiune.” – Victor Ponta, în momentul depunerii mandatului de premier și al Guvernului.
 
***
 
Domnule Ponta, domnule Dragnea, domnule Oprea, doamnă Gorghiu, domnule Blaga, domnule Kelemen, domnule Zgonea, domnule Tăriceanu, domnul Iohannis și multor alți domni și doamne,
 
Demisia unei persoane și căderea întregului Guvern NU satisface așteptărilor celor care au protestat! De această dată așteptările sunt mult mai mari. Și nu doar de această dată. 
Citeşte mai mult...
 
Editorial-Manifest: Domnule președinte Klaus Iohannis, vreau un guvern de tehnocrați! PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 14:08

Domnule președinte Klaus Iohannis, vreau un guvern de tehnocrați! Acum, că premierul Victor Ponta și-a dat demisia, haitele de șacali miros ciolanul eliberat din gura pesedistă și se ling pe bot cu gândul că vor pune labele pe el chiar de seara asta. Azi dimineață, înainte de a afla de demisia lui Ponta, am scris un articol numit: Tăcerea ucide! E timpul să spunem un NU categoric întregii clase politice!  E timpul pentru o curățare adevărată a unui sistem putred! Schimbarea nu se poate face cu clasa politică actuală pentru că e toată pătată! În numele interesului național (le era greu să recunoască că acest interes se oprește la limita interesului personal), în toți acești ani am avut alianțe dintre cele mai nefirești: PSD-PNL, PSD-PDL, PNL-PDL, UNPR și UDMR cu pesediștii, pedeliștii, peneliștii și ce or mai fi prin Parlament, numai să nu le cadă ciolanul din gură! Mi-e lehamite când văd acum PNL-ul condus de Blaga, Flutur samd. Ajunși la ananghie, au dobândit peste noapte convingeri liberale, iar PNL-ul i-a primit pe toți cu brațele deschise! Iar acum își vor țara înapoi?! Rușine! Țara e a noastră, a celor ce ne-am săturat de voi și de mizeriile voastre, a celor ce muncim pentru un salariu mizerabil pentru ca voi să aveți girofar, salarii exorbitante și privilegii pe care niciun politician dintr-o țară civilizată nu le are! 
Ultima actualizare Miercuri, 28 Noiembrie 2018 20:27
Citeşte mai mult...
 
Ponta: Imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al Guvernului Romaniei PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 11:17

 "Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al Guvernului Romaniei", a anuntat miercuri Victor Ponta. "Am obligatia sa constat supararea legitima care exista in cadrul societatii si dorinta legitima de a avea responsabilitati mai mari decat patronii unei firme", a afirmat premierul demisionar, subliniind ca nu vrea sa lase responsabilitatea "pe seama altora". "Nu ma bat cu oamenii, cred ca ar fi o mare greseala si am avea toti de suferit", a adaugat Ponta, subliniind ca "Sper ca depunerea mandatului meu si a guvernului sa satisfaca cererile protestatarilor."
"Incepand cu ziua de astazi imi depun mandatul de prim ministru si implicit pe cel al Guvernului Romaniei", a anuntat miercuri premierul Victor Ponta.
Ultima actualizare Miercuri, 04 Noiembrie 2015 11:27
Citeşte mai mult...
 
Mars gigantic in Bucuresti dupa tragedia de la Colectiv: 25.000 de participanti au mers la Guvern si Ministerul de Interne si au cerut demisia lui Ponta, Oprea si Piedone PDF Imprimare Email
Scris de HotNews.ro   
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 09:23

Aproape 25.000 de oameni au participat marti seara la un protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv. Mitingul, care a pornit de la un apel pe Facebook pentru demisia primarului Sectorului 4, s-a transformat intr-unul impotriva Guvernului, miile de manifestanti deplasandu-se in Piata Victoriei, unde au scandat "Ponta, demisia", "Oprea, demisia", "Asasinii".
 
Desfasurarea mitingului, relatata de reporterii HotNews aflati la fata locului:
01.12 Lumea incepe sa paraseasca zona clubului. Marsul se stinge. La Colectiv au ramas cateva zeci de persoane care stau asezate in jurul covorului de lumanari
Citeşte mai mult...
 
Legea votului prin corespondenta, votata de Camera Deputatilor. Proiectul merge spre promulgare la presedinte PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Octombrie 2015 15:22

 Camera Deputatilor a adoptat miercuri, in plen, proiectul de lege privind votul prin corespondenta, proiect care se refera doar la alegerile parlamentare, nu si cele europarlamentare si prezidentiale, asa cum a fost textul initial. Legea se refera doar la romanii care au domiciliul sau resedinta in afara tarii si presupune o perioada de preinregistrare, care se poate face personal la Ambasada sau Consulat sau prin posta, nu si online, in urma modificarilor aduse de catre comisie. 
 
Au fost 257 voturi "pentru", 30 "impotriva si 12 abtineri. 
 
Imediat dupa vot, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca liberalii renunta la greva japoneza care presupunea purtarea de banderole albe cu "vot prin corespondenta".
Citeşte mai mult...
 
De la cine invata studentii economie: Andrei Hrebenciuc preda din nou la ASE, dupa ce a recunoscut ca e vinovat de spalarea banilor in dosarul retrocedarilor ilegale PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Octombrie 2015 13:10
Un cititor a sesizat HotNews.ro ca Andrei Hrebenciuc, suspendat din pozitia de lector la ASE din octombrie 2014 cand a fost arestat preventiv, a revenit la catedra si preda la Facultatea Economie Teoretica si Aplicata din cadrul ASE. 
 
Informatia a fost confirmata pentru HotNews.ro de catre rectorul universitatii, Pavel Nastase. "Da, preda, pentru ca el a depus o cerere la inceputul anului universitar, in care spus ca din punct de vedere juridic are dreptul sa predea, atata vreme cat nu este condamnat. Oficiul juridic a dat ok pe cererea respectiva. Se pare ca din punct de vedere legal are dreptul sa predea", a declarat pentru HotNews.ro rectorul ASE, Pavel Nastase. 
 
Ultima actualizare Miercuri, 28 Octombrie 2015 15:39
Citeşte mai mult...
 
Generalul cocalar si lumea care s-a schimbat PDF Imprimare Email
Duminică, 25 Octombrie 2015 21:07
Dintre toate lozincile strigate, duminica, la Bucuresti, impotriva vicepremierului Gabriel Oprea, "generalul cocalar" - un oximoron foarte inspirat - suprinde cel mai bine impostura personajului. Generalul a lasat in urma un mort. Politistul zorit sa deschida calea coloanei oficiale, cu care ministrul de interne, seful sau direct, se deplasa in drum spre carciuma, si-a rupt gatul cazand intr-o groapa. 
 
S-a intamplat asta din cauza ca un politician inventat in laborator si umflat cu pompa a ajuns sa joace un rol mult prea important in raport cu capacitatea sa reala de a stapani uluitoarea putere obtinuta conjunctural. Daca lumea lui nu ar fi murit intre timp, Oprea avea toate sansele sa se strecoare pe sub radar. De ce?
 
 
 
Citeşte mai mult...
 
Hainele cele noi ale parlamentarilor. Aleşii vor primi 9.000 de lei pe lună pentru îmbrăcăminte PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Octombrie 2015 06:43

Parlamentarii speră ca Moş Crăciun să le aducă bani de haine noi. 
 
Odată cu adoptarea noii Legi a salarizării unitare, în decembrie, ei vor primi o indemnizaţie de aproape 9.000 de lei pe lună, scrie Jurnalul Naţional.
Banii, susţin parlamentarii, le-ar ajunge ca de acum încolo să vină la muncă într-o ţinută adecvată. În acest moment, parlamentarii primesc o indemnizaţie, în medie de 5.000 de lei, plus salarilul de aproape 10.000 de lei. 
Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat proiectul de ordonanta de urgenta privind amnistia fiscala PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Octombrie 2015 15:41

 Guvernul a aprobat miercuri proiectul de ordonanta de urgenta prin care vor fi anulate penalitatile de intarziere datorate si neachitate pana la 30 septembrie 2015. Potrivit actului normativ, contribuabilii care isi vor achita pana la 31 martie 2016 obligatiile de plata principale datorate bugetului general consolidat, restante la 30 septembrie 2015 si administrate de ANAF, vor beneficia de anularea penalitatilor de intarziere aferente acestora. De asemenea, in anumite conditii, vor putea beneficia si de stergerea de la plata a unei parti din dobanzi.
Citeşte mai mult...
 
Ordonanta de Urgenta: SPP va putea asigura protectie gratuita in cazul unor fosti demnitari si sefi de partide PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Octombrie 2015 15:38

 Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri un nou proiect de Ordonanta de Urgenta care cuprinde prevederi din mai multe domenii. Printre altele, actul normativ prevede ca SPP va putea asigura protectie si in cazul unor demnitari si fosti demnitari, inclusiv presedinti ai partidelor parlamentare, la cererea acestora si cu aprobarea CSAT. Astfel, daca un fost ministru sau un lider de partid va dori, va putea beneficia de protectia SPP. In plus, SPP va putea, cu aprobarea CSAT, sa initieze, organizeze si desfasura activitati de cooperare, instruire si pregatire cu organisme si institutii din strainatate. Nu este clar care este urgenta ca SPP sa se ocupe de protectia unor demnitari.

Ultima actualizare Miercuri, 14 Octombrie 2015 15:51
Citeşte mai mult...
 
Purtătorul de cuvânt al Prefectului județului Maramureș, Cosmin Mesaroș, și-a dat demisia ca urmare a afirmațiilor jignitoare pe care le-a postat pe Facebook PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Octombrie 2015 12:52

Cosmin Mesaroș, purtătorul de cuvânt al Prefectului județului Maramureș, și-a dat demisia în ziua de 10 octombrie 2015, ca urmare a unei postări jignitoare pe FaceBOOK la adresa jurnaliștilor care au criticat calitatea lucrărilor efectuate de către firma Aktor pe DN 18 (Pasul Gutâi).

Cosmin Mesaroș a transmis următorul mesaj colegilor săi:
 
„Stimaţi colegi,
 
Astăzi, 10.10.2015 mi-am prezentat demisia din functia de secretar al Cancelariei şi purtător de cuvânt în cadrul Instituţiei Prefectului, Judeţul Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
Reactie rapida la motiunea esuata: Blatistii fricosi din fruntea PNL trebuie sa plece PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Septembrie 2015 18:31
Evenimentul zilei de azi nu s-a desfasurat in Parlament, unde motiunea de cenzura a PNL a picat - conform asteptarilor. Marea intimplare a avut loc la citiva metri de Parlament, unde citeva mii de militanti PNL au protestat in ploaie, frig si vint impotriva lui Victor Ponta. De la miting au lipsit insa chiar capii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga. E cea mai mare sfidare pe care am vazut-o vreodata din partea unul lider politic la adresa sustinatorilor sai. Dupa blatul cu PSD de la Primaria Bucuresti, blatul din Ilfov pe filiera Petrache - Oprea, blatul din Parlament pentru ingroparea votului prin corespondenta, e clar ca PNL e doar un PSD vopsit in galben. E timpul ca liderii onesti din partid, citi or mai fi, sa dea semnalul pentru schimbarea conducerii partidului.
Revin la uimitoarea decizie a co-presedintilor PNL de a nu participa la miting. Ieri, Alina Gorghiu declarase ca ea insasi va deschide mitingul de azi cu un discurs. Dimineata insa, militantii PNL adusi cu autocarele de prin tara au fost intimpinati de liderii din esalonul 2 al partidului. Au existat informatii ca Gorghiu si Blaga vor veni la miting dupa ce isi vor tine discursurile, dar nici asta nu s-a intimplat.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 4 of 54

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact