logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
FC Baia Mare, la un pas de desfiintare! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Februarie 2009 07:40
Foto: Sighet OnlineSituatie mai mult decat ingrijoratoare in Dealul Florilor. FC Baia Mare se afla cu un picior in prapastie si este foarte aproape de faliment.

Presedintele executiv al clubului, Liviu Bala recunoaste: “Nu avem nici cinci lei in vistierie”.

Echipa se confrunta cu o grava criza financiara. Salariile jucatorilor nu au fost platite din luna decembrie si exista restante si la primele de joc, ultimele sase fiind inca neachitate. Colac peste pupaza returul se apropie cu pasi repezi iar FC Baia Mare nu are niciun leu pentru deplasari.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei CSS Sighet din nou in turneu PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 13 Februarie 2009 21:23

Voleibalistele de la CSS Sighet participa zilele acestea la un turneu de volei in Sibiu, asemanator cu cel de acum 2 saptamani de la Sighet. Astazi a avut loc primul meci intre echipele CSS Sibiu si CSM Codlea, incheiat cu scorul de 3-0 la seturi pentru echipa din Sibiu.Se vede ca sibiencele nu se lasa invinse deloc, ele castigand si meciul de la Sighet disputat cu CSM Codlea. Fetele de la CSS Sighet vor avea primul meci maine de la orele14:00 impotriva celor de la CSM Codlea.Sa speram ca vor avea castig de cauza la fel ca si in meciul de acum 2 saptamani, dar marea batalie va fi duminica impotriva deja impusei echipe CSS Sibiu.Cu siguranta sighetencele sunt cu gandul la revansa, dorind sa razbune infrangerea de acasa.

Pentru ambele meciuri ce le au de disputat le dorim succes si le asteptam acasa victorioase!

Vom reveni maine cu informatii despre rezultatul meciului CSM Codlea – CSS Sighet.

Aceste informatii au fost obtinute telefonic de la antrenorul CSS Sighet- Zoltan Attila.

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Februarie 2009 07:22
 
Vino la Clubul sportlocal.ro, sâmbătă 14 februarie, de la ora 11.00 la Sala Radio din Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Februarie 2009 16:37

Radio SighetDragi sigheteni iubitori ai sportului,

Echipa www.sportlocal.ro, portalul Sighet Online si Radio Sighet vă aşteaptă sâmbătă, 14 februarie 2009, la ora 11.00, la Sala Radio din Sighetu Marmaţiei, str. Plevnei nr. 8, la prima ediţie a "Clubului sportlocal.ro de Sighet".

Vino alături de reprezentanţi ai cluburilor locale, sportivi, jurnalişti pentru a purta o discuţie deschisă şi "fără cravată" despre problemele sportului din Sighetu Marmaţiei şi despre cum putem să îl promovăm împreună.

Părerile vostre contează şi noi le putem face auzite!

Ultima actualizare Vineri, 13 Februarie 2009 16:38
Citeşte mai mult...
 
Nationala Romaniei a urcat patru locuri in clasamentul FIFA PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Februarie 2009 13:51

Nationala de fotbal a Romaniei a intrat in Top 20 in clasamentul mondial FIFA / Coca-Cola, efectuat in luna februarie. Tricolorii lui Piturca ocupa locul 17, urcand patru pozitii.

In Top 10 al clasamentului FIFA nu a avut loc nicio modificare, deoarece echipele respective nu au jucat niciun meci de cand a fost facuta ultima ierarhizare. Spania este liderul, cu 1.693 de puncte, urmata de Germania (1.403) si Olanda (1.357 puncte).

In luna ianuarie, Romania a acumulat 22 de puncte si a intrat in Top 20, fiind cu 20 de puncte in spatele Camerunului, conform site-ului oficial fifa.com.


TOP 10 | Clasamentul mondial FIFA / Coca Cola:

1. Spania 1.693 puncte

2. Germania 1.403 puncte

3. Olanda 1.357 puncte

4. Italia 1.318 puncte

5. Brazilia 1.248 puncte

Citeşte mai mult...
 
Fotbal: CS Marmaţia este în cantonament PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Februarie 2009 17:15

Marmaţia Sighetu Marmaţiei se află în aceste zile în cantonament pe plan local. Fotbaliştii echipei clasate pe penultimul loc în seria a 6-a a ligii a III-a fac câte două antrenamente pe zi sub comanda cuplului de antrenori Lucian Bălan - Attila Ghinda. Vineri de la ora 14 sighetenii vor juca un amical pe teren propriu cu Gloria II Bistriţa.

Ultima actualizare Marţi, 10 Februarie 2009 19:12
Citeşte mai mult...
 
Programul etapelor 18, 19 si 20, primele ale returului Ligii I PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Februarie 2009 13:28

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, astazi, programul primelor 3 etape ale returului Ligii I, cel mai important meci urmand a fi cel dintre CFR Cluj si Rapid, care se va disputa in etapa a 20-a, la data de 13 martie.

Etapa a 18-a:
Vineri, 27 februarie:
Poli Iasi-Universitatea Craiova, ora 19:00, GSP TV;
Steaua-FC Vaslui, ora 20:45, Antena 1;
Sambata, 28 februarie:
Otelul Galati-Gaz Metan Medias, ora 15:00, GSP TV;
Farul Constanta-Gloria Buzau, ora 17:00, netelevizat;
FC Timisoara-FC Arges, ora 18:00, GSP TV;
Unirea Urziceni-FC Brasov, ora 20:30, GSP TV;
Duminica, 1 martie:
Gloria Bistrita-Rapid, ora 15:00, GSP TV;
CFR Cluj-CS Otopeni, ora 18:00, GSP TV;
Dinamo-Pandurii Tg. Jiu, ora 20:30, GSP TV.

Ultima actualizare Marţi, 10 Februarie 2009 19:13
Citeşte mai mult...
 
Piturca pregateste meciul cu Serbia fara Mutu si Chivu PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Februarie 2009 11:58

Selectionerul Romaniei a anuntat oficial ca jucatorii de baza ai nationalei vor lipsi de la amicalul cu Croatia de miercuri.

Nationala de fotbal a Romaniei va infrunta, miercuri, Croatia fara doua dintre piesele sale de baza: Cristi Chivu si Adrian Mutu. Accidentat duminica in meciul pe care echipa sa, Fiorentina, l-a castigat in fata lui Lazio, scor 1-0, Mutu va rata amicalul din Ghencea.

Astfel, selectionerul Victor Piturca a decis sa-l convoace in locul acestuia pe mijlocasul Dacian Varga de la echipa de liga secunda Sportul Studentesc. Desi existau cateva optiuni si in prima liga, Piti a decis ca Varga are sanse sa faca un salt valoric.

Pe langa Briliant, selectionerul a renuntat si la serviciile lui Cristi Chivu. Conform motivului oficial, capitanul tricolorilor este nerefacut complet dupa o accidentare mai veche, desi el a jucat la sfarsitul saptamanii pentru Inter.

Ultima actualizare Marţi, 10 Februarie 2009 12:57
Citeşte mai mult...
 
Georgiana Michnea, medaliată cu aur la Campionatul Naţional de Atletism PDF Imprimare Email
Marţi, 10 Februarie 2009 10:37

Sigheteanca Georgiana Michnea şi-a dovedit valoarea şi la Campionatul Naţional de Atletism de probe combinate Seniori, Tineret şi Juniori II. Ea a ocupat locul I şi medalia de aur, cu 3.697 puncte la 60 m garduri, înălţime, greutate, lungime şi 800 m - record personal - la o distanţă de doar 90 puncte de recordul naţional. Următoarea încercare este participarea la etapa finală a Campionatului Naţional Juniori I.

Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a desfăşurat Cupa de Iarnă la tenis de câmp PDF Imprimare Email
Luni, 09 Februarie 2009 07:49

În aceste zile, pe terenurile “Alexandru Zaharovici” din Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat ediţia 2009 a Cupei de Iarnă la tenis de câmp, organizată de profesorul Eugen Mihaljek (Clubul Sportiv Şcolar Sighet). A fost o competiţie amicală, menită să testeze stadiul de pregătire a tinerilor sportivi sigheteni. Întrecerea nu oferă un clasament anume, dar dintre tinerii participanţi îi amintim pe Raluca Ghinda, Michael Fudulache, Vlad Oniţa, Diana şi Oana Sechel, Alexandru Purdilă, Andreea Ierima, Rareş Grad şi Molnar Zsolt.

Citeşte mai mult...
 
DIN NOU CAMPIOANA!!! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 08 Februarie 2009 13:22

In data de 06.02.2009 la Bucuresti s-a desfasurat Campionatul National de probe combinate Seniori, Tineret, Juniori II. Din nou CSS Sighet a avut o reprezentanta de frunte in intreceri, pe Michnea Georgiana, atleta de valoare a clubului, antrenata de Oros Melinda.

Si de data aceasta atleta si-a aratat valorile ocupand locul I -medalie de aur la probe combinate, cu un total de 3697 de puncte(record personal), la o distanta de 90 de puncte de recordul national.

Concursul a constat din 5 probe: 60m garduri, inaltime, greutate, lungime si 800m.

Urmatoarea incercare pentru atleta si antrenoare este Campionatul National Juniori I, etapa finala, ce va avea loc la Bucuresti in perioada 19-20 februarie.

Le dorim succes si sa fie din nou pe cel mai inalt loc al podiumului, aratand tuturor ca aici la Sighet exista valori ale atletismului care trebuie luate in seama.

Ultima actualizare Luni, 09 Februarie 2009 12:44
Citeşte mai mult...
 
Loturile naţionale de seniori şi tineret pentru Croaţia şi Slovenia PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Februarie 2009 10:24

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, şi antrenorul principal al reprezentativei de tineret, Emil Săndoi, au anunţat ieri componenţa definitivă a loturilor României pentru jocurile de pregătire de miercuri, 11 februarie, contra Croaţiei (stadionul “Steaua”, de la ora 20.45) şi contra Sloveniei (Nova Gorica, ora 17).

Lotul A
Portari: Bogdan Lobonţ (Dinamo) şi Costel Pantilimon (FC Timişoara). Fundaşi: Cosmin Contra (Getafe), George Ogăraru, Dorin Goian (Steaua), Gabriel Tamaş (Dinamo), Mirel Rădoi (Al Hilal), Cristian Chivu (Inter Milano), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihai Neşu (FC Utrecht). Mijlocaşi: Florentin Petre (Terek Groznîii), Bănel Nicoliţă, Ovidiu Petre (Steaua), Paul Codrea (AC Siena), Alexandru Bourceanu (Oţelul Galaţi), Iulian Tameş (FC Argeş), Răzvan Cociş (Lokomotiv Moscova). Atacanţi: Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Gheorghe Bucur (FC Timişoara), Adrian Mutu (Fiorentina), Florin Costea (Univ. Craiova).

Citeşte mai mult...
 
Sporturi montane. Orientare cu mountain bike PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Februarie 2009 07:52

În organizarea Clubului Sportiv Star Team Baia Mare, în colaborare cu DSJ Maramureş, se va desfăşura ediţia a X-a a concursului de Orientare cu mountain bike Cupa “Speranţelor” după următorul program: sâmbătă, 14 februarie, ora 11-11.30, prezentare la Ciuperca Parc (Casa de Promenade); ora 12, start în bloc în proba de sprint; ora 15, festivitatea de premiere.
Categorii de concurs: speranţe F/M 10, 12, 14, 16 ani; open tehnic şi open începători. Înscrieri se fac până joi, 12 februarie. Participarea se face pe propria răspundere a concurenţilor, casca de protecţie fiind obligatorie. Amatorii fără biciclete pot alerga pe două trasee: open tehnic şi Open începător. Alte informaţii şi înscrieri la tel. 0262-276682 Star Team sau tel. 0742-705421, Karoly Racz, trasator.

Citeşte mai mult...
 
Sportivii din Budeşti, în cantonament la Ocna Şugatag PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Februarie 2009 01:32

Timp de şase zile, zece tinere atlete, eleve ale Şcolii cu Clasele I-VIII din comuna Budeşti, au participat la un cantonament la Ocna Şugatag. “Scopul cantonamentului este pregătirea sportivelor noastre pentru Campionatul Judeţean Şcolar de Atletism care va avea loc în Baia Mare”, ne-a explicat profesorul de sport Romulus Tămaş.
Din câte am aflat, cantonamentul a fost posibil datorită susţinerii financiare din partea Primăriei şi Consiliului Local Budeşti şi, bineînţeles, directorul şcolii, Dorina Daubner.
Nu ne rămâne decât să urăm succes tinerelor Ana Chindriş, Maria Berindea, Mihaela Mihai, Lenuţa Bud, Mărioara Ciceu, Ileana Berinde, Ileana Molnar, Ileana Tămaş şi Marioara Pop.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior151152153154UrmătorSfârşit »

Page 153 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact