logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Sigheteanca Georgiana Michnea a devenit campioană naţională de junioare II la triplusalt PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Martie 2009 14:52

Georgiana Michnea (CSS Sighetu Marmatiei - Dinamo Bucuresti) a devenit azi campioana nationala de junioare II la triplusalt. La CN indoor care se desfasoara la Bucuresti, atleta pregatita de Melinda Oros a sarit 12, 86 m, fiind urmata de Andreea Teodoreanu (Cetate Deva) cu 12, 36 m si Beatrice Morar (Farul LPS Constanta) cu 12, 06 m.

De remarcat ca rezultatul de azi i-ar fi adus Georgianei (foto sighet-online.ro) acum o saptamana titlul national si la junioare I, categorie la care a castigat bronzul. Sigheteanca ramane cu satisfactia ca a invins-o totusi pe detinatoarea titlului la junioare I Andreea Teodoreanu.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal: CS Marmatia - CSM Sebes 2-2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 27 Februarie 2009 14:10

La ora 14 a inceput meciul dintre CS Marmatia - CSM Sebes. In tribune sunt putin peste 50 de spectatori infrigurati. Ionut Mazilu la centru si Constantin Por cu Glazer Ianos la cele doua margini, toti din Satu Mare, formeaza brigada de arbitri ai acestui meci. In acest moment, echipa sigheteana se afla pe penultima pozitie in clasamentul grupei VI a ligii III de fotbal, avand doar 11 puncte acumulate, in timp ce CSM Sebes este pe locul 4 cu 30 de puncte. Sighetenii pornesc in acest retur cu un nou cuplu de antrenori Lucian Balan - Attila Ghinda, si cu mai multe noutati in lot, cei mai cunoscuti fiind Cristian Ciceu, Sebastian Andrean si Cristian Lazar, fotbalisti imprumutati de la FC Baia Mare.

SMinutul 11. Scorul este deja 1-0 pentru echipa sigheteana in urma unui corner. Golul a fost marcat de catre Attila Ghinda.

Ultima actualizare Vineri, 27 Februarie 2009 16:24
Citeşte mai mult...
 
Baschet: Maine, la Sighet are loc etapa judeteana a ONSŞ PDF Imprimare Email
Joi, 26 Februarie 2009 15:56

Miercuri 18.02.2009 şi vineri 20.02.2009 s-au desfăşurat în Sighetu Marmaţiei etapele municipale ale campionatului naţional şcolar de baschet gimnaziu la fete şi băieţi din cadrul ONSŞ.

Au participat următoarele echipe la fete: *Şcoala cu cls.I-VIII Dr.I.Mihalzi de Apşa-antr.prof.Mariana Groza şi Marian Lazăr *Colegiul Naţional Dragoş Vodă-antr.prof.Fangli Anton *Liceul Regele Ferdinand – antr.prof.Kostelnik Emil *Şcoala cu cls.I-VIII Sarasău –antr.prof.Seiceanu Mircea la băieţi: *Colegiul Naţional Dragoş Vodă I – antr.prof.Fangli Anton * Colegiul Naţional Dragoş Vodă II – antr.prof.Fangli Anton *Şcoala cu cls.I-VIII Dr.I.Mihalzi de Apşa-antr.prof.Mariana Groza şi Marian Lazăr * Liceul Regele Ferdinand – antr.prof Tania *Şcoala cu cls.I-VIII George Coşbuc-antr.prof.Toma Beniamin.

Citeşte mai mult...
 
Brigada satmareana la Marmatia - CSM Sebes PDF Imprimare Email
Joi, 26 Februarie 2009 14:22

Maine se reia campionatul Ligii a 3-a la fotbal. In prima etapa a returului, la partida Marmatia Sighet- CSM Sebes va oficia o brigada satmareana de arbitri cu Ionut Mazilu la centru si Constantin Por cu Glazer Ianos la cele doua margini. Altfel, presedintele AJF-ului, Stefan Szilagyi a fost delegat observator federal la meciul de la Dej dintre Unirea si Silvania Simleu. Se anunta un duel interesant intre noua echipa a lui Mircea Bolba si formatia la care a activat in tur.

Citeşte mai mult...
 
Înapoi în iarbă! PDF Imprimare Email
Joi, 26 Februarie 2009 09:34

În acest weekend, fotbalul din România îşi reintră în drepturi, urmând să se dispute jocurile primei etape a returului din primele trei divizii.

Liga 3. Seria VI

Marmaţia Sighet - CSM Sebeş (vineri, 27 februarie, ora 14.00). Arbitri: Ovidiu Mazilu - Constantin Por (Satu Mare), Ianos Glazer (Poiana Codrului). Rezervă: Adrian Şuta (Baia Mare). Observator: Dan Costin (Zalău).
Inter Fărăgaş - Gloria II Bistriţa. Arbitri: Viorel Coacă - Olimpiu Calotă, Adrian Oprea (Piteşti). Obs. Tiberiu Satmari (Tg. Mureş)
Unirea Ungheni - CFR II Cluj. Arbitri: Radu Danielenco - Ionel Dumitru, Emil Mateescu (Ploieşti). Obs. Dan Jiga (Bistriţa)
Sănătatea Cluj - FC Zalău. Arbitri: Florin Anca (Hunedoara) - Cristian Petrean (Certej), Cosmin Danciu (Deva) . Obs. Valer Nichimiş (Alba Iulia)
FC Cisnădie - Avântul Reghin. Arbitri: Ilarie Păsărin (Rovinari) - Constantin Dănăşel (Bumbeşti Jiu), Dănuţ Birău (Tg. Cărbuneşti). Obs. Aurel Simion (Piteşti)
Bihorul Beiuş - Liberty II Oradea. Arbitri: Constantin Stamatoiu - Mihai Jivan, Robert Pantiş (Arad). Obs. Mircea Sârbu (Hunedoara)

Citeşte mai mult...
 
După şapte ani, Sighetul are din nou medalie la Cupa României la box PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Februarie 2009 08:15

Săptămâna trecută, la Iaşi, s-a desfăşurat Cupa României la Box, prima competiţie pugilistică rezervată seniorilor din calendarul Federaţiei Române de Box, competiţie la care - alături de alţi 85 sportivi din 52 de cluburi - a participat şi pugilistul Clubului Sportiv Şcolar Sighet, Cătălin Şteţiu (57 kg). Şi nu numai că a participat, ci a şi cucerit o medalie de bronz la categoria sa. După ce l-a luat la puncte pe boxerul Dicu Bogdan din Râmnicu Vâlcea, tot la puncte a pierdut la semifinale în faţa lui Valentin Sandu, din Ploieşti. “Au fost meciurile cele mai grele din viaţa mea de sportiv”, a spus Cătălin Şteţiu. În fapt, boxul l-a învăţat acasă, la Clubul Sportiv Şcolar din Sighet, cu antrenorii Adrian Şteţca şi Claudiu Râşco, medaliat în 2002 la aceeaşi prestigioasă competiţie. Elev al Grupului Sportiv Şcolar pentru Industrie Mică şi Servicii din localitate, Cătălin şi-a început cariera de boxer la vârsta de zece ani.

Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a desfăşurat Cupa “Excelent” la baschet PDF Imprimare Email
Miercuri, 25 Februarie 2009 07:56

La finele săptămânii, în sala de sport a Colegiului Naţional “Dragoş Vodă” (CNDV) din Sighetu Marmaţiei s-a desfăşurat ediţia I a Cupei “Excelent” la baschet fete, organizată de profesorii Ioan Groza, Csillik Zoltan şi Fangli Anton. Comisia de arbitraj a fost alcătuită de profesorii Fangli Anton, Emil Kosztelnik şi Mariana Groza. La competiţie au participat echipele CN “Nicolae Titulescu” din Baia Mare, CN “Mihai Eminescu” din Satu Mare, Liceul “Kölcsey Ferenc” din Satu Mare, Liceul Teoretic din Carei şi, din partea gazdelor, două echipe ale Colegiului Naţional “Dragoş Vodă”. În urma celor două zile de meciuri, locul I a fost cucerit de echipa I Colegiul Naţional “Dragoş Vodă” (antrenor Ioan Groza), pe locul II s-a clasat echipa liceului din Carei (antrenor Herman Csaba), locul III fiind cucerit de echipa Colegiului “Nicolae Titulescu” din Baia Mare, antrenată de Călin Gheorghe. Competiţia a avut parte şi de premii speciale. Astfel, cea mai tehnică jucătoare a fost declarată Andra Groza (CNDV), cea mai bună marcatoare - Szasz Melinda din Carei, cea mai bună apărătoare - Alexandra Bout (CNDV), iar Miss Cupa a fost cucerită Alexandra Cerb (CNDV). Având în vedere interesul, dar şi succesul Cupei “Excelent”, sponsorii - Gheorghe Roman, Vasile Godja şi Liliana Ţiple - au promis că vor sprijini şi o a doua ediţie.

Citeşte mai mult...
 
Liga I incepe vineri PDF Imprimare Email
Luni, 23 Februarie 2009 22:49

Site-ul oficial al FRF a anuntat unele modificari in datele startului returului. Intrunit azi, la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al FRF a aprobat, printre altele, modificarea programului competitional 2008-2009 la nivelul Ligii I si al Cupei Romaniei-Timisoreana.

Noile date de disputare a returului Ligii I sunt urmatoarele:
28 februarie - etapa a 18-a; 7 martie - etapa a 19-a; 14 martie - etapa a 20-a; 21 martie - etapa a 21-a; 4 aprilie - etapa a 22-a; 8 aprilie - etapa a 23-a; 11 aprilie - etapa a 24-a; 18 aprilie - etapa a 25-a; 22 aprilie - etapa a 26-a; 25 aprilie - etapa a 27-a; 2 mai - etapa a 28-a; 6 mai - etapa a 29-a; 9 mai - etapa a 30-a; 16 mai - etapa a 31-a; 23 mai - etapa a 32-a; 30 mai - etapa a 33-a; 10 iunie - etapa a 34-a.

Sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana se vor disputa, conform programarii initiale, la data de 15 aprilie a.c. Semifinalele sunt programate in ziua de 29 aprilie (în loc de 6 mai), finala urmand sa se joace pe 13 iunie (in loc de 17 iunie).

Citeşte mai mult...
 
Liga Campionilor PDF Imprimare Email
Luni, 23 Februarie 2009 22:43

Marţi şi miercuri se vor disputa jocurile primei manşe a optimilor din Liga Campionilor la fotbal. Toate partidele încep la ora 21.45. Returul acestor întâlniri se vor disputa pe 10 şi 11 martie. Sferturile sunt programate pe 7/8 aprilie şi 14/15 aprilie, semifinalele pe 28/29 aprilie şi 5/6 mai, iar finala, pe 27 mai, pe Stadio Olimpico din Roma.

Marţi
Arsenal Londra - AS Roma (miercuri, ora 16.00, sport.ro)
Atletico Madrid - FC Porto
Inter Milano - Manchester United (în direct la PRO TV)
Olympique Lyon - FC Barcelona (de la ora 23.30 pe sport.ro)

Miercuri
Chelsea Londra - Juventus Torino (de la ora 23.30 la sport.ro)
Real Madrid - FC Liverpool (în direct la PRO TV)
Sporting Lisabona - Bayern München
Villarreal - Panathinaikos Atena.

Ultima actualizare Marţi, 24 Februarie 2009 09:35
Citeşte mai mult...
 
Sigheteanca Georgiana Michnea a cucerit două medalii la CN de atletism juniori I PDF Imprimare Email
Duminică, 22 Februarie 2009 11:13

Vineri s-a desfasurat la Bucuresti CN de atletism rezervat juniorilor I. Iata rezultatele obtinute de atletele din Sighetu Maramtiei:

Georgiana Michnea (CSS Sighetu Marmatiei - Dinamo Bucuresti) - foto www.sighet-online.ro: argint la lungime cu 5, 94 m si bronz la triplusalt cu 12, 59 (la un singur cm de medalia de argint)

Celia Trifoi (CSS Sighetu Marmatiei - Dinamo Bucuresti): locul IV la 60m plat (la 2 sutimi de locul III), locul V la triplusalt 12, 21 m

Citeşte mai mult...
 
Sigheteanul Cătălin Şteţiu a luat bronzul la Cupa României la Box PDF Imprimare Email
Joi, 19 Februarie 2009 19:48

Maramureşul a câştigat o singură medalie la Cupa României la box care s-a încheiat azi la Iaşi. Claudiu Şteţiu (foto www.informatia-zilei.ro) de la CSS Sighetu Marmaţiei a luat bronzul la categoria 57 de kg. Claudiu l-a învins în sferturi la puncte pe Adrian Dicu (Râmnicu Vâlcea), după care în semifinale a pierdut de asemenea la puncte în faţa lui Vasile Sandu (Ploieşti).

Citeşte mai mult...
 
Amicalul Somesul Ulmeni - Marmatia Sighetu Marmatiei nu s-a disputat PDF Imprimare Email
Joi, 19 Februarie 2009 14:47

La fel cum a patit FC Baia Mare si cealalta reprezentanta a Maramuresului in seria a III-a Marmatia Sighetu Marmatiei este nevoita sa-si anuleze meciurile de pregatire. Dupa amicalul de vineri cu Gloria II Bistrita si meciul de azi cu Somesul Ulmeni care trebuia sa se dispute in Baia Mare a fost contramandat din cauza vremii nefavorabile. Cele doua formatii vor incerca sa joace totusi un meci de pregatire sambata.

Citeşte mai mult...
 
Start în Liga l PDF Imprimare Email
Joi, 19 Februarie 2009 09:48

Vineri, 27 februarie, se va da startul returului în Liga I (la fel cum se va întâmpla şi în ligile a doua şi a treia, dacă vremea o va permite). În chiar prima zi sunt programate jocurile Poli Iaşi - Univ. Craiova (ora 19.00) şi Steaua - FC Vaslui (20.45, Antena 1).

Sâmbătă, 28 februarie, avem alte patru jocuri: Oţelul Galaţi - Gaz Metan Mediaş (15.00); Farul Constanţa - Gloria Buzău (17.00); FC Timişoara - FC Argeş (18.00); Unirea Urziceni - FC Braşov (20.30)
Duminică, 1 martie: Gloria Bistriţa - Rapid (15.00); CFR Cluj - CS Otopeni (18.00); Dinamo - Pandurii (20.30).

• Dinamo favorită

După cum au mers treburile în această iarnă, Dinamo este favorită la câştigarea titlului. În primul rând, este lideră după jocurile din tur, cu un punct avans faţă de Urziceni şi 6 puncte faţă de Steaua, Timişoara şi CFR Cluj. Momentan, timişorenii nu şi-au rezolvat problema cu cele şase puncte penalizare şi nu ştim dacă o vor putea rezolva cumva. Apoi, Dinamo a pierdut doi jucători importanţi, Ropotan şi Julio Cesar, dar a adus alţi câţiva foarte buni: Moţi, Cl. Niculescu, N’Doye sau Papa Malick (nu ştim multe despre el însă). Trebuie să spunem că bucureştenii vor miza în retur şi pe Ianis Zicu, care a revenit după o serie de accidentări. Apoi mai este şi Mitea, în revenire de formă.

• Timişoara este pe val

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior151152153154UrmătorSfârşit »

Page 151 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact