logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Fotbal. Marmaţia Sighet - FC Bihor Oradea II scor final 1:1 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Aprilie 2009 07:51

In min. 13 echipa oaspete reuseste deschiderea scorului. Marmaţia Sighet - FC Bihor Oradea II 0:1

0:1 este si scorul la pauza. In prima repriza Marmatia a avut doua mari ocazii de gol dar fara sa reuseasca sa fructifice nici una dintre ele. De asemenea si echipa din Oradea a bifat inca o ocazie mare de gol in prima repriza, in afara de golul inscris in minutul 13. Spre deosebire de ultimele jocuri, echipa sigheteana a a jucat destul de bine in aceasta repriza, insa sufera in continuare la faza de finalizare. 

min. 89 Marmaţia egaleaza. Marmaţia Sighet - FC Bihor Oradea II - scor final 1:1
Ultima actualizare Vineri, 10 Aprilie 2009 18:49
 
Antrenorul Lucian Balan lasa CS Marmatia 96 pentru FC Viorel Mateianu PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2009 15:13

Lucian BalanDupa o perioada destul de lunga, Lucian Balan fostul castigator al CCE cu Steaua s-a intors in fotbalul baimarean. Balan a antrenat in ultima perioada echipa de liga III-a Marmatia Sighetu Marnmatiei de care s-a despartit recent.

L. Balan: "M-am despartit pe cale amiabila de Marmatia, deoarece obiectivul de salvare de la retrogradare este compromis."

Balan va pregati in continuare doua grupe de juniori la clubul baimarean FC Viorel Mateianu.

Citeşte mai mult...
 
Piturca a fost demis de la Nationala de fotbal a Romaniei PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2009 14:01

Victor PiturcaComitetul Executiv al FRF a hotarat astazi sa intrerupa colaborarea cu selectionerul Victor Piturca, acesta fiind demis in urma parcursului slab al echipei nationale a Romaniei (tricolorii au doar 4 puncte din 5 partide disputate in preliminariile pentru Cupa Mondiala).

"Imi pare rau pentru el, dar lucrurile erau clare. A avut putine carti de prezentare moderna a jocului. A dovedit ca este un tip destul de incapatanat, iar fotbalul din ziua de azi nu prea se mai joaca pe stilul defensiv", a declarat Cornel Dinu, administratorul delegat al lui Dinamo la sport.ro.

Ultima actualizare Joi, 09 Aprilie 2009 14:11
Citeşte mai mult...
 
Curs pentru instructori sportivi PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2009 06:44

Comisia Tehnică de Antrenori AJF Maramureş organizează cursuri pentru instructori sportivi UEFA C cât şi pentru monitori sportivi fotbal.
Actele necesare înscrierii: dosar plic; cerere; copie act studii (bacalaureat pentru licenţa UEFA C şi diplomă absolvire 8 sau 10 clase pentru monitori); cazier judiciar; 2 poze 2/3; adeverinţă medicală; CV. Termen pentru înscriere, la sediul AJF Maramureş: până în 10 aprilie.

Citeşte mai mult...
 
CS Xela a castigat Cupa Hagi faza pe Maramures PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2009 06:32

Pe 7 aprilie 2009, la Ocna Sugatag s-a desfasurat faza pe Maramures a Cupei Hagi la fotbal (pentru copii nascuti in 1997 si mai mici). Rezultate:

SEMIFINALE:

FC Baia Mare - Salina Ocna Sugatag 1 - 0

Tisa Sighetu Marmatiei - CS Xela Baia Mare 2 - 3

FINALA MICA

Salina - Tisa 0 - 2

FINALA MARE

FC Baia Mare - CS Xela 0 - 1 (a marcat Razvan Reves)

Citeşte mai mult...
 
Criza Sportului de Masă - Proiect Calendar Sportiv 2009 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 08 Aprilie 2009 11:50

In ultimii ani am devenit tot mai comozi, sedentari, ajungand sa avem un regim de viata dezechilibrat, in care, din pacate, miscarea si sportul nu isi mai regasesc locul. Pe fondul acestor carente in vietile multora dintre sigheteni, Sighet Online, CS Inter 07 si Comisia de Sport, Cultura si Sanatate din cadrul Primariei Sighet lansează un proiect de "Calendar al Sportului de Masă" pentru anul 2009. Acest proiect este sprijinit de către autorităţile locale.

Precizăm că această acţiune nu are conotaţii politice. Cei care realizează acţiuni sportive planificate pentru anul în curs, pot să fie incluşi în acest calendar, dacă îşi doresc aceasta.

Speram la o implicare cat mai mare a sighetenilor in aceste actiuni.

Solicităm idei, sugestii, propuneri din partea cat mai multor sigheteni pentru punerea în aplicare a acestui calendar.

Aşteptăm sponsori şi parteneri media!

Proiect Calendarul Sportului de Masă 2009:

Luna MAI: Cross-ul Primăverii (locaţie: Centrul Vechi al Sighetului);

La acest proiect a inceput deja sa se lucreze si speram sa-l punem in aplicare cu sprijinul a cat mai multor persoane interesate sa-l sustina. In acest sens asteptam specialisti in domeniu (profesori de sport), parteneri media si sponsori dornici sa sprijine aceasta actiune. O sa va comunicam constant ultimele detalii in legatura cu organizarea acestui cros.

Ultima actualizare Marţi, 05 Mai 2009 11:29
Citeşte mai mult...
 
Gaz Metan Tg. Mures - Marmatia Sighet 3:0 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 07 Aprilie 2009 18:25

Fotbal. Liga a III-a, seria a VI-a, etapa a 24-aAzi de la ora 17:00 a avut loc o etapa intermediara a ligii a III-a de fotbal.  Gaz Metan Tg. Mures - Marmatia Sighet 3:0 (1:0 la pauza). Din păcate, echipa sigheteană din nou a pierdut la scor meciul de azi. In aceste condiţii, CS Marmaţia Sighet isi consolideaza ultima pozitie in clasament, cu zece etape inaintea incheierii campionatului.

Etapa viitoare, vineri, 10.04.2009, Marmatia Sighetu Marmatiei joca pe teren propriu cu echipa FC Bihor II.

 

Ultima actualizare Marţi, 07 Aprilie 2009 19:46
 
Activitati sportive organizate de CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 07 Aprilie 2009 14:05

Ieri de la orele 15:00 pe stadionul municipal s-a desfasurat etapa municipala la tetratlon scolar, la nivelul claselor V – VIII. Au participat copii de la scolile generale nr. 2, nr. 3, nr. 9, nr. 10, liceul ''Regele Ferdinand'' si de la scoala generala din Budesti.

Probele de concurs au fost 60m, lungime, oina si 800m fete, respectiv 1000m baieti. Clasamentul s-a facut pe baza unui punctaj obtinut de catre concurenti la fiecare proba. In urma acestui punctaj pe locul I la fete s-a clasat Deac Stefania de la Sc. nr. 9, iar la baieti pe primul loc s-a clasat Fangli Catalin de la aceeasi scoala.

Urmatorul pas pentru acesti copii este etapa judeteana ce se va desfasura joi la Baia Mare.

Ultima actualizare Marţi, 07 Aprilie 2009 14:47
Citeşte mai mult...
 
Azi, la Ocna Sugatag: faza judeteana a Cupei Hagi la fotbal PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Aprilie 2009 11:04

Azi, 7 aprilie 2009, se disputa la Ocna Sugatag faza judeteana a Cupei Hagi la fotbal (se joaca pe teren redus 60x40), la care vor participa echipele calificate din seriile Nord (Tisa Sighet si Salina Ocna Sugatag) si Sud (FC Baia Mare si CS Xela).

Iata programul turneului:

ora 15 FC Baia Mare - Salina Ocna Sugatag

ora 16 CS Xela - Tisa Sighetu Marmatiei

ora 17 meciul pentru locurile 3-4

ora 18 finala competitiei.

Castigatoarea competitiei se va califica pentru faza zonala care se va desfasura la Cluj Napoca.

Ultima actualizare Marţi, 07 Aprilie 2009 11:07
Citeşte mai mult...
 
Scoala din Remeţi a cîştigat etapa judeţeană a şcolilor din mediul rural la fotbal PDF Imprimare Email
Luni, 06 Aprilie 2009 19:46

Organizată de către Inspectorul Şcolar Maramureş, în colaborare cu Liceul Teoretic “Bogdan Vodă”, Grupul Şcolar din Vişeu de Sus, Şcoala Vişeu de Jos şi Agenţia Antidrog Maramureş, în etapa judeţeană au participat cele patru echipe cîştigătoare ale etapelor zonale. Competiţia a fost organizată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Au participat şcolile din Băiuţ - prof. Torres Petruşca, Rozavlea - prof. Gavrilă Tomşa, Remeţi - prof. Alina Firisceac şi prof. Olimpia Bîrle. Rezultate tehnice: Băiuţ - Mireşu Mare 1-0; Remeţi - Rozavlea 2-2; Mireşu Mare - Remeţi 2-4; Rozavlea - Băiuţ 2-3; Mireşu Mare - Rozavlea 0-3; Băiuţ - Remeţi 0-4. Pe locul I şi campioană judeţeană a ieşit şcoala din Remeţi, echipa avînd următoarea componenţă: Lemoc Vasile Denis, Lemoc Brian Ronald, Dzeric Vasile, Tiuc Marius Mihai, Zaiaţ Ion, Traci Ion Rusian, Mihaliuc Vladimir, Rusneac Răzvan, Marcus Cristian, Dumnici Mihai, Macioaca Mihai. Pe II s-a clasat Băiuţul, iar pe III Rozavlea. Au mai fost acordate diplome pentru cel mai tehnic jucător - Lemoc Vasile Denis (Remeţi), cel mai bun portar - Turi Andrei (Mireşu Mare), cei mai tineri jucători - Tyifon Emil (Băiuţ), Bârlea Marius George (Mireşu Mare), Ceh Bogdan Adrian (Rozavlea). Partidele au avut un bun nivel tehnic, cu faze şi combinaţii spectaculoase.

Ultima actualizare Marţi, 07 Aprilie 2009 07:28
Citeşte mai mult...
 
Liga a IV-a. Seria Nord. Rezultate PDF Imprimare Email
Luni, 06 Aprilie 2009 15:40


Zorile Moisei - Iza Dragomiresti: 3-1

Foresta Campulung la Tisa - CSO Borsa: 3-4

Brisca Sarasau - Marmatia II Sighet: 0-9

Minerul Cavnic - Rozalina Rozavlea: 2-1

Recolta Salistea de Sus - Salina Ocna Sugatag: 4-2

Bradul Viseu - Tisa Sighet: 2-6

Clasament
1. Marmatia II Sighet - 37p (91-16) - 14
2. CSO Borsa - 36p (53-16) - 14
3. Foresta C. la Tisa - 27p (32-22) - 14

Ultima actualizare Luni, 10 August 2009 23:46
Citeşte mai mult...
 
Fotbal, Liga a IV-a. Foresta Campulung la Tisa - CSO Borsa (3-4) - meci cu patima PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 06 Aprilie 2009 14:19
Ieri, 05.04.2009 a avut loc meciul de fotbal din cadrul Ligii a IV-a judetene, dintre echipele FORESTA CAMPULUNG LA TISA SI CSO BORSA. Timp frumos, spectatori in numar mare pe terenul de fotbal din Campulung, veniti sa isi sustina echipa in fata borsenilor care sunt printre fruntasii clasamentului seriei nord.

Meciul a inceput, dupa cum era programat, la orele 15:00, anuntandu-se a fi un meci tare inca din primele minute. Nici una dintre echipe nu vrea sa cedeze locul ocupat in clasament, asa ca ambele joaca doar la victorie. Gazdele obtin o lovitura de pedeapsa dupa un fault in careu si inscriu primul gol prin Janika. In minutul 38, scorul devine 2-0 dupa un gol inscris de Cosmin. Prima repriza se incheie cu scorul de 2-0 pentru gazde. La 10 minute de la debutul reprizei secunde echipa din Campulung majoreaza diferenta la 3-0 printr-un gol inscris de Florin. Dar dupa numai un minut, profitand de o neatentie a gazdelor, CSO Borsa reface scorul la 3-1 pentru Foresta.

Meciul devine tot mai incins, asa cum sunt mai toate meciurile ligii judetene, iar borsenii, reduc din diferenta in minutele 63 si 75, egaland totodata scorul in fata echipei din Campulung la Tisa.

Ultima actualizare Marţi, 07 Aprilie 2009 05:42
Citeşte mai mult...
 
Fotbal judeţean. Liga a IV-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 06:27

Programul jocurilor din week-end. Azi şi mâine se vor disputa meciurile din cadrul etapei a 17-a - seria Sud şi a 14-a - seria Nord.

Seria Nord
Zorile Moisei - Iza Dragomireşti
Foresta Câmpulung la Tisa - CSO Borşa
Brişca Sarasău - CS Marmaţia II Sighet
Minerul Cavnic - Rozalina Rozavlea
Recolta Săliştea - Salina Ocna Şugatag
Bradul Vişeu - Tisa Sighet

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit »

Page 147 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact