logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Jucatoarea de tenis Raluca Ghinda a castigat sapte turnee in Austria PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Ianuarie 2010 20:06

Din luna octombrie a anului trecut, una dintre cele mai promitatoare jucatoare de tenis din Sighetu-Marmatiei, Raluca Ghinda – legitimata la Clubul Sportiv Scolar Sighet – antrenor Eugen Mihaljek, si membra a Lotului National, se antreneaza la Viena cu tenismanul sighetean de origine Marius Balea in cadrul scolii de sport “PRO Tennis College” condus de acesta.

Sosita acasa in vacanta de iarna si pentru a-si completa testele si notele la Scoala cu clasele I-VIII nr. 2 unde este eleva in clasa a VIII-a, am avut ocazia sa o intalnim pe terenul acoperit de la Liceul de predare in limba maghiara “Leovey Klara”, unde-si continua antrenamentul. Astfel, am aflat ca in cele trei luni de cand e in Austria, a participat la sapte turnee, printre care si cel national. Si nu numai ca a participat, dar s-a si clasat de fiecare data pe locurile I, II sau III, cu toate ca, nu o data, a jucat in finala cu sportive cu sapte-opt ani mai in varsta decat ea. Cu ocazia turneului national la care a ocupat locul II, a jucat cu favorita Austriei, care are 22 ani, iar Raluca doar 14!

Ultima actualizare Luni, 18 Ianuarie 2010 17:02
Citeşte mai mult...
 
Pseudokynegeticos PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 09 Ianuarie 2010 19:39

Cred că fiecare dintre cei care frecventează în mod regulat o sală de fitness, dincolo de antrenamentul în sine, realizează că practicarea unui sport într-o locatie, împreună cu alte persoane, va implica întotdeauna si o latură socială. Chiar si cel mai introvertit dintre noi sau cel care ar încerca din răsputeri să evite contactul cu cei din jur va întelege curând că acesta este aproape imposibil într-o sală de fitness.
   Asadar, interactionăm cu cei  din jur fie că ne dorim sau nu, fie că ne face plăcere sau ne repugnă  acest aspect. Venim la sală si aproape în fiecare zi vedem cam aceleasi figuri, aceiasi oameni cu acelasi stil de antrenament si aceeasi atitudine. Ne salutăm si uneori schimbăm câteva cuvinte.  Cu unii ne face plăcere să interactionăm, cu altii nu. Între acestia este si acela care va face obiectul articolului de astăzi, si anume „vânătorul”.

Citeşte mai mult...
 
Meci de baschet in cadrul CN de Baschet U13 la Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 17:02

UPDATE: CS Olimpic Sighet - CS Olimpic Baia Mare 1 -scor final: 35 - 26

Sambata 09.01.2010, de la orele 11:00 la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei, va avea loc meciul de baschet dintre CS Olimpic Sighet si CS Olimpic Baia Mare 1, baieti U13. Meciul se disputa in cadrul etapei a II-a a fazei zonale a Campionatului National de Baschet U13, fiind totodata si returul primei faze disputate la Baia Mare acum o luna.

Cei dornici de un meci de baschet frumos sunt asteptati la Sala Polivalenta sa ii incurajeze pe micii baschetbalisti sigheteni, pentru a se califica in fazele superioare ale competitiei. Intrarea este libera.

Ultima actualizare Sâmbătă, 09 Ianuarie 2010 12:56
Citeşte mai mult...
 
Cupa Liceelor: Elevii sunt provocati la... sport PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 15:00

Cupa Liceelor, competitie care se desfasoara anual la atletism, baschet, fotbal, handbal si tenis de masa, va debuta luna aceasta in institutiile de invatamant din Maramures urmand ca in februarie sa aiba loc etapa judeteana a competitiei.


In conformitate cu programul de guvernare 2009-2012, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului impreuna cu Ministerul Administratiei si Internelor si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman organizeaza Cupa Liceelor la atletism, baschet, fotbal, handbal si tenis de masa in toate judetele din tara. In acest sens, a fost emis un ordin comun semnat de conducerile celor doua ministere si COSR, iar competitiile se vor derula cu sprijinul federatiilor ca structuri sportive de specialitate.

Citeşte mai mult...
 
Stiinta slabirii PDF Imprimare Email
Luni, 04 Ianuarie 2010 18:45

Există o tendintă a tuturor posturilor de televiziune de a „ataca” problema kilogramelor în plus în special primăvara, înaintea vacant ei de vară. Cu această ocazie, am văzut că se perindă pe la televizor tot felul de specialiste în masaj, reflexoterapie, cosmetică electrostimulare, cristaloterapie etc. care ne explică beneficiile masajului, împachetărilor, saunei, folosirii unor creme minune sau a electrostimulării, care toate promit rezultate rapide în topirea grăsimilor inestetice de pe abdomen, solduri, talie etc. În două săptămâni ar trebui să arăti mult mai bine, potrivit lor. Publicul, mare parte din cel feminin în orice caz, ar face orice să slăbească. Orice, mai putin efort fizic si regim alimentar pe termen lung, asa că bagă adânc mâna în buzunar si sunt masate, împachetate, electrostimulate etc.

Citeşte mai mult...
 
Jucătoarea de tenis Carmen Truş din Sighetu Marmaţiei îşi serbează ziua de naştere PDF Imprimare Email
Luni, 04 Ianuarie 2010 14:29

Marţi, 5 ianuarie, jucătoarea de tenis Carmen Truş, una dintre cele mai proeminente şi prodigioase sportive ale şcolii sighetene de tenis, îşi sărbătoreşte ziua de naştere. La cei 14 ani, sportiva legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Sighet şi la Lotul Naţional, este una dintre cele mai remarcabile sportive ale generaţiei tinere de tenismani sigheteni. Pe lângă nenumăratele succese pe plan local, eleva Liceului "Regele Ferdinand" s-a remarcat încă din anul 2006 când a câştigat locul I la Cupele "Flori de Mină" din Baia Mare, "Ion Tiriac" de la Zalău şi "Cupa Sătmarului", anul încheindu-se cu locul I la grupa ei de vârstă la Cupa "Marmaţia". Anul 2007 a debutat cu un loc pe podiumul "Cupei de Iarnă" disputat la Cluj-Napoca şi a continuat cu două cupe câştigate într-o singură săptămână, respectiv Cupa Oraşului Cluj-Napoca şi Cupa D&C din Oradea.

Ultima actualizare Marţi, 05 Ianuarie 2010 09:12
Citeşte mai mult...
 
La sfarsit de an se numara campionii sighetenii PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 30 Decembrie 2009 11:08

Dupa un an plin de competitii interne si internationale, CSS Sighet a tras linie si a facut bilantul in privinta celor mai valorosi sportivi ai sai, sportivi care fara doar si poate se pot aseza de la egal la egal cu atleti din toata tara si de ce nu si de peste hotare. Indiferent de sportul pe care il practica, sportivii CSS Sighet au facut ceea ce stiu ei mai bine, adica sa castige daca nu primul loc macar sa obtina locuri cat mai fruntase in clasamentele nationale. Si dupa rezultatele obtinute de ei se poate spune ca s-au achitat foarte bine de sarcina. Felicitarile noastre sportivilor, antrenorilor si conducerii pentru ceea ce au obtinut, in ciuda problemelor cu care se confrunta si care de ce nu, mai trebuie aduse in discutie din cand in cand, pentru a sari in ochii celor care trebuie sa faca ceva pentru acest club sportiv.

Rezultatele CSS Sighet pe 2009 sunt:

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: “Cupa sărbătorilor de iarna” la Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Marţi, 29 Decembrie 2009 21:40
Timp de trei zile (27-29.12.2009), în Sala Polivalentă din Sighetu Marmatiei  s-a desfăşurat “Cupa sărbătorilor de iarnă” la fotbal. Organizatori – Neluţu Hotea şi Herbil Ioan. Invitaţi speciali – jucătorii de fotbal Bogdan Mara şi Emil Dica (CFR Cluj).

Componenţa grupelor:

Grupa  A

Sebi – Marc

Orizont

Porumbelu

Independenţei

Ultima actualizare Marţi, 02 Februarie 2010 16:05
Vezi video
 
VIDEO: Interviu cu arbitra de fotbal Teodora Albon PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Duminică, 27 Decembrie 2009 20:18

In timp ce arbitrii romani isi fac cunoscut numele prin scandalurile de coruptie in care sunt implicati, o romanca arbitru isi foloseste fluierul doar pe terenul de joc, reusind sa castige respectul UEFA, scria Prosport despre Teodora Albon.

In aceasta vara, fiind prezenta la Campionatul European Feminin Under 19, Teodora Albon a reusit sa atraga atentia UEFA, care are numai cuvinte de lauda la adresa ei.

Aflandu-se in concediu in Maramures, Teodora Albon a primit o veste minunata saptamana trecuta: promovarea in prima grupa valorica a arbitrilor (conform normelor FIFA si UEFA, arbitrii sint impartiti in cinci clase, Elite Class, Premier Class, Second Class, Third Class si Fourth Class).

Bineinteles ca noi nu am ratat ocazia de a-i lua un scurt interviu, dar nu am ratat nici ocazia de a o intreba pe doamna Albon si despre celebrul incident pe care l-a avut cu actualul selectioner Razvan Lucescu.

Ultima actualizare Marţi, 09 Martie 2010 09:40
Vezi video
 
VIDEO: Interviu cu Maria Mihaela Ficzay - componenta lotului national de fotbal feminin PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Joi, 24 Decembrie 2009 13:25

Maria Mihaela Ficzay, nascuta in Ocna Sugatag, judetul Maramures, este componenta lotului national de fotbal feminin, capitan al lotului national de juniori si capitan al echipei CFF Clujana Cluj.

Aflata intr-o scurta vacanta, acasa la Ocna Sugatag, Maria Ficzay a acceptat sa ne vorbeasca intr-un scurt interviu despre debutul sau in fotbal, la echipa nationala, evolutiile in Champions League cu echipa de club, planuri de viitor si multe altele.

Alaturi de Maria, au avut amabilitatea de a raspunde intrebarilor noastre si Nelu Hotea, antrenorul care a descoperit-o pe Maria, cel care cu mult succes se ocupa de mai multe grupe de copii la clubul de fotbal ACS Tisa din Sighetu Marmaţiei, dar si actualul sau antrenor atat de la Cluj cat si de la echipa nationala - Mirel Albon - fondator al echipei de fotbal feminin Clujana, tehnicianul care a castigat cu echipa Clujana sase titluri nationale si de patru ori Cupa Romaniei, antrenorul nationalelor de junioare “under 19” si “under 17”, dar si la nationala de senioare a Romaniei.

Ultima actualizare Marţi, 09 Martie 2010 09:39
Vezi video
 
Silvia Helici, cel mai bun sportiv de la Kamiza Do Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Decembrie 2009 15:20

Clubul Kamiza Do Sighetu Marmatiei (karate shotokan) si-a premiat cei mai buni sportivi in 2009. Sportivi, parinti, antrenori si chiar presedintele clubului, Mircea Ciocan, au luat parte la serbarea de final de an. Antrenorii Sorin Halici (centura neagra, 5 Dan) si Caius Lugojan (centura neagra, 2 Dan) au pus la cale o noua demonstratie cu sportivii.
 
Mircea Ciocan i-a premiat pe cei mai buni. Locul I a fost cucerit de Silvia Helici (foto), care practică shotokan din 1993. La Campionatul Mondial din Odessa, Silvia a venit acasa cu medalie de argint la kata. O medalie de bronz a cucerit la Europenele din Constanta. Plus un titlu de campioana nationala. P locul II s-a clasat Vladut Cosmin Repa, acre a obtinut in acest an un loc III la Europenele de la Constanta, plus titlul de campion national.

Citeşte mai mult...
 
Sport Local va invita luni, 21 decembrie, la Open Coffee Baia Mare PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Vineri, 18 Decembrie 2009 08:55

Luni, 21 decembrie, la Open Coffee Baia Mare, China Birta-Cristian va prezenta noile sectiuni de pe www.sportlocal.ro, va veni si Cipri Cozoplean de la Globe Hosting sa povesteasca despre gazduiri si domenii si alea alea si Dan Borota care sa povesteasca cum si daca l-a ajutat pagina sa de MySpace.

Initiativa Open Coffee pare una excelenta. Echipa Sport Local ii invita pe toti cei care vor si care pot, luni, 21 decembrie, de la 9.30 la Open Coffee Baia Mare in sala de conferinte de la etajul 2 a cladirii Raiffeisen Baia Mare (Bd. Unirii, vis a vis de Casa Tineretului), intrarea din stanga. Intrarea e libera.

Ce se intampla la Open Coffee? Se aduna cei din onlineul baimarean (care vor sa vina), se va discuta despre proiectele din online, socializam, schimbam impresii. China Birta-Cristian o sa anunte cel tarziu maine proiectele care se vor prezenta luni. Keep in touch.


 
Volei. CSS Sighet - CSS Turda 0-3 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 17 Decembrie 2009 20:19

Astazi de la orele 11:00, la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei, s-a disputat meciul de volei dintre echipele CSS Sighet si CSS Turda. Meciul a inceput frumos cu echipa gazda punctand serios pe tabela, dar spre mijlocul primului set echipa oaspete a recuperat dezavantajul si a reusit sa castige setul. Desi fetele de la CSS Sighet au jucat bine, nu au reusit sa se impuna in fata celor de la Turda, care au castigat meciul cu scorul de 0-3. Felicitari echipe castigatoare si dorim echipei CSS Sighet o evolutie mai buna anul viitor!

 

Ultima actualizare Joi, 17 Decembrie 2009 21:24
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 128 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact