logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Fotbal.Liga a IV-a Seria Nord. Tisa Sighet se bate pentru primul loc PDF Imprimare Email
Luni, 26 Aprilie 2010 11:13

Etapa din week-end din Liga a IV-a, seria Nord, s-a disputat sub semnul luptei dintre CSO Borsa si Tisa Sighet pentru suprematie. Borsenii au jucat in deplasare la Foresta Campulung. Dupa un meci dificil, oaspetii s-au impus fara probleme. De cealalta parte, Tisa Sighet a spulberat Marmatia 2 Sighet. Ocna Sugatag a castigat in deplasarea de la Salistea de Sus. Ultima clasata a batut la limita in deplasarea de la Moisei, producand surpriza etapei. Rozavlea s-a impus in meciul disputat in deplasare, in fata celor de la Iza Dragomiresti. Basana a castigat lejer meciul de pe teren propriu, in fata Bradului din Viseu de Sus.

Rezultate tehnice...

Citeşte mai mult...
 
FOTO - VIDEO: Turneul de fotbal caritabil “Cupa Cristi Nemeş” PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Sâmbătă, 24 Aprilie 2010 16:49
Sâmbătă, 24 aprilie 2010, începând cu ora 10, s-a desfăşurt la Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei turneul de fotbal caritabil “Cupa Cristi Nemeş”.

Scopul acestui turneu a fost strângerea de fonduri pentru tânărul de 17 ani, Cristian Nemeş, bolnav cu handicap grav: artrogripoză multiplă congenitală şi altele.

(Mai multe despre drama tânărului Cristi Nemes puteţi vedea aici: VIDEO: Cristian Nemeş - chinuit de artroză dar pasionat de fotbal)

 Cupa a avut un real succes, cu fondurile stranse Cristian va merge la o nouă operaţie, foarte costisitoare, de care are neaparată nevoie pentru a-şi putea folosi mâinile.

Mai jos puteţi vedea rezultatele şi câştigătorii însă adevăratul câştigător de astăzi a fost Cristi Nemes.

Ultima actualizare Joi, 16 Decembrie 2010 23:40
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Campionatul Judetean de Baschet pentru clasele I-IV faza locala Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 23 Aprilie 2010 19:59

In perioada 21-22 aprilie, in sala de sport a Liceului ''Regele Ferdinand'' s-a desfasurat etapa locala la baschet din cadrul Campionatului Judetean de Baschet pentru clasele I-IV. La competitia organizata atat pentru fete cat si pentru baieti au participat echipe de la Sc. ''I.M de Apsa''(antrenor profesor Albert Viiland), Sc. Gen nr. 2(antrenor profesor Maria Lihet), Scoala ''George Cosbuc''(antrenor profesor Toma Beniamin) si de la Liceul ''Regele Ferdinand''(antrenor profesor Emil Kosztelnik).

Prima zi a fost dedicata fetelor, in singurul meci intalnindu-se echipele de la Sc ''I.M de Apsa'' si de la liceul ''Regele Ferdinand'', scorul fiind 21-42. Ambele echipe se duc mai departe la faza judeteana ce se va desfasura la Baia Mare pe data de 8 mai.

In cea de-a doua zi baietii au intrat pe teren,disputandu-si punctele si victoria sub privirile multora dintre parintii lor, un lucru de admirat care nu poate sa duca decat spre mai bine pentru activitatea sportiva a micilor baschetbalisti.

Sub arbitrajul domnului profesor Emil Kosztelnik si cu secretariatul asigurat de catre doamnele profesoare Mariana Groza si Lena Dancus s-au obtinut urmatoarele rezultate:

Ultima actualizare Vineri, 23 Aprilie 2010 20:56
Foto&video
 
Emil Dancus, fost jucator de liga 1, suspendat un an de zile PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Aprilie 2010 14:56

Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures s-a intrunit, in cursul dupa-amiezii de ieri, 22 aprilie, pentru a analiza actele de indisciplina comise etapa trecuta in cele patru campionate judetene de fotbal. “Capul de afis” a fost meciul de la Borsa, dintre CSO si Tisa Sighet disputat duminica trecuta si incheiat cu scorul de 1-0 pentru gazde. Centralul a aratat doua cartonase rosii oaspetilor si un cartonas rosu gazdelor. Primul cartonas rosu l-a vazut Emil Dancus (Tisa Sighet). Imediat acesta a sarit la arbitru si l-a strans pur si simplu de gat.

 

Un alt jucator al oaspetilor, dar si politistii comunitari, au sarit in ajutorul centralului. Comisia de disciplina a fost nemiloasa pentru acest act grav de indisciplina. Astfel, Emil Dancus, fost jucator de liga 1 care a evoluat la formatiile Ceahlaul Piatra Neamt, Gaz Metan Medias, Gloria Bistrita sau Astra Ploiesti, a fost suspendat din toate activitatile sportive pentru un an de zile.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal-Liga a III-a, seria 6: FC ASA Unirea Ungheni - CS Marmatia 96, azi de la ora 17 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Aprilie 2010 07:21

UPDATE:  Rezultat final - FC ASA Unirea Ungheni - CS Marmatia  3 - 0 (2 - 0 la pauza)

In cadrul etapei  26  a seriei 6 a Ligii a treia, CS Marmatia va intalni azi, in deplasare, de la ora 17, echipa FC ASA Unirea Ungheni . Va arbitra: Anca Florin Daniel - (Deva), asistat de  Danciu Cosmin Horatiu - (Deva) si Saraol Alin Gabriel - (Deva). Observatori: Cadar Petre - (Braşov) si Sopa Danut - (Sibiu).

In acest moment CS Marmatia se afla pe locul 17 (penultimul) in clasament, cu 19 puncte,  urmata fiind doar de CS Turul Micula 2008 care s-a retras din campionat in retur, pierzand toate meciurile ramase de disputat cu 0-3.

Ultima actualizare Vineri, 23 Aprilie 2010 18:57
Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei a CNDV a participat la faza zonala la volei de la Satu Mare PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 21 Aprilie 2010 17:42

In perioada 17-18 aprilie, la Satu Mare a avut loc Faza Zonala la volei pe licee la fete. De la Sighetu Marmatiei a participat echipa de volei a Colegiului National ''Dragos Voda” condusa de catre domnul profesor Groza Ioan. Deplasarea celor 7 fete din echipa a fost posibila in urma eforturilor lor proprii si a unor sponsori.

La competitie au mai participat echipe de volei din Satu Mare, Zalau si Oradea.

Dupa un 0-2 cu LPS Oradea, 2-1 cu Liceul ''Mihai Eminescu'' din Satu Mare si 2-0 cu LPS Zalau, echipa Colegiului National ''Dragos Voda'' a obtinut locul III.


 
Fotbal. CS Marmatia - CF Bihorul Beius 0-3 (final) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 20 Aprilie 2010 16:50

Incepand de la ora 17, CS Marmatia intalneste pe teren propriu echipa CF Bihorul Beius in cadrul etapei a XXV-a seriei 6 a Ligii a treia de fotbal. Arbitrii: Marchiş Tudor (Cluj-Napoca - Cluj), asistat de Herţia Radu Nicolae (Câmpia Turzii - Cluj) si Cerei Alexandru (Cluj-Napoca - Cluj). Observatori: Ziman Cornel (Satu Mare - Satu Mare) si Bucur Mircea (Târgu Mureş - Mureş).

La pauza, echipa bihoreana conduce echipa locala de fotbal cu scorul 2-0.

Asteptam repriza secunda pentru a vedea daca CS Marmatia Sighet va reusi sa salveze ceva din acest meci.

La doar doua minute de la inceperea reprizei secunde, scorul devine 3-0 pentru CF Bihorul Beius.

Meciul s-a terminat cu 3-0 pentru bihoreni, CS Marmatia nereusind inca sa castige niciun meci in returul acestui campionat. Acest lucru nu surprinde pe nimeni in conditiile in care jucatorii au restante salariale din luna noiembrie 2009.

 

Ultima actualizare Marţi, 20 Aprilie 2010 18:49
 
Fotbal-Liga a III-a, seria 6: CS Marmatia 96 - CF Bihorul Beiuş, azi de la ora 17 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 20 Aprilie 2010 07:06

In cadrul etapei  25  a seriei 6 a Ligii a treia, CS Marmatia va intalni pe teren propriu, de la ora 17, echipa CF Bihorul Beius. Va arbitra: Marchiş Tudor (Cluj-Napoca - Cluj), asistat de  Herţia Radu Nicolae (Câmpia Turzii - Cluj) si Cerei Alexandru (Cluj-Napoca - Cluj). Observatori: Ziman Cornel (Satu Mare - Satu Mare) si Bucur Mircea (Târgu Mureş - Mureş).

Citeşte mai mult...
 
Cupa Primaverii ''Leowey Klara'' la fotbal - prima editie PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 18 Aprilie 2010 20:03

De maine incepe la Sighetu Marmatiei un turneu de fotbal numit ''Cupa Primaverii'' , aflat la prima editie sub organizarea liceului ''Leowey Klara'' prin profesorul de sport Kosa Attila. La acest turneu participa un numar de 7 echipe de la mai multe scoli, din Campulung la Tisa, scoala ''George Cosbuc'', scoala nr. 5, scoala nr. 10, de la liceul ''Regele Ferdinand'', scoala nr. 1 si echipa gazda a liceului ''Leowey Klara''. Acest turneu se va disputa pe parcursul a 7 etape incepand de maine 19.04.2010, in fiecare zi de luni.

Programul meciurilor:

Citeşte mai mult...
 
LPS-CSS ''Bihorul Oradea'' a castigat faza zonala la baschet de la Sighetu-Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 17 Aprilie 2010 18:48

Astazi, 17.04.2010 de la orele 9:00 la Sala Polivalenta s-au disputat ultimele meciuri ale fazei zonale la baschet-baieti liceu. In primul meci s-au intalnit echipele LPS-CSS ''Bihorul Oradea'' si CN ''Andrei Muresanu'' Bistrita-Nasaud. In cel de-al doilea meci echipa sigheteana a Colegiului National ''Dragos Voda'' a jucat impotriva celor de la LPS Satu Mare.

De la orele 14:00 s-a disputat finala mica intre echipa CNDV si cea a Colegiului National ''Andrei Muresanu''.

Finala mare i-a pus fata in fata pe baschetbalistii oradeni si pe cei satmareni. Dupa cum era de asteptat, partida a fost adjudecata de echipa LPS-CSS ''Bihorul Oradea'', o echipa foarte puternica care a avut in componenta ei nu mai putin de 3 jucatori de peste 2 metri inaltime care au facut diferenta pe teren.

Rezultatele meciurilor de astazi sunt urmatoarele:

Foto&video
 
Fotbal. Meciurile judetene de week-end PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Aprilie 2010 06:24

Asociatia Judeteana de Fotbal Maramures  a stabilit programul jocurilor, arbitrii si observatorii delegati in campionatele judetene, atat de Liga a patra, seriile Sud si Nord, cat si din Liga a cincea, seriile I si II.

Liga a IV-a. Seria Nord

Brisca Sarasau - Bradul Viseu (M. Pasca - T. Oros, A. Petrar. M. Mihalca)
Rozalina Rozavlea - Avantul Barsana (A. Pop - S. Onet, O. Herta. I. Onciu)
Marmatia II Sighet - Iza Dragomiresti (C. Muresan - C. Vaida, O. Gurban. E. Necula)
CSO Borsa - Tisa Sighet (D. Pop - M. Maghiar, I. Sava. D. Marchis)
Salina Ocna Sugatag - Foresta Campulung la Tisa (B. Bilasco - V. Bota, A. Muresan. I. Medvecz)
Zorile Moisei - Recolta Saliste (C. Chisiu - A. David, N. Maticu. Obs. I. Hotico

 

Jocurile de seniori incep la ora 16, in timp ce meciurile de juniori vor incepe la ora 14.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Faza zonala la baschet liceu-baieti a inceput astazi la Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 16 Aprilie 2010 19:46

Astazi de la orele 16:30 la Sala Polivalenta din Sighetu Marmatiei a inceput faza zonala la baschet-baieti liceu. In competitie sunt angrenate 3 echipe: LPS Satu-Mare, LPS Oradea si echipa Colegiului National ''Dragos Voda'' din Sighet antrenata de catre domnul profesor Fangli Anton. Pe langa aceste echipe participa si o echipa a Colegiului National ''Andrei Muresanu'' din Bistrita-Nasaud, care a venit doar pentru meciuri de testare si nu participa la competitia oficiala.

In prima zi s-au disputat doua meciuri foarte interesante, mai ales cel in care a fost implicata echipa sigheteana impotriva celor din Oradea. Un meci cu adevarat plin de implicatii fizice, doi dintre componentii echipei CNDV fiind accidentati, unul din ei nemaiputand evolua in meciurile de maine. Echipa oradeana are jucatori impresionanti atat prin calitatile fizice, inaltime si gabarit, cat si prin tehnica de care dau dovada.

 

Rezultatele meciurilor sunt urmatoarele:

Ultima actualizare Sâmbătă, 17 Aprilie 2010 06:16
Foto si video...
 
Gloria II Bistriţa - CS Marmatia 2-1 PDF Imprimare Email
Vineri, 16 Aprilie 2010 18:15

Gloria II si CS Marmatia s-au intalnit astazi pe terenul de la Iproeb, intr-o partida contand pentru etapa a 24-a a Ligii a III-a la fotbal. Bistritenii s-au impus cu scorul de 2-1, dupa un meci de angajament, pe o vreme ploioasa.
Gloria II incepe bine meciul si Padurariu are prima mare ocazie, dar trimite alaturi din numai 6 metri, singur cu portarul. Oaspetii sunt mai eficienti si Trif deschide scorul in minutul 10, reluand cu capul din interiorul careului, o lovitura de colt de pe dreapta (1-0). Dupa marcarea golului, tot oaspetii sunt mai periculosi in atac, Greab salvandu-si echipa in doua randuri pana la pauza.

La reluare, bistritenii intra mai hotarati in teren si Rogozan egaleaza in minutul 48, indeplinind o simpla formalitate dupa o centrare a lui Rob, de pe drepta (1-1). In minutul 56, Marginean executa o lovitura libera de la 25 de metri, dar portarul Pascu scoate de sub bara. Si oaspetii rateaza ocazia desprinderii, Achim trimitand pe langa, dupa o faza la care portarul Greab s-a incurcat cu Fizesan. Cu un sfert de ora inainte de final, Levente aduce bucuria in tabara Gloriei, invingandu-l pe Pascu cu un sut pe jos, din interiorul careului si stabilind scorul final, 2-1.

Ultima actualizare Sâmbătă, 17 Aprilie 2010 06:17
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior121122123124125126127128129130UrmătorSfârşit »

Page 121 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact