logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
''Jucam volei ca ne place'' - au participat la un turneu amical de volei la Deva PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 13 Mai 2019 15:37

La sfarsitul saptamanii trecute la Deva s-a desfasurat un turneu de volei old-boys pentru amatori - Cupa ''Sargetia'' in organizarea Old Boys Volei Deva si Club Rotary Deva. La turneu au participat sase echipe, din Lesko-Polonia, Thunder Spike - Bucuresti, Martienii Ieseni - Iasi, Avantul Transilvania - Reghin, gazdele de la Old Boys Volei Deva si sighetenii de la ''Jucam volei ca ne place''.

Turneul se afla la cea de-a doua editie, sighetenii participa pentru prima data la competitie, dupa ce in trecut au mai bifat participari la turnee la Iasi, Reghin si Prundu Bargaului. Competitiile se desfasoara sub semnul prieteniei, voleiul fiind lucrul comun ce aduna an de an echipe de entuziasti ai acestui sport din toata tara, ei jucand meciuri extrem de frumoase in diferite locatii din tara in  functie de invitatiile pe care si le fac unii altora. Cele mai multe turnee de volei se desfasoara la Reghin - principalul pol al voleiului de amatori din tara - acolo unde in fiecare sfarsit de an se reunesc echipe din toata tara pentru a juca volei si pentru a petrece cateva ore in compania unor prieteni uniti sub sigla acestui sport atat de frumos.

Cei de la ''Jucam volei ca ne place - Sighet'' au participat la mai multe turnee in tara, dupa cum spuneam acesta de la Deva fiind la prima prezenta pentru ei, dar urmeaza in scurt timp sa participe la un turneu la Prundu Bargaului, mai apoi la Iasi si spre sfarsit de an la Reghin.

Sighetenii vor deveni si ei la randul lor organizatori pe data de 8 iunie, cand va avea loc editia a treia a cupei de volei amatori de la Sighet, unde vor fi invitate echipe din Prundu Bargaului, Reghin - cu doua echipe, Iasi, Deva si inca o echipa din Sighetu Marmatiei.

Ultima actualizare Luni, 13 Mai 2019 16:22
Citeşte mai mult...
 
CSM Sighet - CSM Focsani -4 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Mai 2019 07:51

 
CSM Sighet - CSM Focsani -3 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Mai 2019 07:50

 
CSM Sighet - CSM Focsani -2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Mai 2019 07:49

 
CSM Sighet - CSM Focsani - 1 - scor final 93-81 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Mai 2019 07:46

 
LNBM: CSM Sighet - CSM Medias - 4 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Mai 2019 15:38

 
LNBM: CSM Sighet - CSM Medias - 3 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Mai 2019 15:37

 
LNBM: CSM Sighet - CSM Medias - 2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Mai 2019 15:36

 
LNBM: CSM Sighet pierde si al doilea meci cu CSM Medias - Scor: 61-76 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Mai 2019 15:28

 
Echipa de baschet a CSM Sighet participa la un turneu international de baschet la Focsani PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 07:28

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal din Sighetu Marmatiei participa in aceste zile la un turneu de baschet international la Focsani, turneul purtand numele unui mare antrenor al Focsaniului, si anume profesorul Mircea Petrisor.

Alaturi de echipa sigheteana, la eveniment participa echipa gazda - CSM Focsani 2007 si echipa Etoile Sportive du Sahel din Sousse, Tunisia - echipa campioana a FIBA Africa Club.

Programul meciurilor se prezinta astfel:

Sambata: CSM Focsani - CSM Sighet de la orele 17:00

Duminica: CSM Sighet - Etoile Sportive du Sahel de la orele 12:00

Marti: CSM Focsani - Etoile Sportive du Sahel de la orele 19:00

Ultima actualizare Sâmbătă, 13 Aprilie 2019 07:45
 
Echipa de baschet EKO Sighet ocupa locul 2 la faza zonala a ONSS la baschet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 08 Aprilie 2019 14:57

Echipa de baschet feminin a scolii Gimnaziale Dr.Ioan Mihalyi de Apsa a reprezentat judetul Maramures la etapa zonala la baschet din cadrul ONSS, competitie care a avut loc la Salonta jud Bihor. Aici au intalnit echipe din alte judete: Bistrita Nasaud, Cluj Napoca, Satu Mare, Salaj si Bihor.

Prima zi de competitie din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar s-a incheiat cu o înfrangere în fata echipei gazde CSS Teodor Nes Salonta si cu o victorie împotriva echipei LPS Satu Mare.

In a doua zi, au dat piept cu echipa Lapi Dej: ,,Dupa un joc tensionat si destul de agresiv din partea echipei adverse Lapi Dej, echipa judetului Maramures reprezentata de echipa scolii Dr.Ioan Mihalyi de Apsa din Sighetu Marmatiei reuseste sa se impuna si sa ocupe un bine meritat loc 2, demonstrand înca odata ca scoala noastra are o traditie în baschetul feminin si îsi doreste sa participe pe viitor la faza Nationala a acestei competitii'' - declara antrenorul Albert Villand pe pagina de Facebook a clubului.

 

Ultima actualizare Luni, 08 Aprilie 2019 15:17
 
ALL STAR GAME - Liga Nationala de Baschet Masculin - Cluj-Napoca 2019 - Jucatori ai CSM Sighet si antrenorul Emil Kosztelnik ar putea face parte din echipa - Votul vostru conteaza! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 03 Aprilie 2019 19:46

Federatia Romana de Baschet si clubul U-BT Cluj-Napoca organizeaza, in data de 19 aprilie, in Sala Polivalenta “BT Arena” din Cluj-Napoca, traditionalul ALL STAR GAME LNBM 2019.

Ca si la editiile precedente, Federatia Romana de Baschet ofera incepand de astazi si pana in data de 10 aprilie 2019 posibilitatea suporterilor baschetului, si nu numai, dar si reprezentantilor mass-media, sa-si exprime optiunile pentru stabilirea componentei celor doua selectionate, TEAM KUTI si TEAM BOBE, care vor face spectacol pe parchetul celei mai mari arene sportive din Romania in cadrul “ALL STAR GAME LNBM 2019”, in data de 19 aprilie.

VOTAREA SE FACE AICI!!!

Pentru fiecare selectionata, TEAM KUTI si TEAM BOBE, trebuie sa alegeti cate un sportiv pentru fiecare din cele 5 pozitii, dar si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat). Operatiunea de votare se va finaliza in data de 10 aprilie, urmand ca, in cel mai scurt timp, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – acestea vor fi alcatuite din cate 12 sportivi (sunt inclusi de drept capitanii Nandor Kuti si Bogdan Nicolescu) si cate 2 antrenori.



TEAM KUTI – este o selectionata ce va fi formata din jucatori legitimati la BC CSU Sibiu, SCMU Craiova, SCM Timisoara, Dinamo Stiinta Bucuresti, CSM Phoenix CSU Galati, CSM Medias, CSM Tg. Mures, ACS Tg. Jiu, Rapid Bucuresti si Agronomia Bucuresti. (vor fi alesi 11 sportivi + capitan de echipa Nandor Kuti, dar si 2 antrenori)

 
TEAM BOBE – este o selectionata ce va fi formata din jucatori legitimati la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, BCMU FCA Pitesti, CSO Voluntari, Steaua Bucuresti, Athletic Constanta, CSM Sighetu Marmatiei, CSM 2007 Focsani, CSM VKSC Miercurea Ciuc, CN Aurel Vlaicu Bucuresti si Universitatea Cluj-Napoca. (vor fi alesi 11 sportivi + capitan de echipa Bobe Nicolescu, dar si 2 antrenori)

STARTUL VOTULUI – 2 aprilie

ULTIMA ZI PENTRU VOT – 10 aprilie

SE VOTEAZA O SINGURA DATA DE PE UN IP.

Citeşte mai mult...
 
CSS si CSM Sighet sunt angrenate in aceste zile in competitii de baschet la nivel national PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 27 Martie 2019 16:24

Maine, 28 martie, echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal va juca in deplasare la Tg Jiu cu echipa celor de la ACS Targu Jiu.

Duminica echipa de baschet U18 a Clubului Sportiv Scolar din Sighet va juca acasa cu cei de la CSS Targoviste, de la orele 11:00.

 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 13 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact