logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Sahistii sigheteni au cucerit cupe la doua turnee internationale PDF Imprimare Email
Marţi, 17 August 2010 05:31

Seria de succese pe care Clubul de Sah Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei le inregistreaza de cativa ani incoace s-a imbogatit saptamana trecuta cu ocazia participarii micilor sahisti la doua dintre importantele turnee internationale din cadrul anului competitional al Federatiei Romane de Sah.  Astfel, la turneul international de sah “Arad Open 2010″, desfasurat in orasul de pe Mures, dintre cei 182 de jucatori prezenti sahistii sigheteni au reusit sa se impuna pe primele locuri prin Andrei Catalin Mintau (locul I la categoria sub 8 ani), Dan Alexandru Dicu (locul II la categoria sub 10 ani), Milan Mujdar (locul III la categoria sub 8 ani) si Fulvia Carina Lumei (locul III la categoria sub 10 ani), in timp ce colegul lor, Felix Cosmin Orga, s-a clasat pe locul V. In aceeasi perioada, la Festivalul International de Sah “Hermannstadt”, desfasurat la Sibiu, printre cei 142 de concurenti s-a numarat si Alexandru Rosu care, la categoria sub 8 ani, s-a clasat pe locul III.

Citeşte mai mult...
 
Vlad Onita, locul III la un turneu de tenis din Bihor PDF Imprimare Email
Marţi, 17 August 2010 05:26

Recent, in localitatea Stei din judetul Bihor s-a desfasurat un turneu de tenis dotat cu cupa “Fruti-fresh-Iris”. Clubul Sportiv Scolar Sighet a fost reprezentat de sportivul Vlad Onita, care s-a plasat pe locul III atat in proba de simplu, cat si in cea de dublu, asta in masura in care, desi are doar 14 ani, a jucat intr-o categorie superioara, respectiv la cea de juniori 16 ani.

Elev al profesorului Eugen Mihaljek, Vlad Onita are un palmares remarcabil, din care amintim locul I cucerit la editia 2009 la “Trofeul Satmarului”, locul I la Cupa “Hermes” (Sighet), Cupa “Agressione” (Alba Iulia) si Cupa “Solceta” (Stei, jud. Bihor), locurile II la Trofeul “Gavella” (Oradea) si Cupa “Mark” (Cluj-Napoca), precum si locurile III la “Trofeul Satmarului” editia 2008 si Cupa “Fischer-Andrei Pavel” (Arad) si locul II la turneul open “Augsburger Jugendturnier” din Augsburg, Germania.

Citeşte mai mult...
 
Liga a IV-a Seria Nord-Maramures la fotbal debuteaza in acest sfarsit de saptamana PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 16 August 2010 15:37

Sambata 21 august 2010, de la orele 15:00 se da startul in prima etapa a Ligii a IV-a de fotbal Maramures Seria Nord. In mare parte echipele sunt aceleasi din editia de anul trecut, provenind din Sighet, Borsa, Sarasau, Campulung la Tisa, Viseu, Ocna Sugatag, Moisei, Barsana, Salistea de Sus, Dragomiresti, Stramtura si Rozavlea. Marea ''promovata'' in aceasta liga este C.S ''Marmatia '96'', care anul trecut a jucat in Liga a III-a. Probabil in aceasta editie de campionat si la acest nivel, va reusi sa stranga si ea niste puncte!

Prima etapa prevede urmatoarele meciuri:

Citeşte mai mult...
 
Codrin Cotarlan si Alexandru Rosu, premianti la Festivalul International de Sah "Hermannstadt" Sibiu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 15 August 2010 06:43
In perioada 7-13 august 2010 la Sibiu s-a desfasurat prima editie a Festivalului International de Sah "Hermannstadt", la care au participat seniori si juniori din peste 45 de cluburi din tara si strainatate. La aceasta prestigioasa competitie organizata de ACS LOGISMART SIBIU, Sighetu-Marmatiei a fost reprezentat de doi sportivi, respectiv Codrin Cotarlan (9 ani, legitimat la ACS Logismart Sibiu) si Alexandru Rosu (8 ani, legitimat la CS Sig-Mar Sighetu-Marmatiei). Codrin Cotarlan s-a format si a evoluat la Clubul de sah SIG-MAR, antrenat de catre domnul Ioan Costiuc, insa din luna iulie 2010 tanarul sahist domiciliat in Sighet a ales sa reprezinte Sibiul  in competitiile de sah. La finalul celor 9 runde de joc Codrin Cotarlan a obtinut locul II la categoria de varsta 10 ani , iar Alexandru Rosu s-a clasat pe locul III la categoria de varsta 8 ani. In ultima zi a festivalului s-a desfasurat si un concurs de blitz atat pentru seniori cat si pentru juniori, Codrin Cotarlan reusind si de aceasta data performanta de a ocupa locul II la categoria de varsta 10 ani.
Ultima actualizare Luni, 16 August 2010 20:45
 
Seminarii pentru consilierea gratuita a sportivilor PDF Imprimare Email
Marţi, 10 August 2010 15:47
Toti sportivii din Romania pot beneficia de consiliere si informare gratuita, indiferent de sportul practicat, printr-un proiect numit „Securitate sociala si formare profesionala pentru sportivi”. Programul a fost implementat de Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamantori din Romania (AFAN), Blocul National Sindical si Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret.
 
De acest program pot beneficia atat sportivii in activitate, cat si cei aflati la finalul carierei si cei care s-au retras deja din activitatea sportiva. Toti sportivii pot primi informatii si consiliere gratuita prin intermediul site-ului proiectului, www.sport-info.ro. Acestia pot primit consiliere gratuita pe probleme legate la securitatea sociala, formarea profesionala, fiscalitate, regulamente si legislatie sportiva.
Site-ul www.sport-info.ro este conceput ca un forum, cu ajutorul caruia sportivii pot adresa intrebari legate de toate aceste aspecte. Proiectul s-a implementat din iunie 2009 si pana in mai 2011.
Ultima actualizare Marţi, 10 August 2010 16:12
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: CSS Sighet Atletism a fost din nou la inaltime PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 09 August 2010 13:42

La Campionatele Nationale de Juniori I desfasurate la sfarsitul saptamanii trecute la Bucuresti, CSS Sighet a fost din nou la inaltime prin cele doua sportive care l-au reprezentat. Atat Michnea Georgiana cat si Trifoi Celia au urcat pe podium la probele la care au concurat.

Georgiana Michnea a obtinut locul II si medalie de argint la saritura in lungime cu un rezultat de 5.93m.

Celia Trifoi a obtinut locul II si medalie de argint la proba de 100m viteza cu un timp de 12:29, iar la proba de 200m a obtinut locul III si medalie de bronz cu timpul de 25:41.

Felicitari sportivelor si celor doi antrenori care ii pregatesc, si anume Oros Melinda si Csilik Zoltan.

Aceste doua sportive reusesc sa faca mai multe pe plan sportiv pentru Sighetu Marmatiei decat face fotbalul intr-un an intreg. Si culmea, mai primeste bani si de la Consiliul Local pentru activitatea desfasurata! Performanta? Nu cred ca s-a specificat asa ceva, undeva....candva.....da las' sa fie ca nu se stie! Nu-i asa, stimati consilieri locali pe probleme de sport si de orice altceva?

Nu ar fi mai frumos sa premiati sportivii, macar o data pe an, de zilele Sighetului, cu o mica atentie, cu o geanta de echipament sportiv, cu o punga de dulciuri, ceva, cu un cantonament undeva?

Ultima actualizare Luni, 09 August 2010 14:16
Foto&video
 
Campionatele Nationale de Juniori I la atletism au adus CSS Sighet din nou in competitie PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 07 August 2010 07:00

In perioada 7-8 august 2010 la Bucuresti se desfasoara Campionatele Nationale de Juniori 1 la atletism. De la CSS Sighetu Marmatiei participa cele doua atlete de top, Michnea Georgiana la proba de saritura in lungime, si Trifoi Celia la probele de 100m si 200m plat. Astazi dupa-amiaza vor avea loc semifinalele si finala la 100m plat, unde Trifoi Celia, in seria a II-a va avea adversare puternice. Duminica dimineata intra in concurs si Michnea Georgiana la lungime, in timp ce Trifoi Celia ia startul in proba de 200m plat.


 
Invitaţie la zbor cu aeronave ultrauşoare PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Joi, 05 August 2010 22:46
 
CS Marmaţia va evolua în Liga a IV-a PDF Imprimare Email
Luni, 02 August 2010 18:16
Desi oferea asigurari nu cu mult timp in urma ca echipa sa va fi inscrisa in Liga a III-a,Gheorghe Pop, delegatul Marmatia Sighetul Marmatiei, a declarat azi pentru eMaramures ca numele echipei maramuresene nu lipseste intamplator din configuratia esalonului 3 din fotbalul romanesc. "Cand va veni un om care va dori sa preia aceasta echipa si sa investeasca bani in Marmatia, atunci va exista fotbal in Sighet la un nivel superior. S-au iscat niste discutii pe plan local, in plus omul de afaceri care se arata interesat sa ne ajute a renuntat la idee, asa ca vom evolua in Liga a IV-a" a declarat Pop.
Ultima actualizare Luni, 02 August 2010 18:22
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. CS Marmatia ar putea juca din nou in Liga a III-a PDF Imprimare Email
Joi, 29 Iulie 2010 06:37

Cu toate ca CS Marmatia Sighetu Marmatiei a terminat campionatul trecut pe locul 17 in seria a VI-a a Ligii a III-a, reusind contraperformanta sa nu castige niciun punct pe teren in retur, conducerea clubului incearca sa inscrie si in acest an echipa in acelasi esalon. Sighetenii nu si-au indeplinit nici baremul de 25 puncte, ei reusind sa acumuleze doar 22 de puncte. Avand in vedere criza financiara prin care trec numeroase grupari, care nu vor putea sa sustina financiar o participare in editia de campionat ce va incepe in aceasta vara, sighetenii au sansa sa evolueze tot in Liga a III-a. Presedintele gruparii sighetene, Gheorghe Pop, are promisiuni de sprijin financiar, care ar putea motiva inscrierea in Liga a III-a, astfel ca luni, 2 august, Pop va fi prezent la Federatia Romana de Fotbal pentru a inscrie echipa Marmatia Sighetu Marmatiei in Liga a III-a.

Citeşte mai mult...
 
Sahistul sighetean Codrin Cotarlan, locul I la Festivalul International de sah "LIONS" PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 27 Iulie 2010 18:09

CODRIN COTARLAN , elev al Scolii "Ioan Mihalyi de Apsa" din Sighetu-Marmatiei, legitimat la ACS LOGISMART SIBIU , a castigat locul I - categoria de varsta 10 ani - la Festivalul International de sah "LIONS" desfasurat in Cluj-Napoca in perioada 17-21 iulie 2010, surclasand sahisti din Cluj-Napoca, Satu-Mare, Baia-Mare, Arad.

Festivalul, dotat cu premii in valoare de 6300 RON, a fost arbitrat de arbitrul international Chirila Radu- Catalin.

 

 
Sahistii sigheteni au obtinut sapte premii la Cupa de Vara PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Iulie 2010 08:16

Chiar daca a participat cu un lot descompletat din cauza turneelor internationale desfasurate zilele trecute la Cluj-Napoca si Satu Mare, Clubul de Sah Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei a reusit sa se impuna la turneul dotat cu Cupa de vara organizata de Clubul de Sah Tinere sperante, care s-a desfasurat la finele saptamanii la Baia Mare. Au participat 57 de copii din Timisoara, Satu Mare, Baia Mare si Sighetu-Marmatiei. In urma celor doua zile de joc, micii sahisti sigheteni au cucerit sapte premii, dupa cum urmeaza< la grupa de pana la 8 ani fete, locul I a fost cucerit de Laura Maria Simion iar locul II de Kovacs Emese, in timp ce la baieti, pe locul I s-a clasat Paul Constantin Marina-Fit, urmat pe locul III de coechipierul sau, Felix Cosmin Orga. La grupa sub 10 ani fete, Fulvia Carina Lumei a cucerit locul I, iar Stefania Miculescu s-a clasat pe locul III, in timp ce la aceeasi grupa la baieti, Dragos Ioan Bledea a obtinut locul II. Turneul a beneficiat de arbitrajul satmareanului Pall Zoltan.

Citeşte mai mult...
 
La Cupa Romaniei, Tisa Sighetu Marmatiei a jucat doua meciuri si le-a pierdut pe amandoua PDF Imprimare Email
Luni, 26 Iulie 2010 11:29

Competitia s-a derulat in comuna Cumpana din judetul Constanta, in organizarea federatiei de profil si a reunit la start opt echipe, inclusiv o reprezentanta a Maramuresului - Tisa Sighetu Marmatiei. Maramuresenii, insa, au pierdut ambele meciuri din grupa si nu au avut acces spre fazele superioare ale competitiei. Premii s-au acordat numai primelor patru clasate, restul echipelor (inclusiv cea din Maramures) primind doar diplome de participare.

Cele opt echipe au fost impartite in doua grupe. Grupa A: ACS Frontiera Tomis Constanta, CS Univest Arad, CS Biruinta Gheraesti, CS Victoria Surdila Greci-Braila. Grupa B: CS Straja Bucuresti, ACS Tisa Sighetu Marmatiei, CS Crasna Gorj, CSM Ramnicu Sarat.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior111112113114115116117118119120UrmătorSfârşit »

Page 116 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact