logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Campania "Noi vrem baschet!" incepe in 1 noiembrie in Baia Mare si in Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Joi, 21 Octombrie 2010 16:35

"Noi vrem baschet!" este o campanie organizata de Asociatia Judeteana de Baschet Maramures, in parteneriat cu Baschet Club Olimpic si Inspectoratul Scolar Judetean Maramures. Pornindu-se de la ideea ca baschetul este un spor foarte popular, care dezvolta armonios corpul si mintea, dar si spiritul de echipa, se doreste crearea unei traditii in Baia Mare si in judetul Maramures in ceea ce priveste jocul de baschet pentru copii, precum si promovarea baschetului maramuresean la nivel de performanta. De asemenea, programul vizeaza constientizarea copiilor si a parintilor lor despre importanta alimentatiei sanatoase si a practicarii jocului de baschet. Odata inoculata aceasta mentalitate, pasii spre perfomanta pot urma de la sine...

Campania "Noi vrem baschet!" se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2010 – 26 februarie 2011. Termenul limita de inscriere in acest proiect este de 1 noiembrie 2010. Conditia de a participa la acest proiect este ca prezenta dintr-o clasa sa fie de cel putin de 75% din numarul de copiii inscrisi in acea clasa.

Citeşte mai mult...
 
Mai multe gradinite din Sighet au introdus sahul in programul educational PDF Imprimare Email
Joi, 21 Octombrie 2010 12:29

Seria de succese ale micilor sahisti legitimati la Clubul de Sah “Sig-Mar” din Sighetu-Marmatiei au creat o adevarata emulatie pentru sportul mintii, tot mai multi parinti solicitand cursuri pentru copiii lor, solicitare caruia i-au raspuns pozitiv conducerile a patru gradinite din municipiu. In parteneriat cu Clubul de Sah, in cadrul celor patru gradinite se organizeaza cursuri de sah sustinute de Ioan Costiuc care s-a dovedit a fi un pedagog de vocatie. “Chiar daca doar extrem de putini prescolari vor ajunge sahisti de mare performanta, sahul ii invata sa se concentreze, sa gandeasca strategic, ii determina sa-si respecte adversarul si le dezvolta spiritul competitional”, explica Ioan Costiuc.

Citeşte mai mult...
 
Micutul Alexandru Rosu, locul III la Cupa “Juventus” la sah PDF Imprimare Email
Joi, 21 Octombrie 2010 08:01
La finele saptamanii trecute, la Bucuresti s-a desfasurat concursul de sah dotat cu Cupa “Juventus” Junior. La turneul in sistem elvetian omologat de Federatia Romana de Sah au participat aproximativ 80 de jucatori de la 16 cluburi de sah din tara printre care si sase cluburi din Bucuresti, care beneficiaza de antrenamentul unor mari maestri ai sportului alb. La acest turneu, Clubul de Sah Sig-Mar din Sighet a participat cu sapte jucatori, respectiv Csurka Roland, inscris la grupa sub 10 ani, alaturi de colegii lui de la grupa 8 ani, Alexandru Rosu, fratii Paul Constantin si Andrei Marina-Fit, Felix Cosmin Orga, Milan Mujdar si Adela Maria Simion, echipa despre care, la plecare, scriam ca dupa Arad, Satu Mare, Marghita, Cluj si alte orase, sunt decisi sa cucereasca si Bucurestiul. Si chiar asta s-a si intamplat! Conform zicalei “daca vrei, poti”, jucatorii echipei sighetene, antrenata de Ioan Costiuc, s-au plasat in prima jumatate a clasamentului si, nu numai atat, dar au reusit sa cucereasca si un binemeritat loc III prin micutul de 8 ani Alexandru Rosu.
Citeşte mai mult...
 
Echipa de fotbal IJPF Maramures a obtinut un merituos loc 9 la Campionatul Mondial de Fotbal – Sala al Politistilor din Olanda PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Marţi, 19 Octombrie 2010 12:35

In perioada 11 – 15 octombrie 2010, in localitatea Eibergen din Olanda s-a desfasurat Campionatul Mondial de Fotbal – Sala al Politistilor. La aceasta competitie au participat echipe ale politistilor din 64 de tari. Printre acestea s-a numarat si echipa de fotbal a politistilor de frontiera din cadrul IJPF Maramures.

Echipa formata din: Emil Dancus – capitan de echipa, Vasile Smillar, Ioan Simon, Constantin Nedelcu, Adrian Pop, Iaroslav Rusnac, Dumitru Bledea, Gheorghe Varga, Teodor Dunca, Adrian Silvestru, Liviu Bute – antrenor jucator, Silviu Palagi, Doru Ardelean si Daniel Demeter, in urma meciurilor disputate a reusit sa se claseze pe un merituos loc 9. Intreaga echipa doreste sa multumeasca inimosilor sponsori: Vasile Godja, Ofrim George si Ovidiu Nemes. In continuare echipa se pregateste pentru viitoarele competitii fotbalistice interne si internationale urmarind obtinerea unor rezultate si mai performante.
Ultima actualizare Marţi, 19 Octombrie 2010 12:41
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga a IV-a, Seria Nord. Etapa a 9-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 18 Octombrie 2010 12:07

Marmatia Sighet - Luceafarul Strâmtura: 5-1
Iza Dragomiresti - Plimob Sighet: 0-3
Foresta C-lung la Tisa - Rozalina Rozavlea: 2-1
Recolta Saliste - Avântul Bârsana: 1-1
CSO Borsa - Zorile Moisei: 1-2
Brisca Sarasau - Salina Ocna Sugatag: 1-2
Bradul Viseu a stat

Clasament:


 1. Plimob Sighet - 22p (35-10) - 9
 2. Rozalina Rozavlea - 21p (37-9) - 8
 3. Marmatia Sighet - 21p (35-7) - 8

Ultima actualizare Luni, 18 Octombrie 2010 12:11
Citeşte mai mult...
 
Micii sahisti sigheteni, decisi sa cucereasca Bucurestiul PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Octombrie 2010 19:31
Intre 15 si 17 octombrie, la Bucuresti se desfasoara un concurs de sah dotat cu Cupa “Juventus” Junior, un turneu in sistem elvetian omologat de Federatia Romana de Sah. Clubul de Sah Sig-Mar din Sighetu-Marmatiei participa cu sapte jucatori, respectiv Csurka Roland, inscris la grupa sub 10 ani, alaturi de colegii lui de la grupa 8 ani, Alexandru Rosu, fratii Paul Constantin si Andrei Marina-Fit, Felix Cosmin Orga, Milan Mujdar si Adela Maria Simion. Ei sunt decisi ca, dupa Arad, Satu Mare, Marghita, Cluj si alte orase, sa cucereasca si Bucurestiul. “Pentru copii, aceasta prima participare la o competitie bucuresteana va fi o experienta la fel de importanta ca cea de luna trecuta, de la Satu Mare. Daca la Satu Mare si-au masurat cunostintele cu jucatori adulti, in capitala vor avea ocazia sa joace cu cei mai buni jucatori din tara care, vorba aia, joaca acasa. Oricum ar fi, oricare va fi scorul final, participarea la turneul “Juventus” reprezinta o excelenta pregatire pentru campionatesle nationale de anul viitor”, spune Ioan Costiuc, antrenorul micilor sahisti.
Citeşte mai mult...
 
Karatistii Clubului Copiilor din Sighet au cucerit trei premii la Oradea PDF Imprimare Email
Miercuri, 13 Octombrie 2010 19:25
In aceste zile, la Oradea s-a desfasurat a IX-a editie a Campionatului International de Karate “Open-ul Bihorului – Ziua Camionilor” dotata cu trofeul Toamna Oradeana la care au participat 627 jucatori din 49 cluburi din tara precum si din Slovenia, Ungaria, Serbia si Macedonia. La competitie au participat si cinci karatisti sigheteni, patru elevi ai Clubului Copiilor din Sighetu-Marmatiei, antrenati de profesorul Adrian Tintas (3 dan), la care s-a alaturat si o fosta eleva a clubului, Silvia Helici (1 dan) care au reprezentat mai mult dectt onorabil scoala de karate sigheteana< la Kata, Silvia Helici a obtinut Locul II, Locul III revenindu-i lui Alin Pop (16 ani, 8KYU), iar la Kumite, elevul Laurian Bratu (7KYU) s-a clasat pe Locul III, in timp ce fratii Romeo si Denis Lazarciuc (ambii 7KYU) au primit cate o mentiune.
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Liga a IV-a, Seria Nord. Salina Ocna Sugatag a marcat 11 goluri in poarta viseuoanilor PDF Imprimare Email
Luni, 11 Octombrie 2010 10:37
In Seria Nord lucrurile sunt clare. Rozalina, Marmatia, Plimob, Moisei, Borsa, Dragomiresti si Campulung sunt echipele care se bat pentru primul loc. Primele patru au cele mai mari sanse. Ocna Sugatag a reusit performanta de a marca 11 goluri in poarta celor de pe ultimul loc, Bradul Viseu. Moiseiul si Borsa au marcat 5 goluri, iar Rozavlea 6.

Rezultate tehnice
Rozalina Rozavlea – Recolta Salistea de Sus 6-1
Plimob Sighet – Foresta Campulung 3-1
Luceafarul Stramtura – Iza Dragomiresti 0-3
Salina Ocna Sugatag – Bradul Viseu de Sus 11-1
Zorile Moisei – Brisca Sarasau 5-0
Avantul Barsana – CSO Borsa 0-5
CS Marmatia a stat.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Primul meci de volei al CSS Sighetu Marmatiei in sezonul 2010-2011 PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 10 Octombrie 2010 13:25

Duminica, de la orele 12:00, la sala de sport a Grupului Scolar pentru Industrie Mica si Servicii echipa de volei a CSS Sighetu Marmatiei a sustinut primul meci din actualul sezon in compania echipei CSS 2 Baia Mare. Echipa sigheteana a inceput meciul castigand primele 3 puncte, dar superioritatea fizica, cel putin, a baimarencelor si-a spus cuvantul, ele reusind sa egaleze scorul, sa preia conducerea pe tabela si sa se mentina asa pana la sfarsitul meciului. Diferenta de talie intre cele doua echipe a fost evidenta. Sighetencele au fost motivate, au jucat foarte bine, dar din pacate pentru ele scorul final a fost 0-3 pentru CSS 2 Baia Mare. Desi primul meci a inceput cu stangul, speram intr-o revenire a fetelor de la CSS Sighet la meciurile urmatoare.

Ultima actualizare Duminică, 10 Octombrie 2010 15:54
Foto&video
 
Culturism.Mr. Olympia 2010-Jay Cutler campion a patra oara! PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Octombrie 2010 16:51

Desigur că întrecerile pentru titlul suprem în culturism, Olympia, devin din ce in ce mai puternice cu fiecare an. În același timp, organizatorii se întrec și ei în privința showului. Aceasta a fost atmosfera generală din acest an: competitivă, foarte tare și spectaculoasă, organizare perfectă!
De remarcat că, precum în fiecare an, toți câștigătorii titlului suprem din trecut au fost prezenți, 11 din 12 (excepție făcând doar Arnold, probabil reținut de programul său încărcat) alături de Joe Weider care a împlinit de curind 90 de ani! Cu toții s-au aflat pe scenă, la festivitatea de premiere.
   Jay Cutler, campionul curent a câștigat titlul suprem pentru a patra oară în ultimii 5 ani (o dată clasat pe locul doi) ca să nu numărăm câte alte locuri 2 a luat înainte de primul său titlu! Cea ce dovedește că disciplina noastră este un sport de lungă durată, mulți ani de pregătire și competiție sunt necesari înainte de a concura cu success pentru titlul suprem. De asemenea, o altă concluzie este că odată ajuns în vârful piramidei devine aproape o obligație profesională de a munci din greu pentru a-ți păstra titlul.

Ultima actualizare Miercuri, 06 Octombrie 2010 08:58
Citeşte mai mult...
 
Liga a IV-a: Rezultatele etapei a 7-a şi clasamente PDF Imprimare Email
Luni, 04 Octombrie 2010 19:35
Seria Nord                                                                                                                                                   
Rezultatele etapei a VII-a:                                                                                                  
Iza Dragomireşti – CS Marmaţia 96 Sighetu Marmaţiei 0-2                                 
Foresta Câmpulung la Tisa – Luceafărul Strâmtura 1-0                                    
Recolta Săliştea de Sus – Plimob Sighetu Marmaţiei 1-8                                      
Brisca Sarasău – Avântul Bârsana 1-2                                    
Bradul Vişeu de Sus – Zorile Moisei 2-8                                
CSO Borşa – Rozalina Rozavlea 1-2                                              
Salina Ocna Şugatag a stat.


Clasament:

Ultima actualizare Luni, 04 Octombrie 2010 19:44
Citeşte mai mult...
 
Sezonul competitional de volei 2010-2011 se anunta a fi unul greu pentru echipa CSS Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 28 Septembrie 2010 12:57

  In sezonul competitional 2010-2011, sub egida Federatiei Romane de Volei, echipa de volei junioare a Clubului Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei a intrat in competitii in Seria E. Meciurile vor fi extrem de dificile, tinand cont ca unele echipe adverse sunt din centre sportive cu traditii in acest sport. Asta nu pune Sighetul pe un loc inferior, pentru ca acum multi ani aici era o echipa puternica de volei masculin care a obtinut rezultate remarcabile si a format multi jucatori de valoare. Poate din valoarea acelor ani a mai ramas un strop pentru voleiul de azi. Echipele participante la aceasta competitie, alaturi de CSS Sighet sunt urmatoarele:

Citeşte mai mult...
 
Rezultatele etapei a 6-a şi clasamentul ligii a IV-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 Septembrie 2010 18:41
Seria Nord
Rezultatele etapei a 6-a:
Rozalina Rozavlea – Brisca Sarasău 6-0
Plimob Sighetu Marmaţiei – CSO Borşa 6-1
Luceafărul Strâmtura – Recolta Săliştea de Sus 1-1
CS Marmaţia 96 Sighet – Foresta Câmpulung la Tisa 4-0
Zorile Moisei – Salina Ocna Şugatag 2-0
Avântul Bârsana – Bradul Vişeu de Sus 6-0
Iza Dragomireşti a stat.

Clasament
1.Rozalina 5 5 0 0 28-4 15
2.CS Marmaţia 96 6 6 0 0 28-6 15*
3.Plimob 6 4 1 1 21-8 13
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior111112113114115116117118119120UrmătorSfârşit »

Page 114 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact