logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Saptamana europeana a sportului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 25 Septembrie 2019 09:57

 
Baschet masculin - CSM Sighet debuteaza in 12 octombrie acasa cu CSM Galati PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Septembrie 2019 16:22

Federaţia Română de Baschet a alcătuit cele două Grupe ale sezonului 2019-2020, dar şi programul jocurilor, prima etapă urmând să debuteze pe 12 octombrie.
CSM Sighetu Marmaţiei face parte din Grupa B, alături de CSM 2007 Focşani, CSM VSKC Miercurea Ciuc, CSM Galaţi, CSO Voluntari, ABC Athletic Constanţa, CSM Târgu Mureş şi CSM Mediaş. În etapa inaugurală, în 12 octombrie, sighetenii vor evolua pe teren propriu, împotriva celor de la CSM Galaţi.
Programul turului pentru CSM Sighetu Marmaţiei:
• Etapa 1 (12 octombrie): CSM Sighetu Marmaţiei – CSM Galaţi
• Etapa 2 (19 octombrie): CSM Mediaş – CSM Sighetu Marmaţiei
• Etapa 3 (26 octombrie): CSM Sighetu Marmaţiei – CSM 2007 Focşani
• Etapa 4 (2 noiembrie): CSM Sighetu Marmaţiei – CSO Voluntari
• Etapa 5 (9 noiembrie): CSM VSKC Miercurea Ciuc – CSM Sighetu Marmaţiei
• Etapa 6 (16 noiembrie): CSM Sighetu Marmaţiei – CSM Târgu Mu­reş
• Etapa 7 (23 noiembrie): ABC Athletic Constanţa – CSM Sighetu Marmaţiei.
Returul se va disputa la următoarele date: 30 noiembrie, 7, 14, 21 decembrie, 4, 11 şi 18 ianuarie 2020.

Citeşte mai mult...
 
Sigheteni participanti la un turneu de volei old-boys la Iasi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 17 Septembrie 2019 11:02

La sfarsitul acestei saptamani, la Iasi se va desfasura un turneu de volei old-boys amical, turneu aflat la a treia editie. Principalul organizator si cel care a inceput la Iasi organizarea de competitii de volei pentru amator, este un sighetean stabilit acolo, Adrian Rohnean, un mare pasionat de fenomenul de volei. 

La turneu participa 4 echipe de volei mixt, meciurile se vor disputa in sistem fiecare cu fiecare, iar dupa partide se va desfasura ,,sedinta tehnica,,. Spre deosebire de competitiile oficiale, la cele de amatori old-boys, aceasta intalnire se desfasoara dupa competitie....asa cere traditia......

Echipele participante sunt Volei Mixt Prundu Bargaului, Volei Radauti, gazdele, prin echipa Martienii Ieseni si de la Sighetu Marmatiei participa pentru a treia oara echipa de volei de amatori ̎ Jucam volei ca ne place ̎ - echipa formata din cativa pasionati de volei, oameni ce participa de 4 ani la diferite turnee amicale de volei pentru amatori. Acestia la randul lor au organizat si vor organiza turnee la care vor fi invitati prietenii lor din tara. Aceste turnee, pe langa jocul de volei propriu-zis, sunt ocazii rare de reintalnire intre fosti jucatori de volei, fosti colegi de echipa si socializare a unor oameni din toata tara pe care i-a strans la un loc pasiunea pentru jocul de volei.

Le uram succes sighetenilor si felicitari gazdelor pentru organizare!

Ultima actualizare Marţi, 17 Septembrie 2019 11:18
 
Streetball la Baia Mare - CSS Sighet participa la competitie PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 10 August 2019 07:24

În parcarea exterioară de la Vivo în zilele de 10 şi 11 august vă aşteaptă un campionat de street ball. “Dacă ești pasionat de baschet, ești așteptat să intri în competiția de baschet Regii Străzii, ediția a opta, organizată de Asociația Prosport, sau să vii ca spectator și susținător al echipelor jucătoare” - asa suna mesajul organizatorilor.

De la Clubul Sportiv Scolar din Sighetu Marmatiei participa cateva echipe la mai multe categorii de varsta, insotite fiind de antrenorii clubului.

 
Federatia Romana de Baschet a tras la sorti echipele pentru turul I din Cupa Romaniei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Iulie 2019 09:53

La Oradea a avut loc tragerea la sorti pentru stabilirea meciurilor din cadrul turului intai al Cupei Romaniei, masculin, editia 2019-2020.

In urma tragerii la sorti, au fost stabilite urmatoarele confruntari pentru turul intai al Cupei Romaniei, meciurile fiind programate sa se desfasoare in 05 octombrie (tur) si 09 octombrie (retur):

 

 

Nr. Crt

Echipa A

Echipa B

1

CSM Sighetu Marmatiei

CSM Galati

2

CSO Voluntari

ABC Athletic Constanta

3

CSM 2007 Focsani

CSM Targu Mures

4

CSM VSKC Miercurea Ciuc

CSM Medias

 

 

 

 

 

 

Nr. Crt

Echipa A

Echipa B

1

CSM Galati

CSM Sighetu Marmatiei

2

ABC Athletic Constanta

CSO Voluntari

3

CSM Targu Mures

CSM 2007 Focsani

4

CSM Medias

CSM VSKC Miercurea Ciuc

 

 

 
Volei feminin - Au fost afisate echipele si meciurile Diviziei A2 Vest in sezonul 2019-2020 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 24 Iulie 2019 11:08

Federatia Romana de Volei a afisat pe site programul editiei de campionat 2019-2020 pentru toate diviziile sale.

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal din Sighetu Marmatiei este inscrisa si in acest an in Divizia A2 Vest alaturi de urmatoarele echipe: CSS Turda, CSU Oradea, CSU Politehnica Timișoara, SCMU Craiova si CSU Medicina CNUE Tîrgu Mureș.

Meciurile echipei sighetene din acest sezon arata astfel:

Tur
CSM SIGHET - SCMU Craiova 19.10.2019
CSS Turda - CSM SIGHET 26.10.2019
CSM SIGHET - CSU Medicina CNUE Tîrgu Mureș 02.11.2019
CSM SIGHET - CSU Oradea 09.11.2019
CSU Politehnica Timișoara - CSM SIGHET 16.11.2019

Retur
SCMU Craiova - CSM SIGHET 30.11.2019
CSM SIGHET - CSS Turda 07.12.2019
CSU Medicina CNUE Tîrgu Mureș - CSM SIGHET 14.12.2019
CSU Oradea - CSM SIGHET 18.01.2020
CSM SIGHET - CSU Politehnica Timișoara 25.01.2020

 
Sahistele de la CSM Sighet au castigat 3 medalii de aur si una de argint PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 23 Iulie 2019 11:43

Componentele sectiei de șah a CSM Sighet - Covrig Larisa, Trifoi Mihaela și Hejja Irisz, antrenate de catre domnul profesor Ioan Costiuc au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național pe echipe de la Iași, acolo unde au obținut 3 medalii de aur și una de argint.
Datorită acestor rezultate ele vor putea participa la SuperLiga de senioare în perioada 20.09-29.09, competiție ce va avea loc la Mamaia.
 

 
Competitie de tenis in memoriam Eugen Ghinda PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 12 Iulie 2019 06:42

Săptămâna trecuta s-a desfășurat "Cupa Memorialul Ghinda Eugen" la care a participat un număr mare de tenismeni.

Competiția, organizata în memoria regretatului tenismen, a fost câștigata de dublul Ulici Ionuc- Gavaller Adrian ce s-a impus în finala în fata perechii Ster Romulus - Sebesteyn Vasîle.

Locurile urmatoare au fost ocupate de Csillik Zoltan - Lenghel Adrian și Mesaros Alin - Ulici Vlad.

Premiile au constat în cupe, medalii, tricouri și diplome.

Organizatorul evenimentului a fost prof. specialitatea tenis Mihaljek Eugen, arbitrul principal fiind prof. Csillik Zoltan iar sponsorul concursului a fost dr. Catalin Foica.

 
Antrenorul echipei de volei a CSM Sighet - desemnat pentru a fi antrenor al echipelor nationale U21 de beachvolley PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 12 Iunie 2019 14:51

In perioada 18-23 iunie, in Thailanda, la Udon Thani, se vor desfasura Campionatele Mondiale U21 de volei pe plaja feminin si masculin. 

Romania participa cu doua echipe, una de fete si una de baieti. La feminin, pe tabloul principal sunt prezente 28 de echipe, iar altele 24, printre care si echipa Romaniei - Grigore si Kosinski - vor juca pentru calificare.

La baieti echipa Romaniei - Maier si Rodina - vor juca pentru calificari alaturi de alte 23 de echipe, in timp ce pe tabloul principal sunt deja 28 de echipe.

Antrenorul echipei de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal din Sighetu Marmatiei, domnul Attila Zoltan va face parte din staff-ul echipelor de volei in calitate de antrenor. Este al doilea an consecutiv in care el este ales pentru a face parte din staff-ul Romaniei, anul trecut el fiind prezent in Cipru la CM de volei pe plaja.

In 13-16 iunie si 25-30 iunie, echipele de beachvolley ale CSS Sighet - antrenor Attila Zoltan, vor participa la turnee nationale la Cluj si Bucuresti. 

 

Ultima actualizare Miercuri, 12 Iunie 2019 16:22
 
Sigheteanca Carmen Trus a fost desemnata jucatoarea saptamanii in USA in cadrul unei competitii universitare de tenis PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 29 Mai 2019 15:39

Tenismena sigheteanaTrus Carmen, care evoluează în SUA (la "Universitatea Olivet Nazarene " din Chicago ) a avut o evoluție excelenta în cadrul competiției universitare pe echipe.

Astfel ea a fost desemnată, gratie rezultatelor înregistrate, jucătoarea săptămânii ! ; “Este o performanță fără precedent pentru tenisul sighetean” a declarat fostul ei antrenor de tenis, domnul Eugen Mihaljek.

Tenismena Trus Carmen a început tenisul la Css Sighetu -Marmației (antrenor prof. Mihaljek Eugen )unde a avut rezultate remarcabile. Dintre acestea se evidențiază medalii la Campionatele Naționale în probele de simplu, dublu și echipe, câștigarea mai multor competiții interne și chiar internaționale. Ea a fost inclusa în lotul național de tenis al Romaniei. De asemenea, ea a evoluat la celebra academie "Nikola Pilici"(la Munchen, Germania ) după care a activat la "Pro Tennis College"(Viena) unde a fost pregătită de fostul elev al profesorului Mihaljek Eugen, Balea Marius!.

Ultima actualizare Miercuri, 29 Mai 2019 16:20
 
Un angajat al SPF Sighet a luat medalie de bronz la CN de alergare de anduranta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 Mai 2019 07:56

Un politist de frontiera al SPF Sighetu Marmației – Radu Roman a luat bronzul la Campionatul Național de Alergare de Anduranță desfășurat în perioada 25 – 26 mai 2019 la Timișoara, alergand 231,143 km in 24 de ore. 
În paralel s-a desfășurat și Concursul Internațional de Alergare de Anduranță (S24H), unde el s-a clasat pe locul 3 la categoria Open și pe locul 1 la categoria de vârstă 18-35 ani.

 
Plimob, campioana Maramureşului la Under 15 PDF Imprimare Email
Luni, 27 Mai 2019 15:04

În Campionatul Judeţean Under 15 – clasic, ACS Plimob Sighetu Marmaţiei a câştigat locul I, terminând neînvinsă cele 12 partide disputate.
CSŞ 2 Baia Mare a obţinut locul II, podiumul fiind completat de CS Fărcaşa. Cele trei echipe vor fi premiate cu medalii, cupe şi diplome duminică, 9 iunie, între finala Ligii a cincea (ora 15.00) şi finala Cupei României – faza judeţeană (ora 18.00). Evenimentele au loc pe Stadionul Municipal „Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Foto:arhiva.

 

Citeşte mai mult...
 
LNBM - CSM Sighet joaca azi cu ABC Athletic Constanta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 20 Mai 2019 08:54

In cadrul Ligii Nationale de Baschet Masculin, echipa de baschet a CSM Sighet a disputat o mansa dubla cu echipa similara a ABC Athletic Constanta. Dupa cele doua confruntari scorul este egal intre cele doua echipe(75-66 in primul meci si 80-84 in al doilea meci).

Astazi de la orele 19:00 se va disputa meciul decisiv. Meciul va putea fi urmarit pe live-scor pe site-ul Federatiei Romane de Baschet.

Hai CSM!!!

 
« ÎnceputAnterior11121314151617181920UrmătorSfârşit »

Page 12 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact