logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Campionat regional de baby-baschet la Sighet (17-18.03.2018) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Martie 2018 08:36

Pe 17 si 18 martie 2018 are loc in Sala de Sport a Liceului Forestier Sighet un campionat regional de baschet (categoriile baby-baschet, mini-baschet si U13).

Programul competitiei il gasiti mai sus. 

Citeşte mai mult...
 
Echipa de baschet feminin a Scolii I.M de Apsa s-a calificat la faza zonala a ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 16 Martie 2018 07:59

In data de 13 martie s-a desfasurat etapa judeteana la baschet gimnaziu din cadrul ONSS. Din Sighetu Marmatiei a participat Scoala I.M de Apsa, atat la fete cat si la baieti, - antrenor Albert Villand.

Echipa de baieti a reusit sa ocupe locul II la finalul competitiei, in timp ce echipa de fete a castigat locul I si astfel s-a calificat la faza zonala a competitiei.

 
Echipa de baschet a CNDV se indreapta din nou spre finalele ONSS la baschet - Ieri a castigat etapa judeteana PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Martie 2018 07:26

In sala de sport a Colegiului National,,DRAGOS  VODA" ( Director-Prof.Dr. MIH  VASILE) s-a desfasurat etapa judeteana la baschet( Licee-feminin si masculin) din cadrul O.N.S.S.Meciurile s-au jucat miercuri 14. 03.2018  dupa urmatorul  program :

ORA 10 - FETE -Colegiul National,,DRAGOS  VODA" Sighet-Colegiul National,,VASILE  LUCACIU" Baia Mare

ORA 11- BAIETI-Colegiul National,,DRAGOS  VODA" Sighet - Liceul Teoretic,,NEMETH  LASZLO" Baia Mare

ORA 12 - FETE - Colegiul National,,DRAGOS  VODA" Sighet - Colegiul National,,GHEORGHE  SINCAI " Baia Mare

ORA 13- BAIETI -Colegiul National,,DRAGOS  VODA" Sighet - Colegiul National,,VASILE  LUCACIU: Baia Mare

ORA 14- FETE -  Colegiul National,,GHEORGHE  SINCAI" Baia Mare- C.N. ,,VASILE  LUCACIU" Baia Bare

ORA 15- BAIETI- Colegiul National,,VASILE  LUCACIU" Baia Mare-Liceul Teoretic,,NEMETH  LASZLO" Baia Mare

Arbitrii in teren - Prof. KOSZTELNIK  EMIL  si Prof. POP  ALIN de la Clubul Sportiv Scolar Sighetu  Marmatiei.

La baieti s-a calificat la etapa zonala echipa CNDV - antrenor toni Fangli, iar la fete echipa Liceului Vasile Lucaciu din Baia Mare.

 

 
Va reusi Eden Hazard sa-si castige locul intre stelele fotbalului? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 13 Martie 2018 20:17

Marti seara de la ora 21:45 Barcelona si Chelsea  isi disputa pe Nou Camp un loc in sferturile de finala ale Champions League.Dupa 1-1 in tur, catalanii pornesc ca favoriti, dupa cum sunt vazuti si de principalul site de pariuri sportive, www.unibet.ro.

Nu aceeasi  parere o au si englezii. Chelsea merge in Spania plina de optimism, principalii sai jucatori fiind de parere ca pot obtine calificarea daca vor fi suficient de motivati si vor adopta tactica potrivita. Vedeta celor de la Chelsea, Eden Hazard, declara inaintea meciului tur ca daca vrei sa stralucesti trebuie sa o faci atunci cand joci cu cei mai buni. El nu a reusit sa rupa gura targului in meciul tur, scuza sa fiind faptul ca antrenorul Antonio Conte l-a folosit pe postul de atacant, considerand ca Olivier Giroud nu are suficienta viteza pentru a pune probleme spaniolilor, iar Alvaro Morata pare iesit din forma.

Ultima actualizare Marţi, 13 Martie 2018 20:37
Citeşte mai mult...
 
VIDEO Baschet U16: CSS Sighet - CSU Sibiu (86-64) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 10 Martie 2018 12:38

Azi de la ora 10:30 a avut loc in sala de sport a liceului Forestier Sighetu-Marmatiei, faza semifinala a campionatului national de baschet U16 dintre CSS Sighet și CSU Sibiu. Meciul a fost dominat de către echipa sigheteană, scorul final fiind de 86-64 pentru echipa noastră. 

Felicitări echipei și antrenorilor!

Vedeți mai jos reprizele 2,3 și 4 ale meciului încheiat cu mai puțin de o oră în urmă.

Citeşte mai mult...
 
Exerciții fizice pentru musculatura îmbătrânită PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Martie 2018 08:47

Geriatric, cetăţean în etate, înaintat în vârstă sau chiar bătrân… contează prea puţin modalitatea de formulare pentru care optăm, eufemismele îşi pierd valoarea de atenuare a unui sens nedorit, ceea ce contează e că nimeni nu vrea să îmbătrânescă. Însă, procesul de îmbătrânire este, din păcate, inevitabil. Da, inevitabil, însă nu şi ireversibil.

Când ne gândim la bătrâneţe, ne imaginăm automat efectele devastatoare pe care acest proces le are asupra fizicului nostru, ne gândim oripilaţi la cum diverse părţi ale corpului nostru încep să piardă lupta cu gravitaţia, la modificările ce survin asupra tenului nostru, asupra pielii în general, asupra culorii părului şi tot aşa. Însă pierdem din vedere că procesul de îmbătrânire are implicaţii mult mai profunde, care merg până la nivel celular. Pe măsură ce musculatura noastră îmbătrâneşte, daunele suferite la nivel celular sunt tot mai severe pentru că celulele noastre nu se mai regenerează la fel de repede, iar mitocondriile (dacă ai lipsit de la cursul acesta de biologie, îţi spunem noi că mitocondria este un organit citoplasmatic alcătuit din proteine, lipide și enzime care asigură celulei energia necesară) devin mai rare şi mai puţin viguroase.

Avem, deci, dovezi care sprijină ideea că genele (mai precis genele care au înregistrat modificări semnficative ale nivelului de activitate din rândul subiecţilor care au practicat antrenamentele intense, pe intervale scurte de timp) influenţează capacitatea mitocondriilor de a produce energia necesară pentru a susţine celulele musculare. Mai ales acest grup de subiecţi a manifestat o ameliorare importantă a numărului şi a condiţiei mitocondriilor şi ca să fim şi mai specifici, mai ales persoanele mai în vârstă din interiorul acestei facţiuni au avut rezultate foarte bune.

Citeşte mai mult...
 
Cupa de iarna la tenis de camp PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 27 Februarie 2018 09:26

Recent la Sighetu Marmatiei, in sala de sport a Liceului Leowey Klara, s-a desfasurat concursul de tenis ,,Cupa de iarna,,.

Competitia a a avut un succes deosebit, la ea participand un numar mare de tenismeni sigheteni, de la copii si juniori si pana la seniori.

La categoria copii au participat Dulugea Razvan, Rusneac Vanesa, Oros Carla, Rosu Alexia, Andreicovici Radu, Dunca Darius, Sima Ionela, Pop Malina, Rus Andrei, Rusneac Stefania, Codrea Nicola.

La juniori s-au remarcat Petrovan Alexandru, Rosu Alexandru, Pasca Iulian, Ardelean Denis, Mesaros Mark, Nistor Cristopher si Hritiu Vlad.

La seniori intrecerea s-a desfasurat dupa un regulament mai deosebit, invingatorii fiind perechea Dicu Gabriel/Csillik Zoltan in fata cuplului format din Lenghel Adrian/Purdila Marius. Locul III fiind ocupat de perechea Turda Anuta/Stefan Menandru.

Arbitrul principal a fost Timis Silviu, organizatorul fiind profesor Eugen Mihaljek.

Citeşte mai mult...
 
VIDEO Baschet Liga I: CSM Sighet - Stiinta Bucuresti (57-102) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 25 Februarie 2018 15:04

Azi, 25.02.2018, de la ora 12:30 a avut loc in Sala de Sport a Liceului Forestier Sighet meciul de baschet din Liga I dintre CSM Sighet și Stiinta Bucuresti, faza semifinala, etapa 6. In fața unui adversar foarte dificil, cu o experiență și un prestigiu de necontestat la acest nivel, echipa locală a pierdut meciul cu scorul de 57 -102. 

Faptul că avem o echipa care a ajuns la nivelul de semifinale in liga I inca din primul an de la promovare este o adevărată performanță pentru echipa locală de baschet și un motiv de adevărată mândrie pentru comunitatea locală. Felicitări ambelor echipe!

Vedeți mai jos reprizele 2,3 și 4 din cadrul meciului de baschet încheiat în urmă cu mai puțin de o oră!

Ultima actualizare Duminică, 25 Februarie 2018 16:03
Citeşte mai mult...
 
Etapa locala la baschet din ONSS a fost castigata de echipa scolii I.M de Apsa PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Februarie 2018 15:55

In sala de sport a CNDV din Sighet, s-a desfasurat astazi faza locala la baschet- gimnaziu fete și baieti, din cadrul ONSS, echipele participante fiind de la școlile din oraș care s-au înscris în competiție: Sc. Nr 2, Liceul Regele Ferdinand, Sc. I.M de Apsa - foto, Sc. G. Cosbuc si Scoala nr 10.

Rezultatele au fost urmatoarele:

Liceul Regele Ferdinand - Sc. Nr 2 42-32

Sc. I.M de Apsa - Sc. G. Cosbuc 38-3

CNDV - Liceul Regele Ferdinand 55-11

CNDV - Sc. Nr 2 50-23

Liceul Regele Ferdinand - Sc. G. Cosbuc 29-10

CNDV - Sc. I.M de Apsa 27-48

Ultima actualizare Joi, 22 Februarie 2018 16:39
Citeşte mai mult...
 
Tenis de masa - faza locala a ONSS PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Februarie 2018 16:27

Marti 20 februarie, in sala de sport a Liceului Teoretic ,,Leowey Klara,, din Sighetu Marmatiei s-a desfasurat faza locala la tenis de masa pentru ciclurile  gimnazial si liceal, prima etapa de acest fel din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar. Organizata de catre directorul si profesorul de sport al scolii, domnul Kosa Attila, competitia a reunit la start elevi de la mai multe scoli - Scoala Gimnaziala Berbesti - locul I, Scoala Gimnaziala Giulesti locul II- prof. Vlad Semeniuc si Scoala Gimnaziala nr 10 loc III - profesor Ostap Campan.

La nivel de liceu la fete, primul loc a revenit echipei Liceului Tehnologic Marmatia - profesor Tintas Adrian, locul II a fost ocupat de echipa gazda, iar locul III a revenit celor de la Liceul Regele Ferdinand - profesor Miel Nelu.

La baieti, pe locul I s-a clasat echipa Liceului Teoretic Leowey Klara, locul II a fost ocupat de echipa Liceului Tehnologic Forestier - profesor Rosu Gheorghe, iar locul III a revenit celor de la CNDV - profesor Groza Ion.

Ultima actualizare Joi, 22 Februarie 2018 16:26
Citeşte mai mult...
 
Baschet. liga I: CSM Sighet - Stiinta Bucuresti pe 25.02.2018 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Februarie 2018 12:50

Duminica, 25.02.2018, de la ora 12.30, la sala de sport a Liceului Forestier, CSM Sighet intalneste pe teren propriu formatia CS Stiinta Bucuresti, un meci care se anunta palpitant. Sighetenii vin dupa o infrangere la limita, cu o dorinta de a-si arata adevarata valoare, dar si Stiinta este o echipa cu sperante mari de la acest sezon, avand ca scop clar promovarea. Echipa bucurestenilor este, de asemenea, cel mai bine evaluata in Liga I a baschetului romanesc, dar vor avea o misiune extrem de grea la Sighet.

Citeşte mai mult...
 
Video: CSS Sighet - Steaua CSM 2 Bucuresti - 4 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Februarie 2018 15:33

 
Video: CSS Sighet - Steaua CSM 2 Bucuresti - 3 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Februarie 2018 15:22

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 1 of 124

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Curs valutar


Horoscop


Vremea


Un mic zâmbet


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact