logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
CS Sig-Mar organizează Cupa 8 Martie la şah PDF Imprimare Email
Joi, 19 Februarie 2009 07:24

În perioada 6-8 martie, la Casa de Cultură din Sighet, se va desfăşura turneul Cupa 8 Martie la şah, etapă din Grand Prix Junior. Se va juca în sistem elveţian de 7 runde, cu timp de joc total de 61 minute pentru fiecare jucător. Supervizarea va fi asigurată de arbitrul Ciprian Muntean din Satu Mare. 
Turneul, la care vor participa copii din Sălaj, Bihor, Satu Mare şi Maramureş, se constituie un concurs interzonal, obligatoriu pentru cei care vor să participe la finalele pe ţară, ce se vor desfăşura la Voineasa, în perioada 7-17 aprilie. Micuţii şahişti sigheteni satisfac, prin acest turneu, condiţiile impuse de federaţia de specialitate de a participa la minimum două turnee cu raportare la FR Şah. Primul turneu, la care au obţinut rezultate foarte bune, s-a desfăşurat luna trecută la Satu Mare. 
De menţionat faptul că participanţii trebuie să se prezinte cu carnetele de legitimare şi vizele achitate. Cei care nu au carnet de legitimare nu apar în lista CIV şi nu au nici actele depuse la FR Şah se pot prezenta la concurs cu o copie a certificatului de naştere, 2 poze tip legitimaţie şi acordul scris al părintelui participantului.

Citeşte mai mult...
 
Sigheteanul Catalin Stetiu, la Cupa Romaniei la Box PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Februarie 2009 14:09

In aceasta saptamana, la Iasi se desfasoara Cupa Romaniei la Box, prima competitie pugilistica rezervata seniorilor din calendarul Federatiei Romane de Box, competitie la care vicepresedintele Federatiei Romane de Box (FRB), Vasile Catea, a afirmat: "Va urca in ring tot ce are mai bun Romania la nivel de seniori". Printre cei mai buni de care vorbea vicepresedintele FRB - respectiv 86 sportivi din 53 de cluburi - se numara si pugilistul Clubului Sportiv Scolar Sighet, Catalin Stetiu (57 kg), antrenat de Adrian Stetca si Claudiu Rasco. Pentru iubitorii boxului, numele lui Catalin Stetiu se suprapune cu titlul de vicecampion cucerit in doua randuri, Locul I si Medalia de Aur la Cupa Romaniei si prezenta remarcabila de la Campionatele Europene de Box din Ungaria din 2007.

Ultima actualizare Miercuri, 18 Februarie 2009 15:49
Citeşte mai mult...
 
La Izvoare va avea loc Cupa Copiilor la Schi PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Februarie 2009 09:31

Datorită vremii favorabile sporturilor de iarnă, în ultimul timp s-au desfăşurat mai multe concursuri de schi pe pârtiile din judeţ. După ce săptămânile trecute au avut loc întreceri pe pârtiile de la Cavnic şi Borşa, sâmbătă, începând cu ora 11, va avea loc, în Staţiunea Izvoare, Cupa Copiilor la Schi, ediţia I. Concursul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 10 ani, pe două categorii: 5-7 ani şi 7-10 ani. Toţi participanţii vor beneficia de urcări gratuite pe pârtia în acest sezon, precum şi de abonamente gratuite la clubul Tzontzo, unul dintre organizatorii evenimentului. Înscrierile se pot face la telefon 0744-644834 sau la pârtia Cora din staţiune, locul unde va avea loc concursul.

Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet in competitii de atletism PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Marţi, 17 Februarie 2009 21:35

De maine 18 februarie si pana in 1 martie 2009, cativa sportivi ai sectiei de atletism a CSS Sighet se vor afla in competitii sau cantonamente la Bucuresti.Michnea Georgiana insotita de prof. Oros Melinda va beneficia de un cantonament din partea CS Dinamo de aproximativ 10 zile.In aceasta perioada sportiva va participa la Campionatele Nationale de Juniori I, etapa finala in acest sfarsit de saptamana la probele de lungime si triplu-salt.Tot la aceasta competitie va participa si Trifoi Celia, antrenata de prof. Csillik Zoltan la probele de triplu-salt si 60m plat.

Celor doua sportive si antrenorilor li se vor alatura la sfarsitul saptamanii viitoare alti doi atleti ce promit, si anume Lang Bianca si Fornvald Kevin.Ei vor participa la Campionatele Nationale de Juniori II, la probele de 60m plat si 400m plat sau lungime.

Acest grup de sportivi si profesori ai CSS Sighet vor incerca unii sa isi pastreze titlul cucerit, altii sa obtina rezultate superioare anilor trecuti si totodata sa faca cunoscut numele Sighetului in lumea sportului, lume in care am avut , avem si sa speram vom avea in continuare reprezentanti de seama.

Ultima actualizare Miercuri, 18 Februarie 2009 08:43
Citeşte mai mult...
 
Sportul romanesc se umple de datorii PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Februarie 2009 14:37

Federatiile au demarat pregatirea loturilor cu imprumuturi pe care nu stiu daca le vor putea restitui cand vor primi banii de la Guvern.

Intarzierea anuntarii bugetului, care va intra in plenul Parlamentului astazi, umple de datorii vistieriile federatiilor sportive. Pentru multe dintre sporturile cu traditie in Romania, cum ar fi gimnastica, atletismul sau kaiac-canoe, competitiile de anvergura bat la usa, astfel ca loturile au fost nevoite sa demareze pregatirile. Daca unii, mai norocosi, au apelat la ce le-a mai ramas din veniturile proprii stranse anul trecut, altii s-au inglodat in datorii la unitatile de cazare la care loturile si-au stabilit cantonamentele.

"Deocamdata pot spune ca ne-am descurcat, astfel incat am reusit sa demaram pregatirile. La sfarsitul lunii mai avem Europene si nu putem lipsi.

Citeşte mai mult...
 
www.sportlocal.ro s-a lansat în forţă în Baia Mare PDF Imprimare Email
Marţi, 17 Februarie 2009 07:33

China-Birta CristianIeri, la ora 12 www.sportlocal.ro a fost lansat oficial si in Baia Mare, locul de unde a pornit ideea acestui ziar electronic dedicat sportului. Sala de festivitati a Directiei Judetene pentru Sport a fost arhiplina, la eveniment fiind prezenti conducatori de cluburi, antrenori, sportivi, ziaristi dar si oameni politici. A rezultat o discutie extrem de animata in cadrul careia viceprimarul Mircea Dolha, vicepresedintele CJ Maramures Calin Matei, presedintele Comisiei de Sport de la CJ Gabriel Zetea si viitorul subprefect Dorin Buda au raspuns intrebarilor incisive legate de finantarea sportului baimarean.

Caravana www.sportlocal.ro va fi prezenta in urmatoarea perioada si in celelalte orase din tara.

Citeşte mai mult...
 
La Sighetu Marmaţiei se va organiza Campionatul Naţional de Dans Sportiv PDF Imprimare Email
Luni, 16 Februarie 2009 07:47

La iniţiativa Clubului de dans sportiv “Mini Maxi Dance Club” şi cu participarea Federaţiei Române de Dans Sportiv, la începutul lunii mai, la Sighetu Marmaţiei va avea loc un festival de dans, ce va include Campionatul Naţional de Formaţii de Dans Sportiv precum şi - în premieră naţională - Cupa “Chris-teens” la dans sportiv. La acest regal al dansului vor participa formaţiile cluburilor româneşti clasate pe locurile I, II şi III, respectiv cele desemnate a reprezenta ţara noastră la campionatele europene şi mondiale. 
Evenimentele se vor desfăşura la Sala Polivalentă, iar juriul va fi format din reprezentanţii Federaţiei Române de Dans Sportiv. Având în vedere amploarea lor şi costurile pe care le implică, până în prezent, asemenea competiţii au fost organizate doar la Bucureşti, Piteşti şi Bistriţa. Este un efort imens atât din partea organizatorilor, cât şi a administraţiei publice locale, dar, dacă toate merg bine, Sighetu Marmaţiei se va înscrie în galaxia competiţiilor naţionale şi există toate semnele că şi în cele internaţionale.

Citeşte mai mult...
 
Maramureşenii au inventat jocul de oină în şase PDF Imprimare Email
Luni, 16 Februarie 2009 07:35

Din acest an, în judeţ se încearcă relansarea sportului nostru naţional - oina. Primii paşi în acest sens se vor face în mediul rural, unde vor fi organizate mai mult competiţii, demersurile extinzându-se treptat şi în mediul urban. Maramureşul este recunoscut la nivel naţional ca fiind un judeţ cu o puternică tradiţie în acest sport. În ultima perioadă, cea care a ţinut stindardul acestui sport a fost echipa Dinamic Coruia, care a câştigat mai multe titluri de campion naţional şi Cupa României. Datorită conducerii echipei, în special a antrenorului profesor Călin Mircea Moje, suntem din nou în atenţie: pentru că maramureşenii sunt cei care, recent, au iniţiat jocul de oină în şase, întrecere care se desfăşoară în sală. Până acum acest jocul se disputa cu 11 jucători şi doar în aer liber.

Citeşte mai mult...
 
FINAL DE TURNEU PENTRU CSS SIGHET-VOLEI PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Duminică, 15 Februarie 2009 20:01

In infruntarea de azi dintre CSS Sibiu si CSS Sighet, din nou fetele noastre au pierdut meciul,cu scorul de 3-0 la seturi.Desi sighetencele au jucat foarte bine, dupa spusele antrenorului Zoltan Attila, fetele de la CSS Sibiu au fost mai bune.Avand in lot si doua componente ale lotului national de junioare au reusit sa obtina un scor foarte bun.Dar echipa noastra de volei ramane cu calificarea in semifinale, care se vor disputa la o data inca nestabilita, locatia fiind si ea de asemenea nestiuta inca.

Multumim fetelor pentru participare la turneu si pentru calificarea reusita.Si nu in ultimul rand le multumim ca prin practicarea sportului fac cunoscut numele Sighetului.

Multumiri lor si antrenorului!Felicitari pentru ceea ce faceti!

 
Meciul de pregătire Marmaţia Sighet - Gloria II Bistriţa nu s-a disputat PDF Imprimare Email
Duminică, 15 Februarie 2009 16:40

Amicalul dintre Marmaţia Sighetu Marmaţiei şi Gloria II Bistriţa care era programat vineri de la ora 14 nu s-a mai disputat. Datorită vremii potrivnice, bistriţenii au anunţat că nu riscă să pornească la drum pentru a juca acest meci.

Ultima actualizare Duminică, 15 Februarie 2009 16:48
Citeşte mai mult...
 
VICTORIE CSS SIGHET LA VOLEI!!! PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Sâmbătă, 14 Februarie 2009 18:20

Azi de la orele 14:00, in cadrul turneului de volei de la Sibiu, echipa de volei a CSS Sighet a jucat impotriva fetelor de la CSM Codlea, invingandu-le categoric cu scorul de 3-0 la seturi.Prin aceasta victorie voleibalistele de la CSS Sighet s-au calificat in semifinale, avand totusi inca un meci de disputat maine cu echipa CSS Sibiu, echipa puternica de altfel.Ne punem toate sperantele in fetele de la CSS Sighet ca le vor invinge maine pe adversarele lor mai vechi, pentru a-si lua revansa pentru meciul pierdut de la Sighet.

Echipa care a castigat azi meciul cu CSM Codlea a avut in componenta urmatoarele jucatoare: Roxana, Georgiana, Hillary, Agathe, Mihaela, Maura, Aga, Bianca, Gina si Lariana.Voleibalistele sunt antrenate de profesorul Zoltan Attila.

Meciul cu CSS Sibiu se va disputa maine dimineata incepand cu orele 9:00.Le dorim succes fetelor!

 
FC Baia Mare, la un pas de desfiintare! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Februarie 2009 07:40
Foto: Sighet OnlineSituatie mai mult decat ingrijoratoare in Dealul Florilor. FC Baia Mare se afla cu un picior in prapastie si este foarte aproape de faliment.

Presedintele executiv al clubului, Liviu Bala recunoaste: “Nu avem nici cinci lei in vistierie”.

Echipa se confrunta cu o grava criza financiara. Salariile jucatorilor nu au fost platite din luna decembrie si exista restante si la primele de joc, ultimele sase fiind inca neachitate. Colac peste pupaza returul se apropie cu pasi repezi iar FC Baia Mare nu are niciun leu pentru deplasari.

Citeşte mai mult...
 
Echipa de volei CSS Sighet din nou in turneu PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Vineri, 13 Februarie 2009 21:23

Voleibalistele de la CSS Sighet participa zilele acestea la un turneu de volei in Sibiu, asemanator cu cel de acum 2 saptamani de la Sighet. Astazi a avut loc primul meci intre echipele CSS Sibiu si CSM Codlea, incheiat cu scorul de 3-0 la seturi pentru echipa din Sibiu.Se vede ca sibiencele nu se lasa invinse deloc, ele castigand si meciul de la Sighet disputat cu CSM Codlea. Fetele de la CSS Sighet vor avea primul meci maine de la orele14:00 impotriva celor de la CSM Codlea.Sa speram ca vor avea castig de cauza la fel ca si in meciul de acum 2 saptamani, dar marea batalie va fi duminica impotriva deja impusei echipe CSS Sibiu.Cu siguranta sighetencele sunt cu gandul la revansa, dorind sa razbune infrangerea de acasa.

Pentru ambele meciuri ce le au de disputat le dorim succes si le asteptam acasa victorioase!

Vom reveni maine cu informatii despre rezultatul meciului CSM Codlea – CSS Sighet.

Aceste informatii au fost obtinute telefonic de la antrenorul CSS Sighet- Zoltan Attila.

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Februarie 2009 07:22
 
« ÎnceputAnterior151152153154UrmătorSfârşit »

Page 152 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact