logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
FOTBAL. Liga a IV-a - prima etapa din retur PDF Imprimare Email
Luni, 23 Martie 2009 15:23

Rezultatele primei etape din retur in seria Nord:                                                                                          
Zorile Moisei - Foresta Campulung la Tisa: 0:1                                                                                
Brisca Sarasau - Iza Dragomiresti: 2:1                                                                                      
Minerul Cavnic - CSO Borsa: 0:1                                                                                                      
Recolta Salistea de Sus - Marmatia II Sighet: 0:7                                                                     
Bradul Viseu de Sus - Rozalina Rozavlea: 5:3                                           
Tisa Sighet - Salina Ocna Sugatag: 2:2.                                          

Clasament:
  1. Marmatia II Sighet - 31p (74-16) - 12
  2. CSO Borsa - 30p (38-13) - 12
  3. Foresta C. la Tisa - 24p (28-18) - 12
  4. Salina O. Sugatag - 19p (33-27) - 12
  5. Tisa Sighet - 18p (27-19) - 12

Ultima actualizare Luni, 23 Martie 2009 15:34
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Inter Ena Fagaras - Marmatia Sighet: 2-1 PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Martie 2009 19:23

CS Marmatia Sighet 96 a pierdut meciul jucat in deplasare cu Ena Inter Fagaras cu 2-1. In aceste conditii, echipa locala se indeparteaza tot mai mult de sansa de a ramane in liga a III-a de fotbal. 

Rezultate etapa a 21-a:
Avantul Reghin - FC Zalau: 0-2
Inter Ena Fagaras - Marmatia Sighet: 2-1
Liberty II Oradea - Unirea Ungheni: 2-0
FC Baia Mare - Sanatatea Cluj: 5-0
Silvania Simleu - FC Cisnadie: 4-0
FC Seso Iara - Bihorul Beius: 1-3
CSM Sebes - FC II Bihor: 1-1
Gloria II Bistrita - Gaz Metan Tg. Mures: 2-2
CFR II Cluj - Unirea Dej: 0-1

Citeşte mai mult...
 
Tenismena Raluca Ghinda a participat la doua turnee oficiale PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Martie 2009 12:42

Raluca GhindaTenismena Raluca Ghinda (CSŞ Sighetu Marmaţiei) a participat, recent, la două turnee organizate de către federaţia de specialitate. La primul dintre el, cel de la Cluj-Napoca, dotat cu Cupa “Winner”, Raluca a ajuns pînă în semifinale, atît la simplu, cît şi la dublu. La al doilea turneu, cel de la Arad, sigheteanca a disputat finala, fiind învinsă de sportiva legitimată la Sportul Studenţesc, Ioana Ducu. Un alt sportiv sighetean care a luat parte la turneul de la Cluj este Vlad Oniţa, care a ajuns pînă în semifinale. Cei doi tenismeni sînt legitimaţi la CSŞ Sighetu Marmaţiei şi sînt antrenaţi de profesorul de specialitate Eugen Mihaljek.

Citeşte mai mult...
 
Sambata incepe returul ligii a IV-a de fotbal PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Martie 2009 10:20

Intrare stadion SighetCampionatul judeţean al Diviziei D se va relua la finele acestei săptămâni, cu meciurile din prima etapă a returului. Peste o săptămână, vor intra la treabă şi echipele din cele două serii de judeţ.

AJF Maramureş ne-a informat că jocurile vor începe la ora 15.00 (seniori), respectiv 13.00 (juniori), iar pentru etapele intermediare vom avea ora 17.00 (15.00) în luna aprilie, respectiv 18.00 (16.00) în luna mai. Datele de disputare a etapelor: 22, 29 martie, 5, 12, 15 (intermediară), 22 (intermediară), 26, 29 (intermediară) aprilie, 3, 6 (intermediară), 10, 17, 24, 27 (intermediară) şi 31 mai.
La seria Sud avem o luptă între trei echipe, cu un plus pentru Someşul Ulmeni, care are două puncte avans faţă de Ardusat şi cinci faţă de Spicul Mocira. Echipele aflate în imediata apropiere pot încurca fruntaşele, mai ales că vom avea şi multe intermediare.
La seria Nord, lupta se dă între două echipe, Marmaţia II şi CSO Borşa. Va fi interesant până la final, mai ales că există şi posibilitatea ca anumite aspecte să depindă şi de capacitatea primei echipei a sighetenilor de a rămâne în Liga a III-a.

Citeşte mai mult...
 
CS Marmaţia Sighet 96 spera la victorie in deplasare la Ena Fagaras PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 20 Martie 2009 07:48

Astăzi, cu începere de la ora 15, CS Marmatia Sighet 96 va juca in deplasare cu o alta echipa candidata la retrogradare, dar cu un punctaj mult mai bun – Ena Inter Fagaras. Un rezultat bun este obligatoriu pentru jucătorii lui Bălan şi Ghinda daca isi doresc sa ramana cu sanse de a scapa de retrogradare.

Ena Inter Făgăraş – CS Marmaţia Sighet 96 . Arbitri: Dezso Hompoth (Odorheiu Secuiesc) - Călin Flanja şi Aurel Moldovan (Tg. Mureş). Rezervă: Attila Balint (Odorheiu Secuiesc). Observator: Constantin Stroe (Bucureşti)

FC Baia Mare - Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca. Arbitri: Florin Marcu (Oradea) - Dionisie Matei şi Elena Munteanu (Tg. Mureş). Rezervă: Mara Iscru (Băiţa - Bihor). Observator: Tiberiu Satmari (Tg. Mureş)

Ultima actualizare Vineri, 20 Martie 2009 08:01
Citeşte mai mult...
 
CROS SCOLAR LA SIGHETU-MARMATIEI PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 18 Martie 2009 19:52

Marti de la orele 15:00 in parcul Gradina Morii a avut loc etapa municipala la cros atletic scolar, in organizarea Clubului Sportiv Scolar Sighetu-Marmatiei. A participat un numar de aproximativ 100 de copii de la mai multe scoli generale si licee din Sighet( Sc. Gen. Nr 2, 3, 4, 5, 9,10 liceul ''Regele Ferdinand”, liceul ''Taras Sevscenko” Grupul Scolar Forestier, Liceul pentru Industrie Mica si Servicii) dar si de la Sc. Gen din Budesti. Cu aceasta ocazie felicitari domnului profesor de la Budesti pentru efortul si implicarea depuse in pregatirea fetelor, aceleasi fete care acum cateva luni au fost intr-un cantonament la Ocna Sugatag. Concursul s-a desfasurat pe categorii, si anume clasele V-VI, VII-VIII, IX-X si XI-XII baieti si fete. Nu a lipsit din intrecere spiritul de competitie, copii participanti depunand eforturi intense pentru a fi printre primii la finis. Au existat si abandonuri, nu toti copii avand o conditie fizica buna. Dar merita toti sa fie felicitati pentru ca au participat la cros, fiecare dupa cum a putut.

Ultima actualizare Joi, 19 Martie 2009 20:11
Citeşte mai mult...
 
Pugilistul sighetean Andrei Logos, aur în Cupa României la tineret PDF Imprimare Email
Luni, 16 Martie 2009 08:26

În perioada 8-14 martie, la Complexul “Alutus”, din Mangalia, s-a desfăşurat Cupa României la Box, întrecere rezervată tineretului. Printre cei 104 tineri boxeri din întreaga ţară s-au numărat şi pugiliştii Clubului Sportiv Şcolar din Sighetu Marmaţiei, antrenaţi de Adrian Şteţca şi Claudiu Râşco, şi nu numai că au participat, dar au urcat pe podiumul câştigătorilor, dovedind încă o dată valoarea şcolii de box sighetene. Astfel, Andrei Logoş a cucerit medalia de aur la 48 kg, iar Daniel Mihai cea de bronz, la 69 kg. Competiţia a fost oficiată de doi arbitri AIBA (Asociaţia Internaţională de Box Amatori) şi doi arbitri republicani, delegatul general al competiţiei fiind Costică Fieraru. Cupa României este un criteriu de selecţie pentru alcătuirea lotului naţional care va participa la Campionatul European de tineret de la Varşovia, lot în care sperăm că se va număra şi tânărul campion, Andrei Logos.

Citeşte mai mult...
 
Pugilistul CSS Sighet, Andrei Logos a cucerit medalia de aur la Cupa României la Tineret PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Martie 2009 21:17

Foto: Ioan J PopescuLa aceeaşi competiţie, Daniel Mihai a luat Medalia de Bronz.

Între zilele de 8 şi 14 martie, la Complexul "Alutus" din Mangalia s-a desfăşurat Cupa României la Box, întrecere rezervată tineretului Printre cei 104 tineri boxeri din întreaga ţară s-au numărat şi pugiliştii Clubului Sportiv :colar din Sighetu Marmaţiei antrenaţi de Adrian :teţca şi Claudiu Râşco şi, nu numai că au participat dar au urcat pe podiumul câştigătorilor, dovedind încă o dată valoarea şcolii de box sighetene. Astfel, Andrei Logoş a cucerit Medalia de Aur la 48 kg iar Daniel Mihai medalia de bronz la 69 kg. Competiţia a fost oficiată de doi arbitrii AIBA (Asociaţia Internaţională de Box Amatori) şi doi arbitrii republicani, delegatul general al competiţiei fiind Costică Fieraru. Cupa României este criteriu de selecţie pentru alcătuirea lotului naţional care va participa la Campionatul European de tineret de la Varşovia, lot în care sperăm că se va număra şi tânărul campion, Andrei Logos.

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Martie 2009 21:23
Citeşte mai mult...
 
Echipa de tenis a CSS Sighet, la Cupa Fischer & Profi de la Arad PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 14 Martie 2009 07:20

Raluca GhindaÎn aceste zile, la Arad s-a desfăşurat turneul de tenis dotat cu Cupa Fischer & Profi UTA, la care au participat şi tenismanii Clubului Sportiv Şcolar (CSS) din Sighetu Marmaţiei, antrenaţi de profesorul Eugen Mihaljek. Jucătoarea Raluca Ghinda a dispus în semifinală de Nora David (UTA Arad) - luându-şi o binemeritată revanşă - ca apoi în finală să cedeze în faţa jucătoarei Clubului Sportul Studenţesc din Bucureşti, Ioana Ducu. Menţionăm că, doar cu câteva zile în urmă, Raluca Ghinda a intrat atât la simplu, cât şi la dublu în semifinalele Cupei “Winter”, disputate la Cluj-Napoca, asemenea lui Vlad Oniţa, colegul de la CSS Sighet.

Ultima actualizare Sâmbătă, 14 Martie 2009 07:29
Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia Sighet - CFR II Cluj 0-1 la final PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Martie 2009 15:54

Lume putina la meci, putin peste 50 de suporteri sigheteni. Jucătorii sigheteni, antrenaţi de Lucică Bălan şi Attila Ghinda, au o sarcina foarte grea in acest meci deoarece lupta pentru evitarea retrogradarii este foarte grea in conditiile in care CFR II Cluj lupta pentru promovarea in liga secunda.

Partida este arbitrată de Romulus Constantin Pop (Târgu Mureş), ajutat de Mihai Marica şi Paul Tamaş (ambii din Bistriţa). Rezervă: Iftenie Sângeorzan (Năsăud). Obs.: Cornel Pantea (Oradea).

CS Marmatia Sighet - CFR II Cluj 0-1 la pauza.Au mai aparut spectatori, numarul lor fiind in jur de 100 de persoane. Meciul este dominat detasat de catre clujeni, echipa oaspete reusind sa marcheze un gol in prima repriza. CFR II Cluj a avut si un 11 metri care a fost aparat de catre portalul sighetenilor. 

Pana la sfarsitul meciului atat sighetenii cat si jucatorii CFR-ului au avut ocazii pe care le-au irosit.Finalul meciului a gasit echipa sigheteana la poarta oaspetilor executand un corner in urma caruia un jucator clujean a respins mingea cu capul de dincolo de linia portii, dar arbitrul nefiind pe faza nu a validat aceasta actiune.Deci scorul final a fost de 1-0 pentru CFR, intr-un meci frumos presarat doar de cateva greseli de arbitraj.

Ultima actualizare Vineri, 13 Martie 2009 18:07
Citeşte mai mult...
 
Forbal: CS Marmatia Sighet - misiune grea cu CFR Cluj II PDF Imprimare Email
Vineri, 13 Martie 2009 07:40

Marmaţia Sighet va întâlni, pe teren propriu (NR. de la ora 15:00), una dintre echipele care şi-au propus ca obiectiv promovarea în liga secundă, ocupanta locului 3, CFR Cluj II. Jucătorii sigheteni, antrenaţi de Lucică Bălan şi Attila Ghinda, în etapa trecută au smuls un punct nesperat de la o echipă mult mai bine clasată, Gloria II Bistriţa, şi nutresc speranţe în adjudecarea celor trei puncte în disputa cu feroviarii în vederea salvării de la retrogradare. 
Partida va fi arbitrată de Romulus Constantin Pop (Târgu Mureş), ajutat de Mihai Marica şi Paul Tamaş (ambii din Bistriţa). Rezervă: Iftenie Sângeorzan (Năsăud). Obs.: Cornel Pantea (Oradea).

Citeşte mai mult...
 
Sportul maramuresean primeste 2% din buget PDF Imprimare Email
Joi, 12 Martie 2009 09:35

Consilierii judeteni se alatura campaniei initiate  de citynews.ro la finalul anului trecut, in data de 12 decembrie, “Nu va bateti joc de sportul maramuresean!”.

In incercarea de a obtine mai multi bani pentru acest domeniu considerat multa vreme drept “cenusareasa” judetului, presedintele Comisiei de Sport din cadrul Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a propus ieri alocarea a 2% din buget sportului.

“Ieri, membrii Comisiei de Turism, Mediu, Sport si Tineret (CTMST) am cazut de acord ca in aceasta perioada extrem de dificila pe care o traverseaza sportul maramuresean este nevoie de o finantare mult mai solida din partea autoritatilor locale. Ca urmare am propus, si in urma unei initiative venite din partea presei, sa acordam 2% din buget sportului maramuresean. Dorinta noastra este momentan in stadiul de propunere, care va fi inaintata catre Comisia de Buget-Finante pentru a ajunge in plen la urmatoarea sedinta extraordinara a Consiliului Judetean”, a adeclarat intr-un interviu acordat citynews.ro Gabriel Zetea.

Citeşte mai mult...
 
Romania, in continua cadere/ Tricolorii sunt devansati de SUA si Israel PDF Imprimare Email
Miercuri, 11 Martie 2009 12:15

Prima reprezentativa de fotbal a Romaniei se afla pe locul 20 in lume, tricolorii fiind in coborare cu trei locuri fata de ultima ierarhie data publicitatii de FIFA. Cu 894 de puncte acumulate, Mutu, Chivu si compania sunt devansati de nationale precum Paraguay, SUA sau Israel.

Pe prima pozitie se mentine Spania, campioana Europei, urmata de Germania si de Olanda. Pe patru se regaseste Italia, in timp ce Brazilia, prima echipa din afara Batranului Continent, se afla de-abia pe cinci.

Vezi aici primele 20 de pozitii ale clasamentului FIFA:

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit »

Page 149 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact