logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Fotbal, Liga a IV-a. Foresta Campulung la Tisa - CSO Borsa (3-4) - meci cu patima PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Luni, 06 Aprilie 2009 14:19
Ieri, 05.04.2009 a avut loc meciul de fotbal din cadrul Ligii a IV-a judetene, dintre echipele FORESTA CAMPULUNG LA TISA SI CSO BORSA. Timp frumos, spectatori in numar mare pe terenul de fotbal din Campulung, veniti sa isi sustina echipa in fata borsenilor care sunt printre fruntasii clasamentului seriei nord.

Meciul a inceput, dupa cum era programat, la orele 15:00, anuntandu-se a fi un meci tare inca din primele minute. Nici una dintre echipe nu vrea sa cedeze locul ocupat in clasament, asa ca ambele joaca doar la victorie. Gazdele obtin o lovitura de pedeapsa dupa un fault in careu si inscriu primul gol prin Janika. In minutul 38, scorul devine 2-0 dupa un gol inscris de Cosmin. Prima repriza se incheie cu scorul de 2-0 pentru gazde. La 10 minute de la debutul reprizei secunde echipa din Campulung majoreaza diferenta la 3-0 printr-un gol inscris de Florin. Dar dupa numai un minut, profitand de o neatentie a gazdelor, CSO Borsa reface scorul la 3-1 pentru Foresta.

Meciul devine tot mai incins, asa cum sunt mai toate meciurile ligii judetene, iar borsenii, reduc din diferenta in minutele 63 si 75, egaland totodata scorul in fata echipei din Campulung la Tisa.

Ultima actualizare Marţi, 07 Aprilie 2009 05:42
Citeşte mai mult...
 
Fotbal judeţean. Liga a IV-a PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 06:27

Programul jocurilor din week-end. Azi şi mâine se vor disputa meciurile din cadrul etapei a 17-a - seria Sud şi a 14-a - seria Nord.

Seria Nord
Zorile Moisei - Iza Dragomireşti
Foresta Câmpulung la Tisa - CSO Borşa
Brişca Sarasău - CS Marmaţia II Sighet
Minerul Cavnic - Rozalina Rozavlea
Recolta Săliştea - Salina Ocna Şugatag
Bradul Vişeu - Tisa Sighet

Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia - Unirea Dej 0 - 1 (gol din 11 m.) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Aprilie 2009 18:53
 
Fotbal. CS Marmatia - Unirea Dej 0:1 (scor final) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Aprilie 2009 16:52

Fotbal. Liga a III-a, seria a VI-a. CS Marmatia - Unirea Dej 0:0, scorul la pauza unui meci sec, cu doua echipe nemotivate, care joaca fara vlaga, desi echipa locala se afla pe ultima pozitie a clasamentului. Nicio faza interesanta nu a oferit acest meci in prima repriza. S-a semnalat doar un cartonas galben pentru cei din Dej pe finalul primei reprize. Asteptam repriza a doua sa vedem mai mult fotbal si, de ce nu, chiar o victorie a echipei sighetene.

Repriza secunda aduce in minutul '52 al meciului un 11 metri pentru echipa din Dej care este transformat in gol. Astfel, echipa Unirea Dej preia conducerea.

Minutul '70, CS Marmatia rateaza egalarea in urma unei actiuni foarte bune, finalizata cu trimiterea mingii in bara transversala a echipei din Dej.

Ultima actualizare Vineri, 03 Aprilie 2009 19:04
Citeşte mai mult...
 
FRF va obliga cluburile sa aiba echipe de fotbal feminin PDF Imprimare Email
Vineri, 03 Aprilie 2009 15:40

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, vineri, ca intentioneaza ca in urmatorii doi ani sa oblige, prin regulament, cluburile de fotbal din primele doua esaloane sa aiba si echipe feminine, pentru a promova cat mai mult fotbalul si sportul, in general

"In urmatorii doi ani vom propune, prin regulament, ca formatiile din Liga I si a II-a sa aiba echipe de fotbal feminin. De exemplu, in Italia si in tarile nordice, este obligatoriu acest lucru pentru a primi licenta. In Germania, sunt 900.000 de jucatoare, iar la noi cateva sute. Totul pleaca de la sanatate, dupa aia se intreaba toti de ce suntem obezi sau cocosati. Trebuie sa promovam cat mai mult sportul", a spus Sandu, citat de NewsIn.

Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia Sighet - Unirea Dej, astazi, de la ora 17 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Aprilie 2009 11:29

CS Marmatia Sighet joaca, astazi, de la ora 17, pe propriul teren, cu Unirea Dej, un meci la finele caruia ar trebui sa aduca trei puncte nu doar pentru clasament, unde se afla pe ultimul loc, ci mai ales pentru a demonstra propriilor suporteri ca nu merge pe ideea ca nu mai are sens sa se munceasca si sa se obtina rezultate, deoarece retragerea multor echipe din liga a III-a ar duce si in acest an la ramanerea echipei in aceasta liga.

Ultima actualizare Vineri, 03 Aprilie 2009 12:02
Citeşte mai mult...
 
Clubul de fotbal CS Marmatia va fi vandut unui investitor norvegian!!! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 01 Aprilie 2009 14:50

O veste de ultima ora: s-a gasit un investitor norvegian care doreste sa cumpere clubul CS MARMATIA Sighet 96! Acesta se numeste Varg Vikernes si este din orasul norvegian Trondheim. Consiliul Local si Primaria Sighet au decis sa vanda clubul sighetean aflat pe ultimul loc in clasamentul ligii a III-a de fotbal din cauza slabelor performante obtinute in ultimii ani. Să nu uităm că majoritatea fondurilor Sighetului pe segmentul sportiv, aproximativ 3 miliarde de lei, se duc către acest club de fotbal. Investitorul norvegian va cumpara Clubul CS Marmatia in luna mai 2009, urmand sa cumpere in vara acestui an un loc in liga a II-a de fotbal (multe echipe renuntand sa mai participe din motive financiare) si sa schimbe complet lotul de jucatori si de antrenori pentru a-l face competitiv. Se doreste chiar aducerea de jucatori din strainatate si crearea unei baze sportive langa stadion. Acestea se vor putea realiza daca proprietarii terenurilor din zona vor accepta sumele oferite de catre investitor. Totodata, se doreste modernizarea stadionului, realizarea de tribune moderne care sa acopere 85% din zona terenului (din pacate nu se poate 100% deoarece acesta se afla mult prea aproape de strada) si sa monteze instalatie de nocturna. Motivul acestor investitii (care depaseasc suma de 65,2 milioane euro) este dorinta investitorului de a promova echipa locala in prima liga de fotbal in maxim 5 ani de zile. Suma pentru care va fi vandut clubul este deocamdata secreta, dar speram sa o aflam cat mai curand si sa o facem publica!

Ultima actualizare Miercuri, 01 Aprilie 2009 14:56
Citeşte mai mult...
 
La Stramtura se construieste o baza sportiva PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Aprilie 2009 10:44

Comuna Stramtura a profitat din plin de prevederile Ordonantei 7/2005. A intocmit proiecte pe care le-a de pus spre finantare, atragand de la stat in localitate peste 18 miliarde lei vechi. Astfel, s-au construit doua poduri peste Iza si Slatioara, care sunt de mare utilitate comunitatii. Acum pot circula pentru prima data vehicule de mare tonaj cu greutatea de pana la 48 de tone. Valoarea investitiei se ridica la peste 10 miliarde lei vechi. De asemenea, dupa cum ne-a informat primarul Ioan Pasere, alte 8 miliarde lei vechi au luat drumul comunei Stramtura. Cu acesti bani se construieste o baza sportiva care va cuprinde stadion si tribune. Licitatia lucrarilor a fost adjudecata, urmand ca in aceasta luna sa demareze efectiv actiunile planificate. 

Citeşte mai mult...
 
Volei. CN Cadete PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Aprilie 2009 06:53

În perioada 25-29 martie 2009, două echipe din Maramureş, CSŞ 2 Baia Mare şi CSŞ Sighet, au participat la turneul semifinal al Campionatelor Naţionale de cadete, competiţie găzduită de municipiul Baia Mare. Echipa CSŞ 2 a terminat pe primul loc în grupă, cu patru victorii din cinci jocuri, calificându-se pentru turneul final, în timp ce echipa din Sighet a ocupat ultimul loc, fără nicio victorie.

Clasament
1. CSŞ 2 Baia Mare 5 4 1 13-4 9
2. CSU Metal Galaţi 5 4 1 12-4 9
3. CSŞ 1 Constanţa 5 3 2 11-6 8
4. Unic Piatra Neamţ 5 3 2 9-7 8
5. CSŞ Târnăveni 5 1 4 3-12 6
6. CSŞ Sighetu Marmaţiei 5 0 5 0-15 5

Citeşte mai mult...
 
Rezultatele etapei a II-a a returului diviziei D Maramures la fotbal PDF Imprimare Email
Luni, 30 Martie 2009 15:12

Fotbal judetean. Rezultatele etapei a II-a a returului diviziei D Maramures

Seria Nord:

Tisa Sighetu Marmatiei - Zorile Moisei 3-0

Salina Ocna Sugatag - Bradul Viseu de Sus 10-1

Rozalina Rozavlea - Recolta 3-1

Marmatia II - Minerul Cavnic 8-0

CSO Borsa - Brisca Sarasau 5-0

Iza Dragomiresti - Foresta 0-1

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Martie 2009 19:00

Programul şi arbitrii partidelor din week-end

Seria Sud

Someşul Ulmeni - Asten Tăuţii Măgherăuş. Arbitri: A. Pop - R. Despa şi A. Mureşan. Observator: A. David
Minerul Băiţa - FC Gloria Renel Baia Mare. Arbitri: A. Şuta - M. Bumb şi D. Marchiş. Observator: E. Necula
AS Moller Fărcaşa - Vectrix Satulung. Arbitri: A. Hotico - A. David şi A. Erdokozi. Observator: I. Marchiş
CS Arsenal - Spicul Ardusat. Arbitri: M. Bărbuş - C. Lucaci, V. Bota. Observator: I. Bartha
Unirea Şişeşti - Spicul Mocira. Arbitri: M. Mândruţ - N. Maticu şi O. Gurban. Observator: Fl. Gherghel
FC 2 Baia Mare - Progresul Şomcuta Mare. Arbitri: B. Bilaşco - T. Oros şi L. Perţa. Observator: A. Rosznyai
Lăpuşul Tg. Lăpuş va sta Dinamo Hideaga s-a retras din campionat şi va pierde toate jocurile cu 3-0.
Partide se vor disputa sâmbătă, cu începere de la ora 13 - juniorii, respectiv 15 - seniori. Jocurile de la Ulmeni şi din Băiţa se vor disputa duminică, orele de disputare rămânând aceleaşi.

Citeşte mai mult...
 
Meciul Romania – Serbia, programat fix la Ora Pamantului PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 28 Martie 2009 08:47

A fost anuntat demult faptul ca pe 28 martie 2009 se va celebra pentru prima data Ora Pamantului si la noi in tara, o ora in care cei care doresc sunt invitati sa stea o ora pe intuneric, sa stinga toate luminile si sa opreasca orice aparat care consuma curent ca un semn de respect pentru natura si pentru a arata ca suntem deschisi sa participam la actiuni care vizeaza politicile de clima. Cu siguranta foarte multe persoane din intreaga lume vor participa la aceasta actiune, insa, ce ne facem cu romanii microbisti care cu siguranta vor vrea sa vizioneze meciul Romania – Serbia care se desfasoara in Ora Pamantului?!

Conform autoritatilor, in Romania foarte multe cladiri publice se vor alatura campaniei Earth Hour Romania, campanie initiata de World Wide Fund for Nature, si vor sta pe intuneric. Ba mai mult, spectacolele sau concertele programate intre orele 20.30 si 21.30 se vor tine la lumina lumanarii.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Unirea Ungheni - CS Marmatia Sighet 2:0 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 27 Martie 2009 18:50

De la ora 15 s-a desfasurat meciul dintre Unirea Ungheni si CS Marmatia Sighet 96. Din pacate pentru echipa sigheteana, gazdele au reusit sa deschida scorul in preajma minutului '20, urmand ca la aproximativ o jumatate de ora de la inceputul meciului sa stabileasca scorul finalŞ Unirea Ungheni - CS Marmatia Sighet 2:0. Din pacate, echipa locala de fotbal dovedeste ca nu reuseste sa faca fata in liga a III-a de fotbal. In acest moment a coborât pe ultima pozitie a clasamentului seriei a VI-a din liga a III-a de fotbal, cu doar 13 puncte acumulate, la o diferenta destul de mare de puncte de "zona liniştită" a grupei.

Cu toate că exista voci care spun că CS Marmaţia '96 va juca şi sezonul viitor în liga a III-a, dacă îşi va dori, deoarece s-au retras deja foarte multe echipe din campionat şi se vor mai retrage şi altele, ar fi insa foarte rusinos ca CS Marmatia să rămână şi-n acest an în liga a III-a doar datorită conjuncturilor, nu datorita performanţei.

Ultima actualizare Vineri, 27 Martie 2009 19:34
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior141142143144145146147148149150UrmătorSfârşit »

Page 148 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact