logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Fotbal. Liga a IV-a. Seria Nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 17 Octombrie 2009 12:40

Fotbal. Liga IV. Seria Nord. Duminica, ora 15.00:

Brisca Sarasau - CSO Borsa. Arbitri: C. Oanea - M. Bumb, D. Luputi. Obs. F. Gherghel
Marmatia II Sighet - Salina Ocna Sugatag. Arbitri: C. Codrea - I. Sava, A. Goteciuc. Obs. E. Necula

RozalinaRozavlea - Zorile Moisei. Arbitri: A. Hotico - C. Lucaci, F. Tibil. Obs. D. Stan

Bradul Viseu - Recolta Saliste. Arbitri: A. Pop - N. Maticu, R. Gyorfi. Obs. G. Tiplea

Avantul Barsana - Foresta Campulung la Tisa. Arbitri: V. Andreicut - V. Bota, C. Gheighis. Obs. I. Dan

Iza Dragomiresti - Tisa Sighet. Arbitri: A. Suta - R. Despa, O. Gurban. Obs. I. Hotico

Clasament
1. Tisa Sighet 9 8 0 1 37-12 24 (+9)

Ultima actualizare Sâmbătă, 17 Octombrie 2009 13:27
Citeşte mai mult...
 
CIO a lansat "Cel mai bun dintre noi – o provocare!" PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 17 Octombrie 2009 08:30

Comitetul International Olimpic(CIO) a lansat campania "Cel mai bun dintre noi – o provocare!", o noua initiativa digitala care ofera oamenilor din intreaga lume oportunitatea unica de a concura cu sportivii olimpici de top, precum si posibilitatea de a-si arata fiecare competentele. Sportivii care sunt participanti la aceasta campanie sunt: Rafael Nadal (Spania / tenis), Shawn Johnson (SUA / gimnastica), Asafa Powell (Jamaica / atletism), Elena Isinbaeva (Rusia / atletism), Lindsey Vonn (SUA / schi) si Natalie Cook (Australia / volei pe plaja).

Tinerii vor avea, de asemenea, optiunea de a crea si prezenta propriile provocari independent de olimpici, oferindu-le posibilitatea de a scoate in evidenta calitatile lor de invingator. ”Cel mai bun dintre noi – o provocare!” este o continuare a campaniei "Cel mai bun dintre noi", care se axeaza pe crearea de conexiuni intre valorile tinerilor si cele ale Miscarii Olimpice (excelenta, prietenie şi respect).

Citeşte mai mult...
 
7 pacate in antrenamentul de forta PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 17 Octombrie 2009 07:01

Inainte de a putea evita o greseala trebuie sa o poti recunoaste. Experienta este cel mai bun sfetnic, dar nu fa greseala de a considera ca stii tot, deoarece astfel vei inceta sa-ti pui intrebari. In timp se pot instala si obiceiuri proaste, datorate obisnuintei de a face ceva gresit, in asa fel incat corectand aveti impresia ca de fapt schimbati ceva ce e bine.

Sa stiti ce nu trebuie sa faceti inseamna calea spre un fizic mai bun. In continuare va vom arata sapte din cele mai grave erori pe care pe care le puteti face la antrenamente.

1. Nu lasati sa vi se distraga atentia.

In unele cazuri este lipsa de concentrare la antrenamente, cum ar fi de exemplu discutiile cu diverse persoane din sala. Un antrenament efectiv necesita concentrare. Trebuie sa-l abordati ca si cum ar fi o slujba serioasa.

Daca se intampla sa va aflati intr-o situatie intre prieteni sau colegi care vin la sala, explicati-le ca sunteti in mijlocul antrenamentului si amanati discutiile pentru sfarsitul acestuia. Fiti siguri ca va vor intelege.

Citeşte mai mult...
 
Unirea Dej a invins Marmatia in a zecea etapa a seriei 6 din Liga a treia PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 17 Octombrie 2009 06:56

Ieri, in cadrul etapei a zecea din seria 6 a Ligii a treia, Unirea Dej a invins echipa Marmatia Sighet cu 3-1. Golurile au fost inscrise de Oltean (min. 43), I. Moldovan (min. 52), S. Paul (min. 56) / Ignat (min. 75). CS Marmatia ocupa locul 15 al seriei, cu 9 puncte. In 23 octombrie, sighetenii joaca pe propriul teren, in compania echipei FC Municipal Avantul Reghin.

Clasament:

Ultima actualizare Luni, 19 Octombrie 2009 08:15
Citeşte mai mult...
 
Fotbal. CS Marmatia joaca in deplasare la Unirea Dej PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Octombrie 2009 08:18

In a zecea etapa a seriei 6 din Liga a III-a, CS Marmatia joaca in deplasare la Unirea Dej, vineri, 16 octombrie, incepand cu ora 15.00, pe stadionul Unirea din Dej. Arbitreaza: Omut Marius (Oradea), secondat de Putyer Calin (Oradea) si Albu Sergiu Tudor (Oradea).Observator: Ziman Cornel (Satu Mare).

CS Marmatia se afla pe locul 16 in clasamentul seriei a VI-a si spera intr-o victorie care sa o ajute sa mai urce cateva locuri in liga a III-a de fotbal.

Programul etapei a 10-a:

Ultima actualizare Joi, 15 Octombrie 2009 14:50
Citeşte mai mult...
 
CSS Sighet - atletism la Memorialul Atletismului Maramuresan PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Miercuri, 14 Octombrie 2009 10:03

Sambata 10.10.2009 a avut loc la Baia Mare Memorialul Atletismului Maramuresan, Cupa ''Prietenia''. La eveniment au participat echipe de copii de la scoli sportive si nu numai, din Carei, Viseu de Jos, Zalau, Satu Mare, Targu Lapus, Sighet, Mediesu Aurit si Baia Mare. Probele de concurs au fost: 50m, 100m, 400m, 600m, 800m, 1500m, 3000m, lungime si greutate pe categorii de varsta: copii I si juniori I, II, III.

De la CSS Sighet a participat un grup de 13 atleti insotiti de profesorii antrenori, care au reusit sa ocupe locuri importante in competitie. Dintre acestia amintim pe: Lang Bianca -locul I la 100m,care a realizat si cel mai bun rezultat al competitiei pe baza unui barem la nivel national, Trifoi Celia -locul I la 400m, Branteruc Maria -locul V la 50m si locul XII la 600m, Csilik Galaxia -locul IX la 50m, Ugren Andreea -locul X la 50m, Draskaba Lacramioara – locul XI la 50m si locul XIV la 600m, Moman Michaela -locul XIII la 50m, locul IV la greutate si locul XVII la 600m, Sas IoanaAlbu Ioana -locul XXI la 50m, Sas Ionut -locul XII la 50m si locul IV la 800m, Dobrican Diana -locul III la 100m si locul V la lungime, Plosnita Larisa -locul III la greutate, Baias Andreea -locul V la greutate, Homei Leonardo -locul IV la 800m, Palcus Oana -locul XIX la 600m. -locul XVI la 50m si locul XV la 600m,

Ultima actualizare Miercuri, 14 Octombrie 2009 11:21
Citeşte mai mult...
 
Prima etapa a campionatului de fotbal in sala organizat de IPJMM PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Octombrie 2009 08:42

Rezultatele meciurilor din prima etapa a campionatului de fotbal in sala organizat de Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures:

I.P.J.-D.P.I.R-I.P.J.Resurse Umane 5-9

Dinamo Sighet I-Dinamo Tauti Seini 3-0

Dinamo Ulmeni-Dinamo Urban Baia Mare 0-3

Dinamo Dragomiresti-Dinamo Cavnic 4-10

I.P.J.Serviciul Logistic-Dinamo Rural Baia Mare 5-22

Dinamo Sighet II-I.P.J.Serviciul Rutier 0-8

Ultima actualizare Miercuri, 14 Octombrie 2009 08:49
Citeşte mai mult...
 
Incepeti antrenamentul ! PDF Imprimare Email
Marţi, 13 Octombrie 2009 10:50

Daca sunteti si voi printre cei multi interesati de culturism primele intrebari ce vi le puneti sunt probabil: ce sa fac? cum sa incep? Ce fel de program de antrenament sa folosesc? Unde ma voi antrena? Ei bine, exista multe raspunsuri la aceste intrebari, asa ca voi incerca sa va raspund cat mai concret si simplu, far a ma lansa in discutii interminabile.

Primul lucru ce trebuie facut este sa aruncati o privire realista la voi si la ceea ce doriti sa obtineti. Bineinteles ca o sa fiti cuceriti de modul in care arata profesionistii din reviste. Dar nu toti se nasc cu aceeasi genetica si nu toti au aceleasi conditii de antrenament. incercati sa va dati seama ce fel de structura aveti. Sunteti un ectomorf, un endomorf sau un mezomorf. Cu toate ca nu exista in natura un individ perfect ectomorf sau un alt tip, predomina in fiecare din noi caracteristici ale unui anumit gen. Nu voi mai insita asupra lor intrucat am scris in mod repetat si in detaliu despre acesta. O data ce v-ati determinat tipul genetic este momentul sa va intrebati cat de departe va doriti sa ajungeti in culturism (vreti sa concurati sau doar sa va imbunatatiti aspectul fizic?).

Daca alegeti prima varianta atunci trebuie sa faceti din culturism un mod de viata, ceea ce nu e deloc usor. Veti avea suisuri si coborasuri, succese si insuccese, dar, daca va doriti un fizic de campion cu adevarat, culturismul merita sacrificiul. Sacrificiul ce inseamna o disciplina de fier: 5-6 mese pe zi, minimum 8 ore de somn in fiecare noapte, renuntarea la alcool, tutun si party-uri si investitie financiara in suplimente nutritive de calitate, ca sa nu mai vorbim de antrenamente foarte dure. Daca nu sunteti dispusi sa faceti aceste sacrificii, scena nu e pentru voi. Nu e nimic rau nici in asta.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a IV-a. Seria Nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 11 Octombrie 2009 17:46

Astazi cu incepere de la orele 16:00, a avut loc meciul de fotbal dintre echipele Campulung la Tisa si Bradul Viseu, meci in Liga a IV-a, Seria Nord. Timpul a fost total impotriva fotbalului, foarte ploios pe toata durata meciului dar acest lucru nu a impiedicat echipele sa joace pentru puncte si pentru goluri. Ca atare scorul a fost de 2-2 la capatul celor 90 de minute regulamentare. Golurile au fost inscrise de catre Bukovszki Rudolf (min.26) si Lemac Vasile (min.70) pentru gazde, iar pentru oaspeti Nacu Florin a reusit o dubla in minutele 24 si 35 ale jocului. La meciul de juniori scorul a fost de 6-1 pentru echipa Bradul Viseu.

Rezultate Liga a IV-a. Seria Nord:

Ultima actualizare Luni, 12 Octombrie 2009 14:29
Citeşte mai mult...
 
Culturism:Programeaza si controleaza PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 10 Octombrie 2009 12:05

Daca te antrenezi de mai mult de sase luni cu regularitate, lucrind toate grupele musculare la un antrenament, este foarte probabil ca te vei opri din crestere. Nici macar culturistii mai avansat nu pot mentine cresterea continua.

De ce? Probabil pentru faptul ca au ajuns la un plafon de dezvoltare, cind muschii s-au obisnuit cu efortul, cu programul de antrenament si intensitatea.

Care este solutia? Pentru a ajunge la un nou nivel al antrenamentelor, schimba-ti programul de antrenament. Daca vei lucra numai o grupa musculara pe zi poti lucra cu mai mare intensitate fiecare parte a corpului.

Legile impartirii antrenamentelor

Prima: Avanseaza de la grupe musculare mari la cele mici. Antreneaza intii grupe musculare ca si pieptul, spatele sau picioarele, dupa care antreneaza tricepsii, bicepsii si deltoizii.

De ce? Pentru ca grupele musculare mici ajuta grupele musculare mai mari in miscarile compuse cum ar fi impinsul din culcat, ramat, genoflexiuni. Daca de exemplu vei antrena tricepsii inainte de a face impinsuri din culcat acestia vor obosi si nu vei da randament suficient.

De asemenea grupele musculare mici nu ar trebui antrenate in preziua antrenarii grupelor musculare mari dupa cum urmeaza: bicepsii antrenati cu o zi inaintea spatelui sau tricepsii, respectiv umerii antrenati inaintea pieptului pot strica antrenamentul pieptului sau al spatelui.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Marmatia Sighet - Unirea Ungheni 0-0 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Octombrie 2009 16:15

Marmatia Sighet a jucat azi de la ora 15:00, acasa cu Unirea Ungheni, meciul termanandu-se cu scorul de 0-0, meci al etapei a IX-a a ligii a III-a, seria a VI-a de fotbal. Meciul a fost arbitrat de catre Ovidiu Mazilu - Sergiu Neichi (Satu Mare), Ianos Glaser (Poiana Codrului). Obs. Lucian Mandi (Cluj), Costin Dan (Zalau).

Ultima actualizare Vineri, 09 Octombrie 2009 16:25
 
Baschet Club Olimpic Sighet la antrenament PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Octombrie 2009 19:07
Vezi in continuare mai multe secvente video:
Ultima actualizare Joi, 08 Octombrie 2009 21:00
Vezi VIDEO
 
Maine, Marmatia Sighet joaca cu Unirea Ungheni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Octombrie 2009 13:26

Vineri si sambata se vor disputa jocurile etapei a IX-a din Liga a III-a, seria a VI-a. Marmatia Sighet joaca vineri, de la ora 15:00, acasa cu Unirea Ungheni. Ii invitam pe sigheteni sa sustina din tribune echipa locla de fotbal. De obicei, la meciurile jucate acasa, nu se strang mai mult de 150-200 de spectatori, in cele mai fericite cazuri. Meciul va fi arbitrat de catre Ovidiu Mazilu - Sergiu Neichi (Satu Mare), Ianos Glaser (Poiana Codrului). Obs. Lucian Mandi (Cluj), Costin Dan (Zalau).

Meciurile etapei a IX-a:

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit »

Page 134 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact