logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
Care este noua strategie a lui Lucescu la echipa nationala? PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009 18:37

Antrenorul Nationalei, Razvan Lucescu a explicat intr-un interviu care este noua lui strategie pentru campania de calificare pentru Euro 2012.

Lucescu a declarat intr-un interviu acordat ProSport ca de acum inainte toti jucatorii vor afla in acelasi timp de convocare. “O practica pe care o folosesc cele mai multe dintre federatii. M-am interesat si eu, m-am mai gandit si am ajuns la concluzia ca a anunta stranierii la o data si restul selectionatilor la o alta data constituie un dezavantaj din toate punctele de vedere”, a spus antrenorul.

El a mai adaugat ca tine foarte mult la ideea de grup si de aceea vrea sa impuna “un cod de conduita”. Acesta consta “intr-o serie de reguli menite sa dovedeasca faptul ca grupul este cel mai important. Ca respectul reciproc si fata de ceilalti primeaza. Cred ca prin respectarea acestor principii, ca reguli suna prea didactic, nationala Romaniei poate sa revina mai aproape de propriii suporteri”.

Despre Mutu, Lucescu a declarat ca reprezinta “un jucator ca toti ceilalti”.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Vointa Sibiu - CS Marmatia 4-2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 30 Octombrie 2009 17:43

Astazi s-a disputat etapa a 11-a din Liga a III-a, seria a VI-a. Echipa noastra de fotbal a pierdut in fata liderului grupei a VI-a, Vointa Sibiu, cu scorul de 4-2.

Rezultatele etapei:

Avantul Reghin - FC Seso Campia Turzii 1-1
Vointa Sibiu - Marmatia Sighetu Marmatiei 4-2
AFC Odorheiu Secuiesc - FC Cisnadie 3-1
Sanatatea Cluj - FC Zalau 1-0

Unirea Dej - Gaz Metan II Medias 3-1
Bihorul Beius - Gloria II Bistrita 2-1
Unirea Ungheni - CSM Sebes 0-0

Ultima actualizare Vineri, 30 Octombrie 2009 17:49
Citeşte mai mult...
 
Factorii de baza ai contractiei musculare PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Octombrie 2009 15:53

Toti practicantii culturismului vizeaza prin pregatirea fizica specifica acestei discipline sportive o serie de aspecte care au drept scop schimbarea aspectului estetic, o metamorfoza realizata la nivel muscular. Chiar daca trebuie sa recunoastem ca el primeaza pentru orice culturist care este meticulos si perseverent In munca sa, atingerea unui scop trebuie sa fie apanajul unor mijloace logistice analizate si aplicate corect.

Un bun culturist nu trebuie apreciat doar dupa formele sale. Ca sa ma explic, trebuie sa amintesc faptul ca important este sa faci miscare - imbinand utilul cu placutul pentru a obtine si pastra o stare de sanatate buna si aplicand dictonul lui Juvenal de “minte sanatoasa In corp sanatos” presupune sa nu lucram doar cu muschii, ci sa intelegem cum si de ce ei cresc. De asemenea trebuie sa cautam si acele mijloace tehnice de executie precum si atributiile fizice si fiziologice care sa conduca la un optim functional.

Efectele exercitiilor de culturism se rasfrang atat asupra muschilor somatici (scheletici) dar si asupra celor viscerali.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Liga a III-a. Seria a VI-a – Misiune imposibila pentru sigheteni PDF Imprimare Email
Vineri, 30 Octombrie 2009 08:08

Astazi, cu incepere de la ora 15,  pe Stadionul Municipal din Sibiu, CS Marmatia 96 va intalni in deplasare CSU Vointa Sibiu. Jucatorii sigheteni, antrenati de Vasile Oana si Atilla Ghinda, vin dupa prima victorie de pe teren propriu, dar trebuie mentionat ca echipa din Sibiu este pe primul loc in clasament si ca are ca obiectiv promovarea in esalonul secund, astfel ca, in acest meci, gazdele pornesc drept favorite.

Partida va fi arbitrata de Ionut Dan Gherle (Cluj), ajutat de Octavian Trenca (Cluj) si Ioana Muzuran (Cluj). Observatori: Florin Danciu (Targu Mures) si Tiberiu Satmari (Targu Mures).

Programul etapei:

Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Interviu - Claudiu Rasco PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Miercuri, 28 Octombrie 2009 22:14
Claudiu Rasco, fost component al lotului national de box, campion national, participant la olimpiade, medaliat la campionate mondiale si europene de box, este unul dintre cei mai titrati boxeri pe care i-a avut  Maramuresul. Dupa o cariera stralucitoare atat la juniori cat si la seniori in boxul amator, Claudiu Rasco s-a hotarat sa incerce si boxul profesionist.

Dupa ce a luat un prim contact cu boxul profesionist, in Germania, Claudiu a semnat un contract cu un club din Toronto. Si aici a avut un palmares impresionant in cei trei ani petrecuti in Canada: 12 victorii si doar doua infrangeri.

In final, dorul de casa l-a determinat sa ia decizia de a se intoarce in Sighetu Marmatiei, orasul sau natal, oras in care actualmente antrenor fiind ii invata pe cei tineri tot ceea ce a acumulat in intreaga sa cariera de sportiv de performanta, chiar in clubul unde s-a lansat: CSS Sighet.

Despre performantele boxerului dar si ale antrenorului Claudiu Rasco, despre problemele actuale dar si despre planurile de viitor puteti afla din interviul video pe care a avut amabilitatea de a ni-l acorda.

Ultima actualizare Marţi, 09 Martie 2010 09:38
Vezi video
 
Fotbal. Liga a IV-a. Nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 28 Octombrie 2009 07:44

Tisa Sighet - Brişca Sarasău: 8-0 (2-0); Nergheş (15, 29), Marincean (49, 60, 69, 84), Lemac (56), E. Dăncuş (88). Arbitri: C. Codrea - M. Maghiar, R. Necrici. Obs. E. Necula. Juniori: 14-0
Foresta Câmpulung la Tisa - Iza Dragomireşti: 1-2 (1-2); V. Lemac (18) / I. Zubaşcu (11, 40). Cartonaşe roşii: V. Lemac / D. Bontea. Arbitri: Cl. Mureşan - M. Bumb, V. Gaborean. Obs. C. Sereş. Juniori: 1-5
Recolta Sălişte - Avântul Bârsana: 0-1 (întrerupt în min. 70 - gazdele s-au retras de pe teren, nemulţumite de arbitraj); Zonga (40). Arbitri: A. Hotico - R. Goteciuc, B. Pintea. Obs. Z. Toth. Juniori: 3-1
Zorile Moisei - Bradul Vişeu: 5-0 (1-0); D. Tomoioagă (30, 64, 75), I. Tomoioagă (49), Mihali (70). Arbitri: M. Paşca - T. Oros, A. Petrar. Obs. D. Stan. Juniori: 7-3
Salina Ocna-Şugatag - Rozalina Rozavlea: 2-4 (0-3); Hotico (81, 85) / D. Ardelean (8), Tisăliţă (20), I. Ardelean (44), Gh. Pop (63). Arbitri: B. Bilaşco - C. Vaida, S. Oneţ. Obs. I. Bartha. Juniori: 3-2
CSO Borşa - Marmatia II Sighet: 1-0 (1-0); Lihat (1). Arbitri: D. Maghiar - I. Sava, R. Despa. Obs. G. Ţiplea. Juniori: 0-0.

Citeşte mai mult...
 
Clubul de Sah Baia Mare, locul I la Campionatul National de la Sighet PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Octombrie 2009 08:39

In perioada 21-25 octombrie, in Sighet s-a desfasurat Campionatul National de Sah pe echipe, Divizia B (masculin) seria III, eveniment organizat de Clubul Sportiv Sig-Mar,  principalul organizator Ioan Costiuc, impreuna cu Federatia Romana de Sah, viceprimarul Ovidiu Nemes si consilierul local Dorel Orza. Au participat 12 echipe, respectiv CS Universitatea Arad, CS Municipal Cluj-Napoca, CS Tinere Sperante Baia Mare, CS Sah Club Potaissa Cluj-Napoca, SC Vados Arad, CS Vointa Satu Mare, Clubul de Sah din Deva, Clubul de Sah Baia Mare, CS Studentesc Medicina II Timisoara, CS Unio Satu Mare, AS Sah Club Bistrita si clubul gazda, CS Sig-Mar.Componenta echipelor a fost de trei seniori, doi juniori plus trei rezerve, campionatul fiind arbitrat de Radu Catalin Chirila, maestru FIDE (Federation Internationale des Echecs), presedintele Colegiului Central de Arbitri, iar observator federal, Dinu Ioan Necula. In paralel s-a desfasurat un curs de arbitri condus de Radu Catalin Chirila, la care au participat opt persoane din Baia Mare, Cluj, Satu Mare sI Sighet, precum si un concurs de dezlegari de probleme pentru micii membri ai clubului sighetean dotat cu Cupa “Intelectus”.

16 copii au participat la Cupa “Intelectus”

Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia 96 Sighet - Avantul Reghin 3-1 (0-0) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Octombrie 2009 16:51

Azi, cu incepere de la ora 15, a avut loc partida de fotbal din etapa a 11 -a a Ligii a treia de fotbal, seria a sasea, dintre CS Marmatia 96 Sighet si Avantul Reghin. CS Marmatia a obtinut prima victorie pe teren propriu, eveniment mult asteptat si dorit. Dupa ce in prima repriza n-au reusit sa faca diferenta pe tabela de marcaj, sighetenii au marcat primul gol in minutul 56 prin Ignat, dupa care au majorat scorul la 2-0 prin Ghinda in minutul 68. Fotbalistii din Reghin au redus din diferenta in minutul 75 prin Sorlea, insa ultimul cuvant l-au avut sighetenii care au marcat pentru 3-1 in minutul 85 prin Berki. Partida de fotbal a fost condusa de satmareanul Ervin Kegyes la centru, ajutat la cele doua margini de Constantin Por, de asemenea din Satu Mare si de Mihai Ungur din Bistrita. Observatori au fost delegati Ion Zare din Oradea si Laurentiu Borsan din Cluj Napoca.

Ultima actualizare Vineri, 23 Octombrie 2009 22:34
Citeşte mai mult...
 
Volei. CSS Sighet-CSS-LPS Satu Mare PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 23 Octombrie 2009 11:18

Duminica de la orele 12:00, la Sala Polivalenta din Sighetu-Marmatiei va avea loc un meci de volei intre echipele CSS Sighet si CSS-LPS Satu Mare. Echipa de volei a CSS Sighet asteapta cat mai multi iubitori de sport sa vina sa le sustina in acest meci,deloc usor, impotriva satmarencelor. Pe aceasta cale va invitam si noi sa le faceti galerie fetelor si sa participati la un spectacol sportiv, lucru rar in municipiul nostru.

Informatiile despre acest meci ne-au fost oferite de catre dl. profesor Zoltan Attila de la CSS Sighet. Ii multumim.

 
La Sighet a debutat Campionatul National de Sah pe echipe PDF Imprimare Email
Vineri, 23 Octombrie 2009 06:18

In aceste zile, restaurantul “Coroana” din Sighetu-Marmatiei traieste un moment inedit din cariera lui, lunga de peste o suta de ani: atmosfera galagioasa tipica a unui restaurant elegant si central a fost inlocuita de o liniste de mormant in care – vorba aia – nu se aude nici musca. Asta, pentru ca restaurantul gazduieste Campionatul National de Sah pe echipe, Divizia B (masculin), seria III, eveniment organizat de Clubul de Sah Sig-Mar din localitate.

“Este o mare onoare pentru noi ca Federatia Romana de Sah ne-a oferit posibilitatea organizarii acestui campionat”, se mandreste Ioan Costiuc, unul dintre liderii miscarii sahiste sighetene. “Si, ne simtim onorati si datorita faptului ca 12 echipe ne-au onorat cu prezenta< este vorba de CS Universitatea Arad, CS Municipal Cluj-Napoca, CS Tinere Sperante Baia Mare, CS Sah Club Potaissa Cluj-Napoca, SC Vados Arad, CS Vointa Satu Mare, Clubul de Sah din Deva, Clubul de Sah al municipiului Baia Mare, CS Studentesc Medicina II Timisoara, CS Unio Satu Mare, AS Sah Club din Bistrita si noi, sahistii CS Sig-Mar”, a mai spus Costiuc.

Citeşte mai mult...
 
CS Marmatia 96 Sighet - Avantul Reghin, vineri, 23 octombrie de la ora 15.00 PDF Imprimare Email
Joi, 22 Octombrie 2009 15:25

Partida din etapa a 11 -a a Ligii a treia de fotbal, seria a sasea, dintre CS Marmatia 96 Sighet si Avantul Reghin va fi condusa de satmareanul Ervin Kegyes la centru, ajutat la cele doua margini de Constantin Por, de asemenea din Satu Mare si de Mihai Ungur din Bistrita. Observatori au fost delegati Ion Zare din Oradea si Laurentiu Borsan din Cluj Napoca.

Partida se va disputa vineri, 23 octombrie cu incepere de la ora 15.00

Citeşte mai mult...
 
Sigheteanul Bilasco a inscris primul gol pentru Unirea in meciul Rangers - Urziceni 1-4 PDF Imprimare Email
Miercuri, 21 Octombrie 2009 09:52

Unirea Urziceni a uimit Batranul Continent dupa victoria de rasunet, scor 4-1, obtinuta pe terenul celor de la Glasgow Rangers, una dintre prezentele obisnuite in Champions League. "Minunea ialomiteana" continua sa impresioneze si dupa cucerirea campionatului in Romania, formatia lui Dan Petrescu obligandu-i pe britanici sa le pronunte corect numele. Au marcat Bilasco (32'), Lafferty (autogol 49'), McCulloch (autogol 59') si Brandan (65'), pentru Unirea, respectiv Ricardo Vilana (autogol 2') pentru scotieni. Urziceniul acumuleaza patru puncte si poate visa la primavara europeana.

Disputa de la Glasgow a inceput cum nu se poate mai prost pentru Unirea, Ricardo Viana trimitand in propria poarta dupa numai doua minute. Se anunta un festival de goluri la poarta lui Tudor. Asezati bine in teren de Dan Petrescu, Galamaz si compania au trecut la controlul partidei. A fost 1-1 la pauza dupa ce Bilasco a inscris dupa o faza de manual creata de Brandan. 

In a doua repriza, Unirea a punctat de trei ori (Lafferty - autogol 49', McCulloch - autogol 59' si Brandan 65'), iar jucatorii gazda erau puternic apostrofati de intreaga asistenta.
Ultima actualizare Miercuri, 21 Octombrie 2009 09:59
Citeşte mai mult...
 
La Sighet are loc Campionatul National de Sah pe echipe PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Octombrie 2009 15:30

In perioada 21-25 octombrie, hotel-restaurantul “Coroana” din Sighetu-Marmatiei gazduieste Campionatului National de Sah pe echipe, Divizia B (masculin) seria III, eveniment organizat de Clubul de :ah “Sig-Mar” la care participa 14 echipe din Satu Mare, Oradea, Arad, Timsoara, Deva, Hunedoara, Alba Iulia, Sibiu, Targu Mures, Cluj Napoca, Brasov, Baia Mare si municipiul gazda. Componenta echipelor este de trei seniori, doi juniori plus trei rezerve. Arbitrul Campionatului este inginerul de aeronave bucurestean Radu Catalin Chirila, maestru FIDE (Federation Internationale des Echecs), presedintele Colegiului Central de Arbitri, autor al manualului de sah pentru incepatori “Primii pasi ai unui campion” inspirat de fiul sau, Ioan Cristian Chirila, care a fost campion mondial de juniori in anul 2007 la Antalya (categoria 16 ani) si care va primi in curand titlul de mare maestru international. Observatorul federal este Dinu Ioan Necula. ~n paralel cu Campionatul National de :ah, la Sighetu-Marmatiei se va desfasura si un curs de arbitrii condus de Radu Catalin Chirila la care s-au inscris doua persoane din Baia Mare, trei din Sighetu-Marmatiei, doua din Cluj-Napoca si unul din Satu Mare. ~n continuare, pentru micii sahisti ai clubului sighetean se organizeaza Cupa “Intelectus” la dezlegari.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit »

Page 133 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact