logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


SPORT
VIDEO: Memorialul "Gheorghe Ola" la fotbal in sala Polivalenta din Sighetul Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Mintau Marcel   
Duminică, 08 Noiembrie 2009 18:53
Tisa SighetAstazi, 8 noiembrie, in sala Polivalenta din Sighetul Marmatiei s-a desfasurat etapa judeteana a Memorialului "Gheorghe Ola" la fotbal, pentru grupele 1999 si 2000 (jucatori nascuti in anul 1999 si 2000). A fost a patra editie care se desfasoara la Sighetu Marmatiei si se pare ca sunt sanse ca si etapa zonala a acestei competitii sa se desfasoare tot in orasul nostru.

Desi a fost o competitive putin mediatizata, sala Polivalenta a fost plina de spectatori de toate varstele care si-au incurajat frenetic favoritii.

“Organizarea a fost exemplara insa regretam numarul mic de echipe participante” ne-a declatat domnul Bogdan Cristian, observator din partea Asociatiei Judetene de Fotbal Maramures. Arbitri competitiei au fost Bogdan Bilasco si Moceanu Lucian.

Echipele participante la grupa 1999 : CS Xela Baia Mare, FC Viorel Mateianu, Tisa Sighet si Salina Ocna Sugatag.

Echipele participante la grupa 2000: CS Xela Baia Mare, FC Viorel Mateianu si Tisa Sighet.

S-a jucat dupa sistemul fiecare cu fiecare, rezultatele fiind urmatoarele:

Ultima actualizare Duminică, 22 Noiembrie 2009 11:00
Citeşte mai mult...
 
Micul sahist sighetean Codrin Cotarlan, locul I la Festivalul de Sah “Elisabeta Polihroniade” PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Noiembrie 2009 16:37

Moment de mare bucurie si mandrie pentru sahul sighetean: la Festivalul International de Sah “Elisabeta Polihroniade” de la Baile Olanesti pentru juniori sub 14 ani, Codrin Cotarlan, reprezentantul Clubului de Sah Sig-Mar din Sighetu-Marmnatiei a cucerit locul I. Succesul este cu atat mai valoros cu cat micul “geniu” al sahului de numai 8 ani a jucat cu piesele negre cu un adversar cu sase ani mai in varsta ca el! De altfel, cei interesati de sportul mintii au avut ocazia sa urmareasca intreaga partida, ea fiind transmisa in direct pe internet. Amintim ca tanarul Codrin Cotarlan este elev al Scolii cu clasele I-VIII “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa”, este antrenat de Ioan Costiuc si are deja un palmares de invidiat chiar si pentru unii jucatori adulti.

Citeşte mai mult...
 
Primaria Sighet a oferit diplome de excelenta campioanei nationale de rugby PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Noiembrie 2009 13:00

Joi, 5 noiembrie, campioana nationala de rugby, CSM Stiinta Baia Mare, impreuna cu presedintele clubului, Calin Matei, au fost primiti cu mare pompa la Sighetu-Marmatiei de primarul Eugenia Godja, viceprimarul Ovidiu Nemes si reprezentanti ai Consiliului Local. Dupa alocutiunea si felicitarile adresate de catre primar, Ovidiu Nemes – amintindu-si de perioada in care a cochetat cu sportul – a oferit celor 30 de jucatori cate o diploma de excelenta. Larandul sau, Calin Matei a daruit primarului si viceprimarului cate o placheta a clubului si a adresat propunerea administratiei locale privind realizarea unei pepiniere de jucatori de rugby, avand in vedere ca sportul cu balonul oval lipseste din activitatea sportiva a municipiului.

Dupa o cupa de sampanie si felicitarile de rigoare, vizita campionilor a continuat cu un meci amical de fotbal cu CS Inter 07, jucat – din pacate – in fata unor tribune goale, singurii spectatori fiind colegii baimarenilor care au asigurat atmosfera facand galerie ambelor echipe. Jocul s-a terminat elegant, cu un scor de 2-2, golurile fiind inscrise de baimarenii Ionut Budusan si Cristian Dinis, respectiv de gazdele Cosmin Cosa si Teddz Stefanca.

Citeşte mai mult...
 
Memorialul „Gheorghe Ola” în Sala Polivalentă din Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Vineri, 06 Noiembrie 2009 12:07

Sfârşitul de săptămână aduce cu el o nouă ediţie a Memorialului „Gheorghe Ola”, la grupa de varsta 2000, competiţie care se va desfăşura în Sala Polivalentă din municipiul Sighetu Marmaţiei si va reuni la start doar trei echipe. 
Programul jocurilor:
Tisa Sighet – FC V. Mateianu – ora 10.40
CS XELA Baia Mare – Tisa Sighet – ora 13.10
FC Viorel Mateianu – CS XELA Baia Mare – ora 15.40.

Ultima actualizare Vineri, 06 Noiembrie 2009 12:26
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Rugbystii de la CSM Stiinta Baia Mare au dat balonul oval pe unul mai rotund pentru o zi PDF Imprimare Email
Scris de Adi Oros   
Joi, 05 Noiembrie 2009 18:58

Astazi de la orele 14:30 pe stadionul ''Solovan'' din Sighetu-Marmatiei a avut loc meciul amical de fotbal dintre echipele CS Inter 07 Sighet si echipa de rugby CSM Stiinta Baia Mare, actuala campioana nationala la rugby a Romaniei. Din pacate, sighetenii nu au fost prezenti in tribune sa ii vada pe campioni cum stiu sa ''vrajeasca'' si balonul rotund, singurii spectatori fiind colegi de-ai baimarenilor care au asigurat atmosfera pe parcursul jocului, tinand galerie cand colegilor, cand adversarilor. Vremea a fost buna de fotbal, desi cam rece, dar acest lucru nu a fost un impediment pentru cei din teren, dat fiind si faptul ca deasupra tribunei a II-a, sus pe cer, la un moment dat se putea zari un superb curcubeu. Durata fiecarei reprize nu a depasit 35 de minute.

Au fost prezenti la meci si dl. viceprimar Ovidiu Nemes, insotit de cativa consilieri locali care au suportat frigul de afara pana la capatul meciului.

Scorul meciului a fost de 2-2(2-1 la pauza pentru rugbysti). Golurile au fost inscrise de catre Ionut Budusan si Cristian Dinis pentru baimareni, respectiv Cosmin Cosa si Teddy Stefanca pentru Inter 07.

Ultima actualizare Joi, 05 Noiembrie 2009 21:13
Citeşte mai mult...
 
FOTBAL. Marmatia Sighet - Vointa Livezile 1-1 (1-1) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 05 Noiembrie 2009 16:39

UPDATE: Scor final: Marmatia Sighet - Vointa Livezile 1:1 (1:1 la pauza). Attila Ghinda a marcat golul sighetenilor in minutul 7, Vointa Livezile egaland in minutul 19.

Vineri, de la ora 14.00, se vor disputa etapa a XIII-a din cadrul seriei a VI-a din Liga a III-a. Marmatia Sighet va juca acasa cu Vointa Livezile (jud. BN), o echipa nou promovata in Liga a III-a, care a eliminat in barajul de promovare tocmai reprezentanta judetului nostrum si care se afla pe locul IV in clasament.

Programul si oficialii rundei:

Marmatia Sighet - Vointa Livezile. Arbitri: Laszlo Kusztos - Elena Munteanu (Tg. Mures), Simion Greab (Cluj). Obs. Cornel Pantea, Ilie Puia (Oradea)

Ultima actualizare Vineri, 06 Noiembrie 2009 18:26
Citeşte mai mult...
 
Raluca Ghinda a câştigat un turneu de tenis în Austria PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Joi, 05 Noiembrie 2009 15:51

Raluca GhindaÎncă nu are 14 ani şi Raluca Ghinda uimeşte Austria câştigând primul ei turneu la tenis de camp la categoria 16 ani fete din Viena. Aflându-se la “Pro Tennis College” din Viena şi antrenându-se cu Marius Balea, tânăra jucătoare sigheteancă a participat la turneul de 16 ani “Head Jugend Circuit 2009” din Schwechat unde, după cinci meciuri epuizante şi o prestaţie remarcabilă, Raluca Ghinda câştigă turneul şi medalia de aur.

După trei zile de concurs şi de meciuri cu concurente foarte experimentate, inclusiv cu vice-campioana Austriei la categoria 16 ani, Raluca Ghinda a reuşit să obţină un meritat loc I, precum şi să obţină aplauzele şi admiraţia participanţilor şi a spectatorilor. Sperăm ca sigheteanca noastră să obţină aceleaşi rezultate lăudabile şi la următoarele turnee din străinătate pe care urmează să le dispute şi să facă cunoscut şi respectat pe mai departe Sighetul şi România. Toate aceste turnee înseamnă, pe lângă foarte multă muncă, şi eforturi financiare imense, iar acestea sunt aproape imposibile fără sprijinul sponsorilor. De aceea, dacă există persoane care doresc să sprijine această tânără speranţă a tenisului din România, acestea ne pot contacta pentru a le pune în legătură cu familia Ghinda.

Ultima actualizare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2009 18:06
Citeşte mai mult...
 
Old-boys > FC Prietenia a învins Interul de Sighet PDF Imprimare Email
Miercuri, 04 Noiembrie 2009 08:29

Pe 31 octombrie 2009, FC Prietenia a acordat revanşa băieţilor de la FC Inter 07 Sighetu Marmaţiei. Meciul s-a disputat pe terenul din Satu Nou de Sus.  Scorul partidei FC PRIETENIA - INTER 07  Sighetu Marmaţiei a fost de 6-3. A marcat pentru Prietenia Adi Bud 4,  Zorel Rus şi Andrei Gîlcă, respectiv Marian Ţiplea pentru Inter de trei ori. La FC Prietenia au evoluat Petre Konycska, Doru Vanţa, Victor Buciu, Bela Mario, Bud Săndel, Cristi Ruscal, Alin Petrovan,  Rus Zorel, Andrei Gîlcă, Adi Bud şi Fane Sarca. Au mai jucat:  Claudiu Bran, Octavian Cioltea, Sorin Barbul, Pop Marcel, Marian Marius. Antrenor: Ioan Cristea. FC INTER: Andrei Bologa, Andrei Trăistaru, Vasile, Franco, Cosmin Coşa, Iulian Lauruc, Bogdan Molnar, Petre Stan, Ciprian Leordean, Marian Ţiplea, Andrei Stan şi Robert Nergheş. Au mai evoluat:  Ioan Şuştic, Florin Pop, Mihai Bledea, Ioan Hotico, Dinu Tăşcan şi Toader Şuştic. Antrenori: Ioan Şuştic şi Mircea Trăistaru. Repriza a III-a a fost la Restaurantul Rustic, unde micile neînţelegeri din joc au fost rezolvate. La centru a arbitrat Colina de Maramureş, Alexandru Bela.

Citeşte mai mult...
 
Sigheteanul Codrin Cotarlan, la Festivalul de Sah “Elisabeta Polihroniade” PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Noiembrie 2009 12:57

In perioada 2-8 noiembrie, la Baile Olanesti se desfasoara Festivalul International de Sah “Elisabeta Polihroniade” pentru juniori sub 14 ani, un turneu in sistem open in care fiecare jucator beneficiaza de 90 minute pentru intreaga partida cu un increment de 30 de secunde pentru fiecare mutare. Tot in cadrul festivalului are loc si un concurs de dezlegari. La aceasta competitie, Clubul de Sah “Sig-Mar” din Sighetu-Marmatiei este reprezentat de micutul geniu al sahului, Codrin Cotarlan, in varsta de 8 ani, elev al Scolii cu clasele I-VIII “Dr. Ioan Mihalyi de Apsa” antrenat de Ioan Costiuc. L-am numit “geniu” pentru ca in scurta lui cariera competitionala de de sahist, a cucerit deja un loc III la “Festivalul de Sah – Marmatia 2009″, locul II la Festivalul International de Sah de la Cap Aurora si locurile I la Turneului International de Sah de la Miercurea Ciuc, Festivalul International “Cupa Schwab” Satu Mare, Cupa “Shopping City” (circuitul Grand Prix Junior 2009), Cupa SZMISZ. Tot locul I a obtinut si la la dezlegari, cu ocazia prestigiosului Campionat National de Sah de la Sighetu-Marmatiei.

Citeşte mai mult...
 
Campionii României defilează în faţa sighetenilor PDF Imprimare Email
Marţi, 03 Noiembrie 2009 10:46

Campionii României la rugby îşi continuă periplul prin Maramureş, după ce în 7 octombrie au fost invitaţi la Zilele Arinişului. Joi, 5 noiembrie, la ora 13:00, campionii sunt invitaţii doamnei Eugenia Godja la Primăria Sighetu Marmaţiei, după care, la ora 14:30, vor juca un meci de fotbal cu echipa Inter 07 din capitala Maramureşului istoric. Iar apoi, toată lumea se va împăca la o masă oferită de echipa de fotbal gazdă, condusă de dl. preşedinte avocat Toader Şuştic. Suntem convinşi că sighetenii vor fi prezenţi la stadion să vadă echipa campioană a României.
Băieţii noştri vor fi însoţiţi la Sighet de domnul preşedinte Călin Matei.

Ultima actualizare Marţi, 03 Noiembrie 2009 10:49
Citeşte mai mult...
 
La Sighet s-a desfasurat Cupa SZMISZ la sah PDF Imprimare Email
Duminică, 01 Noiembrie 2009 23:30

La sfarsitul saptamanii trecute, la Sighetu-Marmatiei a continuat seria turneelor de sah cu Cupa SZMISZ, organizata de Asociatia Tinerilor Sigheteni Maghiari “SZMISZ” (“Szigeti Magyar Ifjusagi Szervezet”) impreuna cu Clubul de Sah “Sig-Mar”. La competitia organizata in salile hotel-restaurantului “Flamingo”, au participat in jur de 30 de sahisti de diferite varste, organizati pe trei categorii, arbitrati de Ioan Costiuc. In urma rundelor in sistem elvetian, Locul I a fost castigat de: Codrin Cotarlan (categ. copii), Fulvia Carina Lumei (categ. fete) si maestrul de sah Petru Culcear> pe Locul II s-a clasat Alexandru Dicu (categ. copii) urmat de Alexandru Rosu pe Locul III. Organizatorii au oferit diplome si cadouri tinerilor jucatori, iar pentru primii trei clasati, sculptorul :tefan Balazs a oferit “cupe”, de fapt sculpturi de lemn sub forma unor piese de sah.

Citeşte mai mult...
 
Care este noua strategie a lui Lucescu la echipa nationala? PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 31 Octombrie 2009 18:37

Antrenorul Nationalei, Razvan Lucescu a explicat intr-un interviu care este noua lui strategie pentru campania de calificare pentru Euro 2012.

Lucescu a declarat intr-un interviu acordat ProSport ca de acum inainte toti jucatorii vor afla in acelasi timp de convocare. “O practica pe care o folosesc cele mai multe dintre federatii. M-am interesat si eu, m-am mai gandit si am ajuns la concluzia ca a anunta stranierii la o data si restul selectionatilor la o alta data constituie un dezavantaj din toate punctele de vedere”, a spus antrenorul.

El a mai adaugat ca tine foarte mult la ideea de grup si de aceea vrea sa impuna “un cod de conduita”. Acesta consta “intr-o serie de reguli menite sa dovedeasca faptul ca grupul este cel mai important. Ca respectul reciproc si fata de ceilalti primeaza. Cred ca prin respectarea acestor principii, ca reguli suna prea didactic, nationala Romaniei poate sa revina mai aproape de propriii suporteri”.

Despre Mutu, Lucescu a declarat ca reprezinta “un jucator ca toti ceilalti”.

Citeşte mai mult...
 
Fotbal. Vointa Sibiu - CS Marmatia 4-2 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 30 Octombrie 2009 17:43

Astazi s-a disputat etapa a 11-a din Liga a III-a, seria a VI-a. Echipa noastra de fotbal a pierdut in fata liderului grupei a VI-a, Vointa Sibiu, cu scorul de 4-2.

Rezultatele etapei:

Avantul Reghin - FC Seso Campia Turzii 1-1
Vointa Sibiu - Marmatia Sighetu Marmatiei 4-2
AFC Odorheiu Secuiesc - FC Cisnadie 3-1
Sanatatea Cluj - FC Zalau 1-0

Unirea Dej - Gaz Metan II Medias 3-1
Bihorul Beius - Gloria II Bistrita 2-1
Unirea Ungheni - CSM Sebes 0-0

Ultima actualizare Vineri, 30 Octombrie 2009 17:49
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior131132133134135136137138139140UrmătorSfârşit »

Page 132 of 154

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact