logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


INTERVIU
Garantat 100% - Lucian Ban PDF Imprimare Email
Duminică, 27 Ianuarie 2013 08:09

Vedeti mai jos partile 2,3 si 4 ale interviului cu Lucian Ban:

Ultima actualizare Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013 21:52
Citeşte mai mult...
 
Interviu cu formatia "Hourglass" (Cluj-Napoca) la Aeternus Maramorosiensis - Sighetu Marmatiei, 15 sept. 2012 PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 15:04
Ultima actualizare Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 15:08
 
Interviu cu Negrea Mihai, primarul Oncestiului, la mitingul aviatic si lansarea de carte PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja & Adi Rednic   
Luni, 03 Septembrie 2012 05:48

Interviu Negrea Mihai - primar Oncesti de SighetOnline
 
Interviu cu cel mai varstnic pilot sighetean, Ioan Siman (75 de ani) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja si Adrian Rednic   
Duminică, 02 Septembrie 2012 10:35

Interviu Siman de SighetOnline
Ultima actualizare Duminică, 02 Septembrie 2012 10:38
 
VIDEO: MÎNDRU-i jazzul la Montreux! PDF Imprimare Email
Scris de Ion Maris   
Sâmbătă, 21 Iulie 2012 12:39

Mîndru Elena este o fermecătoare artistă, o voce ce-a confirmat - în cea mai „populară” locaţie de gen a muzicii de jazz, Montreux - valoarea pe care o posedă.

 Montreux Jazz Festival este tărâmul muzical pe unde au trecut şi Ella Fitzgerald, Miles Davis, Al Di Meola, Ray Charles, locul unde competiţia şi ierarhizările propulsează nume de artişti în vârtejul lumii globale muzicale.

 Elena Mîndru a fost vocea Răsăritului, a estului mereu imprevizibil, şi-a ajuns pe podium (locul II şi premiul publicului) într-o competiţie în care au aplicat pentru a fi admişi 69 de artişti din 26 de ţări. Clujeanca Elena Mîndru a acces în semifinale (alături de alte 10 nume din USA, Franţa, Spania, Rusia, etc.) şi nu s-a oprit decât pe podium. Elena este absolventă a Academiei de Muzică “Gh. Dima” din Cluj şi, printre altele, a studiat jazzul cu Darius Bubeck şi Mary King. A participat la festivaluri importante din ţară şi străinătate, amintim doar, Festivalul Jazz Napocensis, Festivalul de Jazz de la Sibiu, Festivalul Jeunesses Musicales, Festivalul Scrivere in Jazz (Sassari, Italia), Keep An Eye Jazz Award (Amsterdam) şi a câştigat cu dăruirea şi pasiunea pentru jazz un public ce-o apreciaza şi-o … adoră.

   Am văzut-o prima dată pe Elena la Cluj – avusese o incursiune muzicală surprinzătoare la o întâlnire oficială – determinându-mă să o invit pentru un concert şi la Sighet la prima ediţie “Jazz Rendez-Vous” din octombrie 2011.

Ultima actualizare Sâmbătă, 21 Iulie 2012 14:45
Citeşte mai mult...
 
Hartă şi teritoriu - Interviu cu Michel Houellebecq (TVR) PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Sâmbătă, 07 Iulie 2012 09:20
Ultima actualizare Sâmbătă, 07 Iulie 2012 09:21
 
Interviu cu Moldovan Mădălina Laura, locul 1 la Olimpiada Nationala de Limba Romana PDF Imprimare Email
Scris de Dani Godja   
Marţi, 10 Aprilie 2012 06:18

interviu-madalina-moldovan- de SighetOnline
Ultima actualizare Marţi, 10 Aprilie 2012 06:24
 
Tineri de succes: Paul Ananie- interviu PDF Imprimare Email
Scris de Apopi Mariana Diana   
Marţi, 20 Martie 2012 15:44
1. Cine esti si cu ce te ocupi in momentul de fata?
Paul: Buna ziua! Ma numesc Paul Ananie si sunt bucuros ca site-ul Sighet-online m-a ales din nou pentru un interviu. Sunt elev in clasa a XII-a acum, la liceul “Regele Ferdinand”, in Sighetu Marmatiei si, asa cum imi place mie sa spun, sunt o tanara speranta a folclorului romanesc.
 
2. Relateaza-ne o intamplare din acea perioada care iti este cea mai draga.
Paul: Cea mai draga perioada mie, este perioada cand eram mai mic. Nu pot sa spun “perioada copilariei” deoarece eu inca ma consider copil, chiar daca am atins varsta maturitatii - cei 18 anisori. O intamplare frumoasa? Hmm.. Pot sa va povestesc debutul meu in Televiziunea Romana. La 11 ani am participat la preselectia concursului “Muguri de Tezaur”, concurs patronat de emisiunea “Tezaur Folcloric” in cadrul Televiziunii Nationale. Eram foarte emotionat, tin minte ca parintii meu ascultau la usa cand am intrat inauntru pentru a prezenta comisiei cantecele mele si, cand am iesit, am constatat ca de fapt ei aveau emotii mai mari decat mine. Era pentru prima data cand o vedeam pe doamna Marioara Murarescu fata in fata, pe doamna Angela Buciu, eu nu le vazusem decat la televizor, eram tare fericit! Dupa preselectie, am plecat acasa, rezultatele urmand a fi afisate pe o lista, la Casa de Cultura, in Baia Mare.
Ultima actualizare Marţi, 20 Martie 2012 16:24
Citeşte mai mult...
 
Amos Oz în dialog cu Gabriel Liiceanu PDF Imprimare Email
Duminică, 04 Martie 2012 17:04
Dialogul a avut loc pe 27 februarie 2012 la Ateneul Român.  
Ultima actualizare Duminică, 04 Martie 2012 17:06
 
SC PLIMOB SA Sighetu Marmaţiei: cea mai mare firmă producătoare de scaune din sud-estul Europei PDF Imprimare Email
Scris de Florentin Nasui   
Luni, 27 Februarie 2012 09:32
Cea mai reprezentativă unitate economică a Sighetului şi nu numai , PLIMOB SA este răspândită-n 5 zări, dacă luăm în calcul şi magazinul de prezentare din centrul municipiului.
- Ec. Vasile Godja, director general al SC PLIMOB SA: Exportăm anual peste 3 milioane de scaune în toată lumea, opera celor peste 1.400 de salariaţi. Producţia  marfă, destinată în procent de 93 exportului, este de peste 120 milioane lei noi. Dacă fostul Combinat de Prelucrare a Lemnului, cu 5000 de salariaţi, a avut cea mai mare producţie estimată la 20 milioane dolari, noi producem  anual  peste 27 milioane euro. La Sighet  avem 3 fabrici, plus una aflată în conservare, toate  cu o dotare tehnică de înalt nivel. O altă fabrică o avem la Sarasău. Semifabricate aducem şi de la  o unitate de dincolo de Tisa, din Ucraina. La formarea şi dezvoltarea firmei noastre  a contribuit o întreagă echipă de specialişti, printre care i-aş aminti pe: Ioan Tomoiagă, Eva  Fangly, Gheorghe Bledea, Ioan Călinici,  Ioan Mladin, şefii de secţii Dragoş Moise, Andrei Gall, Mihai Plopişan.
Din cei 43 de ani în câmpul muncii,  peste 20 i-am trudit în fruntea SC Plimob, de la înfiinţarea societăţii noastre. Acum, vrem  să punem în aplicare proiectul nostru de modernizare a fabricilor, în valoare de 4 milioane euro, din fonduri structurale. Dacă reuşim, vom fi cea mai modernă firmă din toate punctele de vedere. Şi acum, de fapt, ne mândrim cu ceea ce avem. Un englez spunea că, dacă ducem Plimobul în Germania, va părea a fi o fabrică  din Germania. Dacă o ducem în Anglia, va fi ca din Anglia. Asta, în condiţiile în care noi am pornit în 1991 pe ruinele celei mai prăpădite secţii ale CPL, Scaune pliante. De câţiva ani suntem în diverse topuri ale celor mai bune firme din ţară. Suntem, totodată, cea mai mare  firmă producătoare de scaune din sud-estul Europei. 
Ultima actualizare Luni, 27 Februarie 2012 18:48
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 4 of 20

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact