logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Autoturism cu ţigări depistat în trafic la Șieu de către poliţiştii de frontieră PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 07 August 2016 23:12

Ieri, 6 august a.c., polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun, în zona de responsabilitate.
Astfel, în jurul orei 17.00, lucrătorii noștri au identificat în trafic, pe raza localității Şieu, jud. Maramureș, un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România, despre care aveau suspiciuni că ar fi folosită în contrabanda cu ţigări. Poliţiştii de frontieră au oprit autovehiculul în cauză, la volanul căruia se afla Simion L. de 56 ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş. 
Pe timpul controlului, lucrătorii noștri au observat, într-un loc special amenajat sub bancheta din spate şi portbagaj, mai multe pachete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii șoferului şi a autovehiculului la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor. 
Citeşte mai mult...
 
ULTIMA ORA: Biserica de lemn din Rozavlea, distrusă de flăcări PDF Imprimare Email
Scris de ActualMM.ro   
Duminică, 07 August 2016 13:15

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș a anunțat producerea unui incendiu la biserica de lemn din localitatea Rozavlea din Maramureș. La fața locului s-au deplasat echipe de intervenție pentru a limita pagubele incendiului. Nu se cunosc în acest moment foarte multe detalii, nu se știe dacă sunt și victime omenești.
 
 Rămâne de văzut dacă incendiul s-a produs în urma unui incident sau a fost vorba de o mână criminală. Așteptăm noutăți de la fața locului. Vom reveni cât de curând cu amănunte și alte informații despre incendiu.
Ultima actualizare Duminică, 07 August 2016 13:21
Citeşte mai mult...
 
Droguri depistate în Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Vineri, 05 August 2016 21:03

O cultură indoor de cannabis a fost depistată de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş și procurorii DIICOT în urma mai multor percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Sighetu Marmaţiei.
 
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Maramureș, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Maramureş, au efectuat în data de 3 august două percheziţii domiciliare şi trei percheziţii la autoturisme. Activitățile au vizat persoane bănuite de trafic de droguri de risc, respectiv cannabis.
 
Inspectoratul de Poliţie al judeţului Maramureş ţine să arate într-un comunicat de presă că în urma percheziţiilor domiciliare, la una dintre locaţii a fost descoperită o cultură indoor de 17 plante de cannabis, aflate în diferite stadii de maturitate. “Plantele, precum şi trei cutii cu seminţe, aproximativ 1kg. de masă vegetală uscată, precum şi o instalaţie artizanală de iluminare şi ventilare a plantelor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
Biciclist băut, lovit de maşină la Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 25 Iulie 2016 15:03

Accidente rutiere cercetate de poliţişti. Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic generează accidente grave de circulaţie! Asta li se spune şoferilor zilnic şi cu toate acestea au loc încă destule accidente rutiere soldate cu victime.
 
Finalul de săptămână trecut a adus mai multe accidente rutiere pe raza judeţului. Astfel, vineri, 22 iulie, poliţiştii din Baia Sprie au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident de circulaţie produs pe raza oraşului. Din cercetările efectuate, poliţiştii au constatat că accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum în curbă deosebit de periculoasă. O femeie de 35 de ani din Câmpulung la Tisa, care se deplasa cu un autoturism pe strada Cloşca din oraş, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Baia Mare.
Citeşte mai mult...
 
VIDEO: Ţigări ascunse sub nisip, transportate cu căruţa în Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Duminică, 24 Iulie 2016 21:31

<

 În data de 21 iulie a.c., poliţiştii de frontieră de la Sectorul P.F. Sighetu Marmaţiei au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, pe timpul acţiunii, un echipaj al poliţiei de frontieră a observat, în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii de frontieră Tisa, jud. Maramureş, un barbat care se deplasa cu un atelaj hipo, de la frontieră spre interiorul ţarii, pe un drum de pământ.
Echipajul poliţiei de frontieră a oprit şi identificat persoana în cauză, descoperind totodată în căruţă, ascunse sub nisip, mai multe colete cu ţigări.
În urma inventarierii celor 6 colete descoperite în căruţă a rezultat cantitatea de 3.500 pachete ţigari, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 31.300 lei.
În cauză, s-a întocmit lucrare penala sub aspectul savârşirii infracţiunii de contrabandă, conform Legii 86/2006 privind Codul Vamal al României, iar ţigările au fost ridicate în vederea confiscării.
Ultima actualizare Duminică, 24 Iulie 2016 21:38
Citeşte mai mult...
 
IGPR: 218 site-uri de comerț online, verificate în cadrul programului In Ours Sites 2016 PDF Imprimare Email
Marţi, 19 Iulie 2016 08:15

Polițiștii specialiști în investigarea criminalității economice din țară au derulat, în primele șase luni ale anului, în cadrul planului de acțiune "In Ours Sites 2016", 524 de acțiuni, care au vizat activitatea a 218 site-uri și a 419 persoane care desfășurau tranzacții online.
 
Potrivit unui comunicat IGPR remis AGERPRES, în urma verificărilor efectuate, față de 271 de persoane se fac cercetări pentru săvârșirea a 1.212 de infracțiuni la regimul proprietății intelectuale.
 
În cauzele penale în care s-au efectuat cercetări, din valoarea prejudiciilor cauzate s-au recuperat, în numerar sau din conturi bancare, aproximativ 2.640.000 de lei.
Citeşte mai mult...
 
Percheziţii în Maramureş la persoane bănuite de infracţiuni economice PDF Imprimare Email
Joi, 14 Iulie 2016 14:55

În dimineaţa zilei de joi, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Târgu Mureş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 12 percheziţii pe raza județelor Mureș, Harghita, Cluj și Maramureș, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani.
 
La data de 14 iulie a.c., 20 de poliţişti specializați combaterea criminalităţii organizate din Târgu Mureş și cei din Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au descins la sedii de societăţi comerciale şi la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani. La activități au participat și polițiști de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureș şi inspectori antifraudă detașați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.
Ultima actualizare Joi, 14 Iulie 2016 15:05
Citeşte mai mult...
 
6380 ţigarete, 33 litri produse alcoolice, un autoturism modificat constructiv confiscate de inspectorii vamali de la BVF Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 14 Iulie 2016 14:48

În data de 12 iulie 2016 inspectorii vamali din cadrul  Biroul Vamal de Frontieră Sighet, au dejucat patru tentative de introducere ilegală de produse accizabile în România.
Autorităţile vamale au sancţionat persoanele implicate cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 25.000 lei.
Prima tentativă de introducere ilegală în ţară a ţigărilor s-a produs în jurul orelor 11.    360 bucăţi ţigarete au fost găsite ascunse în bordul unui autoturism Fiat, înmatriculat în România. Autoturismul a fost reţinut până la plata amenzii contravenţionale în cuantum de 5.000 lei iar ţigările au fost reţinute în vederea confiscării.
În jurul orelor 18:30 s-a prezentat la intrarea în România un cetăţean maghiar conducând un autoturism marca Chrysler înmatriculat în Ungaria. Inspectorii vamali au găsit sustrase de la controlul vamal 500 bucăţi ţigarete şi 33 litri alcool. Şoferul a fost sancţionat cu amendă de 5.000 lei pe care acesta a plătit-o pe loc, iar ţigările şi alcoolul au fost reţinute în vederea confiscării.
Apoi în jurul orelor 21 pe sensul de intrare în România s-a prezentat un autoturism     VW Passat înmatriculat în România. În urma controlului vamal a fost găsită sustrasă de la controlul vamal cantitatea de 720 bucăţi ţigarete ascunse în căptuşeala genţilor de voiaj. Fapta a fost sacţionată contravenţional cu amendă de 5.000 lei, confiscarea întregii cantităţi de ţigări şi reţinerea mijlocului de transport până la plata amenzii.
Citeşte mai mult...
 
Maramureşeancă din Rona de Sus, transportată cu elicopterul SMURD la Timişoara PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Vineri, 08 Iulie 2016 19:41

O intervenţie aeriană a avut loc în urmă cu puţin timp în Sighetu Marmaţiei. O pacientă în vârstă de 45 ani din Rona de Sus a avut nevoie de transfer aerian la o clinică de specialitate.
 
Ea a fost adusă la Centrul de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei vineri după amiază, iar situaţia ei a necesitat solicitarea unui elicopter SMURD care să o transporte în Timişoara.
 
„În această după amiază, a ajuns la noi o pacientă care prezenta insuficienţă respiratorie acută, stenoză traheală şi diabet zaharat de tip 2”, a declarat Mariana Şimon, directorul medical al Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.
Citeşte mai mult...
 
SIGHET: Sapte persoane, internate in spital dupa ce au fost lovite de un cal intr-o statie de autobuz PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iulie 2016 17:39

Sapte persoane care se aflau intr-o statie de autobuz din municipiul Sighetu Marmatiei au fost ranite, miercuri, de un cal care a iesit in fuga prin gangul unui bloc din apropierea locului unde asteptau calatorii, relateaza Agerpres.
 
Persoanele ranite au fost preluate de echipajele de la Ambulanta si SMURD si au fost transportate pentru ingrijiri medicale la spitalul orasenesc. 
 
Potrivit unor surse medicale din cadrul Spitalului Municiapl Sighetu Marmatiei, toate persoanele accidentate sunt stabile, iar unul dintre accidentati cu multiple traumatisme a fost trimis spre Spitalul Judetean de Urgenta din Baia Mare. 
 
Agentul sef din cadrul Politiei Rutiere Sighetu Marmatiei Simion Craciun a declarat ca animalul care a produs accidentul a fost lasat nesupravegheat de proprietar si a fugit prin gangul unui bloc situat in vecinatatea statiei de autobuz. 
Ultima actualizare Miercuri, 06 Iulie 2016 18:29
Citeşte mai mult...
 
Sighetean de 33 de ani, urmarit general, prins incercand sa iasa din tara la Petea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 29 Iunie 2016 16:50

Marți, 28 iunie a.c., în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a ieși din țară Marius Florin A., în vârstă de 33 de ani, din Sighetu Marmației, județul Maramureș. 
Cu ocazia formalităților pentru ieșirea din România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general. Pe numele lui Tribunalul Sibiu a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, bărbatul fiind condamnat la trei ani și șase luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. 
Marius A. a fost predat de polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 10 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact