logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
O sigheteancă a furat pentru a treia oară din aceeași locuință până a fost prinsă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 08 Septembrie 2017 09:01

 O tânără din Sighetu Marmaţiei a reuşit să pătrundă de două ori în aceeaşi locuinţă din municipiu şi să sustragă sume de bani. A treia oară nu a fost cu noroc: a fost prinsă de proprietar, care a sesizat poliţia iar acum este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.
 
 
Aseară, puţin după ora 19.00, un bărbat a sesizat poliţia că a surprins o persoană care încerca să-i sustragă bunuri dintr-un apartament situat pe strada Independenţei din Sighetu Marmaţiei. Proprietarul, domiciliat în Câmpulung la Tisa, a declarat că în momentul în care a intrat în apartament, a surprins o tânără care, în încercarea de a scăpa, a sărit pe geam. Proprietarul, nu s-a lăsat intimidat de situaţie, a reuşit să o prindă şi a anunţat poliţia.
Citeşte mai mult...
 
ACTUALIZARE 2 - CRIMĂ - Un sighetean şi-a atacat părinţii cu un ciocan. Şi-a omorât tatăl, iar pe mamă a băgat-o în spital PDF Imprimare Email
Scris de infoMM.ro   
Duminică, 14 Mai 2017 19:05

O dublă crimă ar fi avut loc duminică, 14 mai, în municipiul Sighetu Marmaţiei, spun unele surse. Potrivit acestora, un sighetean cu domiciliul pe strada Bogdan Vodă şi-ar fi ucis ambii părinţi (conform InfoMM.ro)

ACTUALIZARE - Întreaga grozăvie a avut loc în după amiaza zilei de duminică. Bărbatul a tăbărât asupra propriilor părinţi cu un ciocan. Pe tată l-a ucis, iar pe mamă a rănit-o grav. Fiind în stare gravă, femeia este transportată din Sighetu Marmaţiei la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Baia Mare.
 
Iniţial, prin 112, apelul iniţiat a fost pentru o agresiune. La acel moment, nimeni nu a ştiut cât de gravă a fost agresiunea.
Ultima actualizare Duminică, 14 Mai 2017 20:02
Citeşte mai mult...
 
SINUCIDERE - Un bărbat din Bârsana s-a spânzurat de un copac din grădină PDF Imprimare Email
Scris de infoMM.ro   
Miercuri, 26 Aprilie 2017 14:46

Seria sinuciderilor continuă în Maramureşul istoric cu un nou episod tragic. Un bărbat de aproximativ 50 ani din localitatea Bârsana a decis să îşi pună capăt zilelor. Din câte se ştie, maramureşeanul era divorţat şi era într-o depresie.
 
Bărbatul şi-a curmat viaţa spânzurându-se de un copac din propria grădină. Descoperirea macabră a fost făcută în seara zilei de marţi, 25 aprilie. O echipă de criminalişti s-a deplasat la faţa locului şi au demarat cercetări cu privire la circumstanţele care au condus la decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, în vederea necropsiei.
Citeşte mai mult...
 
Ţigări confiscate în urma a două percheziţii domiciliare, în Bistra PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 11 Aprilie 2017 12:17

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vişeu de Sus, două percheziţii domiciliare, în urma cărora au descoperit şi confiscat 5.460 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 50.000 lei, marfă pe care patru maramureşeni intenţionau să o comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă.
 
Luni, 10 aprilie, începând cu ora 15.30, în baza mandatelor emise de către Judecătoria Vişeu de Sus, lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş – ITPF Sighetu Marmaţiei au efectuat două percheziţii la locaţii de pe raza comunei Bistra, jud. Maramureş. Cele două percheziţii s-au desfăşurat la domiciliile a patru persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 53 de ani, domiciliate pe raza judeţului Maramureş, la locaţiile respective fiind descoperite 5.460 pachete ţigări, mărcile Jin Ling şi Marble, de provenienţă ucraineană.
Ultima actualizare Marţi, 11 Aprilie 2017 12:30
Citeşte mai mult...
 
Pieton accidentat în Vişeu de Sus. Biciclist rănit în Petrova. Mandat european de arestare pus în aplicare în Maramureş PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 11 Aprilie 2017 12:10

Pieton accidentat în Vişeu de Sus
 
Luni, la ora 17.00 pe strada Iuliu Maniu din orașul Vișeu de Sus, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pentru a ieși din parcare, conducătorul unui autoturism a intrat cu spatele maşinii pe contrasens şi a acroşat un moped. Conducătorul mopedului s-a dezechilibrat și a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, acroșând un bărbat de 54 ani, care, în calitate de pieton, se deplasa în aceeași direcție de mers, pe partea carosabilă.
 
“În urma accidentului pietonul a suferit leziuni şi a fost transportat la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, iar de acolo a fost transferat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a rămas internat pentru acordarea de îngrijiri medicale. Niciunul dintre conducătorii de vehicule implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cercetările în cauză continuă, urmând a se lua măsuri legale”, au arătat reprezentanţii IPJ Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
Recomandările poliţiştilor maramureşeni pentru biciclişti PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 Martie 2017 13:59

Vremea frumoasă îi face pe iubitorii mişcării pe două roţi să-şi scoată bicicletele de la „hibernare”. Poliţiştii maramureşeni le recomandă bicicliştilor să fie precauţi atât la felul în care circulă pe drumurile publice cât şi la modul de asigurare al bicicletelor.
 
În primul rând, pentru a putea conduce o bicicletă pe drumurile publice, trebuie să ai vârsta minimă de 14 ani, să cunoşti regulile de circulaţie și să fii echipat corespunzător, atrag atenţia oamenii legii. În plus, foarte important e următorul aspect. Când circulaţi pe bicicletă, nu traversaţi carosabilul pe trecerile pentru pietoni! Bicicletele care circulă pe drumurile publice trebuie să fie prevăzute cu dispozitiv de frânare eficace, cu un sistem adecvat, funcțional, de direcție și cu sistem de avertizare sonoră. De asemenea, bicicleta trebuie să fie echipată, pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă, în față, cu lumină de culoare albă sau galbenă, iar în spate, cu lumină de culoare roșie și cu cel puțin un dispozitiv fluorescent-reflectorizant, vizibil, de aceeași culoare. Totodată, trebuie echipată cu elemente sau dispozitive fluorescent-reflectorizante, amplasate pe roți, care, în mișcare, formează un cerc continuu.
Citeşte mai mult...
 
Urmărit internațional, depistat în P.T.F. Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 Martie 2017 13:21

Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat și predat autorităților competente un cetățean ucrainean, urmărit internațional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de trei ani pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. 
 
 Luni, 27 martie a.c., în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, județul Maramureș, s-a prezentat pentru a intra în țară Ion S., cetățean ucrainean, în vârstă de 26 de ani, din Ucraina.
 În urma verificărilor efectuate pentru cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional. 
 Pe numele acestuia, Judecătoria Sighetu Marmației a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Ucraineanul este condamnat la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. 
Citeşte mai mult...
 
Masina furata din Italia, gasita in Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 23 Martie 2017 14:36
În data de  22 martie a.c., ora 14.30,  la P.T.F. Sighet, județul Maramureș, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, cetățeanul român Gheorghe B., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureș, conducând un autoturism marca BMW X5, cu numere de înmatriculare specifice Italiei.
 Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la  autoturismul respectiv. Astfel, s-a constatat că mașina și numerele de înmatriculare în cauză figurau ca fiind bunuri căutate pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Italia  în data de 21 martie 2017.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 40.000 euro, an de fabricație 2008, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.
Citeşte mai mult...
 
Recomandarile Politiei Romane pentru cei care folosesc retelele de socializare: Nu dati date personale, nu postati fotografii, nu va intalniti cu necunoscuti, refuzati provocari care va fac rau PDF Imprimare Email
Duminică, 19 Martie 2017 11:53

Politia Romana le recomanda persoanelor care folosesc retelele de socializare sa nu dea informatii personale, sa nu posteze fotografii proprii, sa nu accepte sa se intalneasca direct cu necunoscuti, sa nu instaleze programe din surse nesigure si sa anunte apropiatii sau sa sesizeze politistii daca persoanele cu care comunica in mediul online le ameninta, le transmit mesaje cu tenta sexuala sau poze cu continut pornografic, le indeamna sa consume alcool si droguri sau le trimit "provocari" care le-ar putea face rau, noteaza News.ro.
 
"Fiti prudenti in a oferi persoanelor cunoscute pe Internet informatii personale despre voi sau familie, cum ar fi: numele, varsta, CNP-ul, numarul de telefon, fotografii personale, adresa, scoala la care invatati ori locul de munca. Prietenii din mediul online trebuie sa fie doar persoane pe care le si cunoasteti in realitate", atentioneaza Politia Romana.
Citeşte mai mult...
 
2.000 pachete cu țigări de contrabandă, descoperite la Sarasau PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 15 Martie 2017 09:02

În data de  14 martie a.c., un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Sarasău, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat două persoane care se deplasau în grabă de la linia de frontieră către interiorul ţării, transportând colete voluminoase.
La faţa locului a fost solicitată o echipă de intervenţie care a acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză, moment în care bărbaţii au încercat să fugă, ascunzându-se într-o anexă ce aparţinea unui imobil din apropiere.
În urma acţiunii aceştia au fost reţinuţi şi identificaţi ca fiind Andrei C. de 23 ani şi Ioan T., de 35 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
Intrările și ieșirile din județ, monitorizate video PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Martie 2017 09:18

Nu este un proiect despre care se vorbește pentru prima dată acum, este o idee mai veche care a revenit în actualitate. În urmă cu aproximativ patru ani, consilierul județean Emil Muntean, membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) și fost președinte al Autorității în legislatura trecută, a avut o discuție cu unii președinți ATOP pe țară, unul din subiectele abordate fiind cel al infracționalității.
 
„Ni s-a prezentat, la acel moment, faptul că în județele unde ieșirile, respectiv intrările din județele respective au fost securizate cu camere de supraveghere video, infracționalitatea s-a redus semnificativ. Proiectul a fost propus încă de la acel moment să fie implementat și în Maramureș, cu susținerea IPJ, fiind realizate studii de teren și Studiul de Fezabilitate. Înainte de demararea acestei investiții, am cerut, personal, un studiu de piață, pentru a afla care ar fi costurile necesare. Mai mult, am propus ca baza de date obținută prin monitorizarea video să fie pusă și la dispoziția Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Este important să subliniem faptul că acest sistem urmărește doar siguranța cetățenilor județului, dat fiind și faptul că Maramureșul este un județ transfrontalier”, a explicat Emil Muntean, membru ATOP.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 5 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact