logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


112
Femeie din Mara, victimă a traversării neregulamentare PDF Imprimare Email
Joi, 04 Ianuarie 2018 09:27

Marţi după-amiază, la ora 17.50, poliţiştii au intervenit la un accident de circulaţie produs pe DN 18, pe raza localităţii Mara.
 
Verificările efectuate au relevat că un băimărean de 49 de ani, care conducea un autoturism dinspre Sighetu Marmaţiei spre Baia Mare, a surprins şi accidentat o femeie care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Conducătorul auto a transportat-o pe femeia rănită la spitalul din Sighetu Marmaţiei, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
 
“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului. Din cauza leziunilor suferite, victima, în vârstă de 76 de ani, nu a putut fi testată. Aceasta a rămas internată sub supraveghere medicală iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.
Citeşte mai mult...
 
PERCHEZIȚII ÎN SIGHETU MARMAȚIEI – Descindere la o persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţe PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 20 Decembrie 2017 13:34

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au efectuat ieri o percheziţie domiciliară, la locuinţa unei persoane bănuită de comiterea mai multor furturi din locuinţă.
 
Ieri, 19 decembrie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, la o persoană bănuită de comiterea mai multor infracţiuni de furt din locuinţe şi garaje. Sigheteanul este bănuit că în cursul lunii mai a.c. ar fi pătruns prin efracţie într-un garaj de pe raza municipiului, de unde a sustras mai multe bunuri.
Citeşte mai mult...
 
Autoturism furat din Anglia, descoperit în Sighetu Marmaţiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 12 Decembrie 2017 17:08

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au identificat și indisponibilizat un autoturism marca Audi A4, în valoare de 11.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Anglia.
 
Luni, 11 decembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației, în colaborare cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al PF Maramureș, au declanșat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate din străinătate. “Astfel, în jurul orei 13.30, lucătorii noștri au identificat pe o stradă din localitatea Sighetu Marmației un autoturism marca Audi A4 despre care se dețineau date că este căutat de către autoritățile din Anglia și care se afla în posesia cetățeanului român G. S., în vârstă de 33 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș”, a precizat Radu Lungu, purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei.
Citeşte mai mult...
 
Patru tineri din Sighet, prinşi furând motorină dintr-un tir, în Rozavlea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Decembrie 2017 21:14

În noaptea de luni spre marţi, la ora 01.25, poliţiştii Secţiei 2 Bogdan Vodă au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că mai multe persoane încearcă să sustragă motorină dintr-un tir parcat pe marginea drumului, pe raza localităţii Rozavlea.
 
Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au observat un autoturism care a demarat în trombă iar lângă tir au găsit o canistră. Poliţiştii au pornit de îndată în căutarea celor care au încercat să sustragă combustibilul şi pe o uliţă din apropiere au identificat, în scurt timp, doi tineri de 18 respectiv 19 ani, ambii domiciliaţi în Sighetu Marmaţiei, bănuiţi de comiterea faptei.
Ultima actualizare Marţi, 05 Decembrie 2017 21:16
Citeşte mai mult...
 
Autor de infracţiuni rutiere, depus după gratii de poliţiştii sigheteni PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 05 Decembrie 2017 21:01

Poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au identificat şi încarcerat un bărbat din judeţul Bistriţa Năsăud, condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate.
 
Luni, 4 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Sighetu Marmaţiei au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de instanţă. Aceştia au identificat şi încarcerat un bărbat de 41 de ani, din comuna Petru Rareş, judeţul Bistriţa Năsăud, pe numele căruia Judecătoria Dej a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de un an şi trei luni pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Citeşte mai mult...
 
Tânără din Sighet, căutată pentru contrabandă, depistată în PTF Petea PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 Noiembrie 2017 16:35

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităţilor competente o tânără din Sighetu Marmației, pe numele căreia era emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de constituire de grup infracțional organizat.
 
În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu-Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Maria L., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Maramureş. În urma verificărilor efectuate pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că tânăra figurează ca fiind căutată de autorități.
 
“Pe numele acesteia a fost emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de constituire de grup infracțional organizat, specializat în comiterea de activități ilicite de contrabandă cu produse accizabile din tutun de proveniență ucraineană. Tânăra a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanţii ITPF Sighetu Marmaţiei.
Citeşte mai mult...
 
Autocar plin cu călători, implicat într-un accident rutier la ieşirea din Oncești către Vadu Izei PDF Imprimare Email
Luni, 27 Noiembrie 2017 18:05

În urmă cu puțin timp, prin sistemul unic de apeluri de urgență 112, a fost semnalat un accident rutier în care a fost implicat un autobuz în care s-ar fi aflat 50 de călători și o autobasculantă. Evenimentul rutier a avut loc la ieșirea din localitatea Oncești spre Vadu Izei, pe un drum județean.
 
ACTUALIZARE – Din informațiile venite de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș, sunt 13 victime care au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.
 
ACTUALIZARE 2 – Din informaţiile existente, au fost implicate un camion şi un autocar al unei firme locale de transport persoane. În urma impactului între cele două autovehicule, au rezultat 13 victime. Ca atare, la nivelul judeţului Maramureş, s-a declanşat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie, SMURD şi Ambulanţă. “Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei. În total, 13 persoane au ajuns la noi şi se află la Triaj. O persoană este într-o stare mai gravă”, a declarat, pentru InfoMM.ro, Dan Dunca, managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.
Citeşte mai mult...
 
Aproape 5.000 de pachete cu țigări de contrabandă descoperite la Valea Vișeului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 27 Noiembrie 2017 09:54

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului au descoperit abandonate în apropierea frontierei de stat mai multe baxuri cu țigări.
 
 
Coletele au fost transportate la sediul poliției de frontieră. Îîn urma inventarierii, s-a constatat că acestea conțin 4.910 pachete țigări, de diferite mărci. Valoarea lor se ridică la 55.000 lei.
 
Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare se fac verificări în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.
Ultima actualizare Luni, 27 Noiembrie 2017 09:56
Citeşte mai mult...
 
Incendii în Sighetu Marmaţiei și Ocna Şugatag în week-end PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 23 Octombrie 2017 14:05

Pompierii maramureșeni au intervenit la trei situații de urgență, în intervalul 20-22 octombrie, au precizat reprezentanţii ISU Maramureş.
 
Vineri, 20 octombrie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la coșul de fum al unei locuințe din municipiul Sighetu Marmației. Din fericire, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.
 
Sâmbătă, 21 octombrie, tot pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari din Ocna Șugatag au intervenit în localitate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe. Focul a distrus diverse obiecte electrocasnice și mobilier, dar și 100 metri pătrați de acoperiș din lemn, 120 metri pătrați de pereți portanți și circa 135 metri pătrați de podele din lemn.
Citeşte mai mult...
 
Autorul omorului de marţi, din Sighetu Marmaţiei, a fost identificat PDF Imprimare Email
Scris de InfoMM.ro   
Joi, 14 Septembrie 2017 12:24

Urmări în cazul crimei din dimineaţa zilei de marţi, 12 septembrie, din Sighetu Marmaţiei. Oamenii legii au identificat persoana care l-a bătut măr pe bărbatul în vârstă de 54 ani până când medicii nu au mai putut face nimic pentru el.
 
Este vorba despre un tânăr în vârstă de 30 de ani. Acesta l-ar fi agresat pe bărbat din cauza unei femei, conform surselor noastre. În concluzie, vorbim despre o nouă crimă pasională.
 
Reamintim că în dimineaţa zilei de 12 septembrie, bărbatul agresat s-a plâns unui prieten că a fost lovit în cap, torace şi spate cu o bâtă. Acesta a reuşit să ceară ajutor, iar la ora 02.30, poliţiştii au dus victima la spital. Din nefericire, din cauza leziunilor incompatibile cu viaţa, bărbatul a murit în jurul orei 03.30.
Citeşte mai mult...
 
Fostul şef al Poliţiei Rutiere din Sighetu Marmaţiei, Vasile Tepei, a fost ARESTAT PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 10:43

Un nou scandal în Sighetu Marmaţiei. Fostul şef al Poliţiei Rutiere din Sighetu Marmaţiei, Vasile Tepei, a fost săltat de oamenii legii şi condus la audieri.
 
El a fost chemat să dea socoteală pentru mai multe nereguli despre care se presupune că le-ar fi săvârşit. Conform surselor, se presupune că facilita, împreună cu unii instructori auto din Sighetu Marmaţiei, obţinerea de permise auto în mod fraudulos.
 
În trecut, Vasile Tepei, care a activat în mai multe sectoare ale poliţiei, ultima dată la Ordine Publică, a mai avut astfel de probleme. Atunci, însă, nimeni nu l-a putut pune sub acuzare.
 
Aceleaşi surse vorbesc şi despre alte persoane chemate la audieri, printre care instructori auto şi poliţişti care efectuează examenul auto.
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 4 of 177

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact