logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
4 sfaturi cu ajutorul cărora poți menține mereu mâncarea proaspătă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Decembrie 2022 11:53

Dacă ești o persoană care își gătește singură mâncarea și vrei să o păstrezi pentru o perioadă îndelungată, mai jos vei găsi o listă cu 4 sfaturi pe care le poți aplica pentru a păstra alimentele proaspete și gustoase mereu. Depozitarea mâncării pentru o perioadă mai lungă te va ajuta să economisești timp, bani și energie. De asemenea, vei ajuta și la lupta împotriva risipei de mâncare, atât de dăunătoare pentru mediul înconjurător .

Ultima actualizare Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:35
Citeşte mai mult...
 
5 pași pentru a câştiga la jocuri de noroc PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Decembrie 2022 18:46

Dacă te-ai decis să joci jocuri de noroc în cazinouri vrei să câştigi. Asta e firesc să se întâmple de vreme ce bagi în jocurile de noroc foarte mulţi bani şi vrei să mai şi recuperezi din ei şi să faci şi profit dacă se poate. 

Ultima actualizare Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:36
Citeşte mai mult...
 
BlackJack. Noroc chior sau matematică? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Decembrie 2022 18:40

Jocul de noroc Blackjack este unul dintre cele mai simple jocuri dintr-un cazinou. A ajuns în cazinourile clasice în secolul al XX-lea, are reguli foarte simple şi aduce câştiguri substanţiale pe termen lung odată ce ai şi experienţă şi înveţi cum să aplici diverse strategii.

Ultima actualizare Miercuri, 28 Decembrie 2022 11:35
Citeşte mai mult...
 
Cate chestionare auto trebuie sa faci pe zi pentru a trece examenul cu succes? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 13 Decembrie 2022 07:44

Permisul de conducere se obtine dupa multa munca si perseverenta, dar mai ales utilizand resursele potrivite. Completarea de teste auto online este o etapa foarte importanta in cadrul procesului de invatare, avand numeroase avantaje si pregatindu-i pe candidati mai eficient pentru proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului auto.

Ultima actualizare Joi, 22 Decembrie 2022 08:41
Citeşte mai mult...
 
Ești parior? Iată ce trebuie să faci pentru a fi pregătit de Cupa Mondială 2022 de la Qatar! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Decembrie 2022 12:07

Persoanele pasionate de sport pot să își desfășoare aprecierea pentru această zonă de interes în diferite moduri. În unele cazuri este vorba de punerea la încercare a cunoștințelor și de testarea norocului în diferite feluri, prin intermediul pariurilor online sau offline.

Sfârșitul anului 2022 are în agenda sa evenimentele speciale din cadrul ediției de la Qatar a Cupei Mondiale. Această competiție are loc doar o dată la 4 ani, ceea ce face fiecare moment de neprețuit. Asta se datorează și faptului că meciurile au pe teren doar sportivi exrem de talentați, care transformă totul într-un show deosebit.

Ultima actualizare Joi, 22 Decembrie 2022 08:42
Citeşte mai mult...
 
4 metode prin care poți reduce consumul de energie pe timpul iernii PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 09 Decembrie 2022 10:10

În timpul iernii se adună în general cele mai multe facturi de cheltuieli în ceea ce privește locuințele, deoarece pe lângă consumurile uzuale  mai apar și costuri datorate încălzirii. Dacă vrei să reduci consumurile și implicit să te bucuri de costuri mai mici, iată câteva metode care te pot ajuta în acest sens.

Ultima actualizare Vineri, 09 Decembrie 2022 12:06
Citeşte mai mult...
 
Care sunt fundașii care vor impresiona pe toată lumea în fazele eliminatorii din Europa League PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 08 Decembrie 2022 09:44

Unii dintre cei mai mari fotbaliști din lume vor juca în fazele eliminatorii din acest sezon de Europa League. Nu încape îndoială că această stagiune va fi una care va fi una dintre cele mai competitive din ultimii ani, din toate punctele de vedere. Vom avea cluburi impresionante, de tradiție, care se vor lupta pentru trofeu. Managerii lor sunt unii dintre cei mai mari antrenori din lume la ora actuală. Adăugăm aici antrenorii promițători de la cluburile mai mici. Desigur jucătorii ofensivi vor face senzație la majoritatea echipelor. Toată atenția va fi pe atac.

Ultima actualizare Joi, 22 Decembrie 2022 08:43
Citeşte mai mult...
 
Cum să câştigi din jocurile de noroc? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 18:30

Jocurile de noroc pot fi oricând o sursă foarte bună de câştiguri suplimentare pe lângă salariul lunar. Dar ca să ajungi la aceste câştiguri permanente şi la profit ai nevoie de răbdare, de noroc, de strategii şi de multă intuiţie, de ceva matematica şi de alegeri corecte. 

Ultima actualizare Luni, 05 Decembrie 2022 07:56
Citeşte mai mult...
 
4 Metode de a câştiga bani online PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 18:21

Diversificarea surselor de venit este una dintre cele mai bune metode de a avea venituri foarte bune în fiecare lună şi de a începe să trăieşti o viaţă mult mai bună. Printre cele mai populare şi mai simple metode de a câştiga bani se numără şi cele bazate pe on-line. Stai acasă, lucrezi de acasă, faci ce îţi place şi mai ai şi bani lunar. Ce poate fi mai bine de atât?

Ultima actualizare Luni, 05 Decembrie 2022 07:55
Citeşte mai mult...
 
Cum să-ți alegi amuleta norocoasă? 3 criterii importante PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 29 Noiembrie 2022 13:08

Pentru fiecare ocazie de a-ți pune o dorință, de câte ori nu te-ai gândit că tot ce ai avea nevoie e să fii fericit și bogat? Desigur, nu toată lumea are aceleași premise și, din anumite motive, norocul și averea nu se lipesc de unii, în timp ce se țin scai de alții.

Ultima actualizare Luni, 05 Decembrie 2022 07:55
Citeşte mai mult...
 
Recomandări de păcănele din portofoliul PokerStars - Ce noi titluri să încerci în această perioadă? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 29 Noiembrie 2022 11:20

Operatorii de top se remarcă prin mai multe elemente, iar unul dintre ele este portofoliul. Un cazino care pune accent pe experiențele membrilor săi va încerca să aducă cât mai des noi titluri interesante. Este important pentru un gambler să aibă o gamă cât mai vastă de jocuri din care să aleagă. În acest fel, mereu vor fi la îndemână noi provocări.

Ultima actualizare Luni, 05 Decembrie 2022 07:54
Citeşte mai mult...
 
Cum alegi mobilierul perfect pentru biroul de acasă: 4 sfaturi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Noiembrie 2022 13:38

Amenajarea unui birou acasă trebuie să aibă în vedere respectarea condițiilor de confort ale fiecărei persoane în parte, cumulate cu funcționalitatea oferită de către un spațiu similar, pe care îl oferă o companie. Din acest motiv, devine necesar să alegi în mod corect mobilierul pentru biroul tău de acasă, pentru că acesta, în primă fază, dă tonul întregii amenajări. Află cum poți să alegi mobilierul, dar și care sunt aspectele pe care trebuie să le ai în vedere în acest proces. 

Citeşte mai mult...
 
De ce viața a devenit mai ușoară în ziua de astăzi? Iată 3 dintre principalele obiceiuri care s-au schimbat odată cu apariția tehnologiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 25 Noiembrie 2022 13:21

Poate nu te-ai gândit niciodată în profunzime la tematica schimbărilor existente în ziua de astăzi. Fie pentru că ești, în mare măsură, conștient de faptul că astăzi, din multe puncte de vedere, este mai bine decât a fost acum câțiva zeci de ani, nu ai stat niciodată să te gândești și să analizezi în detaliu care sunt elementele pentru care viața astăzi poate fi considerată pe plus, dacă ne uităm atent la evoluția ultimilor ani și analizăm obiceiurile și practicile de lucru din prezent, versus de acum două decenii ori chiar mai mult.

Ultima actualizare Luni, 05 Decembrie 2022 07:53
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 7 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact