logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


Advertorial
Vrei sa te apuci serios de sport? Top 3 achizitii care te vor ajuta sa iti obtii corpul dorit! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 28 Iulie 2022 11:00

Decizia de a te apuca serios de miscare se poate dovedi una benefica atat pentru fizicul, cat si pentru psihicul tau. Sportul ne poate ajuta sa pierdem acele kilograme in plus care ne provoaca o stare de discomfort, sa crestem in masa musculara si in forta, sa ne relaxam si sa ne îmbunatatim parerea despre noi însine. Pentru majoritatea dintre noi, cei care nu facem sport de performanta, fitness-ul reprezinta cea mai la indemana varianta, dar, de asemenea si una eficienta pentru a ne indeplini scopurile. Important este ca in aceasta calatorie sa ramen consecventi, sa nu fie o activitate de scurta durata, ci sa ne schimbam stilul de viata pentru a ramane fericiti si sanatosi.

Ultima actualizare Marţi, 02 August 2022 18:32
Citeşte mai mult...
 
Cum să alegi telefonul potrivit pentru tine? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 27 Iulie 2022 17:12

În prezent, telefonul mobil nu este numai o necesitate, ci un adevărat accesoriu care poate să îți schimbe complet viața. Deoarece tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, telefonul poate îndeplini aproape orice sarcină, într-un mod mult mai simplu. 

Ultima actualizare Marţi, 02 August 2022 18:31
Citeşte mai mult...
 
Brad Artificial vs. Brad Natural – ce sa alegi? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 22 Iulie 2022 07:17

Pentru majoritatea oamenilor, Craciunul inseamna un brad adevarat. Este un ritual anual; mergand la furnizorul local, examinand optiunile de brazi proaspat smulsi, comparand dimensiunile si plenitudinea acestora si apoi fiind pus peste partea de sus a masinii in timp ce va indreptati spre casa pentru o noapte de decorare in familie. Ceea ce este adesea trecuta cu vederea este mentalitatea despre cum sa-l eliminati si sa curatati acele inevitabile ace care vor cadea pe tot parcursul timpului in casa. Se recomanda investitia intr-un brad artificial de Craciun de inalta calitate de pe BraziCraciun.net, asa ca exista cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti un asemenea brad.

Ultima actualizare Vineri, 22 Iulie 2022 07:25
Citeşte mai mult...
 
Top 4 bonusuri la agențiile de pariuri PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 20 Iulie 2022 19:50
Pentru a atrage jucători noi, agențiile de pariuri propun numeroase bonusuri atractive. Bonusul de bun venit, oferit de toate casele de pariuri, nu este același, în funcție de bookmaker-ul ales. Este important să cunoști oferta înainte de a te înscrie pe un site. Profitând de cele mai bune oferte ale momentului, clienții noi își pot crește bankroll-ul încă de la început. În cele ce urmează îți vom prezenta top 4 bonusuri la agențiile de pariuri.
Ultima actualizare Luni, 25 Iulie 2022 07:06
Citeşte mai mult...
 
Merită să deschizi cont la Magic Jackpot? PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 20 Iulie 2022 19:36

Unul din jucătorii mai noi de pe piața din România, Magic Jackpot a reușit să atragă un număr mare de pasionați de jocuri de noroc datorită ofertelor variate și a numărului mare de jocuri și păcănele disponibile. Oricine poate profita de ce are Magic Jackpot de oferit prin deschiderea unui cont de jucător.
Ultima actualizare Luni, 25 Iulie 2022 07:07
Citeşte mai mult...
 
Cum pregătim mașina pentru călătoriile din vară? Idei pentru o vacanță fără stres PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 14 Iulie 2022 07:08

Vara este aici și e pregătită să ne ofere zile călduroase de care să ne bucurăm din plin. Timpul pare că nu se mai termină și noi vrem să profităm din plin și să ne facem amintiri cât mai frumoase. Există multe persoane care de abia așteaptă vacanța ca să se urce în mașină și să plece la drum către zonele de camping în care vor sta. Doar că pentru a merge cu mașina la camping, trebuie mai întâi să faci o mică pregătire. Asta dacă nu vrei ca vacanța ta să se termine brusc sau într-un mod neplăcut.

Ultima actualizare Marţi, 19 Iulie 2022 12:31
Citeşte mai mult...
 
Top 5 destinații pentru o vacanță de vis în România PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 28 Iunie 2022 07:07

România se remarcă printr-o multitudine de atracții turistice, potrivite pentru a petrece un weekend relaxant departe de casă sau chiar un sejur de câteva zile. Poți alege o vacanță la munte sau la mare, o cură de haloterapie în una dintre salinele românești sau o incursiune istorică printre bisericile și cetățile medievale. Iată care sunt 5 dintre cele mai interesante atracții turistice din România:

Ultima actualizare Vineri, 22 Iulie 2022 07:24
Citeşte mai mult...
 
3 domenii în care poți reuși să intri ușor și să generezi venituri mari - Sfaturi pentru femei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 24 Iunie 2022 06:59

Urmează să intri în câmpul muncii sau ai intrat de ceva vreme, însă până acum nu ai reușit să ai succes, chiar dacă ai studii superioare? Simți că nu-ți ajung banii și oricât de bine ai încerca să-i gestionezi tot nu reușești să-ți acoperi toate cheltuielile lunare? Vrei un job în cadrul căruia să-ți demonstrezi calitățile și la care să mergi cu plăcere? Ei bine, atunci ai nimerit exact unde trebuia! Acest articol ți-a pregătit 3 idei de joburi care te-ar putea ajuta să-ți realizezi planurile și la care te poți specializa destul de ușor. Urmărește-l în continuare și vezi cum îți poți dubla, cel puțin, veniturile în doar câteva luni fără să depui prea mult efort, indiferent dacă ai studii superioare sau nu!

Ultima actualizare Duminică, 26 Iunie 2022 20:52
Citeşte mai mult...
 
Tipuri de incaltari de dama de purtat in iulie 2022 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 16 Iunie 2022 07:13

Este normal sa iti doresti sa arati cat mai bine in fiecare zi din viata ta. De aceea, este ideal sa incerci sa porti doar articole de imbracaminte si de incaltaminte care sunt la moda si aduc un plus de stralucire. 

Ultima actualizare Luni, 20 Iunie 2022 07:14
Citeşte mai mult...
 
Descoperă ACUM 4 beneficii pe care le poți obține dacă optezi pentru asigurare CASCO la mașină PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 Iunie 2022 08:15

Orice participant la trafic își asumă anumite riscuri atunci când circulă sau staționează pe drumurile publice. Chiar dacă nimeni nu își dorește ca mașina să îi fie avariată, aceste lucruri uneori sunt inevitabile. Fie că ai fost implicat într-un accident în care tu ești sau nu ești vinovat, fie că mașina ta a suferit daune în urma unui incident în care nu a fost implicat un alt șofer, asigurarea CASCO este o poliță care vine în sprijinul tău. Ce face ca asigurarea CASCO să fie atât de importantă este faptul că aceasta vine în completarea poliței RCA, și are și multe alte avantaje. Dacă vrei să afli care sunt beneficiile pe care le poți obține dacă optezi pentru asigurarea CASCO la mașină, citește în continuare acest articol.

Ultima actualizare Joi, 14 Iulie 2022 07:16
Citeşte mai mult...
 
3 modalități de ambalare a coletelor, pentru a ajunge în siguranță la destinație PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 03 Iunie 2022 07:04

Ai de trimis anumite colete prin curier și nu știi exact care este cea mai bună variantă de a le ambala  pentru ca acestea să ajungă, în siguranță la destinație? 

Indiferent că ești o afacere mică și vrei să trimiți colete, în mod constant, clienților tăi, fie că îți dorești, pur și simplu, să trimiți un cadou unei persoane dragi, ambalarea este unul dintre cei mai importanți pași pe care trebuie să îi faci, înainte de a chema curierul. 

Ultima actualizare Vineri, 10 Iunie 2022 08:13
Citeşte mai mult...
 
Piele naturală sau piele ecologică? 5 criterii de selecție PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 31 Mai 2022 08:27

Pielea naturală este cea mai populară materie primă utilizată pentru producția de încălțăminte, genți și accesorii. Majoritatea femeilor o aleg datorită rezistenței sale ridicate și a aspectului unic. Pe piață, însă, există și numeroase modele de pantofi și accesorii din așa-numita piele ecologică, adică piele sintetică. Deși la prima vedere, aceste materiale par a fi identice, există o mulțime de aspecte care le diferențiază. 

Ultima actualizare Marţi, 31 Mai 2022 08:32
Citeşte mai mult...
 
Modernizeaza-ti bucătăria în 7 pași PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 30 Mai 2022 06:53

Te-ai plictisit de aspectul bucătăriei tale și simți nevoia unui refresh? Deși există extrem de multe lucruri pe care le poți face, pentru a aduce un aer cu totul nou în bucătăria ta, nu ai nevoie întotdeauna să începi o renovare completă pentru a modifica aspectul bucătăriei tale. 

Iată câteva sfaturi de care să ții cont, pentru a aduce un design mai modern în spațiul din bucătăria ta. 

Ultima actualizare Vineri, 03 Iunie 2022 07:19
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 10 of 30

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact