logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


EXTERNE


Canada se pregateste sa ridice vizele pentru Romania, pentru a nu risca un veto asupra acordului de liber-schimb cu Europa PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Iulie 2016 18:19

Canada se pregateste sa anuleze regimul de vize impus Romaniei  si Bulgariei, pentru a deschide drumul ratificarii acordului de liber-schimb dintre Ottawa si Bruxelles, scrie cbcnews.ca.
 
Saptamana viitoare, ministrul pentru Imigratie John McCallum se va deplasa la Bruxelles pentru a rezolva chestiunea vizelor impuse celor doua tari.
 
Informatia vine dupa ce Comisia Europeana a consimtit marti sa ceara avizul parlamentelor nationale din UE pentru adoptarea tratatului de liber-schimb UE-Canada. Acest lucru inseamna ca fiecare parlament national ar putea sa respinga acest acord.
Citeşte mai mult...
 
Britanicii au votat pentru Brexit. Reactii dupa socul referendumului din Regatul Unit / Premierul Cameron si-a dat demisia PDF Imprimare Email
Vineri, 24 Iunie 2016 09:43

Regatul Unit a votat pentru parasirea Uniunii Europene, rezultatul referendumului aratand ca britanicii au repudiat majoritatea elitelor din tara, elite care trebuie sa gestioneze acum cea mai mare lovitura penreu proiectul unitatii europene de la sfarsitul Celui De-A Doilea Razboi Mondial si pana acum, noteaza Reuters.  
 
Votul va genera cel putin doi ani de proceduri urate de divort cu UE si va pune sub semnul intrebarii viitorul Londrei drept capitala financiara mondiala. Viitorul premierului David Cameron - care a pus in joc soarta unei natiuni pentru un rezultat despre care a prezis ca va fi catastrofic - este pus serios sub semnul intrebarii.
Citeşte mai mult...
 
Geert Wilders, presedintele Partidului Libertatii din Olanda a tinut un discurs impresionant in fata senatorilor americani, despre islamizarea Europei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 19 Mai 2016 09:23

''Va multumesc foarte mult pentru ca m-ati invitat.

Vin in America cu o misiune. Nu este totul bine in lumea veche. Se contureaza un imens pericol si este foarte greu sa fii optimist.

S-ar putea sa ne aflam in faza finala a islamizarii Europei. Acesta nu este numai un pericol actual si transparent pentru insusi viitorul Europei, ci un pericol pentru America si pentru intreaga supravietuire a Vestului.

Statele Unite constituie ultimul bastion al civilizatiei apusene care ar infrunta o Europa islamica. Mai intai, voi descrie situatia existenta pe teritoriul Europei, iar apoi voi spune cateva cuvinte despre Islam.

Europa, pe care dumneavoastra o cunoasteti, este in schimbare. Dvs. ati vazut, probabil, evenimente importante, anumite semne. Dar in toate aceste orase, uneori la numai cateva case distanta de destinatiile dumneavoastra turistice, este o cu totul alta lume.

Este o lume a societatii paralele create de imigrarea musulmana in masa. Pretutindeni in Europa se ridica o noua realitate: intregi cartiere musulmane, unde rezida sau, macar, poate fi vazuta foarte putina populatie indigena.

Si daca este, ajunge s-o regrete. Si acest lucru este valabil chiar si pentru politie. Este o lume a esarfelor pe cap, o lume in care femeile se preumbla intr-o tinuta in care nu li se vede fata si cu o droaie de copii dupa ele, iar sotii lor, sau daca preferati proprietarii lor de sclavi, pasesc cu trei pasi inaintea lor.

Ai moschei la multe colturi de strada. Pravaliile au semne pe care nici dumneavoastra si nici eu nu le putem citi.

Ultima actualizare Joi, 19 Mai 2016 09:49
Citeşte mai mult...
 
Consulatul României de la Solotvino a fost inaugurat în prezența miniștrilor de externe ai României și Ucrainei PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 07 Mai 2016 12:44
Consulatul României de la Solotvino a fost inaugurat, vineri, 07 mai a.c., în prezența ministrului Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu și a guvernatorului provinciei Transcarpatia, Ghenadie Muskal, informează AgerPres.ro. La inaugurare au mai participat viceprimarul municipiului Sighet, Horia Scubli, și alte oficialități din județul Maramureș.
„Cetățenii țărilor noastre, de o parte și de alta a Tisei, vor avea posibilitatea să se întâlnească mult mai des, să gândească și să pună în aplicare proiecte de interes reciproc și astfel să contribuie șa consolidarea și mai puternică a relațiilor dintre România și Ucraina. (...) Asta este menirea lui principală, să contribuie la dezvoltarea în continuare a relațiilor româno-ucrainene și a contactelor dintre cetățenilor de pe cele două maluri ale Tisei”, a declarat ministrul Lazăr Comănescu, după tăierea panglicii inaugurale.
Ultima actualizare Sâmbătă, 07 Mai 2016 17:47
Citeşte mai mult...
 
Ucigasul in masa Anders Breivik a efectuat salutul nazist in prima zi a procesului pe care l-a intentat Norvegiei pentru "tratament inuman" PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Martie 2016 15:44
Anders Behring Breivik, extremistul de dreapta care a ucis 77 de persoane in 2011, a efectuat marti un salut nazist la inceputul procesului pe care acesta l-a intentat Guvernului norvegian pentru ca l-au tinut in izolare, scrie Reuters. Imbracat in costum negru, camasa alba si cravata aurie, barbatul in varsat de 37 de ani a ridicat mana dreapta pentru salutul nazist imediat ce a intrat in sala si i s-au scos catusele. 
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 9 of 31

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact