logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


EXTERNE


Intervenția ambasadorului României la ONU în cadrul dialogului interactiv cu Înaltul Comisar ONU pentru Drepturile Omului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Octombrie 2020 22:22

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Reprezentantul Permanent al României la ONU, ambasadorul Ion I. Jinga, a susținut miercuri, 14 octombrie a.c., o intervenție în cadrul dialogului interactiv virtual al statelor membre ONU cu Înaltul Comisar pentru Drepturile Omului, Michelle Bachelet, care a participat la lucrările Comisiei a III-a (Comisia pentru Afaceri Sociale, Umanitare și Culturale) a Adunării Generale a ONU.

 

Ambasadorul a exprimat sprijinul României pentru mandatul, activitatea și independența Biroului Înaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului, subliniind importanța respectării principiilor egalității și ne-discriminării - mai actuale astăzi ca oricând, în contextul pandemiei de Covid-19 care a accentuat vulnerabilitățile deja existente.

Ultima actualizare Joi, 15 Octombrie 2020 22:39
Citeşte mai mult...
 
Premiile Inovaţie în Politică 2020 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 07 Octombrie 2020 21:50

Începând din anul 2017, Institutul Inovaţie în Politică, o organizaţie privată, non-partizană, susţinută de cetăţeni din numeroase ţări europene acordă anual Premiile Inovaţie în Politică.

Premiile Inovaţie în Politică au fost create spre a recunoaşte pe politicienii curajoşi şi proiectele lor inovatoare în ţările membre ale Consiliului Europei.

Ultima actualizare Miercuri, 07 Octombrie 2020 21:59
Citeşte mai mult...
 
Intervenția ambasadorului României la ONU la dezbaterea generală a Comisiei a III-a a Adunării Generale PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 06 Octombrie 2020 23:51

                          COMUNICAT

Reprezentantul Permanent al României la ONU, ambasadorul Ion I. Jinga, a susținut marți, 6 octombrie 2020, declarația națională în cadrul dezbaterii generale a Comisiei a III-a a Adunării Generale a ONU (Comisia pentru afaceri sociale, umanitare si culturale), în care a subliniat importanța pe care România o acordă respectării drepturilor tinerilor și femeilor.

 

Arătând că România promovează activ rolul tinerilor în procesele democratice și la nivel decizional, ca parte a politicii naționale de implicare a acestora în realizarea obiectivelor de politică externă, inclusiv în formatele de cooperare multilaterală, a dat ca exemplu elocvent faptul că, la inițiativa Misiunii României la ONU, delegații de tineret ai țării noastre au susținut o scurtă intervenție în format video – ca parte a declarației naționale – în cadrul dezbaterii din 6 octombrie : «Educația, responsabilizarea și implicarea tinerilor constituie elemente esențiale pentru pregătirea participării acestora în toate domeniile vieții publice, În acest sens, România promovează masuri care să faciliteze accesul tinerilor la cunoașterea și înțelegerea drepturilor omului, a educației interculturale, a culturii păcii ».

Citeşte mai mult...
 
”Pentru noi cei din diaspora este important schimbul de informații între jurnaliștii trăitori în cele 4 colțuri ale lumii, de unde și utilitatea unei Asociații de jurnaliști cum este AJRP” PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 14 Septembrie 2020 16:35

Lucreția Berzintu în dialog cu jurnalistul Cristian Bucur, Canada

 

Motto: În măsura în care ceilalţi oameni trec prin viaţă şi nu lasă nicio urmă, ca peştele care trece prin apă şi nu lasă nicio urmă, ziaristul este cel care lasă câte o urmă prin zilele trăite, prin intermediul articolelor pe care le scrie, prin intermediul unei imagini, prin intermediul unei atitudini. De aceea, ziaristica este poate una din cele mai frumoase meserii...(Nicolae Dabija în ziarul EverydayJournalism, interviu, 17 decembrie2012)

 

Lucreția Berzintu (L.B.): - Mass-media, definită ca ”a patra putere în stat”, în ce măsură își exercită acest rol, astăzi?

 

Cristian Bucur (C.B.: - Presa de azi are o responsabilitate foarte mare, deoarece complexitatea si multitudinea surselor de informație implică o mult mai atentă validare. Nu mai este suficient să vedem un eveniment, trebuie însă și interpretat, însă fără a induce cititorului, ascultătorului sau privitorului vreo idee deja fabricată.

Ultima actualizare Luni, 14 Septembrie 2020 16:40
Citeşte mai mult...
 
Ionela van Rees-Zota şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Ligii Asociațiilor Române din Germania (LARG) PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 August 2020 21:28

COMUNICAT

 

Pe data de 21 august a.c. Ionela van Rees-Zota şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Ligii Asociațiilor Române din Germania (LARG).

Ionela van Rees-Zota a devenit vicepreşedinte al LARG în anul 2011.

 

Deoarece alegerile Adunării LARG din 20 ianuarie 2019 în urma cărora a fost numită în funcţia de preşedinte al Ligii Asociaţiilor Române din Germania nu au fost validate, doamna Ionela van Rees-Zota a ocupat până în prezent vechea funcţie de vicepreşedinte.

Ultima actualizare Sâmbătă, 22 August 2020 21:49
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 4 of 31

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact