logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ŞTIRI


Noi masuri luate de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Sighetu Marmatiei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 18 Martie 2020 07:39

Urmare a ședinței Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sighetu Marmației, din 17.03.2020 Accesul în sediul Primăriei municipiului Sighetu Marmaţiei precum și în sediul celorlalte instituții subordonate este permis strict personalului angajat în timpul de desfășurare a activității de serviciu. Accesul persoanelor din afara instituției este permis prin poarta B strict la Serviciul registratură respectiv Serviciul casierie. Se suspendă activitatea de primire în audiență. Persoanele ce doresc să intre în legătură cu administrația locală sunt îndrumate să formuleze cereri/reclamații/sesizări/petiții, utilizând pentru depunerea lor serviciile de corespondență electronică pe adresa de email Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza prin poștă sau curier rapid la adresa str. Bogdan Vodă, nr. 14 sau la numarului de telefon 0262/311.300 sau 0262/315.969. Plata impozitelor și taxelor locale se va face pe cale electronica, pe site-ul primariei, www.primaria-sighet.ro la sectiunea servicii online/ taxe și impozite sau www.ghișeul.ro. Cererile și toate actele ce urmează a fi depuse la Direcția Venituri se trimit în original prin poștă sau curier la adresa str. Bogdan Vodă, nr. 14- Direcția Venituri, camera 10 sau scanate pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , specificând obligatoriu un numar de contact. Pentru serviciile din cadrul Direcției de Asistență Socială cererile se vor depune la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , prin postă si curier la adresa Dragos Vodă nr. 35. Conform art. 14 din Decretul 195/16.03.2020, se menține valabilitatea documentelor eliberate de autoritățile publice care expiră pe perioada stării de urgență. Se suspendă activitățile sportive din cadrul Stadionului Municipal Sighetu Marmației și a Sălii Polivalente pe perioada stării de urgență. S-a transmis Comitetului Județean pentru Situații de Urgență închiderea temporară a restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor, cluburilor, cazinourilor și a altor locații publice în vederea analizei și adoptarea unor măsuri. Rugăm cetățenii să se informeze permanent și să ia în considerare doar informațiile verificate prin surse oficiale și să respecte recomandările autorităților referitoare la prevenirea răspândirii virusului. 

Citeşte mai mult...
 
0262-212462 – pentru persoanele aflate în izolare sau carantină PDF Imprimare Email
Luni, 16 Martie 2020 09:48

În județul Maramureș a fost operaționalizat Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, iar numărul de telefon 0262-212462 este dedicat exclusiv persoanelor aflate în izolare sau în carantină, în vederea unei comunicări continue și directe cu aceste persoane.
Instituția Prefectului a informat că, duminică, în județul nostru erau în izolare la domiciliu 638 de persoane, statistică ce include și membrii familiei. În carantină sunt 278 persoane. Acestea sunt asimptomatice, dar pentru că vin din Italia, din zona roșie, conform procedurilor au intrat în carantină instituționalizată.

Citeşte mai mult...
 
La Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei a fost instalat un cort pentru triaj epidemiologic PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 16 Martie 2020 07:56

Conform Dispoziție nr. 531/14.03.2020 a Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul MAI la Spitalul Municipal Sighetu Marmației s-a instalat un cort de triaj epidemiologic. Acesta este un punct de lucru al Compartimentului de Primiri Urgențe (CPU).

În cort se va efectua triajul rapid cu accent pe ancheta epidemiologică pentru pacienții care prezintă febră și/sau simptome respiratorii cu scopul depistării rapide a cazurilor de risc pentru infecții virale respiratorii tip gripă/COVID-19, și pentru a reduce la minimum riscul transmiterii de infecții gripale/COVID-19 la pacienții cu alte patologii.

Citeşte mai mult...
 
Monica Anisie, ministrul Educației: Școlile rămân închise până după Paște, cât e anunțată starea de urgență PDF Imprimare Email
Luni, 16 Martie 2020 07:48

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat că școlile vor rămâne închise și în perioada în care este decretată stare de urgență de către președintele Klaus Iohannis. ”Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a școlilor, dar în perioada de stare de urgență școlile or să fie închise. În perioada asta este clar că o să avem școlile închise. Până după Paște școlile sunt închise”.

Citeşte mai mult...
 
Mesaj primit pe adresa sighet-online.ro - Nu ne asumam continutul si sursa acestui mesaj! PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 13 Martie 2020 11:41

Am primit pe adresa de mail a sighet-online.ro un mesaj de la o persoana care se declara a fi unul dintre cei inchisi in carantina la internatul Liceului Tehnologic Forestier. Nu ne asumam continutul acestui mesaj ci doar il publicam. Mentionam ca acest mesaj a fost primit de noi in ziua de joi 12 martie la orele 10:48. Nu cunoastem identitatea acestei persoane, avem doar adresa de mail, deci nu stim daca este un mesaj real sau doar un zvon.

,,Bună ziua!. Vă trimit acest e-mail în încercarea de a trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care sunt tratate persoanele care au ajuns la centrul zonal de carantină din Sighet. În primul rând, suntem nemulțumiți de faptul că această așa zisă "izolare" este doar de fațadă, în interiorul internatului persoanele pot circula nestingherite, existând astfel riscul de infectare de la o persoană purtătoare de virus la celelalte persoane. De asemenea condițiile de igienă sunt improprii sau lipsesc cu desăvârșire. Nu ne sunt asigurate lucruri elementare de protejare, cum sunt săpunul să nu mai vorbim despre soluție pentru dezinfectat mâini. Mănușile sau măștile de protecție lipsesc cu desăvârșire, iar în acest sens ne întrebăm care este protecția noastră. Un alt aspect esențial pe care vreau să-l evidențiez este acela că, de când am fost aduși nu a venit vreun medic sau asistent să ne consulte, să ne întrebe care este starea noastră de sănătate. Cunosc faptul că ar fi trebuit să ni ea recolteze analize de sânge periodic pentru a stabili dacă suntem sau nu purtători de virus. Am fost aduși în acest loc precum sunt duse animalele într-un țarc, suntem lăsați aici în voa sorți, fără a fi informați, fără a fi consultați medical și fără lucruri elementare de protecție și dezinfectare. Solicităm să se preocupe cineva de noi și de sănătatea noastră în caz contrar să fim lăsați să ne izolăm la domiciliu unde să putem fi consultați de către medicul de familie. 

    Am speranța că veți publica ce v-am relatat într-un articol de presă, pentru că doar în acest sens se vor lua măsuri, suntem oameni și nu merităm să fim tratați ca animalele.

    Vă mulțumesc anticipat.,,

 

 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 4 of 169

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact