logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


ŞTIRI
Banii din fostele taxe auto vor ajunge la maramureșeni până în vara lui 2019 PDF Imprimare Email
Luni, 07 Ianuarie 2019 07:41

Maramureșenii care aveau de primit de la stat banii plătiți pentru timbrul de mediu mai aveau termen final de primire a banilor finele lunii martie. Acum însă aceștia, și nu numai, vor mai avea de așteptat cel puțin alte trei luni.

Guvernul a venit cu propunerea de modificare a termenelor prevăzute în cuprinsul unor articole din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 52/2017 privind restituirea sumelor reprezentând taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule.

De ce această decizie? Pentru că “promovarea acestei măsuri este determinată în principal de necesitatea efectuării restituirilor către contribuabili/plătitori a taxei pe poluare pentru autovehicule, taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrului de mediu pentru autovehicule, imposibilitatea organelor competente de a restitui sumele reprezentând contravaloarea taxei pe poluare pentru autovehicule, taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule [i timbrului de mediu pentru autovehicule, înăuntrul termenelor statuate prin Ordonanța privind restituirea sumelor reprezentând taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și timbrul de mediu pentru autovehicule, datorită volumului mare de cereri de restituire depuse de contribuabili/plătitori”.

Așadar, pentru taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, în perioada 1 ianuarie 2018 – 30 iunie 2019, pentru timbrul de mediu pentru autovehicule, în perioada 1 septembrie 2018 – 30 iunie 2019.

Citeşte mai mult...
 
SC Vital intrerupe din nou furnizarea apei potabile in Sighet. Motivul? - Seceta PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 04 Ianuarie 2019 16:12

Din cauza secetei din ultima perioadă, Agenția Sighetu Marmației SC VITAL SA va întrerupe furnizarea  apei potabile la utilizatorii din municipiul Sighetu Marmației. Întreruperea va avea loc între orele 24.00 – 05.00, pe o durată nedeterminată, urmând ca programul de furnizare al apei potabile în municipiu să fie modificat în funcție de evoluția precipitațiilor.

Comunicat de presa SC Vital SA.

 
Judetul Maramures va primi masini de ambulanta noi PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 10:24

O flota de 300 de mașini Renault MASTER sunt livrate către Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Vehiculele au fost modificate conform cerințele IGSU şi fac parte din Programul POIM 2014 – 2020 care are ca scop o îmbunătățire a serviciilor acordate.

In această săptămână Renault Commercial Roumanie a început livrarea primelor 300 de ambulanțe, achiziționate prin Programul POIM 2014 – 2020 - "Îmbunătăţirea capacităţii de intervenţie la urgenţele medicale”. Acest lot este alcătuit din vehicule tip B 4x2, Renault MASTER L2H2 170 CP TT, transformate conform cerințelor IGSU.

Primele ambulante au fost deja livrate conform graficului de mai jos :

  • 11 decembrie, regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu) – 43 de ambulante

  • 12 decembrie, Regiunea Vest (Arad, Caraș- Severin, Hunedoara, Timiș) – 32 de ambulanțe

  • 13 decembrie, Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj, Satu-Mare) – 41 de ambulanțe

  • Graficul de livrare către celelalte șase regiuni eligibile ale țării este următorul:

  • 14 decembrie, Regiunea Nord-Est (Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Iași) – 56 de ambulanțe

  • 15 decembrie, Regiunea Sud (Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova, Teleorman) – 48 de ambulanțe

  • 16 decembrie, Regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea) – 46 de ambulanțe

  • 17 decembrie, Regiunea Sud-Vest (Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Vâlcea) – 34 de ambulanțe.

Ultima actualizare Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 10:33
Citeşte mai mult...
 
Ninsori progonozate in Maramures PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 07:58

Vremea a fost apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul a fost mai mult noros. Local si izolat s-au semnalat precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 2.4 l/mp, la Baraj Firiza. Vantul a suflat slab la moderat cu intensificari in zona montana inalta de pana la 43 km/h la Vf.Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 0 grade la Targu Lapus si 2 grade la Sighetu Marmatiei, Ocna Sugatag. In zona montana inalta s-a semnalat ceata.
Sstratul de zapada masura aseara pana la 40 cm, la Baraj Firiza.
La primele ore ale diminetii temperatura aerului era cuprinsa intre -1 grad la Targu Lapus, Borsa si Baia Sprie, 0 grade la Petrova, 1 grad la Viseu de Sus, Seini, Somcuta Mare si 2 grade la Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei si Baia Mare.
Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este umed. Pe DN 18, in Pasul Prislop se gaseste depus un strat de zapada framanttata, intre km 165 si km 180, care masoara pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu 14 utilaje si au imprastiat 63,5 tone sare. Vizibilitatea este buna in trafic. Ninge in Pasul Gutai, in Pasul Prislop, pe Dealul Pietris, si sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in rest.
Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: 0 grade la Targu Lapus, Borsa, Petrova si Cavnic, 1 grad in Baia Mare, Ocna Sugatag, Sighetu Marmatiei, Seini, Somcuta Mare, Viseu de Sus.
Stratul de zapada masura: 45 cm la Baiut, 42 cm la Cavnic, 41 cm in Baia Sprie, 38 cm la Firiza, 33 cm la Coroieni, 25 cm la Targu Lapus, 23 cm la Ocna Sugatag, 22 cm la Sighetu Marmariei, 21 cm la Vf. Iezer, 18 cm in Baia Mare.

Citeşte mai mult...
 
Plusurile stranse de CSM Sighet au ajuns la destinatari - Centrul Scolar de Educatie Incluziva Sighet PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 22 Decembrie 2018 07:33

La inceputul meciului cu CSM Focsani, staff-ul CSM Sighet a invitat tot copii prezenti in sala sa arunce in teren jucariile de plus pe care le-au adus cu ei. Astfel s-au strans 6-7 saci de jucarii de plus, care prin amabilitatea celor de la CSM Sighet au ajuns la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Sighetu Marmatiei, pentru ca si cei care invata aici sa primeasca cateva jucarii.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal din Sighet le multumeste pe aceasta cale tuturor celor care au raspuns pozitiv la mesajul lor si au adus cate un plus sau mai multe la sala in ziua meciului. De asemenea multumeste tuturor spectatorilor care au fost alaturi de echipa in acest an si ii asteapta si in anul care vine sa fie alaturi de ei. 

CSM Sighet ureaza Sarbatori frumoase tuturor jucatorilor, supoterilor si colaboratorilor!

 
O masina a luat foc pe strada Andrei Muresanu PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 18 Decembrie 2018 12:54

Sursa video Vasile Dale.

 
KiK deschide primul magazin din Maramureș, la Sighetu Marmației PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 12:29

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanți discounteri de îmbrăcăminte din Germania, cu o reţea de peste 3.500 de magazine în Europa, anunţă lansarea primului magazin din județul Maramureș, în Sighetu Marmației.

Deschiderea pentru public a magazinului are loc miercuri, 7 noiembrie, de la ora 9.00. Clienții sunt așteptați cu reducere de 10% la toate produsele din magazin, în zilele de 7 și 8 noiembrie.

Cu o suprafaţă de vânzare de peste 700 mp, noul magazin KiK aduce vizitatorilor şi cumpărătorilor cele mai importante concepte şi piese vestimentare ale brandului pentru femei, bărbaţi şi copii, alături de accesorii, cosmetice, jucării, rechizite pentru școală și diverse produse din categoria home&deco.

Ne-am propus să ajungem cât mai aproape de clienții noștri din toate colțurile țării, cărora să le putem oferi o gamă extinsă de produse de calitate pentru casă și întreaga familie, la prețuri foarte bune. Echipa noastră de consultanți vânzări este bine pregătită și gata să ofere informații și să răspundă la toate întrebările clienților”, a declarat directorul general al KiK România, Raluca Hartmann.

Anul acesta, KiK are ca obiectiv extinderea pe plan local prin deschiderea a mai multor unităţi, compania vizând oraşele cu peste 25.000 de locuitori. Prima inaugurare a avut loc pe 21 septembrie, la Oradea, iar următoarele oraşe în care retailerul va deschide magazine sunt Brăila, Bistrița și Vaslui.

Citeşte mai mult...
 
Bugetul județului Maramureș, rectificat PDF Imprimare Email
Joi, 18 Octombrie 2018 10:15

Aleșii maramureșeni au aprobat în ultima ședință a Consiliului Județean, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Maramureș, după ce a fost emisă o Ordonanță a Guvernului pentru rectificarea bugetului de stat pe 2018. E o sumă suficientă până la finalul anului pentru asigurarea func­ționării aparatului propriu al Consiliului Județean și a instituțiilor din subordine, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Consilierii județeni au aprobat rectificarea bugetului local al județului Maramureș pe anul 2018 prin majorarea veniturilor și a cheltuielilor cu suma de 14,6 milioane de lei ca urmare a modificării surselor de finanțare. Oficialii Consiliului Județean Maramureș (CJ) au arătat că din sumele defalcate de TVA s-a decis majorarea cu suma de 4,8 milioane lei a Programului pentru școli al României și diminuarea cu suma de 322.000 lei a drepturilor copiilor cu cerințe educaționale speciale care frecventează învățământul special, respectiv pentru cei de la Școala Gimnazială Specială Baia Mare, precum și pentru cei de la Centrele Școlare pentru Educație incluzivă din Baia Mare, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus și Târgu Lăpuș.
Pe de altă parte, prin Hotărâre de Guvern, Maramureșului i s-au alocat 6,4 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară a județului din care 3,1 milioane lei pentru susținerea sistemului de protec­ție a copilului și 3,2 milioane lei pentru susținerea centrelor publice pentru persoane adulte cu handicap.
În buget a fost inclusă și finanțarea pentru un nou proiect la solicitarea Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte – „Motivez și îndepărtez abandonul”.

Citeşte mai mult...
 
Un sofer a avariat o masina si a parasit locul faptei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Vineri, 10 August 2018 10:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ii rugam pe cei care pot da detalii despre acest incident sa sune la numarul de telefon 0262319252. Incidentul s-a produs joi 9 august intre orele 12:00 si 13:00 pe strada Stefan cel Mare, in apropierea Clinicii ,,Santa Vita,,.

Ultima actualizare Vineri, 10 August 2018 10:33
 
Proiectul ”Primul ghiozdan” continuă în județul Maramureș și în anul școlar 2018 - 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Sâmbătă, 14 Iulie 2018 07:36

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean desfășurată vineri, 13 iulie 2018, aleșii județeni au votat, în unanimitate, continuarea proiectului ”Primul ghiozdan” la nivelul județului Maramureș. Demarat cu un an în urmă la o amploare atât de mare, proiectul a fost inițiat, de mai mulți ani, de actualul consilier județean Liliana Moga. Proiectul a fost implementat la nivel județean în vara anului 2017, iar pentru anul școlar 2018 – 2019, acesta va continua printr-un parteneriat de cooperare încheiat între Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean și unitățile administrativ-teritoriale din Maramureș, întreaga finanțare fiind asigurată de instituția județeană. Președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea a arătat că acest proiect este unul extrem de important și, investind în educație, instituția județeană investește în viitorul copiilor Maramureșului.

”Am început anul trecut cu acest proiect care a fost extrem de bine primit atât în școli, cât și de către maramureșeni, în special în zona rurală. Este un proiect frumos, care prevede ca fiecare copil care merge în clasa O să primească un ghiozdan echipat pentru școală. Consiliul Județean susține financiar acest proiect, deoarece este destul de greu pentru unele UAT-uri să îl cofinanțeze, iar pentru instituția pe care o reprezentăm nu este un efort financiar mare. Mai mult, elevii care încep primul an de școală în toamna anului 2018, în Maramureș, reprezintă un număr similar cu cel de anul trecut”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Citeşte mai mult...
 
10 curți și anexe gospodărești inundate la Desești PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 09 Iulie 2018 16:05

Pe raza unității administrativ teritoriale Desesti au căzut într-un interval scurt precipitații abundente (rupere de nori). Cantitățile de apă cumulate au condus la formarea de torenți de pe versanți. Acestea au transportat aluviuni (material lemnos, vegetație și noroi), care au colmatat podețe. Șuvoaiele de apă s-au revărsat pe drumul național și au inundat 10 curți gospodărești și anexe. Pentru eliminarea efectelor negative produse de fenomenele periculoase au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighetu Marmației, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Desești și angajați de la societatea comercială care execută lucrări pe DN 18", a menționat președintele CJSU, prefectul Vasile Moldovan. Autoritățile locale vor transmite raportul operativ cu privire la pagubele produse de inundații, care va fi transmis la Ministerul Afacerilor Interne.

Citeşte mai mult...
 
Contrabanda, un stil de viaţă periculos la graniţa Maramureşului PDF Imprimare Email
Joi, 05 Iulie 2018 15:21

Condiţiile economice vitrege din nordul ţării determină localnicii să se descurce aşa cum pot pentru a supravieţui. Iar dacă asta presupune încălcarea legii, fie! Mulţi maramureşeni care locuiesc lângă frontieră au conştientizat că activităţile de contrabandă le pot aduce bani frumoşi în buzunare şi fac tot posibilul pentru a fenta oamenii legii pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile. Adeseori, însă, pe fir intră autorităţile, iar oamenii ajung chiar după gratii.

Metodele de a ascunde ţigările de contrabandă variază, de la caz la caz. Contează foarte mult şi rolul individului în circuitul contrabandei. Unii sunt furnizori, alţii sunt cărăuşi, iar alţii se ocupă cu distribuţia mărfii. Nu de puţine ori, sunt utilizate focuri de armă pentru a prinde autorii care acţionează, cu precădere, la adăpostul nopţii.

# Înot sau cu drone…
Pentru a trimite ţigările de contrabandă peste frontieră, fie ea verde sau peste Tisa, membrii reţelelor au găsit metode din ce în ce mai inovatoare. Unii continuă să le transporte înot, costumaţi în neopren. Alţii s-au modernizat, utilizând mijloace moderne, aşa cum sunt dronele. Iată un caz din luna iunie 2018. Atunci, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației a observat un aparat de zbor de mici dimensiuni care se deplasa spre pe teritoriul României, dinspre Ucraina. Imediat, s-a procedat la monitorizarea acestuia, iar la scurt timp au observat cum acesta a lăsat doua colete pe o stradă din Sighetu Marmației. Polițiștii de frontieră s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au reținut un cetățean român, domiciliat pe raza județului Maramures, în vârstă de 38 de ani. 

Citeşte mai mult...
 
Terenurile agricole nu mai pot fi vândute străinilor PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Iunie 2018 07:28

Comisia pentru Agricultură din Camera Deputaţilor a dezbătut proiectul de lege privind vânzarea terenurilor agricole şi a modificat textul adoptat, în luna martie, de Senat. Noile reguli fac aproape imposibilă cumpărarea terenurilor agricole de către cetăţenii străini.

Noua lege a vânzării terenurilor agricole, în forma în care a fost adoptată de Senat, a stârnit revolta fermierilor români. În textul votat de senatori, arendaşii, fermieri persoane fizice sau juridice, pot cumpăra terenurile pe care le au în arendă doar cu îndeplinirea unor condiţii stricte, printre care e şi domiciliul stabil în localitatea pe raza căreia se află terenul. Prioritate la cumpărare au preemptorii stabiliţi de lege. Camera Deputaţilor a spus „NU” vânzării terenurilor agricole persoanelor care nu au cetăţenie română.

În momentul de faţă, în România, există 13,3 milioane de hectare suprafaţa agricolă utilizată din care 8,3 milioane hectare teren arabil, ceea ce o califică pe locul cinci ca suprafaţă agricolă din UE. Din suprafaţa agricolă totală a României, peste 40%, respectiv 5,3 milioane hectare din totalul de 13,3 milioane hectare, este deţinut de investitorii străini, potrivit raportului comandat de Comisia pentru Agricultură din cadrul Comisiei Europene la Institutul Olandez de cercetare Transnational In-stitute (TNI).

Citeşte mai mult...
 
Localităţi pe lista neagră a salubrizării PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 23 Iunie 2018 06:58

Două oraşe şi trei comune din judeţul Maramureş au fost date ca exemplu negativ de comisarii de mediu la capitolul salubrizare, pe motiv că „administraţiile publice locale nu s-au implicat în domeniul salubrizǎrii teritoriului” – se precizează în raportul Gărzii de Mediu. Dacă situaţia se va menţine, autoritatea de mediu va da sancţiuni.
În primul trimestru 2018, comisarii de mediu şi reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Sistemului de Gospodărire a Apelor, Gărzii Forestiere şi Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă au verificat modul în care au fost salubrizate şi igienizate cursurile de apǎ şi au fost realizate/întreţinute şanţurile/rigolele în localităţi. Situaţiile cele mai întâlnite în timpul controlului au fost: „depozitǎri necontrolate de deşeuri provenite de la populaţie, în apropierea cursurilor de apǎ, pe maluri şi chiar în albie; starea insalubrǎ în principal a cursurilor de apǎ şi a cǎilor de comunicaţii, mai ales în zona intravilanului localitǎţilor”.

În etapa a doua a controlului, au fost date 3 sancţiuni: în comuna Călineşti, 30.000 lei pentru lipsa autorizaţiei de mediu a alimentării cu apă; în comuna Rozavlea, avertisment pentru autorizaţia de mediu expirată la alimentarea cu apă, şi în comuna Rona de Sus, avertisment pentru neimplementarea sistemului de colectare selectivă a de­şeurilor menajere.

Citeşte mai mult...
 
Scandal finalizat la Urgența Sighet PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Iunie 2018 16:40

Incident grav la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Sighetu Marmatiei. Trei tineri au ajuns pe mâna medicilor, după ce au primit bătaie în Ocna Șugatag. Asta nu e tot. Martorii susțin că unul din agresori a intrat în Urgență cu un pistol în mână.

Întreaga grozăvie s-a produs vineri, 8 iunie, dar nu a fost făcută publică. Trei tineri din Budești au fost agresați pe o terasă din Ocna Șugatag de doi localnici de 20 și 27 ani. “Polițiștii au identificat toate persoanele implicate, au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru lovire și tulburare liniștii publice”, a declarat, pentru Glasul Maramureșului și AxaNews.ro, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

# Surse – a intrat cu pistolul
Însă, scandalul nu s-a oprit aici. În timp ce victimele primeau îngrijiri medicale și făceau formalitățile necesare, la fața locului a ajuns unul din agresori. Acesta ar fi venit sa ceara socoteala tinerilor pentru ca s-au plans politiei. Conform unor martori, bărbatul avea un pistol în mână, fapt care a generat spaimă în rândul medicilor și pacienților. Personalul medical a chemat poliția. De abia atunci, spiritele s-au calmat.

Citeşte mai mult...
 
Parteneriate de colaborare între structurile silvice din Maramureș și regiunea Transcarpatia PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 18 Iunie 2018 15:17

O delegație a fondului de vânat și păduri din regiunea Transcarpatia, condusă de directorul adjunct Vasyl Kyj s-a întâlnit cu prefectul Vasile Moldovan și directorul adjunct al Direcției Silvice Maramureș, Iosif Andreica. Membrii delegației ucrainene au prezentat situația referitoare la exploatarea pădurilor din arealul administrat. De asemenea, a menționat despre existența unui excedent de masă lemnoasă de fag, datorită cererii reduse a partenerilor tradiționali. Suprafețele de pădure din regiunea vecină supuse exploatării dețin certificatele de calitate aferente.
”Delegația ucraineană a fost interesată de identificarea unor parteneri din județul nostru pentru exploatarea masei lemnoase excedente, dar și de construirea unor drumuri forestiere de acces, respectiv de identificarea unor parteneri în producția și prelucrarea fructelor de pădure și a mierii de albine”. Partea ucraineană dorește colaborarea cu structuri silvice din Maramureș și a solicitat informații cu privire la legislația românească în regenerarea pădurilor și tăierile ilegale de masă lemnoasă”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

Directorul adjunct al Direcției Silvice Maramureș, Iosif Andreica, a precizat că și în județul nostru există un excedent de masă lemnoasă de fag, ca urmare a cererii din partea agenților economici, dar și datorită fenomenelor meteorologice nefavorabile care au doborât copacii din specia fag. Exploatarea masei lemnoase din pădurile administrate de Direcția Silvică Maramureș se realizează prin licitație, iar activitatea de prelucrarea este realizată numai prin relații contractuale. În ceea ce privește producția de fructe de pădure, Direcția Silvică Maramureș desfășoară activități de culegere, preluare de la terți și conservare, iar fructele de pădure sunt vândute procesatorilor din Germania, a mai adăugat directorul adjunct Iosif Andreica.

Citeşte mai mult...
 
În Sighetu Marmaţiei – prinşi în flagrant, în timp ce tranzacţionau droguri de risc şi mare risc PDF Imprimare Email
Luni, 18 Iunie 2018 13:59

Sub supravegherea procurorului DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş au prins în flagrant trei persoane care tranzacţionau droguri de risc şi mare risc.
Acţiunea a avut loc vineri dimineaţa la ora 6, în zona Gării, din Sighetu Marmaţiei. Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a fost prins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare unui bărbat, de 51 de ani, şi unei femei, de 47 de ani, cantitatea de 700 grame de cannabis şi aproximativ 4 grame de substanţă – pulbere de culoare albă, droguri de risc şi mare risc.
Drogurile au fost confiscate, iar faţă de persoanele implicate se efectuează cercetări pentru săvârşirea de infracţiuni prevăzute de Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, urmând ca procurorul DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş să dispună măsuri în consecinţă.

Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 4 of 50

Dr.Max - Farmacie

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact