logo

-- EDITORIAL || CULTURA || SPORT || PAGINA ELEVILOR || DINCOLO DE TISA || INTERVIU || DIASPORA SIGHETEANA || PSIHOLOGIE || CULINAR || EDITORIAL --


COMUNITATE
Peste 22.000 pachete cu țigări descoperite și confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 10 Mai 2021 19:53

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit și ridicat în vederea confiscării 22.700 pachete cu țigări provenite din magazine de tip duty free, fără timbru fiscal, în valoare de peste 265.000 lei. O suceveancă este cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Sâmbătă, 08 mai a.c, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Izvoarele Sucevei, în cooperare cu cei din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
Tigări de contrabandă confiscate la Rona de Sus PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 05 Mai 2021 13:30

În data de 1 mai a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.30, colegii noştri au observat pe direcția localității Rona de Sus, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării.

Ultima actualizare Miercuri, 05 Mai 2021 13:33
Citeşte mai mult...
 
Programul S.C. VITAL S.A. în perioada Sărbătorilor de Paște 2021 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Aprilie 2021 08:38

În perioada Sărbătorilor Pascale, programul de lucru al casieriilor S.C. VITAL S.A. precum și al celorlalte departamente ale societății atât din Baia Mare, cât și din celelalte localități în care operăm, se modifică după cum urmează:

Vineri - 30 aprilie 2021 zi liberă

Luni - 3 mai 2021 zi liberă

Marți -  04 mai 2021 se reia programul normal de lucru

În zilele libere S.C. VITAL S.A. va avea echipe de intervenție pregătite în cazul în care apar avarii la rețelele de alimentare cu apă potabilă sau la rețelele de canalizare. Permanența va fi asigurată de dispeceratul societății, care va funcționa 24 de ore din 24. Astfel, în cazul în care apar situații deosebite, utilizatorii serviciilor noastre vor putea suna la numerele de telefon 0262/212550, 0262/215150,1,2 și 0362/401052, 3 .

Citeşte mai mult...
 
Țigarete în valoare de 42.600 lei confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 29 Aprilie 2021 07:07

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat 4.228 pachete cu țigări de proveniență Duty-Free, în valoare 42.630 lei, marfă care urma să fie transportată și comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

În data de 26 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 23.10, colegii noştri au observat pe direcția localității Rona de Sus, trei persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin.

Pentru reținerea persoanelor, lucrătorii noștri au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, conform procedurilor legale, însă acestea tot nu s-au oprit.

Citeşte mai mult...
 
Măsuri de fluidizare dispuse în punctele de frontieră Sâmbătă, 24 Aprilie 2021 PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 26 Aprilie 2021 07:53

Având în vedere că ne aflam în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, iar din experienţa anilor anteriori ne aşteptăm la o posibilă creştere a valorilor de trafic în punctele importante de trecere a frontierei, Poliţia de Frontieră Română și-a adaptat misiunile de supraveghere şi control pentru reducerea timpului de aşteptare şi fluidizarea traficului în punctele de trecere a frontierei.

Astfel, au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului Poliţiei de Frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, respectiv suplimentarea arterelor de control în funcţie de dinamica valorilor de trafic. Astfel, zilnic, aproximativ 4.000 poliţişti de frontieră desfăşoară, în această perioadă, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat.

De asemenea, au fost contactate autoritățile statelor vecine, în vederea stabilirii unor măsuri comune, în baza protocoalelor bilaterale, astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare cu operativitate. 

Citeşte mai mult...
 
Autoturism căutat de autoritățile din Italia, descoperit în Moisei PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Aprilie 2021 12:51

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus în cooperare cu reprezentanții IPJ Maramureș au descoperit și indisponibilizat un autoturism Fiat, în valoare de 15.000 de euro, care figurează ca fiind semnalat furat din Italia.

Ieri, 21 aprilie 2021, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Vișeu de Sus - ITPF Sighetu Marmației în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Maramureș au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate.

Astfel, în jurul orei 17.15, la un imobil de pe raza localității Moisei, județul Maramureș, a fost identificat un autoturism marca Fiat, cu număr de înmatriculare specific Italiei.

Citeşte mai mult...
 
Peste 12.000 pachete cu țigări confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 22 Aprilie 2021 12:50

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, 12.249 pachete cu ţigări. Întreaga cantitate în valoare de 143.300 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Ieri, 21 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
Un cetățean român cercetat pentru contrabandă și peste 8.000 pachete cu țigări confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 21 Aprilie 2021 12:24

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat, în urma unor acţiuni desfăşurate în zona de competenţă, 8.430  pachete cu ţigări, care urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Marfa în valoare de 98.600 lei a fost confiscată, două autoturisme indisponibilizate, iar un cetățean român este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Ieri, 20 aprilie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate.

Citeşte mai mult...
 
Solaris va livra 7 autobuze electrice la Sighetu Marmației PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 19 Aprilie 2021 17:59
București, 19 aprilie 2021 – Solaris Bus & Coach, lider european în producția de vehicule electrice pentru transport public, anunță semnarea unui contract cu municipiul Sighetu Marmației pentru livrarea a 7 autobuze electrice Solaris Urbino 12. 
 
Procedura de achiziție a fost organizată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar valoarea contractului se ridică la peste 18 milioane de lei + TVA. În cadrul contractului, au mai fost achiziționate și două stații de încărcare electrică rapidă și alte 7 stații de încărcare lentă. Termenul de livrare a vehiculelor este de maximum 22 de luni. 
Citeşte mai mult...
 
Maramureșean cercetat pentru contrabandă PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Joi, 15 Aprilie 2021 13:34

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au descoperit și confiscat 9.740 pachete țigări, aflate într-un autoturism, pe care un maramureșean intenționa să le transporte și ulterior să le comercializeze pe piața neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 14 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control desfăşurate în zona de competență, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș au identificat în trafic, pe raza localității Crăciunești, județul Maramureș, un autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, despre care se dețineau date că este implicat în transportul de țigarete din contrabandă.

Citeşte mai mult...
 
Traficul automarfarelor la granița cu Ungaria va fi reluat din această seară PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Luni, 05 Aprilie 2021 13:29

Începând din aceasta seară, ora 23.00, la graniţa româno-ungară traficul pentru autovehiculele de mare tonaj se va relua fără restricţii, sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la granița comună.

Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au contactat autorităţile de frontieră din Ungaria pentru dispunerea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului.

Citeşte mai mult...
 
Doi maramureşeni cercetaţi pentru contrabandă şi peste 40.000 de pachete cu țigări confiscate la frontiera de nord PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Miercuri, 31 Martie 2021 10:18

Poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni desfăşurate în zona de competenţă, cantitatea de 41.290 pachete cu țigări, în valoare de 483.100 lei. Doi maramureșeni sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, iar două autovehicule au fost indisponibilizate până la finalul anchetei.

Ieri, 30 martie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 13.30, lucrătorii noștri au identificat în curtea unui imobil de pe raza localității Piatra, județul Maramureș, un microbuz în care erau mai multe colete voluminoase învelite în folie de culoare neagră.

Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a declarat că nu știe cum a ajuns microbuzul în curtea sa și cu acordul acestuia, colegii noștri au efectuat un control asupra mijlocului de transport, în urma căruia s-a constatat că este plin cu baxuri cu țigări provenite din contrabandă.

Citeşte mai mult...
 
Avarii apa: conducta sparta str. Făget - Lazu Baciului PDF Imprimare Email
Scris de Sighet Online   
Marţi, 30 Martie 2021 12:59

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii.

Ne cerem scuze pentru aceste incidente – indepedente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Data Ora reluării furnizării Motivul Influență asupra consumatorilor Zona afectată
30-Mar-2021 19.00 conductă spartă fără apă str. Făget - Lazu Baciului
Ultima actualizare Marţi, 30 Martie 2021 13:05
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Page 1 of 384

Sustine Sighet-Online.ro

Amount: 


Banner
Banner
Banner
DICTIONAR ONLINE:

Vremea


.
.
.

©Copyright 2008 - 2013 Sighet-Online.ro    Termeni si conditii  |  Sitemap  |  RSS  |  Despre noi  |  Contact